Afiyet olsun ayşecim balıkta faydalı öyle düşün mutlu ol.günaydınlar herkese sabahtan beri net kesik sinir oldum
bugun hiç yoğun da değiliz grev vardı hastanede o yüzden randevu verilmemişti
sonra iptal edildi randevu verildi ama insanların haberi yok herhalde ki gelen hasta sayısı çok az :)
ee c.tesi ye de az kaldı yaşasın :)))
geçmişe bi göz atayım
bu arada akşma balık yedim((
sabahki menüm
7 de 1 mandalina
9:30 da
sandeviç ekmeği arasında peynir salatalık domates
1 fincan açık çay şekersiz :)
Benimde midemi fena yapıyor aslında bir kere yeyince aylaca yemesem olur.İçmiyor ayşecim ya deli ediyor neler yapıyoruz yalvar yakar en fazla 2 bardak.ah cnm ben balık temizlersem yiyemiyorum malesef böyle bihuyum var kv yapıyo
o da saolsun bol yağda yapıyo
akşam sonra çok dokundu balık bana midem fena oldu yanma bulantı
ilaç içtim de biraz iyi şükür dedim uzun bi süre balık yemek istemiyorum
Yok canım içmiyor valla baleye başlıycak önümüzdeki hafta birde yüzme var planda bakalım.su içmiyor hala sanırım
birde spora gitse aslında hem eğlenir hem kilo verir
evde çok hareketlide olsa o işe yaramıyormuş
arada meyve ye
valla eşine helal olsun
büyükbalık ızgarada yada fırında pişiriyorum ama küçük abalık kızartması çok zor hele haftasonu misafirim vardı balık alıp gelecez dediler 2.5 kilo almışlar kızart kızarrt bitmedi evde 2 gün koktu her yeri silmeme ramen
Yena izledim muhteşemdiiii bizde başarırmıyız acaba aslında bende o kadın kadar verdim ama hala şimanım off yaa imrendim valla ama büyük ihtimal estetikte olmuş hiç bir yeri sarkmamış.
yenibirumut hoşgeldin umarım kalıcı olursun
efsunlu daha iyisin canım evden de çıkmışın sevindim
bende çok severim balığı ama kokusu malesef çok kötü... canım fırındada yapabilirsin fırın tepsisini yağla, balıkları tuzla çok az da yağ koy ve diz çıtır çıtır oluyor :)3 gün önce yeni birşeye başladım onu deniyorum bakalım faydası olucakmı .ben balıkları yagsız tavada yapıyorum kendi yagıyla pişiyor çok güzel oluyor ama kokusu mutfagı batırıyor .kahvaltıda bile yerim tam balık delisiyim
Estetik yapmamıştır bence...Çünkü ekip zayıflattığı için çok spor yapmış,ağırlık kaldırmış..
Ne diyeceğim banuu..Starda zayıflama yarışması başlayacakmış..100 + yarışmacılar alınacakmış..Eşin izin verirse sende başvur olmazmı.?
The Biggest Loser Türkiye | Facebook
bende çok severim balığı ama kokusu malesef çok kötü... canım fırındada yapabilirsin fırın tepsisini yağla, balıkları tuzla çok az da yağ koy ve diz çıtır çıtır oluyor :)3 gün önce yeni birşeye başladım onu deniyorum bakalım faydası olucakmı .ben balıkları yagsız tavada yapıyorum kendi yagıyla pişiyor çok güzel oluyor ama kokusu mutfagı batırıyor .kahvaltıda bile yerim tam balık delisiyim
Estetik yapmamıştır bence...Çünkü ekip zayıflattığı için çok spor yapmış,ağırlık kaldırmış..
Ne diyeceğim banuu..Starda zayıflama yarışması başlayacakmış..100 + yarışmacılar alınacakmış..Eşin izin verirse sende başvur olmazmı.?
Benim eşim izin verirde ben gidemem beni geçen programdada haluk saçaklı seçmişti önce kabul etmiştim sonra son gün vazgeçtim tedirgin olmuştum ne biliyim artık mimlemişlerdir beni bir daha almazlar:)Estetik yapmamıştır bence...Çünkü ekip zayıflattığı için çok spor yapmış,ağırlık kaldırmış..
Yaa ayşecim nasıl olucak bilmem su işi bırak kiloyu böbreklerini napıcaz diye düşünüyoruz inşallah gönderme planımız var haber bekliyorum ben bir yerden inşallah artık.ah banucum yaa dr. illa da su içicek dedi hay allah yaa
yüzme çok mantıklı bence yollamnızda fayda olur :)
Yaa ayşecim nasıl olucak bilmem su işi bırak kiloyu böbreklerini napıcaz diye düşünüyoruz inşallah gönderme planımız var haber bekliyorum ben bir yerden inşallah artık.
kızlar netten müzik indirebileceğim bi site biliyomusunuz?
Gerçekten müthiş. Yorumlarda aynı yarışmanın İsrail versiyonundaki bir yarışmacıyı da belirtmişler, o daha da fazla kilo vermiş. ( Biggest Loser Israel Finale - Karen Winner! (Translated) - YouTube ) Dikkatimi çekti tüm kilo verenler ciddi kas yapmış, demek çok yoğun bir spor programı var. Umarım verdikten sonra da koruyabilmişlerdir
........... İçmiyor ayşecim ya deli ediyor neler yapıyoruz yalvar yakar en fazla 2 bardak.
Yok canım içmiyor valla baleye başlıycak önümüzdeki hafta birde yüzme var planda bakalım.
su içmiyor hala sanırım
birde spora gitse aslında hem eğlenir hem kilo verir
evde çok hareketlide olsa o işe yaramıyormuş
arada meyve ye
valla eşine helal olsun
büyükbalık ızgarada yada fırında pişiriyorum ama küçük abalık kızartması çok zor hele haftasonu misafirim vardı balık alıp gelecez dediler 2.5 kilo almışlar kızart kızarrt bitmedi evde 2 gün koktu her yeri silmeme ramen
tamam buna dikkat edeceğimyediklerini yaz sırf bu sebepten kaçamakların azalır
herkezin kaçamağı olur bir gün oldu sonraki gün devam et bırakma önceden bende öyle yapardım off kaçırdım battı balık yan gider derdim ama olmuyor bu kilolar gitmeli
aç kalmaki kriz tutmasın spor metebolizmayı hızlandırıyor
öglen biraz az olmus sanki aksam çok acıkabilirsinBugün yediklerim
Sabah
1dilim ekmek domates salatalık 1 tk reçel peynir.
Öğlen
1 küçük amasya elması 1 mandalina.
Akşam
8 yk patlıcan yemeği salata 1 dilim ekmek.
Ara
2 mandalina 1 küçük amasya elması.
Belki birazdan birazcık peynir yiyebilirim meyvadan midem kazındı.
tsk edeerimm senın de gunun çok güzel gecsin umarımmmgünaydınlar......
bugün burayı açmak bana nasipmiş demekki.... haydi buyrunnnnn ...
herkese güzel birgün diliyorum....
hoşbuldukkk :)herkese hayırlı saglıklı mutlu bir gün diliyorum yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz
aynen ben de 2 ileri bi geri zaten bikaç ay oldu ben gitmedim diyetisyenegünaydın ayşe akşam bende balıkyedim ne kadar dikkat etsemde 95 altına inemedim gitti aynı kaderi paylaşıyoruz bir geri 2 ileri ben bayramda köye gidicem biraz verseydim keşke korkudan diyetisyene gidemiyorum.ödevini yapmayan çocuk gibiyim
çok tsk ederim hoşbuldukkkyenibirumut hoşgeldin cnm topiğimize umarım kalıcı olursun ve birlikte veririz bu kiloları:)
gercekten çok üzücü bi durum Allah yardımcıları olsunnnSabahtan beri tv izliyorum izlemiycem diyorum çünkü sonrası hasta oluyorum çok üzüldüm çok yazık insancıklara inanın orda olup yardım etmek çok isterdim.Ama şükürki 14 günlük bebecik kurtulmuş inşallah annesi babasıda kurtulur Allah yardım etsin ordaki insanlara.
tarcınlı süt vermişti diyetisyenim bana bu durumlardabenim bu ara bir sorunum var karnım çok çabuk acıkıyor ve tatlı istiyor, yemiyorum meyve falan yiyorum ama ne faydaaaaaa(( ne önerirsiniz kızlar ya .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?