yasafatcım ÇOK GÜZEL KG WERMŞSN TEBRIK EDIYORUM,bana ümit oldu kg fazla olunca yol uzun oluyo halıyle,ama yol uzun dıede mucize beklemekte mantıksız bı yerden başlayıp yola gırmek lazım dıorum dıorumda bunu sadece dıorum :)))senden öğrenmek istegm nası bı yol takıp ettn ,tek tıp dıyetle mı,ve ne kadar sürede,ve ılaç benzerı ,bitgı felan kullandın mı :)))) top kaç kg werdn ,amma sordm hee, iigecelr cnm
offfffff ne kötüdür kıyamam yaa...Geçmiş olsun yenacım antibiyotik almadan geçmez o bademcikler...Bugün tüm gün yattım diyebilirim..Ağzımı açamıyorum bademciklerimde şişmiş..
Çorba yaptım sadece onu yedi ev halkı..birde dolaptan kahvaltılık çıkarmışlar..
Şimdide uykum yok...
geçen hafta: 87.6
bu hafta: 86.1
giden:1500
bu hafta 85i görürüm diyordum ama olmadıay sonu 1 günlük detoksumu yapayımda bu ayı 85i görerek bitireyim bari :))))
spor: 180
çok geçmiş olsun canım....Bugün tüm gün yattım diyebilirim..Ağzımı açamıyorum bademciklerimde şişmiş..
Çorba yaptım sadece onu yedi ev halkı..birde dolaptan kahvaltılık çıkarmışlar..
Şimdide uykum yok...
harikasınnnnnyenaaaa ve mutluuuu
kılo bıldırımımı sımdıden yapayım
gecen hafta:89.2
bu hafta:87.8
giden:1.4 kılo
spor:300 dk
afiyet olsun kilo olmasın :))kızkardeşim erkek kardeşim ve annem geldiler pasta almışlar incecik bir dilim yedim onu yiyeceğim diye akşam yemeğinde kuru fasulye vardı 2 kepçe ondan 1 dilimde ekmek yedim
sende harikasınnnnnngünaydın kızlar ben 108 kg idim 106.5 olmuşum sporda 135 dakika
offfffff ne kötüdür kıyamam yaa...Geçmiş olsun yenacım antibiyotik almadan geçmez o bademcikler...
cnm 12de kapanıyo bizim poliklinik saol ama hatırlattığım için sen ist.damıydın gelicekmisin
yenacım kilom aynı canım
81.5 gelen giden yok
mutlucum 420 dk yürüdüm canım
keşke bende 81 olsammmmmmmmmmmm
iyi gidiyorsun canım olursun sen de
benim gibi takılmazsın inşallah bende aylar önce 80li kilodakilere imrenerek bakıyordum şimdi takıldım diye kurtulmak istiyorum
Yena kilom ayni.
Kizlar kimler geliyor, son bi defa teyidleselim mi?
Mutlu
Beyza
Umut
Semiran
Ayse
Banu
günaydın
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
benim aynı kilom ne artı ne eksi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?