Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
topiğimiz açtım çayı koymaya gidiyorum yavaş yavaş kalkın hadi sizde :)
kimsecikler yokken geçmişe bakınıp geliyorum ben

günaydın uykucular siz daha uyuyun .bak bana sabahın 6 sında ayaktayım dahada uyumam şimdi evi toparlayıp saat 10 da diyetisyen rendevum var gidicem çok tırsıyorum korkudan kahvaltı etmedim ki az çıkayım tartıda
ben bugün mezurayla bedenimi ölçtüm not edicem 1 ay sonra yine ölçücem bakalım kaç santim verebiliyorum 1 ayda
göbek 121
bel 102
kalça 114
gögüs 112
bacak 68
kol 36

Haydi koy resim cok merak ettim heyoooo

eveeeeeeet haydi koooyyy

yaww denıyorum ama olmadıı yıne ugrasıcammm:26::26:

senin kadar bende mutlu oldum canımm gercekten cok guzel bı duyguu kendımı cok ıyı hıssedıyorumm uzun zamandan sonraaa

Ne olmuş bu KK ya çikolatalar falan ayy gece gece insanın canı istiyor valla.

bende sabah gordum ınsanı yoldan cıkarırr bu cıklotalarrr

gunaydınn fadımee inş. randevun cok ıyı gecerr bende haftaya gıdecegımm ıyı
haberlerını beklıoyurm cnmm

akşam ki menüm

6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
mevsim salata (kıvırcık, havuç, kırmızı pancar)

ara 1 mandalina
2 kupa açık çay (şekersiz)

sabah menüm klasik ztn

1 kepekli sandeviç ekmeği arasında
beyaz peynir, domates, salatalık
1 kupa açık çay (şekersiz)
1 dilim turp

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün benim diyet gayet iyi gidiyor dün spor yapmadım bakalım bugün yapmaya çalışacağım bu hafta spor 65 dakika oldu sadece bakın ba sabah ve ara öğünde neler yedim
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Mandalina 1 ADET 50
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] Kaymak 30 GRAM 62.4
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 410.4 k

günaydın güzel kalpli arkadaşlarım benim. biliyorum bu hafta paylaşımda bulunmadığım için cezalıyım ama olsun. sizi unuttum sanmayın sakın beni benim gibi anlayan sizlersiniz çünkü

sağolun kızlar biliyorum. aynı sıkıntıdan muzdarip olanlar birbirini daha iyi anlar. cuma listeye girmesem bile inş. güzel sonuçlarla gelcem. eğer böyle devam edersem bayram hediyesi olarak benden size 80 li rakamlar gelecek. öpüyorum hepinizi

günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

ben 2-3 gündür inanılmaz halsizim kımıldamaya halim yok neden böyle oldu ya...

canım bizde jelibon falan yoktu sanırım regl günüm yaklaşıyor yoksa böyle olmazdım 2 aydır hiç sapıtmamıştım bu dönemde ama bu kez çikolata yedim ((
Ne olmuş bu KK ya çikolatalar falan ayy gece gece insanın canı istiyor valla.

ben yedim (((
17:15 sularıydı hüplettim :)

HATİCEEEEEEEEEEEE nerelerdesin kız sen özlettin valla....

CECOOOOOO senide çok özledim nerelerdesin?

günaydın arkadaşlar sporumu yaptım geldim şimdi karatay kahvaltımı yapıcam
kahvaltı:
2yumurta
kıvırcık
maydanoz
ddomates
çay,

kızlar bu aralar yine midem kötü...ilaçlarda fayda etmiyor artık...annemler memleketten döndü..bal getirmiş bana mideye iyi gelir diyor..sabahları bir bardak sıcak suya bir kaşık karıştırıp içiyorum..daha bir faydasını görmedim...
bir tanıdığımız kudret narı diye bişeyden bahsetti mideye ülsere gastrite birebirmiş aranızda bilen varmı?

slm kizlarrrr
cnm benim 2sene önce felan kolum yanmıştı aktar bana tavsiye etmişti ve bende kullandım çok faydasını gördüm çabuk yaram kapandı tavsiye ederim cnm denemekde fayda var

ayy canım bende çok özlüyom burayı. ceconun annesi gitmedimi? 1 hafta diye hatırlıyorum.
geçen bende 4 tane baklava götürdüm aynı gün hasta oldum ertesi gün bişey yok. ramazan bittiğinden beri 4 günün birinde mutlaka hastayım. doğum sonrası hala düzene binmedi. kayseriye gidince kendi doktoruma görüncem. herkes gider mersine biz gideriz tersine herkes istanbula gelir ben kayseriye gidiyorum :)

canım çok geçmiş olsun

teşekkür ederim
slm kizlarrrr
cnm benim 2sene önce felan kolum yanmıştı aktar bana tavsiye etmişti ve bende kullandım çok faydasını gördüm çabuk yaram kapandı tavsiye ederim cnm denemekde fayda var

canım teşekkür ederim...netten araştırdım yorumlar çok iyi ben neden hiç duymamışım bunu..( hata bende sürekli gittiğim bir aktar var söylemiş olsaydım kesin tavsiyede bulunurdu...
akşam ilk işim aktara gitmek olacak...

AYŞE52, BEYZUŞ, CECO, YAMURGÖZLÜ, EBRU,AYŞE, TEBESSÜM, SEMİRAN, EFSUNLU, UNUTTUKLARIM ALINMASIN LÜTFEN

cumartesi programını CUMAYA alabilirsek cuma buluşması yapabiliriz.o zaman istanbul form da bulusabiliriz. örnek olarak. ama bu gün yarın organıze olmamız lazım. eğer değişim olmazsa ctesi buluşması yapılır. ben hem cumaya hem c.tesiye katılabilirim.

mutlucum ve leah cım tek çalışan ben isem cumaya alalım buluşmayı çünkü 12ye kadar çalışıcam resmi tatil dolayısı ile yarım gün yani eğer başka çalışan yok ise cuma saat 1 gibi buluşuruz nerde olursa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…