Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hala şu tiffany hala aklımda ya, farklı videolarada baktım aman ya rabbi insanlar nasıl değişmişler ya, hepsi gençleşmiş güzelleşmiş ,imrendim......

çok iyi olur hem sağlığı için hem kilo vermesi için
ben kızımla su içme yarışı yapıyorum ikiçize bir şişe alıyoruz kim önce bitirecek diye
bir şeker al zor eriyen olsun dün banada oldu kızımın jelibon şekerinden bir tane emerek yedim iyi geldi
hem 1 tanenin kaloriside az

evet pek değil
birde kilona göre kalorisi az hemde çok azbu akalorideki diyeti uzun süre yapamzsın

bugün hava soğuk ve rüzgarlıydı kızımda nanne sıkıldım diyor alışveriş merkezine gittik kızmla elele tutuştuk koştuk
aklımı seviyim hem o eğlendi emde spor yapmış oldum

menüm
sabak 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kkpeynir
domates salatalık

ara: 1 elma

öğlen: 1/2 peynirli pide
ayran

ara: yok

akşam 10 yk mercimek
1 tabak karnıbahar graten içinde süt teolduğundan yoğurt yemedim
mercimekte şehriyeolduğundan ekmek yemedim

birazdan süt içerim

bugün ilk defa buraya yediklerimi yazıyorum ben emzirdiğim için çok fazla kısamıyorum idare edin artk :))

sabah kahvaltısı
-1 dilim kızarmış ekmek
-5 zeytin
-1 kk peynir
-şekersiz çay
-haşlanmış yumurta

öğlen
-1 dilim börek
-1 dolma
-1 lokma kek

akşam
-ciğer kavurma yağsız
-pırasa yemeği
-1 dilim kepek ekmeği

sabahları sirkeli ballı ılık su
3 lt su
sabah 30 dk leslıe
akşam 50 dk ekspress leslıe

emziren bir anneye göre yeiklerin çok değil hatta öğünlerde 2 dilim ekmekte yiyebilirsi sadece yoğurt yada ayranda ye öğünlerde
aralarda meyve ye vitaminde lazım

arkadaşlar öyle kendimizi ve birbirimizi altarnatif şekerlerle kandırmayalım lütfen çocuklarımız zararlı birşeyler istediğinde nasıl men ediyorsak kendimizede arkadaşlrımızada men edelim altarnatif sunmayalım alışıp üstesinden gelebilmek için

Derincim nasılsın seni merak ediyorum ben..
Nasıl geçti diyetisyen görüşmen...

bugün diyetisyene gittim 15 gün önce gitmiştim ilk kez 6 kilo vermişim toplam, çok fazla dedi ama ben hastalıktan bir haftada verdim dedim...hiç yağdan gitmemiş kastan gitmiş spor yapmadığım için. suda çok az çıktı okadar su içiyorum demek yetmiyor...orada 114.5 çıktım evdede 113.5 çıkıyorum bir kilo farkediyor benim baskülle...

yenacım tam düzelemedim ben daha çarpıntılarım var devam ediyor ,göğsüme ağrı giriyor bugün hastaneye gittim panik yaptım biraz hiç heyecanlanmaya gelmiyor dün iyiydim aslında inşallah düzelicek ,bu gece kızımda biraz ateşli gibi eşim acile gitmiş baş ağrısı ile içim bir tuhaf diyor banada üzüldü biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum ,ikisinede üzüldüm kendimi unuttum

semirraaaannn nasılsın cnm bebişlerde fırsat bulabildin nihayet :)
ayşecim girdim ama okuyamadım bile çıkmak zorunda kaldım fırsat yok ki bu seferki çocuklarım fırtına gibiler az zaman buldum ama bak henüz gelebildim gece gece kimsecikler kalmamış bir ben bir de topiğimiz temizlik bari yapayım sabah size hazır olsunnn
cnm msj kutun doluymuş yazdım ama bak istersen yarın konuşuruz ok

cnm kendine dikkat et ki etrafındakilerin de sana ihtiyacı var

kızlar ben geldiim çok özledim sizi. arada sayfalara bakıp çıkıyorum ama yazamıyorum. derin canım kendine dikkat et. her dakka yanında biri olamaz. allah korusun. sakin olmaya çalış. benim anneminde öyle doktor korkusu vardır ve ara ara şiddetli çarpıntıları olup tansiyonu yükselir. tansiyon için sarmısak filan veririz. 1 tanede tansiyon ilacı o tansiyonu düşürür. çarpıntı içinde biraz sırt üstü yatar. sonra tuvalete gider idrarını boşaltır. bir doktor bize dediki. tuvalete gidince ıkın ve öksür. böylece kalp ritmi normale döner. çok sıkıştığın bir zaman dene canım.
birde tansiyon için bizimkiler sarmısaklı limonlu kürden hazırlayıp 1 fincan içiyolar. tam vaktini saatini bilmiyorum ama. benim babam tansiyon hastası. 1 yıl düzenli kullandı tansiyon ilacını bırakmıştı. sonra kürü bıraktı tekrar ilaca döndü. yinede ara ara yaparlar.

hoşgeldin burdaki arkadaşlar sağolsunlar çok destekçidirler düzenli paylaşım yaparsan tabii. kepekli ekmek yeme kansızlık yapıyor. ben çavdar ekmeğinden çok hoşlandım. bende emzikliyim oğlum 10 aylık. ayrıca ara öğününe fındık badem yada ceviz den birini koy.
mümkünse balık tüketmeye çalış. meyve tüket hala bebek senden birşeyler alıyor çünkü. 1 tatlıkaşığı sıvı yağla hazırlanmış salatayı sofrandan eksik etme. sınısıztüketebilirsin. tekrar hoşgeldin

kızlar dün lc ye gittim ve bir kabin dolusu pantolon denedim. öyle mutlu oldumki. normal insanlar gibi giyinebiliyorum artık.
44-46 beden arası giyinebiliyorum çok mutlu oldum yaa.
valla beni en iyi siz anlarsınız. 54 bedenden 46-44 bedene düşmek ne demek yaa. çok mutlu oldum.

Bravo canım :) Bu azimle hedeflediğin kiloya sağlıkla inersin inşallah. Ben de Youtube'dan şu "biggest looser" yarışmasının farklı ülkelerdeki farklı yarışmacılarına göz gezdirdim, bu saat oldu. Motivasyonu tavan yaptırıyor gerçekten.

Sizlere iyi geceler, artık uyku akıyor gözlerimden :))

Videos - The Biggest Loser Australia
bu adreste üstteki resimlerin üstünden mausu geçirince kaç kilo verdiklerini gösteriyor.
tıklayıp açtığınızda kişi ile ilgili video çıkıyor ama ben açmayı başaramadım. fotolar var onlara basınca dönem dönem zayıflama aşamalarıyla ilgili tartı resimleri var. az biraz ingilizcesi olanlar içinde aşağıda hikayesi yazıyor.

gayet güzel beslenmişsin bugün acaba toplamı kaç kaloridir
Hiç bilmiyorumki canım hesaplamadım.
Oh iyiyapmışsın canım menünde güzel.

Canım ya süpersin maşallah gidiyor kilolar inşallah düzelicen derin bende 3 4 gündür kötüyüm çok fena şu paniklik biliyosum bende sanki her an kalbime bişey olucakmış gibi bekliyorum Allahtan bugün iyiyim uyku düzenimi tuturunca daha iyi oluyorum aslında eşinede çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur nazcımada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize canım.
Süper bişey süper insan nasıl mutlu oluyor.:)

Eşimle çığlık 4 seyrettik bayağa bir korkunçtu arada biraz üzüm ve lıght çikolata yedimiyi olmadı ama napıyım korku filminde yeniyor anlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…