teşekkür ederim
canım teşekkür ederim...netten araştırdım yorumlar çok iyi ben neden hiç duymamışım bunu..( hata bende sürekli gittiğim bir aktar var söylemiş olsaydım kesin tavsiyede bulunurdu...
akşam ilk işim aktara gitmek olacak...
hoşgeldin burdaki arkadaşlar sağolsunlar çok destekçidirler düzenli paylaşım yaparsan tabii. kepekli ekmek yeme kansızlık yapıyor. ben çavdar ekmeğinden çok hoşlandım. bende emzikliyim oğlum 10 aylık. ayrıca ara öğününe fındık badem yada ceviz den birini koy.
mümkünse balık tüketmeye çalış. meyve tüket hala bebek senden birşeyler alıyor çünkü. 1 tatlıkaşığı sıvı yağla hazırlanmış salatayı sofrandan eksik etme. sınısıztüketebilirsin. tekrar hoşgeldin
mutlucum ve leah cım tek çalışan ben isem cumaya alalım buluşmayı çünkü 12ye kadar çalışıcam resmi tatil dolayısı ile yarım gün yani eğer başka çalışan yok ise cuma saat 1 gibi buluşuruz nerde olursa artık
mutlucum ve leah cım tek çalışan ben isem cumaya alalım buluşmayı çünkü 12ye kadar çalışıcam resmi tatil dolayısı ile yarım gün yani eğer başka çalışan yok ise cuma saat 1 gibi buluşuruz nerde olursa artık
İyi yapmışsın ölçerek bakalım 1 ay sonra ne olucak.günaydın uykucular siz daha uyuyun .bak bana sabahın 6 sında ayaktayım dahada uyumam şimdi evi toparlayıp saat 10 da diyetisyen rendevum var gidicem çok tırsıyorum korkudan kahvaltı etmedim ki az çıkayım tartıda
ben bugün mezurayla bedenimi ölçtüm not edicem 1 ay sonra yine ölçücem bakalım kaç santim verebiliyorum 1 ayda
göbek 121
bel 102
kalça 114
gögüs 112
bacak 68
kol 36
Menün güzelde ayşe ekmeksiz iyi tok duruyosun ben dayanamam.akşam ki menüm
6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
mevsim salata (kıvırcık, havuç, kırmızı pancar)
ara 1 mandalina
2 kupa açık çay (şekersiz)
Bence kaymak yeme birde reçeli 1tk düşür benim dietisyenim vermişti her sabah ama 1 tk.günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün benim diyet gayet iyi gidiyor dün spor yapmadım bakalım bugün yapmaya çalışacağım bu hafta spor 65 dakika oldu sadece bakın ba sabah ve ara öğünde neler yedim
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Mandalina 1 ADET 50
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] Kaymak 30 GRAM 62.4
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 410.4 k
Havalardan olabilir ilbatumcum.günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?
ben 2-3 gündür inanılmaz halsizimkımıldamaya halim yok neden böyle oldu ya...
afiyet olsun.canım bizde jelibon falan yoktu sanırım regl günüm yaklaşıyor yoksa böyle olmazdım 2 aydır hiç sapıtmamıştım bu dönemde ama bu kez çikolata yedim((
ben yedim(((
17:15 sularıydı hüplettim :)
HATİCEEEEEEEEEEEE nerelerdesin kız sen özlettin valla....
CECOOOOOO senide çok özledim nerelerdesin?
Tünaydın canım nerelerdesin sen.Günaydınlar topic ahalisi...
Geçmiş olsun bende duymuştum çok şeye faydası varmış.kızlar bu aralar yine midem kötü...ilaçlarda fayda etmiyor artık...annemler memleketten döndü..bal getirmiş bana mideye iyi gelir diyor..sabahları bir bardak sıcak suya bir kaşık karıştırıp içiyorum..daha bir faydasını görmedim...
bir tanıdığımız kudret narı diye bişeyden bahsetti mideye ülsere gastrite birebirmiş aranızda bilen varmı?
Bana cuma ve forum acayip uyar benim eşim Cumartesi Bakırköy çok kalabalık ve yoğun olur dedi haklıda aslında ama siz bilirsiniz.AYŞE52, BEYZUŞ, CECO, YAMURGÖZLÜ, EBRU,AYŞE, TEBESSÜM, SEMİRAN, EFSUNLU, UNUTTUKLARIM ALINMASIN LÜTFEN
cumartesi programını CUMAYA alabilirsek cuma buluşması yapabiliriz.o zaman istanbul form da bulusabiliriz. örnek olarak. ama bu gün yarın organıze olmamız lazım. eğer değişim olmazsa ctesi buluşması yapılır. ben hem cumaya hem c.tesiye katılabilirim.
diğerlerinden de bir ses gelsin ses gelmezse ctesi toplantısını balırköyde cuma toplantısını kararlaştırırz yalnız semoşu birinin alması gerekebilir beni tolga bırakacak yine ben ona sölemiştim.
AYŞE52, BEYZUŞ, CECO, YAMURGÖZLÜ, EBRU,AYŞE, TEBESSÜM, SEMİRAN, EFSUNLU, UNUTTUKLARIM ALINMASIN LÜTFEN
cumartesi programını CUMAYA alabilirsek cuma buluşması yapabiliriz.o zaman istanbul form da bulusabiliriz. örnek olarak. ama bu gün yarın organıze olmamız lazım. eğer değişim olmazsa ctesi buluşması yapılır. ben hem cumaya hem c.tesiye katılabilirim.
menün gayet güzelmiş ayşecim,afiyet bal şeker olsunöğlen menüm
1 dilim kepekli ekmek
2 yemek kaşığı tavuk sote
mevsim salata (kıvırcık, havuç, kırmızı pancar)
5 adet kepekli galeta( (tanesi 31 kalori)
Selam kızlar ancak okudum yazıyorum,
YENA,öncelikle o video için çok teşekkürler insanın morali düzeliyor ben de yapabilirime inanıyor,süper bir değişim insan verecekse o şekilde vermeli kiloları sarkmadan çirkinleşmeden fit olmalı.off offf Rabbim darısı başımıza diyorum tüm topikcek.Ama kadın ciddi uğraşmış ben de şu yürüyüşlerime geri döneyim evdeki spor kesmiyor açıkçası yine 700-800 dk istiyorum sımsıkı bir vücuda sahip olmak istiyorum çünkü.
DERİN,canım iyileşememişsin hala büyük geçmiş olsun,ayrıca bir dahaki verdiğin kilolar yağdan olur kastan değil umarım ve sağlıkla olur hastalıkla değil inşallah.
MUTLU,hani ev işi konusunda demişsin ya gerçekten ben de evin 2.kızıyım herhalde babam çok erkek istedi diyorum hiç sevmem ev işi yapmayı.temiz düzenli tertipli eve bayılırım ama ev işine gelince offlaya pofflaya( randevu işinin son hali umarım bu akşama kadar belli olur çünkü yarın ablamlara geçcem cuma da 12 gibi yeğenlerimi okuldan alcam annesi de babası da tören de olcaklar okulda.Umarım bir aksilik çıkmaz da gelirim çok istiyorum.
YAĞMURGÖZLÜ, geçmiş olsun canım mide ağrısı nedir biliyorum çok kötüAllah şifalar versin.
BANU , tatlım seni ne zaman görsem kaçamaklardasın :))) umarım bir an evvel şu doktor işlerin filan hallolur da keyfin gelir kaçamaklara ihtiyaç duymazsın :) ben hastneye gitmedim bu arada bu hafta.arkadaşımdan haber bekliorum doktordan randevu alsın diye hala.
Kızlarr unuttuğum atladığım bir şey bir konu varsa özür dilerim,hastalara şifa,dertlilere deva diiyorum tüm kalbimle.Sizinle olmal güzel,şu buluşmadan sonra evime dönücem inşallah daha çok birlikte olacaz,öpüyorum hepinizi gözüm kulağım sizde.haber bekliyorum mutlucum senden.
AMİNNNNNNNNN....canım teşekkürler o kadar kötüyümki anlatamam...5 gündür birtek sütlü çorba içebiliyorum...birde galeta yiyorum...diğer bütün yemekler zehir oldu bana...
menün gayet güzelmiş ayşecim,afiyet bal şeker olsun
ayrıca kas olsun yağ olmasın :)
tamam canım atıyorum sana... :)saol cnm inş. istersen cep numaranı özelden msj at herhangi birimize sana buluşma ile ilgili son durumu haber veririz :)
sanki bu diyette 10 zeytin ,ceviz-fındık vs yok muydu? bende bu ay başı düşünüyorum bana yardımcı olursun değil mi:)))günaydın arkadaşlar sporumu yaptım geldim şimdi karatay kahvaltımı yapıcam
kahvaltı:
2yumurta
kıvırcık
maydanoz
ddomates
çay,
oooo 4 baklava sen benden beter çıktın :))) ceconun annesi gitti ama girerdi diyordum ara sırada olsa... benimde düzenim pek yok ama karın ağrım önceden hiç yokken şimdi dayanılmayacak kadar çokayy canım bende çok özlüyom burayı. ceconun annesi gitmedimi? 1 hafta diye hatırlıyorum.
geçen bende 4 tane baklava götürdüm aynı gün hasta oldum ertesi gün bişey yok. ramazan bittiğinden beri 4 günün birinde mutlaka hastayım. doğum sonrası hala düzene binmedi. kayseriye gidince kendi doktoruma görüncem. herkes gider mersine biz gideriz tersine herkes istanbula gelir ben kayseriye gidiyorum :)
canım çok geçmiş olsun
ablacım çok geçmiş olsun, ben duymadım ama faydsı olacaksa dene derim zarar gelmez sanırım.....kızlar bu aralar yine midem kötü...ilaçlarda fayda etmiyor artık...annemler memleketten döndü..bal getirmiş bana mideye iyi gelir diyor..sabahları bir bardak sıcak suya bir kaşık karıştırıp içiyorum..daha bir faydasını görmedim...
bir tanıdığımız kudret narı diye bişeyden bahsetti mideye ülsere gastrite birebirmiş aranızda bilen varmı?
İyi yapmışsın ölçerek bakalım 1 ay sonra ne olucak.
Menün güzelde ayşe ekmeksiz iyi tok duruyosun ben dayanamam.
Bence kaymak yeme birde reçeli 1tk düşür benim dietisyenim vermişti her sabah ama 1 tk.
Havalardan olabilir ilbatumcum.
afiyet olsun.
Tünaydın canım nerelerdesin sen.
Geçmiş olsun bende duymuştum çok şeye faydası varmış.
Bana cuma ve forum acayip uyar benim eşim Cumartesi Bakırköy çok kalabalık ve yoğun olur dedi haklıda aslında ama siz bilirsiniz.
sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde değil ....ayşecim girdim ama okuyamadım bile çıkmak zorunda kaldım fırsat yok ki bu seferki çocuklarım fırtına gibiler az zaman buldum ama bak henüz gelebildim gece gece kimsecikler kalmamış bir ben bir de topiğimiz temizlik bari yapayım sabah size hazır olsunnn
cnm msj kutun doluymuş yazdım ama bak istersen yarın konuşuruz ok
cnm kendine dikkat et ki etrafındakilerin de sana ihtiyacı var
sağol canım verdiğin bilgiler için,bneim psikolojik heralde o kadar limon suyu içiyordum geçenlerde sarımsak yutuyordum faydası olmyordu ancak ilaçla düştü şu anda...kızlar ben geldiim çok özledim sizi. arada sayfalara bakıp çıkıyorum ama yazamıyorum. derin canım kendine dikkat et. her dakka yanında biri olamaz. allah korusun. sakin olmaya çalış. benim anneminde öyle doktor korkusu vardır ve ara ara şiddetli çarpıntıları olup tansiyonu yükselir. tansiyon için sarmısak filan veririz. 1 tanede tansiyon ilacı o tansiyonu düşürür. çarpıntı içinde biraz sırt üstü yatar. sonra tuvalete gider idrarını boşaltır. bir doktor bize dediki. tuvalete gidince ıkın ve öksür. böylece kalp ritmi normale döner. çok sıkıştığın bir zaman dene canım.
birde tansiyon için bizimkiler sarmısaklı limonlu kürden hazırlayıp 1 fincan içiyolar. tam vaktini saatini bilmiyorum ama. benim babam tansiyon hastası. 1 yıl düzenli kullandı tansiyon ilacını bırakmıştı. sonra kürü bıraktı tekrar ilaca döndü. yinede ara ara yaparlar.
ahh banucum çok zor yaa kalbim çarpınca bana bişey olacak zannediyorum korkuyorum salında psikolojik biliyorum ama bir yenebilsem...tansiyonum yine yükselirmi acaba diyip strese giriyorum ,nasıl geçecek bilmiyorum...Hiç bilmiyorumki canım hesaplamadım.
Oh iyiyapmışsın canım menünde güzel.
Canım ya süpersin maşallah gidiyor kilolar inşallah düzelicen derin bende 3 4 gündür kötüyüm çok fena şu paniklik biliyosum bende sanki her an kalbime bişey olucakmış gibi bekliyorum Allahtan bugün iyiyim uyku düzenimi tuturunca daha iyi oluyorum aslında eşinede çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur nazcımada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize canım.
Süper bişey süper insan nasıl mutlu oluyor.:)
Selam kızlar ancak okudum yazıyorum,
YENA,öncelikle o video için çok teşekkürler insanın morali düzeliyor ben de yapabilirime inanıyor,süper bir değişim insan verecekse o şekilde vermeli kiloları sarkmadan çirkinleşmeden fit olmalı.off offf Rabbim darısı başımıza diyorum tüm topikcek.Ama kadın ciddi uğraşmış ben de şu yürüyüşlerime geri döneyim evdeki spor kesmiyor açıkçası yine 700-800 dk istiyorum sımsıkı bir vücuda sahip olmak istiyorum çünkü.
DERİN,canım iyileşememişsin hala büyük geçmiş olsun,ayrıca bir dahaki verdiğin kilolar yağdan olur kastan değil umarım ve sağlıkla olur hastalıkla değil inşallah.
MUTLU,hani ev işi konusunda demişsin ya gerçekten ben de evin 2.kızıyım herhalde babam çok erkek istedi diyorum hiç sevmem ev işi yapmayı.temiz düzenli tertipli eve bayılırım ama ev işine gelince offlaya pofflaya( randevu işinin son hali umarım bu akşama kadar belli olur çünkü yarın ablamlara geçcem cuma da 12 gibi yeğenlerimi okuldan alcam annesi de babası da tören de olcaklar okulda.Umarım bir aksilik çıkmaz da gelirim çok istiyorum.
YAĞMURGÖZLÜ, geçmiş olsun canım mide ağrısı nedir biliyorum çok kötüAllah şifalar versin.
BANU , tatlım seni ne zaman görsem kaçamaklardasın :))) umarım bir an evvel şu doktor işlerin filan hallolur da keyfin gelir kaçamaklara ihtiyaç duymazsın :) ben hastneye gitmedim bu arada bu hafta.arkadaşımdan haber bekliorum doktordan randevu alsın diye hala.
Kızlarr unuttuğum atladığım bir şey bir konu varsa özür dilerim,hastalara şifa,dertlilere deva diiyorum tüm kalbimle.Sizinle olmal güzel,şu buluşmadan sonra evime dönücem inşallah daha çok birlikte olacaz,öpüyorum hepinizi gözüm kulağım sizde.haber bekliyorum mutlucum senden.
AYŞE52, BEYZUŞ, CECO, YAMURGÖZLÜ, EBRU,AYŞE, TEBESSÜM, SEMİRAN, EFSUNLU, UNUTTUKLARIM ALINMASIN LÜTFEN
sanki bu diyette 10 zeytin ,ceviz-fındık vs yok muydu? Bende bu ay başı düşünüyorum bana yardımcı olursun değil mi:)))
oooo 4 baklava sen benden beter çıktın :))) ceconun annesi gitti ama girerdi diyordum ara sırada olsa... Benimde düzenim pek yok ama karın ağrım önceden hiç yokken şimdi dayanılmayacak kadar çokkime güveniyorsan ona git kayserideki dr da üniversite mezunu değil mi sanki?
Ablacım çok geçmiş olsun, ben duymadım ama faydsı olacaksa dene derim zarar gelmez sanırım.....
Bende havalardandır diyorum ama bakalım düzelecek miyim? çok halsizim ya bende kansızlık vardı hamilelğimde bayağı serumla yedim ama ... şimdide o mu nüksetti acaba?
Yedim valla afiyet oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?