Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...

Muhakkak geçerli bir sebebi vardır üzülme sakın.
Bugün tüm gün yattım diyebilirim..Ağzımı açamıyorum bademciklerimde şişmiş..

Çorba yaptım sadece onu yedi ev halkı..birde dolaptan kahvaltılık çıkarmışlar..

Şimdide uykum yok...
Geçmiş olsun adaçayıyla gargara yap iyi geliyomuş bende yapıyorum.
Yaa beyzuş abla bende çok üzüldüm sorma ama berbat durumdayım.
Hamarat beyzuşum benim...

Ben iyi değilim pek, çok halsizim uf oldum ilgiye ihtiyacım var..Kimse benimle ilgilenmiyor..
Canım benim gel beraber yatalım ben sana ıhlamurda yaparım.
Geçmiş olsun derincim biliyosun geçen aylarda bende öyleydim inşallah herşey düzelicek Allah dermansız dert vermesin.
Senmi yaptın zeynep abla çok güzeller.
Yena kilom ayni.

Kizlar kimler geliyor, son bi defa teyidleselim mi?

Mutlu
Beyza
Umut
Semiran
Ayse
Banu
Ben çok kötüyüm ebrununda ayşe çook öksürüyor.
Sağol canım sanada geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Banucum geliyosunuz dimi lütfen bak orda ıhlamur içiririz sana :)))
Ayşecim çok üzgünüm ama kagfaamı kaldıramıyorum birde boğazlarda başladı gelirsem sizede geçer çok berbatım ayşecikte çok öksürüyor inşallah bayramdan sonraki buluşmaya gelicez inanki çok üzgünüm çok istiyordum çünkü.(

[/B][/QUOTE
Süper ya adama bak ne hevesle beklemiş.

Kilom 107.5 geçen hafta snırım 108 falandı haatırlamıyorum neyse en azından 500 gr gitmiş bu kadar yememeye.

canım çok geçmiş olsun
1 gripin hapının tozu
1 kaşık sirke
1 kaşık limon suyu
1 kaşık bal
1 bardak sıcak suya hepsini karıştır sabah akşam iç canım iyi gelecek inş

Eki Görüntüle 280027 Tebessüm 77 doğum günün kutlu olsun.ben biraz arkadan geliyorum.ancak bu saatlerde açabiliyorum.haydi bir dilek tut!!!
sağolasın ablacım kocaman öptüm
geçen hafta: 87.6

bu hafta: 86.1

giden:1500

bu hafta 85i görürüm diyordum ama olmadı ay sonu 1 günlük detoksumu yapayımda bu ayı 85i görerek bitireyim bari :))))

spor: 180
iyi vermişsin beni geçtinn
geçmiş olsun acil sifalar

:60

slm kizlar

bu hafta ablam burdaydi bazilariniz bilirler.her bakımdan çok güzel bir hafta geçirdik.hayatında ablam ilk defa diyet yaptı benle birlikte.beni takip edip durdu.bi de evde 1 gün yoğun temzlik,2 gece misafir ağırlama ve 4 gün deli gibi çarşı pazar,1 gün 60 dk leslie eklenince çok güzel şeyler oldu:)))bu hafta sadece 1 dlm ıslak kek ve dün küçük bir iskender dışında(hem öğle hem akşam yemeğimizi oldu) kaçamağım da yok hsonu da dahil.geçen hafta camları silmiştim ve baya bir temzlik yapmıştım sonraki güne tartıda bu kadar yorulmuşluğum yansımamıştı ama ctesi güzel bişiler görmüştüm.eee ne geveliyon demeyin şimdi bana bi sonraki msjımda bildirim yapacam:)))) herkesi çok özledim.geçmişşi okumaya gene vaktım yok ama balam yarın gidiyor.ctesi zaten çok yoğun olmaz buralar okurum inşallahhh.hastalara acil şifalar dilerim.

seni de alalım canım gezeriz tozarız ohhhh ne güzel olur, samsunu çok severim ben de ...
ahh ahhh ne iyi olurdu varya :)
geçen hafta 87.6
bugün 86.7

giden 900 gram

spor 375 dakika

geçtim miiiiiiiiiiiiiiii yuuuupppppiiiiiiii :))) neyse haftaya sen beni geçersin 85i görmeyi o kadar çok istemiştim ki nasip değilmiş bu hafta demek inşallah haftaya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…