günaydınlar herkese sabahtan beri net kesik sinir oldum
bugun hiç yoğun da değiliz grev vardı hastanede o yüzden randevu verilmemişti
sonra iptal edildi randevu verildi ama insanların haberi yok herhalde ki gelen hasta sayısı çok az :)
ee c.tesi ye de az kaldı yaşasın :)))
geçmişe bi göz atayım
bu arada akşma balık yedim((
sabahki menüm
7 de 1 mandalina
9:30 da
sandeviç ekmeği arasında peynir salatalık domates
1 fincan açık çay şekersiz :)
valla bilemedim bu kadar kızıcanı meğerse dün dışarda arkadaşı onu çok üzmüş sonra annem anlattı bende üzüldüm inşallah onuda zayıflatırız çocuk yemiyoda ama veremiyor tahlillerde normal çıktı bu sefer çikolata yok şeker yok hamurişi yok ama veremiyor hiç anlam veremiyoruz aslında kendimden çok onun zayıflamasını istiyorum.
günaydın ayşe akşam bende balıkyedim ne kadar dikkat etsemde 95 altına inemedim gitti aynı kaderi paylaşıyoruz bir geri 2 ileri ben bayramda köye gidicem biraz verseydim keşke korkudan diyetisyene gidemiyorum.ödevini yapmayan çocuk gibiyim
hala su içmiyo dimi cnm
ah ncm ah hiç sorma bende bi 98 bi 100 görüyorum tartıda
yaa k.peder ben seviyorum diye almış yok dedik illa gelin dediler gittik yedik mecburen 2-3 tane ile de yırtamadım doldurup durdu tabağıma saolsun
ama olmuyo böyle benim bu yaza kadar kesin zayıflamam lazım hatta emirin doğum günü 3 nisan o zmana kadar da
vemem lazım sıksam dişimi azcık haftada bi kaçamak sorun değil olur ama sporumuda düzenli yapmam şart oyy oyy :)
cnm hadi verelim şu kiloları beraber
3 gün önce yeni birşeye başladım onu deniyorum bakalım faydası olucakmı .ben balıkları yagsız tavada yapıyorum kendi yagıyla pişiyor çok güzel oluyor ama kokusu mutfagı batırıyor .kahvaltıda bile yerim tam balık delisiyim
ah cnm ben balık temizlersem yiyemiyorum malesef böyle bihuyum var kv yapıyo
o da saolsun bol yağda yapıyo
akşam sonra çok dokundu balık bana midem fena oldu yanma bulantı
ilaç içtim de biraz iyi şükür dedim uzun bi süre balık yemek istemiyorum
günaydın kızlar dünkü yaptığım temizlikten sonra bugün allahtan çok işim yoktu ama yine sabah 7 den beri ayaktayım ancak otura bildim pc nin başına ben bu sabah 2 dilim kepekli iple çekiyorumek 1 domates 1 salatalık 1 yumurta ,20 gr kadar da beyaz peynir yedim ,ara öğün olarak mandalina yedim hala karnım aç gurulduyor valla saat 12 yi iple çekiyorum
ben de balığı seviyorum ama küçük balık kızartma gerçekten her yiyidin harcı değil. bir kere hemen yemen lazım, ikincisi ne az ne çok pişmeli ve yağ çekmemeli. bunların biri olmazsa mideye dokunuyor. o yuzden buyuk balık kızartmak lazım en azından çok yağ çekmemesi için.
buğulama ve fırında harika oluyor.
ben balık işinde kolayı buldum. eşime yeptırıyorum. pek beceremiyorum zaten. temizler pişirir. yeni tarifler dener.et balık ondan. eli yemeğe çok yatkın. ilk zamanlar ben yalnız salata falan yapardım tüm yemekleri o yapardı. şimdi bebek olunca ev kadını tanımlamama yemek derhal girdi. her akşam yemek soruyor.
su içmiyor hala sanırımvalla bilemedim bu kadar kızıcanı meğerse dün dışarda arkadaşı onu çok üzmüş sonra annem anlattı bende üzüldüm inşallah onuda zayıflatırız çocuk yemiyoda ama veremiyor tahlillerde normal çıktı bu sefer çikolata yok şeker yok hamurişi yok ama veremiyor hiç anlam veremiyoruz aslında kendimden çok onun zayıflamasını istiyorum.
arada meyve yegünaydın kızlar dünkü yaptığım temizlikten sonra bugün allahtan çok işim yoktu ama yine sabah 7 den beri ayaktayım ancak otura bildim pc nin başına ben bu sabah 2 dilim kepekli iple çekiyorumek 1 domates 1 salatalık 1 yumurta ,20 gr kadar da beyaz peynir yedim ,ara öğün olarak mandalina yedim hala karnım aç gurulduyor valla saat 12 yi iple çekiyorum
ben de balığı seviyorum ama küçük balık kızartma gerçekten her yiyidin harcı değil. bir kere hemen yemen lazım, ikincisi ne az ne çok pişmeli ve yağ çekmemeli. bunların biri olmazsa mideye dokunuyor. o yuzden buyuk balık kızartmak lazım en azından çok yağ çekmemesi için.
buğulama ve fırında harika oluyor.
ben balık işinde kolayı buldum. eşime yeptırıyorum. pek beceremiyorum zaten. temizler pişirir. yeni tarifler dener.et balık ondan. eli yemeğe çok yatkın. ilk zamanlar ben yalnız salata falan yapardım tüm yemekleri o yapardı. şimdi bebek olunca ev kadını tanımlamama yemek derhal girdi. her akşam yemek soruyor.
Afiyet olsun ayşecim balıkta faydalı öyle düşün mutlu ol.günaydınlar herkese sabahtan beri net kesik sinir oldum
sonra iptal edildi randevu verildi ama insanların haberi yok herhalde ki gelen hasta sayısı çok az :)
geçmişe bi göz atayım
sabahki menüm
7 de 1 mandalina
Benimde midemi fena yapıyor aslında bir kere yeyince aylaca yemesem olur.İçmiyor ayşecim ya deli ediyor neler yapıyoruz yalvar yakar en fazla 2 bardak.ah cnm ben balık temizlersem yiyemiyorum malesef böyle bihuyum var kv yapıyo
Yok canım içmiyor valla baleye başlıycak önümüzdeki hafta birde yüzme var planda bakalım.su içmiyor hala sanırım
birde spora gitse aslında hem eğlenir hem kilo verir
evde çok hareketlide olsa o işe yaramıyormuş
arada meyve ye
valla eşine helal olsun
büyükbalık ızgarada yada fırında pişiriyorum ama küçük abalık kızartması çok zor hele haftasonu misafirim vardı balık alıp gelecez dediler 2.5 kilo almışlar kızart kızarrt bitmedi evde 2 gün koktu her yeri silmeme ramen
Afiyet olsun ayşecim balıkta faydalı öyle düşün mutlu ol.günaydınlar herkese sabahtan beri net kesik sinir oldum
geçmişe bi göz atayım
sabahki menüm
7 de 1 mandalina
Benimde midemi fena yapıyor aslında bir kere yeyince aylaca yemesem olur.İçmiyor ayşecim ya deli ediyor neler yapıyoruz yalvar yakar en fazla 2 bardak.ah cnm ben balık temizlersem yiyemiyorum malesef böyle bihuyum var kv yapıyo
Yok canım içmiyor valla baleye başlıycak önümüzdeki hafta birde yüzme var planda bakalım.su içmiyor hala sanırım
birde spora gitse aslında hem eğlenir hem kilo verir
evde çok hareketlide olsa o işe yaramıyormuş
arada meyve ye
valla eşine helal olsun
büyükbalık ızgarada yada fırında pişiriyorum ama küçük abalık kızartması çok zor hele haftasonu misafirim vardı balık alıp gelecez dediler 2.5 kilo almışlar kızart kızarrt bitmedi evde 2 gün koktu her yeri silmeme ramen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?