Muhakkak geçerli bir sebebi vardır üzülme sakın.eşim doğum günümü unuttu şimdi konuşurken kızım pasta yedik mum üfledik dedi oda kimin doğum günü diyor
sinir oldum sinir
bugünde işi yoktu boş günüydü mazeretide yok
doğum günümü kutşayan tüm arkadaşlarım sağolun
Geçmiş olsun adaçayıyla gargara yap iyi geliyomuş bende yapıyorum.Bugün tüm gün yattım diyebilirim..Ağzımı açamıyorum bademciklerimde şişmiş..
Çorba yaptım sadece onu yedi ev halkı..birde dolaptan kahvaltılık çıkarmışlar..
Şimdide uykum yok...
Yaa beyzuş abla bende çok üzüldüm sorma ama berbat durumdayım.İyi geceler hanımlar,nasılsınız....
Ben harıl harıl örgü örüyorum.Dün gece fena bir şevk geldi,tüm yarım bıraktığım işleri çıkardım;tamamlayacağım inşallah....
TEBESSÜM;hiç sinir olma eşine...Daha yeni ayrıldı sizden,kimbilir duyguları ne haldedir.Sen en azından evladına sarılır teselli olursun,eşin orada çok yalnız...Kafası doludur..
BANUCUĞUM;geçmiş olsun canım...Üzüldüm şimdi bak;tam buluşma üzeri hasta oldun...Kendine iyi bak canım....
YENACIĞIMMMMMMM.....Nasılsın canım.....
Canım benim gel beraber yatalım ben sana ıhlamurda yaparım.Hamarat beyzuşum benim...
Ben iyi değilim pek, çok halsizim uf oldum ilgiye ihtiyacım var..Kimse benimle ilgilenmiyor..
Geçmiş olsun derincim biliyosun geçen aylarda bende öyleydim inşallah herşey düzelicek Allah dermansız dert vermesin.tebessüm doğum günün kutlu olsun..
yena geçmiş olsun canım kıyamam ne zor oluyor değilmi çocukla hasta olmak inan yatırmıyorda beni naz anne kalk anne kalk bugün babaannedeydik kızım annen yatsın biz oynayalım diyor yk mümkün değil...
bugünde boynum tutuldu çok kötüyüm sabah kahvaltılıkları çıkarmak için dolabı açtım başımı çevirdiğimde burkulma gibi bişey oldu canım çok yandı sırtıma kadar iniyor acısı başımı çeviremiyorum hemen dra gittim ilaç yazdı...allah beterinden korsun 1.5 aydır hastalıklar yakamı bırakmıyor...
Senmi yaptın zeynep abla çok güzeller.Beyzusum bende birşeyler yapmak için uğraşıyorum.yine eski yünleri çıkardım.bebek patiklerine bakıp yapmaya çalışıyorum.ama pek beceremiyorum.bende kumaş alıp dikeceğim.eğer ilerde bir torunum olursa(allahın izniyle)ne beceriksiz babaannem var demesin..Eki Görüntüle 280029
Ben çok kötüyüm ebrununda ayşe çook öksürüyor.Yena kilom ayni.
Kizlar kimler geliyor, son bi defa teyidleselim mi?
Mutlu
Beyza
Umut
Semiran
Ayse
Banu
Sağol canım sanada geçmiş olsun.Ben yazışmalarda rastladıklarımı ekleyeyim:
*Banu145145 hastayım, iyileşirsem gelirim demişti.
*Tebessüm177 kızı hastaydı, büyük ihtimal gelemeyeceğim demişti
*Ceco (Banu) Arkadaşlar özelden mesaj attılar, inşallah gelecek.
*Ebru ve küçük Ayşe
*Efsunlu (? Emin değilim)
Hasta olan arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun. Benim oğlan da şifayı kaptı((
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.Kızlar buluşmaya gelemicektim son anda
akşam saat 9bucukta bi telefon geldi babama (kayınperdere) eşimin amcasına araba çarpmış
durumu kritikmış falan biz beylikdüzü onlar samandırada oturuyolar
eşim babası abisi gittiler hemen
kartal eğitim araştırmaya kaldırmışlar orda tomografi cihazı bozukmuş bt için yollamışlar pendiğe falan sonra tekrar geri kartala gelmiş dr.lar dün gece beyin kanaması geçiriyo durumu kritik sabaha çıkmaz demişler
çok üzüldük falan
sonra gece 1 gibi eşim aradı beni tekrar dedi göztepeye sevk edildi yoğun bakım oraya gitmişler dr. Başka hastanı bilgisini vermiş sabaha çıkmaz derken
şimdi beyinde ödem oluşmuş yoğun bakımda kötü durumu ama hayati tehlikeyi atlattı demişler
eşim sabah 5te geldi eve
ben dedim gitmim hani onun morali bozuk diye o da saolsun git dedi senin de kafan dağılsın falan işte öyle gelicem çok şükür bu kadar isterken sizle buluşmayı az daha gelemicektim
amcaya allah şifa versin inş. (amin)
Ayşecim çok üzgünüm ama kagfaamı kaldıramıyorum birde boğazlarda başladı gelirsem sizede geçer çok berbatım ayşecikte çok öksürüyor inşallah bayramdan sonraki buluşmaya gelicez inanki çok üzgünüm çok istiyordum çünkü.Banucum geliyosunuz dimi lütfen bak orda ıhlamur içiririz sana :)))
Çanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...
Muhakkak geçerli bir sebebi vardır üzülme sakın.
Geçmiş olsun adaçayıyla gargara yap iyi geliyomuş bende yapıyorum.
Yaa beyzuş abla bende çok üzüldüm sorma ama berbat durumdayım.
Canım benim gel beraber yatalım ben sana ıhlamurda yaparım.
Geçmiş olsun derincim biliyosun geçen aylarda bende öyleydim inşallah herşey düzelicek Allah dermansız dert vermesin.
Senmi yaptın zeynep abla çok güzeller.
Ben çok kötüyüm ebrununda ayşe çook öksürüyor.
Sağol canım sanada geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Ayşecim çok üzgünüm ama kagfaamı kaldıramıyorum birde boğazlarda başladı gelirsem sizede geçer çok berbatım ayşecikte çok öksürüyor inşallah bayramdan sonraki buluşmaya gelicez inanki çok üzgünüm çok istiyordum çünkü.(
beni de alınnnnnn çok özledim samsun'u ,benim yerimede gez tamam mı :)
Onlarda gelemiyolar ayşe çok öksürüyo belki doktora götürürüm dedi.ebrularda mı gelmiyo
Deniyim yağmurgözlü sağolasın.canım çok geçmiş olsun
1 gripin hapının tozu
1 kaşık sirke
1 kaşık limon suyu
1 kaşık bal
1 bardak sıcak suya hepsini karıştır sabah akşam iç canım iyi gelecek inş
Onlarda gelemiyolar ayşe çok öksürüyo belki doktora götürürüm dedi.ebrularda mı gelmiyo
1 gripin hapının tozu
1 kaşık sirke
1 kaşık limon suyu
1 kaşık bal
1 gripin hapının tozu
1 kaşık sirke
1 kaşık limon suyu
1 kaşık bal
Sağol asumancım ikimizde hasta olduk zaten banada ondan geçti.Şimdi kendime kahvaltı niyetine tyarhana çorbası içtim küçük bir kupa.banucum geçmiş olsun ayşeciğe ve sana
sağolasın ablacım kocaman öptümEki Görüntüle 280027 Tebessüm 77 doğum günün kutlu olsun.ben biraz arkadan geliyorum.ancak bu saatlerde açabiliyorum.haydi bir dilek tut!!!
iyi vermişsin beni geçtinngeçen hafta: 87.6
bu hafta: 86.1
giden:1500
bu hafta 85i görürüm diyordum ama olmadıay sonu 1 günlük detoksumu yapayımda bu ayı 85i görerek bitireyim bari :))))
spor: 180
geçmiş olsun acil sifalarKızlar buluşmaya gelemicektim son anda
akşam saat 9bucukta bi telefon geldi babama (kayınperdere) eşimin amcasına araba çarpmış
durumu kritikmış falan biz beylikdüzü onlar samandırada oturuyolar
eşim babası abisi gittiler hemen
kartal eğitim araştırmaya kaldırmışlar orda tomografi cihazı bozukmuş bt için yollamışlar pendiğe falan sonra tekrar geri kartala gelmiş dr.lar dün gece beyin kanaması geçiriyo durumu kritik sabaha çıkmaz demişler
çok üzüldük falan
sonra gece 1 gibi eşim aradı beni tekrar dedi göztepeye sevk edildi yoğun bakım oraya gitmişler dr. Başka hastanı bilgisini vermiş sabaha çıkmaz derken
şimdi beyinde ödem oluşmuş yoğun bakımda kötü durumu ama hayati tehlikeyi atlattı demişler
eşim sabah 5te geldi eve
ben dedim gitmim hani onun morali bozuk diye o da saolsun git dedi senin de kafan dağılsın falan işte öyle gelicem çok şükür bu kadar isterken sizle buluşmayı az daha gelemicektim
amcaya allah şifa versin inş. (amin)
Çanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...
ahh ahhh ne iyi olurdu varya :)seni de alalım canım gezeriz tozarız ohhhh ne güzel olur, samsunu çok severim ben de ...
geçen hafta 87.6
bugün 86.7
giden 900 gram
spor 375 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?