Haydi koy resim cok merak ettim heyoooo
eveeeeeeet haydi koooyyy
haydi resimlerini koy koy bende tiffany kızı olmak istiyorum bende zayıf olmak istiyorum
neyse zayıf olmak için bugün yediklerime bir bakın ayollllllllll
[1] bademli kurabiye 1 adet 90
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] bademli kurabiye 2 adet 180
[5] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Crax Sade Çubuk Kraker 40 GRAM 146
[9] Mandalina 1 ADET 50
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[13] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[14] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1505.875 kal.galiba pek sağlıklı değil
kızlar dün lc ye gittim ve bir kabin dolusu pantolon denedim. öyle mutlu oldumki. normal insanlar gibi giyinebiliyorum artık.
44-46 beden arası giyinebiliyorum çok mutlu oldum yaa.
valla beni en iyi siz anlarsınız. 54 bedenden 46-44 bedene düşmek ne demek yaa. çok mutlu oldum.
Ne olmuş bu KK ya çikolatalar falan ayy gece gece insanın canı istiyor valla.
günaydın uykucular siz daha uyuyun .bak bana sabahın 6 sında ayaktayım dahada uyumam şimdi evi toparlayıp saat 10 da diyetisyen rendevum var gidicem çok tırsıyorum korkudan kahvaltı etmedim ki az çıkayım tartıda
ben bugün mezurayla bedenimi ölçtüm not edicem 1 ay sonra yine ölçücem bakalım kaç santim verebiliyorum 1 ayda
göbek 121
bel 102
kalça 114
gögüs 112
bacak 68
kol 36
Hiç bilmiyorumki canım hesaplamadım.
Oh iyiyapmışsın canım menünde güzel.
Canım ya süpersin maşallah gidiyor kilolar inşallah düzelicen derin bende 3 4 gündür kötüyüm çok fena şu paniklik biliyosum bende sanki her an kalbime bişey olucakmış gibi bekliyorum Allahtan bugün iyiyim uyku düzenimi tuturunca daha iyi oluyorum aslında eşinede çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur nazcımada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize canım.
Süper bişey süper insan nasıl mutlu oluyor.:)
yaww denıyorum ama olmadıı yıne ugrasıcammm:26::26:
senin kadar bende mutlu oldum canımm gercekten cok guzel bı duyguu kendımı cok ıyı hıssedıyorumm uzun zamandan sonraaa
bende sabah gordum ınsanı yoldan cıkarırr bu cıklotalarrr
gunaydınn fadımee inş. randevun cok ıyı gecerr bende haftaya gıdecegımm ıyı
haberlerını beklıoyurm cnmm
canım bizde jelibon falan yoktu sanırım regl günüm yaklaşıyor yoksa böyle olmazdım 2 aydır hiç sapıtmamıştım bu dönemde ama bu kez çikolata yedimçok iyi olur hem sağlığı için hem kilo vermesi için
ben kızımla su içme yarışı yapıyorum ikiçize bir şişe alıyoruz kim önce bitirecek diye
bir şeker al zor eriyen olsun dün banada oldu kızımın jelibon şekerinden bir tane emerek yedim iyi geldi
hem 1 tanenin kaloriside az
evet pek değil
birde kilona göre kalorisi az hemde çok azbu akalorideki diyeti uzun süre yapamzsın
Ne olmuş bu KK ya çikolatalar falan ayy gece gece insanın canı istiyor valla.
kızlar bu aralar yine midem kötü...ilaçlarda fayda etmiyor artık...annemler memleketten döndü..bal getirmiş bana mideye iyi gelir diyor..sabahları bir bardak sıcak suya bir kaşık karıştırıp içiyorum..daha bir faydasını görmedim...
bir tanıdığımız kudret narı diye bişeyden bahsetti mideye ülsere gastrite birebirmiş aranızda bilen varmı?
ayy canım bende çok özlüyom burayı. ceconun annesi gitmedimi? 1 hafta diye hatırlıyorum.canım bizde jelibon falan yoktu sanırım regl günüm yaklaşıyor yoksa böyle olmazdım 2 aydır hiç sapıtmamıştım bu dönemde ama bu kez çikolata yedim((
ben yedim(((
17:15 sularıydı hüplettim :)
HATİCEEEEEEEEEEEE nerelerdesin kız sen özlettin valla....
CECOOOOOO senide çok özledim nerelerdesin?
kızlar bu aralar yine midem kötü...ilaçlarda fayda etmiyor artık...annemler memleketten döndü..bal getirmiş bana mideye iyi gelir diyor..sabahları bir bardak sıcak suya bir kaşık karıştırıp içiyorum..daha bir faydasını görmedim...
bir tanıdığımız kudret narı diye bişeyden bahsetti mideye ülsere gastrite birebirmiş aranızda bilen varmı?
teşekkür ederimayy canım bende çok özlüyom burayı. ceconun annesi gitmedimi? 1 hafta diye hatırlıyorum.
geçen bende 4 tane baklava götürdüm aynı gün hasta oldum ertesi gün bişey yok. ramazan bittiğinden beri 4 günün birinde mutlaka hastayım. doğum sonrası hala düzene binmedi. kayseriye gidince kendi doktoruma görüncem. herkes gider mersine biz gideriz tersine herkes istanbula gelir ben kayseriye gidiyorum :)
canım çok geçmiş olsun
slm kizlarrrr
cnm benim 2sene önce felan kolum yanmıştı aktar bana tavsiye etmişti ve bende kullandım çok faydasını gördüm çabuk yaram kapandı tavsiye ederim cnm denemekde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?