Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşım sakıncası yoksa boyunu öğrenebilirmiyim belve göbek ölçülerimmiz aynı sayılır ama ben 86.5kg mım boyum ise 148

cuma sadece yağmurgözlüye uymuyo şuanda eger o kırılmazsa müsade ederse
buluşma cumaya olur
çünkü tek çalışan yani haftaiçi uymayan o ve bendik yanlış bilmiyosan kalan herkese uyuyor olması lazım

Geçmiş olsun canım kızına.Evet hastanenin uzak olması kötü hele de çocuk ve yaşlı varsa.Allah acil şifalar versin canım sana da kızına da.

sağol canım akşam aktara uğrayıp soracağım bakalım şifa Allahtan...sanada geçmiş olsun havalardan olabilir..

derincim kuzucuğa çok geçmiş olsun...akşam aktara uğrayıp soracağım bakalım nette okudum herşeye çok iyi geliyormuş...ama özellikle mide rahatsızlıklarına şifaymış...

keyfinize bakın

Geçmiş olsun canım kızına.Evet hastanenin uzak olması kötü hele de çocuk ve yaşlı varsa.Allah acil şifalar versin canım sana da kızına da.
sağol canım hastane var yakınmızda ama doğru dürüst dr yok canım, mecburen naz hasta olduğunda uzak yere özele götürüyorum...

sağol canım...uğra bakalım bende duymuştum çünki....

Arada bazen kaçıyor ama bu hafta güzel gidiyor diyetim.
Kansızlıktanda olabilir canım istersen bir doktora git.
Çok zor evet derincim bana doktor çok ufak bir ilaç verdi in...don belki bilirsin adını diye yazdım hem ağır bir ilaç değil ama çok rahatlatıypr ben her zamanda içmiyorum arada böyle yoğun olduğunda alıyorum sende doktoruna or istersen belki sanada verir.
Çok geçmiş olsun naza havalar çok fena bizim ayşede berbat durumda öksürüyor olmazsa bizde götürcez doktora sağlık ocağı falandamı yok yakında çok zor öyle oluncada.

arkadaşım gelecek birazdan kısır yaptım çayımı da demledim
kısırcılar buyrun
ama ben yemeyeceğim kalanını da gönderirim birisine
sabah kızımı dişçiye götürdüm sanırım bugün spor da yapamayacağım bide kısır yemek hiç akıllıca olmaz

Ben yiyorum kısır canım ya az da olsa ye işkence etme kendine o kadar.Valla canım istedi hatta benim yerime de ye :)

bana yolla :)))) açık adres verim :))

4 yk kaşığı ye bişeycik olmaz ben bayılırım kısıra bende geliyimmi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…