Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebriklerrrrrrrrrrr

dün lapayı yapmayı düşünmüştüm ama zaten az yiyorum ve ödemim olduğunu da sanmıyorum o yüzden yapmadım ama pazartesi yapabiliriz canım hafta sonu nasılsa kaçacak hiç olmazsa onları toplarım

bende ödem olabilir çünkü 3-5 güne regl olacağım sanırım doğumdan sonra düzene girdiysem tabi
,ellerim falan şiş gibi, hafta sonu bizde arkadaşları yemeğe çıkaracağız dediğin gibi ister istemez kaçacak, pzt tartılalım tekrar bakalım salı gününe ne kadar gitmiş tamam mı?

benim regl yeni bitti
bir mani çıkmazsa pazartesi deneyelim inşallah belki şu takıntılı durumuma iyi gelir

bugün oğluşumun aşısı var inşallah ateş falan olmaz

benimde bugün çok işim var bayramdan önce halletmem gereken koca bir ev temizliği var (( mutfak dolapları, buzdolabı, pencereler, kapılar offf offf hepsi beni bekliyor ... ondan sonrada rutin ev temizliği tabi haaa ütüleri unutmamak gerek tabi onlar demirbaş zaten :)))) spora ne gerek var alın size spor :))))

Günaydınlr herkese

yenacım izinli say beni ama yine de bildirtim yapayım
kilo : 101,5
spor :120 dakika mutlucum

efsunluya msj attım yeri ve saati yazdım

bu arada yenacım ve mutlucum
sarıcivcivim msj atmış annesi ve kendisi kilo aynı yazmış
problem var nete giremiyorum dedi
koçlarımıza mahcubiyetimizi iletirsin dedi
ve herkese çok slm söyledi :)

günaydınlar...
yenacım kilom 112.3 sporda malesef yok kalbim çarpacak diye korkudan leslie yapamıyorum ,ama bayram sonra b-fite gitmeyi düşünüyorum kızımla önce deneme yapmam gerekiyor bakalım duracakmı ben yaparken...
asuman sorma canım nazara geldim vallahi akşam kp okudu beni kv ile çatlıyorduk esnemekten o kadar sıkıldımki..
yenacım sorma boun ağrısıda çok zor mahvetti beni bugün daha iyiyim çok şükür....

hepinizi cok cok cok öpüyorum. insanın kendisini sizlere karsı sorumlu hissetmesi cok güzel birşey. toparlayacagım en kısa zamanda ve bu 80 lerden kurtulacagım SÖZ!!!

Kızlar buluşmaya gelemicektim son anda
akşam saat 9bucukta bi telefon geldi babama (kayınperdere) eşimin amcasına araba çarpmış
durumu kritikmış falan biz beylikdüzü onlar samandırada oturuyolar
eşim babası abisi gittiler hemen
kartal eğitim araştırmaya kaldırmışlar orda tomografi cihazı bozukmuş bt için yollamışlar pendiğe falan sonra tekrar geri kartala gelmiş dr.lar dün gece beyin kanaması geçiriyo durumu kritik sabaha çıkmaz demişler
çok üzüldük falan
sonra gece 1 gibi eşim aradı beni tekrar dedi göztepeye sevk edildi yoğun bakım oraya gitmişler dr. Başka hastanı bilgisini vermiş sabaha çıkmaz derken
şimdi beyinde ödem oluşmuş yoğun bakımda kötü durumu ama hayati tehlikeyi atlattı demişler
eşim sabah 5te geldi eve
ben dedim gitmim hani onun morali bozuk diye o da saolsun git dedi senin de kafan dağılsın falan işte öyle gelicem çok şükür bu kadar isterken sizle buluşmayı az daha gelemicektim
amcaya allah şifa versin inş. (amin)

günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
geçen hafta....93
bu hafta.........92.4
giden...............0.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…