slm kizlar
bu hafta ablam burdaydi bazilariniz bilirler.her bakımdan çok güzel bir hafta geçirdik.hayatında ablam ilk defa diyet yaptı benle birlikte.beni takip edip durdu.bi de evde 1 gün yoğun temzlik,2 gece misafir ağırlama ve 4 gün deli gibi çarşı pazar,1 gün 60 dk leslie eklenince çok güzel şeyler oldu:)))bu hafta sadece 1 dlm ıslak kek ve dün küçük bir iskender dışında(hem öğle hem akşam yemeğimizi oldu) kaçamağım da yok hsonu da dahil.geçen hafta camları silmiştim ve baya bir temzlik yapmıştım sonraki güne tartıda bu kadar yorulmuşluğum yansımamıştı ama ctesi güzel bişiler görmüştüm.eee ne geveliyon demeyin şimdi bana bi sonraki msjımda bildirim yapacam:)))) herkesi çok özledim.geçmişşi okumaya gene vaktım yok ama balam yarın gidiyor.ctesi zaten çok yoğun olmaz buralar okurum inşallahhh.hastalara acil şifalar dilerim.
bende şu 3 gün çok yoğunum ev temizliği var köşe bucak....... benimde yansır mı acep :)
Kızlar selamm,
Ablamdayım ben,ayşe mesaj atmış buluşma yeri ve saatini sağolsun.Ablam daha törenden gelmedi ben de yeğenlerle evdeyim kahvaltı hazırlıycam şimdi onlara :) tam buluşma saatine yetişemem sanırım ama saat kaça kadar orda olcaksınız ablam ve yeğenlerle gelceğim için yarım saat uğruyabilcem yanınıza sadece inşallah.Sizleri görmeyi çok istiyorum.
Geçeyim kilo bildirimine;
Geçen hafta 90.100
Bu hafta 90.900
fark +800
spor 320 dk
ablamın tartıda mı bir şey var yarın kendi evimde ortaya çıkcak anlamadım ben ya(( şu 80 leri göremiycem ben sanırım.Sabah sabah yine uyuz oldum kaçamak filanda yapmadım ama reglim dün akşam bitti acaba onun etkisi de olabilir mi?Neyse kızlar bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.Umarım hepimiz aynada artık katmansız hallerimizi görürüz bir an evvel,öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnn
şimdiden iyi tatiller diliyorum hepinize
p.tesi görüşürüz umarım
12de çıkıp buluşmaya gidicem
suratım ölü gibi azıcık makyaj yapayım bari :)))
Kızlar selamm,
Ablamdayım ben,ayşe mesaj atmış buluşma yeri ve saatini sağolsun.Ablam daha törenden gelmedi ben de yeğenlerle evdeyim kahvaltı hazırlıycam şimdi onlara :) tam buluşma saatine yetişemem sanırım ama saat kaça kadar orda olcaksınız ablam ve yeğenlerle gelceğim için yarım saat uğruyabilcem yanınıza sadece inşallah.Sizleri görmeyi çok istiyorum.
Geçeyim kilo bildirimine;
Geçen hafta 90.100
Bu hafta 90.900
fark +800
spor 320 dk
ablamın tartıda mı bir şey var yarın kendi evimde ortaya çıkcak anlamadım ben ya(( şu 80 leri göremiycem ben sanırım.Sabah sabah yine uyuz oldum kaçamak filanda yapmadım ama reglim dün akşam bitti acaba onun etkisi de olabilir mi?Neyse kızlar bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.Umarım hepimiz aynada artık katmansız hallerimizi görürüz bir an evvel,öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnn
Ayşecim sağol mesaj için bir de saat kaça kadar orda olcaksınız söylersen çok mutlu olurum :) diyceksin aldım başıma belayı :) ayrıca eminim makyajsızda çok güzelsindir sen canım
İyi günler hanımlar....Hayırlı cumalar....
KİLOM: 88.900
SPOR: 320 DAK
..
Kilo verenleri tebirk ediyorum...
Ben hemen listeyi yapamayabilirim kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..
İlerleyen saatlerde hazırlayabilirim..
herkesi tebrik ederim
ben arkadaşa gidiyorum yeni ev aldıda kızlar okuldan gelince çıkarız ben de hazırlanayım
sabah sütle geçiştirdim orda yerim diye akşam da yoğurtla geçiştiririm
boğazımda acıyor artık akşam görüşürüz
herkese hayırlı cumalar
umarım olmaz canımsaol tebessüm bu sene 3 yakınımı kaybettim bir tane daha olmaz inş.
geçen hafta:85,3
bu hafta:83,1
GİDEN:2200gr:
spor:300 dk
(4 gün deli gibi yaptığımız alışverişlerde en az 1 saat yürüdük hiç durmadan diye hesap ettim.aslında 3-4 saat gezdik ama duraklamaları fln çıkartırsak böyle olur diye düşündüm ama bunlar sayılmazsa sadece 60 dk leslie var mutlucum)
Ayşecim,
sarıcivcivim ve annesi listede değil artık..
arada olur insanlık hali ama haftalardır sadece kilo bildirimi için giriyor..
ece,
tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin..
BEYZUŞŞ,
80 leri gördün harika bişey canım..90 ları bir daha görmemen dileğiyle..
Kilo verenleri tebirk ediyorum...
Ben hemen listeyi yapamayabilirim kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..
İlerleyen saatlerde hazırlayabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?