çok iyi olur hem sağlığı için hem kilo vermesi içinAfiyet olsun ayşecim balıkta faydalı öyle düşün mutlu ol.
Benimde midemi fena yapıyor aslında bir kere yeyince aylaca yemesem olur.İçmiyor ayşecim ya deli ediyor neler yapıyoruz yalvar yakar en fazla 2 bardak.
Yok canım içmiyor valla baleye başlıycak önümüzdeki hafta birde yüzme var planda bakalım.
bir şeker al zor eriyen olsun dün banada oldu kızımın jelibon şekerinden bir tane emerek yedim iyi geldisanırım sen yenisin canım öncelikle hoşgeldin ve yanıtladığın için çok teşekkür ederim...
bende tarçınlı süt ya da yoğurt yiyorum ama onları canım istemiyor çikolata istiyor((
öğlen mısır ekmeği yedim beyaz ekmek bayağıdır yemiyorum ama o da mı yükseltiyor yoksa
inşallah uzak duracağım resmen kendimle savaşıyorum
haydi resimlerini koy koy bende tiffany kızı olmak istiyorum bende zayıf olmak istiyorum
neyse zayıf olmak için bugün yediklerime bir bakın ayollllllllll
[1] bademli kurabiye 1 adet 90
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] bademli kurabiye 2 adet 180
[5] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Crax Sade Çubuk Kraker 40 GRAM 146
[9] Mandalina 1 ADET 50
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[13] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[14] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1505.875 kal.galiba pek sağlıklı değil
bugün ilk defa buraya yediklerimi yazıyorum ben emzirdiğim için çok fazla kısamıyorum idare edin artk :))
sabah kahvaltısı
-1 dilim kızarmış ekmek
-5 zeytin
-1 kk peynir
-şekersiz çay
-haşlanmış yumurta
öğlen
-1 dilim börek
-1 dolma
-1 lokma kek
akşam
-ciğer kavurma yağsız
-pırasa yemeği
-1 dilim kepek ekmeği
sabahları sirkeli ballı ılık su
3 lt su
sabah 30 dk leslıe
akşam 50 dk ekspress leslıe
ayşecim girdim ama okuyamadım bile çıkmak zorunda kaldım fırsat yok ki bu seferki çocuklarım fırtına gibiler az zaman buldum ama bak henüz gelebildim gece gece kimsecikler kalmamış bir ben bir de topiğimiz temizlik bari yapayım sabah size hazır olsunnnsemirraaaannn nasılsın cnm bebişlerde fırsat bulabildin nihayet :)
cnm msj kutun doluymuş yazdım ama bak istersen yarın konuşuruz okİstanbullular ben kesin olarak gelemiyorum. Yer uzak, gidip gelmem bile uc saat tutar, bir saatligine gelsem dort eder...bir de bunlarin disinda o besinci kisim camiinden, 24 yasindayken, en yakin universite arkadasimin cenazesi kalkti. Bende anilari var, oralari sevmiyorum....
Semos, persembe oglene dogru nerdeysen oraya gelicem, umut gelirse onu da alirim. Ozelden bana yazsana nerdesin?
Diger istanbullu arkadaslarla da baska zaman ve yerlerde yavas yavas tanisicaz artik...
yenacım tam düzelemedim ben daha çarpıntılarım var devam ediyor ,göğsüme ağrı giriyor bugün hastaneye gittim panik yaptım biraz hiç heyecanlanmaya gelmiyor dün iyiydim aslında inşallah düzelicek ,bu gece kızımda biraz ateşli gibi eşim acile gitmiş baş ağrısı ile içim bir tuhaf diyor banada üzüldü biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum ,ikisinede üzüldüm kendimi unuttum
bugün ilk defa buraya yediklerimi yazıyorum ben emzirdiğim için çok fazla kısamıyorum idare edin artk :))
sabah kahvaltısı
-1 dilim kızarmış ekmek
-5 zeytin
-1 kk peynir
-şekersiz çay
-haşlanmış yumurta
öğlen
-1 dilim börek
-1 dolma
-1 lokma kek
akşam
-ciğer kavurma yağsız
-pırasa yemeği
-1 dilim kepek ekmeği
sabahları sirkeli ballı ılık su
3 lt su
sabah 30 dk leslıe
akşam 50 dk ekspress leslıe
kızlar dün lc ye gittim ve bir kabin dolusu pantolon denedim. öyle mutlu oldumki. normal insanlar gibi giyinebiliyorum artık.
44-46 beden arası giyinebiliyorum çok mutlu oldum yaa.
valla beni en iyi siz anlarsınız. 54 bedenden 46-44 bedene düşmek ne demek yaa. çok mutlu oldum.
Hiç bilmiyorumki canım hesaplamadım.gayet güzel beslenmişsin bugünacaba toplamı kaç kaloridir
Oh iyiyapmışsın canım menünde güzel.bugün hava soğuk ve rüzgarlıydı kızımda nanne sıkıldım diyor alışveriş merkezine gittik kızmla elele tutuştuk koştuk
aklımı seviyim hem o eğlendi emde spor yapmış oldum
menüm
sabak 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kkpeynir
domates salatalık
ara: 1 elma
öğlen: 1/2 peynirli pide
ayran
ara: yok
akşam 10 yk mercimek
1 tabak karnıbahar graten içinde süt teolduğundan yoğurt yemedim
mercimekte şehriyeolduğundan ekmek yemedim
birazdan süt içerim
bugün diyetisyene gittim 15 gün önce gitmiştim ilk kez 6 kilo vermişim toplam, çok fazla dedi ama ben hastalıktan bir haftada verdim dedim...hiç yağdan gitmemiş kastan gitmiş spor yapmadığım için. suda çok az çıktı okadar su içiyorum demek yetmiyor...orada 114.5 çıktım evdede 113.5 çıkıyorum bir kilo farkediyor benim baskülle...
Canım ya süpersin maşallah gidiyor kilolar inşallah düzelicen derin bende 3 4 gündür kötüyüm çok fena şu paniklik biliyosum bende sanki her an kalbime bişey olucakmış gibi bekliyorum Allahtan bugün iyiyim uyku düzenimi tuturunca daha iyi oluyorum aslında eşinede çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur nazcımada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize canım.yenacım tam düzelemedim ben daha çarpıntılarım var devam ediyor ,göğsüme ağrı giriyor bugün hastaneye gittim panik yaptım biraz hiç heyecanlanmaya gelmiyor dün iyiydim aslında inşallah düzelicek ,bu gece kızımda biraz ateşli gibi eşim acile gitmiş baş ağrısı ile içim bir tuhaf diyor banada üzüldü biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum ,ikisinede üzüldüm kendimi unuttum
Süper bişey süper insan nasıl mutlu oluyor.:)kızlar dün lc ye gittim ve bir kabin dolusu pantolon denedim. öyle mutlu oldumki. normal insanlar gibi giyinebiliyorum artık.
44-46 beden arası giyinebiliyorum çok mutlu oldum yaa.
valla beni en iyi siz anlarsınız. 54 bedenden 46-44 bedene düşmek ne demek yaa. çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?