Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun ayşecim balıkta faydalı öyle düşün mutlu ol.
Benimde midemi fena yapıyor aslında bir kere yeyince aylaca yemesem olur.İçmiyor ayşecim ya deli ediyor neler yapıyoruz yalvar yakar en fazla 2 bardak.
Yok canım içmiyor valla baleye başlıycak önümüzdeki hafta birde yüzme var planda bakalım.

Yena izledim muhteşemdiiii bizde başarırmıyız acaba aslında bende o kadın kadar verdim ama hala şimanım off yaa imrendim valla ama büyük ihtimal estetikte olmuş hiç bir yeri sarkmamış.

Yena izledim muhteşemdiiii bizde başarırmıyız acaba aslında bende o kadın kadar verdim ama hala şimanım off yaa imrendim valla ama büyük ihtimal estetikte olmuş hiç bir yeri sarkmamış.

Estetik yapmamıştır bence...Çünkü ekip zayıflattığı için çok spor yapmış,ağırlık kaldırmış..

Ne diyeceğim banuu..Starda zayıflama yarışması başlayacakmış..100 + yarışmacılar alınacakmış..Eşin izin verirse sende başvur olmazmı.?

The Biggest Loser Türkiye | Facebook

ah banucum yaa dr. illa da su içicek dedi hay allah yaa
yüzme çok mantıklı bence yollamnızda fayda olur :)

bende çok severim balığı ama kokusu malesef çok kötü... canım fırındada yapabilirsin fırın tepsisini yağla, balıkları tuzla çok az da yağ koy ve diz çıtır çıtır oluyor :)

ne güzel ya keşke bizden biri gitse ve kazansa .....

bende çok severim balığı ama kokusu malesef çok kötü... canım fırındada yapabilirsin fırın tepsisini yağla, balıkları tuzla çok az da yağ koy ve diz çıtır çıtır oluyor :)

ne güzel ya keşke bizden biri gitse ve kazansa .....

Benim eşim izin verirde ben gidemem beni geçen programdada haluk saçaklı seçmişti önce kabul etmiştim sonra son gün vazgeçtim tedirgin olmuştum ne biliyim artık mimlemişlerdir beni bir daha almazlar:)
ah banucum yaa dr. illa da su içicek dedi hay allah yaa
yüzme çok mantıklı bence yollamnızda fayda olur :)
Yaa ayşecim nasıl olucak bilmem su işi bırak kiloyu böbreklerini napıcaz diye düşünüyoruz inşallah gönderme planımız var haber bekliyorum ben bir yerden inşallah artık.

Sabahtan beri tv izliyorum izlemiycem diyorum çünkü sonrası hasta oluyorum çok üzüldüm çok yazık insancıklara inanın orda olup yardım etmek çok isterdim.Ama şükürki 14 günlük bebecik kurtulmuş inşallah annesi babasıda kurtulur Allah yardım etsin ordaki insanlara.

Yaa ayşecim nasıl olucak bilmem su işi bırak kiloyu böbreklerini napıcaz diye düşünüyoruz inşallah gönderme planımız var haber bekliyorum ben bir yerden inşallah artık.

evet cnm yani su içmezse cidden bi sorun çıkıcam yazık bi çözüm bulmak lazım ama bilmiyorum nasıl olucak

benim bu ara bir sorunum var karnım çok çabuk acıkıyor ve tatlı istiyor, yemiyorum meyve falan yiyorum ama ne faydaaaaaa (( ne önerirsiniz kızlar ya .....

yenaaaa canım o kadın ne olmuş öyle ya inanamadım, demekki isteyince oluyor ,hadi gayret kızlar....

kızlar netten müzik indirebileceğim bi site biliyomusunuz?

eskiden çok indirirdim ama şimdi zamanımda yok, yalnız bilgisayara yüklenen bir program vardı ismini hatırlayamıyorum onunla yüklüyordum . ancak müzik indir diye bir yerden indirildiğini duymuştum direkt istersen bir dene canım

Gerçekten müthiş. Yorumlarda aynı yarışmanın İsrail versiyonundaki bir yarışmacıyı da belirtmişler, o daha da fazla kilo vermiş. ( Biggest Loser Israel Finale - Karen Winner! (Translated) - YouTube ) Dikkatimi çekti tüm kilo verenler ciddi kas yapmış, demek çok yoğun bir spor programı var. Umarım verdikten sonra da koruyabilmişlerdir Vücuttan bu kadar kısa sürede (bilmiyorum, tahmin ediyorum 5-6 ay herhalde) 50-60 kilo vermek zor, korumak daha zor.. Ama değişim inanılmaz. 50 değil 10-15 kilo bile versek çok değişeceğimiz kesin :) sağol paylaşım için Yenacığım çok hoşuma gitti benim :)
........... İçmiyor ayşecim ya deli ediyor neler yapıyoruz yalvar yakar en fazla 2 bardak.

Yok canım içmiyor valla baleye başlıycak önümüzdeki hafta birde yüzme var planda bakalım.

Banucuğum eminim sizler pek çok yolu deniyorsunuzdur, gene de ben birkaç öneride bulunmak istedim belki biri fayda eder. Sanırım 2 sene önceydi; doktor günde 1.5 litre kadar su içmesi gerektiğini söyleyince çok şaşırmıştım. Bizimki 4-5 çay bardağı içiyordu ancak, o da 400-500 ml yapar. Neyse bazı yöntemler denemiştim:

• Günde 2 kere su içme yarışı: Hangimiz daha önce bitirecek. Bitirene 1 adet sticker (bizimki daha ufaktı tabii o zaman)
  • Çiş yapınca yerine koyma: Çiş yaptıktan sonra, "Aman vücudumuzdaki su çiş olup çıktı, hemen yerine koyalım, yoksa yorgun oluruz erkenden yatmamız gerekir" Koşa koşa gidip su içme.
  • Su içme şartı: "Anne parka gidelim" Suyunu içersen birazdan çıkarız. "Anne muz yiyebilir miyim?" Suyunu içersen bir tane yiyebilirsin. vb. Bu pek önerilmiyor aslında, açıklamasını alta yazdım.
  • Ödül koymak: Zaten diyetinde olan, sevdiği bir şeyi ödül olarak sunmak. "Koca bir bardak suyu lıkır lıkır içersen, sana antep fıstığı vereceğim" Aynı şekilde bu da pek önerilmiyor, açıklaması altta.
  • Süslü bardaklar: Disney prensesi desenli bardaklar aldık. Az da olsa heves yaptı.
  • Meyve çayı: Şekersiz meyve çayı (kızım böğürtlen ve erikli tarçınlı olanı çok sever) hafif aromalı olduğundan daha hoşuna gidebilir. Ben sıcak hazırlayıp ılıtıyordum. Tabii bu su değil ama gene de daha fazla sıvı almış olur.
  • Yatarken su içirme: Yatmadan önce içilen su çok önemli, yatakta, kaçabileceği hiçbir yer yokken tam da uykusu gelmişken dayıyordum suyu. Bir an önce içeyim de uyuyayım diye bitiriyordu zavallım :)
Evcilik vb. oyunlarda da suyu çay ya da çorba yerine koyup içiyorduk karşılıklı :)
***Ceza ya da ödül olarak sunmak pek önerilmiyor, vücudun bir ihtiyacı olduğunu kavratmanız daha önemli deniyor ama ben gene de yapmıştım ne yalan söyleyeyim. :)

Aaaa ben de dermisim ama cok insalcil degilim 2 gunde kavga eder cikarim heralde ama super motivasyon en az 20 verir insan gazla

offffffff diyorum yalnız. hayatta sevmediğim şeyler. kim sever albette de sanırım erkek olsam yeriymiş. ev işi temizlik, yemek ev dekorasyonu(mimar olmama ragmen), giyinmek, suslenmek, hepsinde hem isteksiz hem basarısızım.

tamam buna dikkat edeceğim
kaçamak yapınca insanın morali bozuluyo gerçekten... :2:
öglen biraz az olmus sanki aksam çok acıkabilirsin
bi arkadas daha söylemiş gerçi ama ben de önermek istedim
günaydınlar......
bugün burayı açmak bana nasipmiş demekki.... haydi buyrunnnnn ...
herkese güzel birgün diliyorum....
tsk edeerimm senın de gunun çok güzel gecsin umarımmm
herkese hayırlı saglıklı mutlu bir gün diliyorum yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz
hoşbuldukkk :)
aynen ben de 2 ileri bi geri zaten bikaç ay oldu ben gitmedim diyetisyene
99 a bi düşsem o zaman gidicem :)

yenibirumut hoşgeldin cnm topiğimize umarım kalıcı olursun ve birlikte veririz bu kiloları:)
çok tsk ederim hoşbuldukkk umarım çok istiyorummm rüyalarıma giriyo artık bu kilolar
gercekten çok üzücü bi durum Allah yardımcıları olsunnn
benim bu ara bir sorunum var karnım çok çabuk acıkıyor ve tatlı istiyor, yemiyorum meyve falan yiyorum ama ne faydaaaaaa (( ne önerirsiniz kızlar ya .....
tarcınlı süt vermişti diyetisyenim bana bu durumlarda
bi de pirinc beyaz ekmek te cok cabuk acıktırır kan sekerini oynatır canım bnm yiyosan uzak durmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…