Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena kilom ayni.

Kizlar kimler geliyor, son bi defa teyidleselim mi?

Mutlu
Beyza
Umut
Semiran
Ayse
Banu

günaydın tontonlarım ben geldim. bir kaçgündür sokaklarda gezmekten yokum buralarda. kilomu söyleyim ama bu hafta aktif üyelik yapamadığım için listeye almazsanız kırılmam. zaten hazırlık yapıcamı fazla gelemiycemi söylemiştim. valla alışıyor insan buraya yokluğunuzu arıyorum. neler var neler yok diye geçiriyorum kafamdan.
neyse kilom :92
5 gün kaldı azcık dişimi sıksam şok şok şok yapsam 89 olurmuyum sizce?

tesekkur ederım canım bu kıloyu subat 4 ten berı vermeye calısıyorum toplam 33 oldu sayılır bazı aylar saglıklı beslenemedım 2 ay kadar ama kılo almadım sabıtledım kılomu 100 de 2 ay sonra tekrar hızlı bı sekılde saglıklıca vermeye basladım hergun yurumeye calısıyorum 1 saat bırde haftada 3 gun plates yapıyorum spor sart ıyı bı dıyetısyen buldum saglıklı beslenmeyı ogrettı bana daha once bu forumda yazdım beslenme tarzımı lıste yok elınde hakların var onu gu ıçınde harcıyorsun mesela benım 4 dılım ekmek hakkım var 1 halley 2 dılım ekmek sayılıyor ıster onuu ye ıster ekmek sana kalmıs degısım tablolarını ogrettı dr um bana bı ara ozelden msj atarım su anda pek vaktım yok bıraz uzun daha once soran arkadaslarada anlatmıstım gecmıs sayfalarda

kılo fazla olunca daha hızlı ve kolay verılebılıyor fazlan az ıse daha zor verılır bız sanslıyız anlayacagınıyıallah sende ıstedıgın kıloya ulasırsın ama zaman alabılır hıç onemlı degıl onemlı olan verebılmek ve azmımızı kaybetmemek

geçen hafta: 87.6

bu hafta: 86.1

giden:1500

bu hafta 85i görürüm diyordum ama olmadı ay sonu 1 günlük detoksumu yapayımda bu ayı 85i görerek bitireyim bari :))))

spor: 180

Bugün tüm gün yattım diyebilirim..Ağzımı açamıyorum bademciklerimde şişmiş..

Çorba yaptım sadece onu yedi ev halkı..birde dolaptan kahvaltılık çıkarmışlar..

Şimdide uykum yok...
offfffff ne kötüdür kıyamam yaa...Geçmiş olsun yenacım antibiyotik almadan geçmez o bademcikler...
geçen hafta: 87.6

bu hafta: 86.1

giden:1500

bu hafta 85i görürüm diyordum ama olmadı ay sonu 1 günlük detoksumu yapayımda bu ayı 85i görerek bitireyim bari :))))

spor: 180

Bugün tüm gün yattım diyebilirim..Ağzımı açamıyorum bademciklerimde şişmiş..

Çorba yaptım sadece onu yedi ev halkı..birde dolaptan kahvaltılık çıkarmışlar..

Şimdide uykum yok...
çok geçmiş olsun canım....
yenaaaa ve mutluuuu

kılo bıldırımımı sımdıden yapayım
gecen hafta:89.2
bu hafta:87.8

giden:1.4 kılo

spor:300 dk
harikasınnnnn
kızkardeşim erkek kardeşim ve annem geldiler pasta almışlar incecik bir dilim yedim onu yiyeceğim diye akşam yemeğinde kuru fasulye vardı 2 kepçe ondan 1 dilimde ekmek yedim
afiyet olsun kilo olmasın :))
günaydın kızlar ben 108 kg idim 106.5 olmuşum sporda 135 dakika
sende harikasınnnnnn
offfffff ne kötüdür kıyamam yaa...Geçmiş olsun yenacım antibiyotik almadan geçmez o bademcikler...

teşekkürler :)))

malesef tartı bana küsmüş 97 çıktım bir ileri bir geri offfffffffff
geçen hafta 96 9dum kesin adıyamandan nar gelmişti onlardan aldım kilo hergün 2 tane yedim ekşiydi ama büyük narlardı başkada kaçamak yapmadım ama spor hiç yok

Sabah açılış güzel olmuş arkadaşlar Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim.

Geçen hafta ben bildirimi geç yapmıştım, artıdaydım, bu hafta nihayet tartım kıpırdadı.

Geçen hafta 85.6 kg.
Bu hafta 84.5 kg
Giden 1.1 kg (Ohh be nihayet, epeydir 200-300 gramın üzerinde kilo verdim.)

Spor: 100 dk
Geçen hafta düşündüklerimin diyet kısmına uydum ama spor kısmı gümledi. Bugün 60 dk. yürüyüş yapacağım akşam saatlerinde, ama sayılmaz di mi o?

iyi gidiyorsun canım olursun sen de
benim gibi takılmazsın inşallah bende aylar önce 80li kilodakilere imrenerek bakıyordum şimdi takıldım diye kurtulmak istiyorum

evet canım şimdilik iyi gidiyorum :) ben 75 kilo hamile kalmıştım o kiloya kadar belki daha kolay inerim ama ondan sonrası nasıl olacak bende bilemiyorum çünkü daha öncede 92 kilodan 75e düşmüştüm ve 75te en az 3-4 ay oyalanmıştım o nedenle 75-76da takılacağım gibi geliyor bana da senin ne kalmış en fazla 2 haftaya 70leri görürsün ,sende lapa diyeti yapacağım demiştin sanki? pzt yapsak mı ne dersin? ben her ayın son günü yapacağım bu kararı aldım hem en azından öyle ya da böyle hedefe yaklaşmış oluyorsun ve bu da seni motive ediyor, geçen ay yaptım ilk defa bu ayda düşünüyorum ne dersin?

dün lapayı yapmayı düşünmüştüm ama zaten az yiyorum ve ödemim olduğunu da sanmıyorum o yüzden yapmadım ama pazartesi yapabiliriz canım hafta sonu nasılsa kaçacak hiç olmazsa onları toplarım

Yena kilom ayni.

Kizlar kimler geliyor, son bi defa teyidleselim mi?

Mutlu
Beyza
Umut
Semiran
Ayse
Banu

Ben yazışmalarda rastladıklarımı ekleyeyim:
*Banu145145 hastayım, iyileşirsem gelirim demişti.
*Tebessüm177 kızı hastaydı, büyük ihtimal gelemeyeceğim demişti
*Ceco (Banu) Arkadaşlar özelden mesaj attılar, inşallah gelecek.
*Ebru ve küçük Ayşe
*Efsunlu (? Emin değilim)

Hasta olan arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun. Benim oğlan da şifayı kaptı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…