Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa bende gelmek istiyorum ama form dünyanın bi ucu nası gelcem ben

insallah faydasi olur cnm benim kolumu görünce hemen açtı bir kavonoz kullan dedi alman şart deil abla dedi ben aldım ayıp olmasın diye sonra yanık kolum daki derin olmayan yerleri hemen gözle gorulcek şekilde iyileşti derin yer baya sürdü iyileşmesi
geçmiş olsun cnm

hoşbuldum :) evet gördüğüm kadarıyla bayağı yakın bi grup.. normalde ara öğünümün birinde 2 ceviz 2 fındık 2 badem 2 kayısı yiyorum ama dün börek yediğim için ara öğün hiç yapmadım yaklaşık 1 ayda 7 kg verdim ama herşey yiyerek verdim yoğurdu ihmal etmiyorum meyve ara öğünde tüketiyorum. bebeğim henüz 6,5 aylık fazla ek gıdada vermiyorum o yüzden herşeyi yemek zorundayım :) bilgilerin için çok teşekkürler

diğerlerinden de bir ses gelsin ses gelmezse ctesi toplantısını balırköyde cuma toplantısını kararlaştırırz yalnız semoşu birinin alması gerekebilir beni tolga bırakacak yine ben ona sölemiştim.

ayşecim cuma olursa ben gelemem çalışıyorum....siz aranızda karar verin sanırım çoğunluk cuma olsun istiyor...bende başka buluşmalara saklarım hevesimi...:))

İyi yapmışsın ölçerek bakalım 1 ay sonra ne olucak.
akşam ki menüm

6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
mevsim salata (kıvırcık, havuç, kırmızı pancar)

ara 1 mandalina
2 kupa açık çay (şekersiz)
Menün güzelde ayşe ekmeksiz iyi tok duruyosun ben dayanamam.
Bence kaymak yeme birde reçeli 1tk düşür benim dietisyenim vermişti her sabah ama 1 tk.
günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

ben 2-3 gündür inanılmaz halsizim kımıldamaya halim yok neden böyle oldu ya...
Havalardan olabilir ilbatumcum.
afiyet olsun.
Günaydınlar topic ahalisi...
Tünaydın canım nerelerdesin sen.
Geçmiş olsun bende duymuştum çok şeye faydası varmış.
Bana cuma ve forum acayip uyar benim eşim Cumartesi Bakırköy çok kalabalık ve yoğun olur dedi haklıda aslında ama siz bilirsiniz.
diğerlerinden de bir ses gelsin ses gelmezse ctesi toplantısını balırköyde cuma toplantısını kararlaştırırz yalnız semoşu birinin alması gerekebilir beni tolga bırakacak yine ben ona sölemiştim.

ben dr gitmiştim geldim eşime yemek hazırladım gitti bende çayımı aldım geldim kk başına dr sordum tartıda fazla eksilme yok ama olmayan kıyafetlerim bana oluyor dedim dr çok iyi demeki yagdan veriyorsun .spor yapıyormusun dedi hayır dedim 2 haftadır yapamıyorum dr hergün 45 dakika yürü demişti suya çok önem veriyor bide yemegi hep aynı saatlerde ye dedi .çok tırsıyordum ama içimi ferahlattı

aa cumamı?ne zaman belli olur?cumaya annem ablam yeğenlerim bköye gideriz diyordum biliyim de ona göre ayarlıyım tatlım kendimi.hala annemlerdeyim kardeşimin gıcık pcden girmeye çalışıyorum,dün girdim net gitti umarım yeni planı öğrenebilirim pcye bir şey olmazda ((

öğlen menüm
1 dilim kepekli ekmek
2 yemek kaşığı tavuk sote
mevsim salata (kıvırcık, havuç, kırmızı pancar)
5 adet kepekli galeta ( (tanesi 31 kalori)

Selam kızlar ancak okudum yazıyorum,

YENA,öncelikle o video için çok teşekkürler insanın morali düzeliyor ben de yapabilirime inanıyor,süper bir değişim insan verecekse o şekilde vermeli kiloları sarkmadan çirkinleşmeden fit olmalı.off offf Rabbim darısı başımıza diyorum tüm topikcek.Ama kadın ciddi uğraşmış ben de şu yürüyüşlerime geri döneyim evdeki spor kesmiyor açıkçası yine 700-800 dk istiyorum sımsıkı bir vücuda sahip olmak istiyorum çünkü.

DERİN,canım iyileşememişsin hala büyük geçmiş olsun,ayrıca bir dahaki verdiğin kilolar yağdan olur kastan değil umarım ve sağlıkla olur hastalıkla değil inşallah.

MUTLU,hani ev işi konusunda demişsin ya gerçekten ben de evin 2.kızıyım herhalde babam çok erkek istedi diyorum hiç sevmem ev işi yapmayı.temiz düzenli tertipli eve bayılırım ama ev işine gelince offlaya pofflaya ( randevu işinin son hali umarım bu akşama kadar belli olur çünkü yarın ablamlara geçcem cuma da 12 gibi yeğenlerimi okuldan alcam annesi de babası da tören de olcaklar okulda.Umarım bir aksilik çıkmaz da gelirim çok istiyorum.

YAĞMURGÖZLÜ, geçmiş olsun canım mide ağrısı nedir biliyorum çok kötü Allah şifalar versin.

BANU , tatlım seni ne zaman görsem kaçamaklardasın :))) umarım bir an evvel şu doktor işlerin filan hallolur da keyfin gelir kaçamaklara ihtiyaç duymazsın :) ben hastneye gitmedim bu arada bu hafta.arkadaşımdan haber bekliorum doktordan randevu alsın diye hala.

Kızlarr unuttuğum atladığım bir şey bir konu varsa özür dilerim,hastalara şifa,dertlilere deva diiyorum tüm kalbimle.Sizinle olmal güzel,şu buluşmadan sonra evime dönücem inşallah daha çok birlikte olacaz,öpüyorum hepinizi gözüm kulağım sizde.haber bekliyorum mutlucum senden.

AMİNNNNNNNNN....canım teşekkürler o kadar kötüyümki anlatamam...5 gündür birtek sütlü çorba içebiliyorum...birde galeta yiyorum...diğer bütün yemekler zehir oldu bana...

günaydın arkadaşlar sporumu yaptım geldim şimdi karatay kahvaltımı yapıcam
kahvaltı:
2yumurta
kıvırcık
maydanoz
ddomates
çay,
sanki bu diyette 10 zeytin ,ceviz-fındık vs yok muydu? bende bu ay başı düşünüyorum bana yardımcı olursun değil mi:)))
oooo 4 baklava sen benden beter çıktın :))) ceconun annesi gitti ama girerdi diyordum ara sırada olsa... benimde düzenim pek yok ama karın ağrım önceden hiç yokken şimdi dayanılmayacak kadar çok kime güveniyorsan ona git kayserideki dr da üniversite mezunu değil mi sanki?
ablacım çok geçmiş olsun, ben duymadım ama faydsı olacaksa dene derim zarar gelmez sanırım.....

bende havalardandır diyorum ama bakalım düzelecek miyim? çok halsizim ya bende kansızlık vardı hamilelğimde bayağı serumla yedim ama ... şimdide o mu nüksetti acaba?
yedim valla afiyet oldu :)))

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde değil ....
sağol canım verdiğin bilgiler için,bneim psikolojik heralde o kadar limon suyu içiyordum geçenlerde sarımsak yutuyordum faydası olmyordu ancak ilaçla düştü şu anda...
ahh banucum çok zor yaa kalbim çarpınca bana bişey olacak zannediyorum korkuyorum salında psikolojik biliyorum ama bir yenebilsem...tansiyonum yine yükselirmi acaba diyip strese giriyorum ,nasıl geçecek bilmiyorum...

sağol canım tam düzelemedim evt belki zamanla düzelirim... inşallah bir dahaki kilolarım yağdan olur ama spor yapamıyorumki...

yağmurgözlü geçmiş olsun sanada..bende kudret narını duymuştum bizim burada çok var hatta eşiminde midesinde sorun var tavsiye etmişlerdi...

Eğer çoğunluğa uyuyorsa ve Cuma'ya alınırsa ben de çook sevinirim. Hiç içime sinmemişti öbür türlüsü :) İnanın 29 Ekim günü buluşmak trafik ve diğer bakımlardan zor olur. (Azıcık satış pazarlama yapayım )
Az önce Beyza ile de konuştum, Mutlu'yu aramış ulaşamamış, diyor ki, bugün karar verilebilirse ona göre program yapalım, eğer çoğunluğa Cuma uymuyorsa yarın Semiran'ı görmek için program yapmayı planlıyoruz. Yok, "tamamdır alalım toplu buluşmayı Cuma'ya" derseniz ben de haber vereceğim Beyza'ya. Saat 16.00'da evden çıkacağım, o zamana kadar forumda takipte olacağım :)))

kızım gece çok ateşlendi, hemen uyku tulumunu çıkardım çoraplarını çıkardım üzerini filan açtım ,biraz rahatladı bugünde biraz ateşi var birde kakası sıvı ve kokulu acaba idrar yolu enfeksiyonumu geçiriyor blmiyorum ,doğru dürüst doktor yok buradada ,1 saat uzaklıktaki hastaneye gitmem gerekiyor offf off küçük yerde yaşamanında bu zorlukları oluyor ...

kudret narını ben de duydum hatta kullancam yağmurgözlü.annem yapmış benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…