Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızkardeşim erkek kardeşim ve annem geldiler pasta almışlar incecik bir dilim yedim onu yiyeceğim diye akşam yemeğinde kuru fasulye vardı 2 kepçe ondan 1 dilimde ekmek yedim

kızkardeşim erkek kardeşim ve annem geldiler pasta almışlar incecik bir dilim yedim onu yiyeceğim diye akşam yemeğinde kuru fasulye vardı 2 kepçe ondan 1 dilimde ekmek yedim

afiyet olsun..
Kuru fasulye ve nohut çok severim..

Tebessüm ve BEYZUŞŞ iyi geceler size..Allah rahatlık versin..

merhabalar;

sizi 1 haftadır takip ediyorum ve süper kilolar vermişsiniz tebrik ederim... Benimde vermem gereken epey bir kilom var 1 aydır diyetisyene gidiyorum 8 kilo verdim... İnanılmaz azimliyim... merak ettiğim 20-30 kilo veren arkadaşlar ne kadar sürede verdiniz kiloları???

Tebessüm 77 doğum günün kutlu olsun.ben biraz arkadan geliyorum.ancak bu saatlerde açabiliyorum.haydi bir dilek tut!!!

tesekkur ederım canım ıyısallah herkes ıstedıgı kıloya yılmadan saglıklı bı sekılde cabucak ulasır
yasafatcım ÇOK GÜZEL KG WERMŞSN TEBRIK EDIYORUM,bana ümit oldu kg fazla olunca yol uzun oluyo halıyle,ama yol uzun dıede mucize beklemekte mantıksız bı yerden başlayıp yola gırmek lazım dıorum dıorumda bunu sadece dıorum :)))senden öğrenmek istegm nası bı yol takıp ettn ,tek tıp dıyetle mı,ve ne kadar sürede,ve ılaç benzerı ,bitgı felan kullandın mı :)))) top kaç kg werdn ,amma sordm hee, iigecelr cnm

Beyzusum bende birşeyler yapmak için uğraşıyorum.yine eski yünleri çıkardım.bebek patiklerine bakıp yapmaya çalışıyorum.ama pek beceremiyorum.bende kumaş alıp dikeceğim.eğer ilerde bir torunum olursa(allahın izniyle)ne beceriksiz babaannem var demesin..

Beyzusum sana da patik resimleri tıkladım ama olmadı.hata verdi.son iki sayfaya giremiyorum. sanada sevgiler.yarınki sınavda başarılar..bende bu aralar ümit yok.bak Yasafat ne güzel kilo veriyor.onada sonsuz sevgiler.hepinize yarın için şimdiden başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…