Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım sen yenisin canım öncelikle hoşgeldin ve yanıtladığın için çok teşekkür ederim...
bende tarçınlı süt ya da yoğurt yiyorum ama onları canım istemiyor çikolata istiyor ((
öğlen mısır ekmeği yedim beyaz ekmek bayağıdır yemiyorum ama o da mı yükseltiyor yoksa
inşallah uzak duracağım resmen kendimle savaşıyorum

ya ben elma yiyorum pek de sevmiyorum ama iştahımı kesiyor. cnm tatlı istemiyor bir süre elbette

İstanbullular ben kesin olarak gelemiyorum. Yer uzak, gidip gelmem bile uc saat tutar, bir saatligine gelsem dort eder...bir de bunlarin disinda o besinci kisim camiinden, 24 yasindayken, en yakin universite arkadasimin cenazesi kalkti. Bende anilari var, oralari sevmiyorum....

Semos, persembe oglene dogru nerdeysen oraya gelicem, umut gelirse onu da alirim. Ozelden bana yazsana nerdesin?

Diger istanbullu arkadaslarla da baska zaman ve yerlerde yavas yavas tanisicaz artik...

allahımm içim gitti su tıfanye

yeniden motive oldum saol yenacımm

kımlselerr yok topıktee nerdesınız kızlarr spor mu yapıyorsunuzz yoksaa ceco olmayınca cokk sessz kaldı buralarrr

bu gun 60 dk yürüdüm banttaa

dun kendıme cıcılerr aldımm eşime fotğraf cektırdım açıp açıp bakıyorumm bi foto mu kaysam nee

Son düzenleme:
saferancımm o patlıcanları nasıl yaptın azcık yag koydun mu cnmm güzel görünüyorlarr aynı kızarmış gıbı:44::44:

saferancımm o patlıcanları nasıl yaptın azcık yag koydun mu cnmm güzel görünüyorlarr aynı kızarmış gıbı:44::44:

demek patlıcanlarımı gördüüün...onları karnıyarıklık soyuyorum tuzlu suda bekletiyorum sıkıyorum.. sonra fırçayla zeytinyağı sürüyorum her yerine fırını altlı üstlü yakıp tepsiye diziyorum1-2 kere çeviriyorum yüksek ısı olacak yarım saatte çok az yağlı patlıcanlar hazııır...kıymada az yağlı olursa yemeğin yüzüne yağ bile çıkmıyor tadda aynı..kızartma derdi sıfıır yağ sıfıır...

Cancazim,
Persembe yerine cuma olursa mi demek istedin? Bana persembe daha uygun olur ama Tamam. Umut ile semos da teyidleselim, yapalim iste.

evet cnm yani su içmezse cidden bi sorun çıkıcam yazık bi çözüm bulmak lazım ama bilmiyorum nasıl olucak
Valla bizde bilmiyoruz ayşe çıldırtır insanı.
Umutcum çoğunu denedik kadehler bile aldım ona süslü püslü yok ama evcilik olyını denememiştik birde onu deneyelim sağol ilgin için.
ya ben elma yiyorum pek de sevmiyorum ama iştahımı kesiyor. cnm tatlı istemiyor bir süre elbette
Benide çok acıktırır elma.

dun kendıme cıcılerr aldımm eşime fotğraf cektırdım açıp açıp bakıyorumm bi foto mu kaysam nee
haydi resimlerini koy koy bende tiffany kızı olmak istiyorum bende zayıf olmak istiyorum
neyse zayıf olmak için bugün yediklerime bir bakın ayollllllllll
[1] bademli kurabiye 1 adet 90
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] bademli kurabiye 2 adet 180
[5] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Crax Sade Çubuk Kraker 40 GRAM 146
[9] Mandalina 1 ADET 50
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[13] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[14] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1505.875 kal.galiba pek sağlıklı değil

canım kalori olarak fazla değil menün ama menülerimizin dengeli ve sağlıklı olması da önemli benim tavsiyem menünden süt yoğurt eksik etme sebze salata mutlaka tüket bunlar seni hem daha da tok tutar ekmeğini de dönüşümlü tüket kepekli ekmek kansızlık yapıyormuş tam buğday ve çavdar kullan bence

Bugün yediklerim.
Sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir 1 tk reçel.
Ara
1 elma 1 mandalina.
Öğlen
1 kase çorba 1 dilim ekmek.
Akşam
8 köfte 1 dilim ekmek salata 1 bardak ayran.
Ara
Henüz yapmadım ama meyva yerim büyük ihtimal.
Birazda turşu yedim kendim yaptım daha olmamış ama becermişim valla bana verilen tarifte şekerde vardı ama güzel olmuş.

gayet güzel beslenmişsin bugün acaba toplamı kaç kaloridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…