tamam buna dikkat edeceğim
kaçamak yapınca insanın morali bozuluyo gerçekten... :2:
öglen biraz az olmus sanki aksam çok acıkabilirsin
bi arkadas daha söylemiş gerçi ama ben de önermek istedim
tsk edeerimm senın de gunun çok güzel gecsin umarımmm
hoşbuldukkk :)
aynen ben de 2 ileri bi geri zaten bikaç ay oldu ben gitmedim diyetisyene
99 a bi düşsem o zaman gidicem :)
çok tsk ederim hoşbuldukkkumarım çok istiyorummm rüyalarıma giriyo artık bu kilolar
gercekten çok üzücü bi durum Allah yardımcıları olsunnn
tarcınlı süt vermişti diyetisyenim bana bu durumlarda
bi de pirinc beyaz ekmek te cok cabuk acıktırır kan sekerini oynatır canım bnm yiyosan uzak durmanı tavsiye ederim
sanırım sen yenisin canım öncelikle hoşgeldin ve yanıtladığın için çok teşekkür ederim...
bende tarçınlı süt ya da yoğurt yiyorum ama onları canım istemiyor çikolata istiyor((
öğlen mısır ekmeği yedim beyaz ekmek bayağıdır yemiyorum ama o da mı yükseltiyor yoksa
inşallah uzak duracağım resmen kendimle savaşıyorum
ya ben elma yiyorum pek de sevmiyorum ama iştahımı kesiyor. cnm tatlı istemiyor bir süre elbette
Paylaşım için sağol YENACIĞIM....Çok moral oldu...
Ne hatun olmuş valla;bir içim su....Kızı da ne tatlı bir şey....
TİFFANY OLMAK İSTİYORUMMMMMMM...............
saferancımm o patlıcanları nasıl yaptın azcık yag koydun mu cnmm güzel görünüyorlarr aynı kızarmış gıbı:44::44:
dun kendıme cıcılerr aldımm eşime fotğraf cektırdım açıp açıp bakıyorumm bi foto mu kaysam nee
Valla bizde bilmiyoruz ayşe çıldırtır insanı.evet cnm yani su içmezse cidden bi sorun çıkıcam yazık bi çözüm bulmak lazım ama bilmiyorum nasıl olucak
Umutcum çoğunu denedik kadehler bile aldım ona süslü püslü yok ama evcilik olyını denememiştik birde onu deneyelim sağol ilgin için.Gerçekten müthiş. Yorumlarda aynı yarışmanın İsrail versiyonundaki bir yarışmacıyı da belirtmişler, o daha da fazla kilo vermiş. ( Biggest Loser Israel Finale - Karen Winner! (Translated) - YouTube ) Dikkatimi çekti tüm kilo verenler ciddi kas yapmış, demek çok yoğun bir spor programı var. Umarım verdikten sonra da koruyabilmişlerdirVücuttan bu kadar kısa sürede (bilmiyorum, tahmin ediyorum 5-6 ay herhalde) 50-60 kilo vermek zor, korumak daha zor.. Ama değişim inanılmaz. 50 değil 10-15 kilo bile versek çok değişeceğimiz kesin :) sağol paylaşım için Yenacığım çok hoşuma gitti benim :)
Banucuğum eminim sizler pek çok yolu deniyorsunuzdur, gene de ben birkaç öneride bulunmak istedim belki biri fayda eder. Sanırım 2 sene önceydi; doktor günde 1.5 litre kadar su içmesi gerektiğini söyleyince çok şaşırmıştım. Bizimki 4-5 çay bardağı içiyordu ancak, o da 400-500 ml yapar. Neyse bazı yöntemler denemiştim:
Evcilik vb. oyunlarda da suyu çay ya da çorba yerine koyup içiyorduk karşılıklı :)
- Günde 2 kere su içme yarışı: Hangimiz daha önce bitirecek. Bitirene 1 adet sticker (bizimki daha ufaktı tabii o zaman)
- Çiş yapınca yerine koyma: Çiş yaptıktan sonra, "Aman vücudumuzdaki su çiş olup çıktı, hemen yerine koyalım, yoksa yorgun oluruz erkenden yatmamız gerekir" Koşa koşa gidip su içme.
- Su içme şartı: "Anne parka gidelim" Suyunu içersen birazdan çıkarız. "Anne muz yiyebilir miyim?" Suyunu içersen bir tane yiyebilirsin. vb. Bu pek önerilmiyor aslında, açıklamasını alta yazdım.
- Ödül koymak: Zaten diyetinde olan, sevdiği bir şeyi ödül olarak sunmak. "Koca bir bardak suyu lıkır lıkır içersen, sana antep fıstığı vereceğim" Aynı şekilde bu da pek önerilmiyor, açıklaması altta.
- Süslü bardaklar: Disney prensesi desenli bardaklar aldık. Az da olsa heves yaptı.
- Meyve çayı: Şekersiz meyve çayı (kızım böğürtlen ve erikli tarçınlı olanı çok sever) hafif aromalı olduğundan daha hoşuna gidebilir. Ben sıcak hazırlayıp ılıtıyordum. Tabii bu su değil ama gene de daha fazla sıvı almış olur.
- Yatarken su içirme: Yatmadan önce içilen su çok önemli, yatakta, kaçabileceği hiçbir yer yokken tam da uykusu gelmişken dayıyordum suyu. Bir an önce içeyim de uyuyayım diye bitiriyordu zavallım :)
***Ceza ya da ödül olarak sunmak pek önerilmiyor, vücudun bir ihtiyacı olduğunu kavratmanız daha önemli deniyor ama ben gene de yapmıştım ne yalan söyleyeyim. :)
Benide çok acıktırır elma.ya ben elma yiyorum pek de sevmiyorum ama iştahımı kesiyor. cnm tatlı istemiyor bir süre elbette
dun kendıme cıcılerr aldımm eşime fotğraf cektırdım açıp açıp bakıyorumm bi foto mu kaysam nee
haydi resimlerini koy koy bende tiffany kızı olmak istiyorum bende zayıf olmak istiyorumdun kendıme cıcılerr aldımm eşime fotğraf cektırdım açıp açıp bakıyorumm bi foto mu kaysam nee
haydi resimlerini koy koy bende tiffany kızı olmak istiyorum bende zayıf olmak istiyorum
neyse zayıf olmak için bugün yediklerime bir bakın ayollllllllll
[1] bademli kurabiye 1 adet 90
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] bademli kurabiye 2 adet 180
[5] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Crax Sade Çubuk Kraker 40 GRAM 146
[9] Mandalina 1 ADET 50
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[13] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[14] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1505.875 kal.galiba pek sağlıklı değil
gayet güzel beslenmişsin bugünBugün yediklerim.
Sabah
1 dilim ekmek domates salatalık peynir 1 tk reçel.
Ara
1 elma 1 mandalina.
Öğlen
1 kase çorba 1 dilim ekmek.
Akşam
8 köfte 1 dilim ekmek salata 1 bardak ayran.
Ara
Henüz yapmadım ama meyva yerim büyük ihtimal.
Birazda turşu yedim kendim yaptım daha olmamış ama becermişim valla bana verilen tarifte şekerde vardı ama güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?