- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
ahh ahhh ne iyi olurdu varya :)
geçtim miiiiiiiiiiiiiiii yuuuupppppiiiiiiii :))) neyse haftaya sen beni geçersin 85i görmeyi o kadar çok istemiştim ki nasip değilmiş bu hafta demek inşallah haftaya.....
iyi gunler herkese
benim kio ayni YENA abla
sporum180dk avaraj alti kalmamak için oda
hiç yapasim yok yiyorumda moralimde yok hem yinde almadigima sukur
bisure ara vermek istiyorum moralim yerlerde canim hiç biseyapmak istemiyor geçen haftalarda da abartmistim yemegi artik dengelemem lazim yurumek içimden gelmiyor artik biraktim kendimi spor yonunden bu haftakini bile zorla yaptim
haftaya izinlimi olsam diye dusunuyorum bayramdan sonra katilirim tekrar almadan gelirsem yine iyi
gerçi hep burada olurum yine ama sadece kilo bildirim yonunden kendime izin vermek istiyorum bi akil verin bana neyapiyim
simdi geçmisi okuyum bi
harikasın canım ya maşallah sana .demek gezip tozuncada oluyor diyorsun :)))geçen hafta:85,3
bu hafta:83,1
GİDEN:2200gr:
spor:300 dk
(4 gün deli gibi yaptığımız alışverişlerde en az 1 saat yürüdük hiç durmadan diye hesap ettim.aslında 3-4 saat gezdik ama duraklamaları fln çıkartırsak böyle olur diye düşündüm ama bunlar sayılmazsa sadece 60 dk leslie var mutlucum)
bencede boğazını tutmak en önemlisi sadece sporla da olmuyor .... ne yapsam kendimi yollara mı vursam :)))valla boğazımızı iyi de tutunca gezme bile yansıyormuş inan:) gezerken yemek yemedik.sadece çayla çiğ badem.yani öğle öğünleri gümlediii
ablacım harikasın 9lara veda etmişsin, inşallah bir daha görmezsin ,gelsin 7lerrrrrrrrrrrrrrrrr :)İyi günler hanımlar....Hayırlı cumalar....
KİLOM: 88.900
SPOR: 320 DAK
bence kendi tartında tartıl ben başka birinde asla tartılmıyorum onu bırak tartının yeri bile aynı, mutfakta aynı karo üstünde o kadar titizim yani :)))Kızlar selamm,
Ablamdayım ben,ayşe mesaj atmış buluşma yeri ve saatini sağolsun.Ablam daha törenden gelmedi ben de yeğenlerle evdeyim kahvaltı hazırlıycam şimdi onlara :) tam buluşma saatine yetişemem sanırım ama saat kaça kadar orda olcaksınız ablam ve yeğenlerle gelceğim için yarım saat uğruyabilcem yanınıza sadece inşallah.Sizleri görmeyi çok istiyorum.
Geçeyim kilo bildirimine;
Geçen hafta 90.100
Bu hafta 90.900
fark +800
spor 320 dk
ablamın tartıda mı bir şey var yarın kendi evimde ortaya çıkcak anlamadım ben ya(( şu 80 leri göremiycem ben sanırım.Sabah sabah yine uyuz oldum kaçamak filanda yapmadım ama reglim dün akşam bitti acaba onun etkisi de olabilir mi?Neyse kızlar bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.Umarım hepimiz aynada artık katmansız hallerimizi görürüz bir an evvel,öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnn
iyi gunler herkese
benim kio ayni YENA abla
sporum180dk avaraj alti kalmamak için oda
hiç yapasim yok yiyorumda moralimde yok hem yinde almadigima sukur
bisure ara vermek istiyorum moralim yerlerde canim hiç biseyapmak istemiyor geçen haftalarda da abartmistim yemegi artik dengelemem lazim yurumek içimden gelmiyor artik biraktim kendimi spor yonunden bu haftakini bile zorla yaptim
haftaya izinlimi olsam diye dusunuyorum bayramdan sonra katilirim tekrar almadan gelirsem yine iyi
gerçi hep burada olurum yine ama sadece kilo bildirim yonunden kendime izin vermek istiyorum bi akil verin bana neyapiyim
simdi geçmisi okuyum bi
Ayşecim,
sarıcivcivim ve annesi listede değil artık..
arada olur insanlık hali ama haftalardır sadece kilo bildirimi için giriyor..
ece,
tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin..
BEYZUŞŞ,
80 leri gördün harika bişey canım..90 ları bir daha görmemen dileğiyle..
Kilo verenleri tebirk ediyorum...
Ben hemen listeyi yapamayabilirim kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..
İlerleyen saatlerde hazırlayabilirim..
tebrikler ben bu hafta 2 doğum günü vardı 2 kere pasta yedim ince dilimdi ama yedim sonuçta haftayada erkek kardeimin doğum günü var sen haftayada geçersin beni
bu arada şu pirinç lapası nasıl yapılıyor ben hep şiş kalkıyorum sabahları
beyzuşşşşş kendim 8 lere geçmiş gibi sevindim
beyzuşşşşş kendim 8 lere geçmiş gibi sevindim
valla önümüzdeki hafta oğluşumun yarı yaşı var babası tutturdu kutlayalım diye ısrar etmeye devam ederse bende ince bir dilim götürürüm gibi :)) eşitleniriz yani
canım 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile haşla ,yağ ve tuz yok, süt ve ürünleri yok ama istersen meyve ya da salata yiyebilirsin , 2 gün yapılıyor aslında ama ben 1 gün yapacağım çünkü en çok kiloyu ilk gün veriyorsun ha dayanırım diyorsan 2 günde olur....... ben ilk yaptığımda 1,5 kilo vermiştim 2 günde......
Ayşecim,
sarıcivcivim ve annesi listede değil artık..
arada olur insanlık hali ama haftalardır sadece kilo bildirimi için giriyor..
ece,
tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin..
BEYZUŞŞ,
80 leri gördün harika bişey canım..90 ları bir daha görmemen dileğiyle..
Kilo verenleri tebirk ediyorum...
Ben hemen listeyi yapamayabilirim kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..
İlerleyen saatlerde hazırlayabilirim..
ece tebrikler maşallah
beyzuş ablacım sana da maşallah bir daha 9lu rakam görmezsin inşallah
umarım olmaz canım
süper vermişsin tebrikler
beyzus 90 lar geride kaldı birdahada gelmez inşallah
yena tekrar geçmiş olsun canım liste önemli değil dinlen canım
cnm kaça kadar orda olucaz bilmiyorum leah ve umut en geç 1 bucukta gidecekler
ama biz ne zmn kalkıcaz bilmiyorum msj atarım ben duruma göre sna yine sanırım 3e kadar falan otururuz mutlu ile ben kalıcam ztn ceco gelicekmi ondanda haberimiz yok semiran leahlarla dönicekmi onuda bilmişyorum
cnm kaça kadar orda olucaz bilmiyorum leah ve umut en geç 1 bucukta gidecekler
ama biz ne zmn kalkıcaz bilmiyorum msj atarım ben duruma göre sna yine sanırım 3e kadar falan otururuz mutlu ile ben kalıcam ztn ceco gelicekmi ondanda haberimiz yok semiran leahlarla dönicekmi onuda bilmişyorum
yenaaaa ve mutluuuu
kılo bıldırımımı sımdıden yapayım
gecen hafta:89.2
bu hafta:87.8
giden:1.4 kılo
Geçmis olsun ablacim nazar için bol bol dua okutebessüm doğum günün kutlu olsun..
yena geçmiş olsun canım kıyamam ne zor oluyor değilmi çocukla hasta olmak inan yatırmıyorda beni naz anne kalk anne kalk bugün babaannedeydik kızım annen yatsın biz oynayalım diyor yk mümkün değil...
bugünde boynum tutuldu çok kötüyüm sabah kahvaltılıkları çıkarmak için dolabı açtım başımı çevirdiğimde burkulma gibi bişey oldu canım çok yandı sırtıma kadar iniyor acısı başımı çeviremiyorum hemen dra gittim ilaç yazdı...allah beterinden korsun 1.5 aydır hastalıklar yakamı bırakmıyor...
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin ben kendi adima soyluyum bol bol yuruyusle verdimmerhabalar;
sizi 1 haftadır takip ediyorum ve süper kilolar vermişsiniz tebrik ederim... Benimde vermem gereken epey bir kilom var1 aydır diyetisyene gidiyorum 8 kilo verdim... İnanılmaz azimliyim... merak ettiğim 20-30 kilo veren arkadaşlar ne kadar sürede verdiniz kiloları???
günaydın kızlar ben 108 kg idim 106.5 olmuşum sporda 135 dakika
Sabah açılış güzel olmuş arkadaşlarKilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim.
Geçen hafta ben bildirimi geç yapmıştım, artıdaydım, bu hafta nihayet tartım kıpırdadı.
Geçen hafta 85.6 kg.
Bu hafta 84.5 kg
Giden 1.1 kg (Ohh be nihayet, epeydir 200-300 gramın üzerinde kilo verdim.)
Spor: 100 dk
Geçen hafta düşündüklerimin diyet kısmına uydum ama spor kısmı gümledi. Bugün 60 dk. yürüyüş yapacağım akşam saatlerinde, ama sayılmaz di mi o?
günaydınlar...
yenacım kilom 112.3 sporda malesef yok kalbim çarpacak diye korkudan leslie yapamıyorum ,ama bayram sonra b-fite gitmeyi düşünüyorum kızımla önce deneme yapmam gerekiyor bakalım duracakmı ben yaparken...
asuman sorma canım nazara geldim vallahi akşam kp okudu beni kv ile çatlıyorduk esnemekten o kadar sıkıldımki..
yenacım sorma boun ağrısıda çok zor mahvetti beni bugün daha iyiyim çok şükür....
geçmis olsun acil sifalar diliyorum ALLAH yardimcisi olsunKızlar buluşmaya gelemicektim son anda
akşam saat 9bucukta bi telefon geldi babama (kayınperdere) eşimin amcasına araba çarpmış
durumu kritikmış falan biz beylikdüzü onlar samandırada oturuyolar
eşim babası abisi gittiler hemen
kartal eğitim araştırmaya kaldırmışlar orda tomografi cihazı bozukmuş bt için yollamışlar pendiğe falan sonra tekrar geri kartala gelmiş dr.lar dün gece beyin kanaması geçiriyo durumu kritik sabaha çıkmaz demişler
çok üzüldük falan
sonra gece 1 gibi eşim aradı beni tekrar dedi göztepeye sevk edildi yoğun bakım oraya gitmişler dr. Başka hastanı bilgisini vermiş sabaha çıkmaz derken
şimdi beyinde ödem oluşmuş yoğun bakımda kötü durumu ama hayati tehlikeyi atlattı demişler
eşim sabah 5te geldi eve
ben dedim gitmim hani onun morali bozuk diye o da saolsun git dedi senin de kafan dağılsın falan işte öyle gelicem çok şükür bu kadar isterken sizle buluşmayı az daha gelemicektim
amcaya allah şifa versin inş. (amin)
Çanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...
geçen hafta 87.6
bugün 86.7
giden 900 gram
spor 375 dakika
masallah ne guzel vermissin insallah devami gelir bende bol bol yuruyus yaptigimda sonuçlar guzel oluyor buara hiç yapasim yok alisveriside biraktim esime siparis veriyorum neolucak benim bu halim bilmiyorumgeçen hafta:85,3
bu hafta:83,1
GİDEN:2200gr:
(4 gün deli gibi yaptığımız alışverişlerde en az 1 saat yürüdük hiç durmadan diye hesap ettim.aslında 3-4 saat gezdik ama duraklamaları fln çıkartırsak böyle olur diye düşündüm ama bunlar sayılmazsa sadece 60 dk leslie var mutlucum)
İyi günler hanımlar....Hayırlı cumalar....
KİLOM: 88.900
SPOR: 320 DAK
çok sukur baska bi nedeni yok hersey yolunda sonbahar dan dolayi bi halsizlik usengeçlik var surekli oturmak istiyorum ve tabiki yemek :18::18::18: kendime gelmem lazim yoksa sonum kotu simdilik almadim ama bi almaya baslarsam hepten moralim yok olurmoralinin bozuk olmasının umarım ciddi bir sebebi yoktur sadece sonbahardır
süper kilolar vermişsin gerisinide vereceğine ben inanıyorum
gezip tozunca sonuç mukemmel ilbatum bende kendimden biliyorum bol bol yuruyus yaparsam sonuç guzel ama bendede halsizlik varki buara sorma biri beni kendime getirsin sporumu tekrar yapiyimharikasın canım ya maşallah sana .demek gezip tozuncada oluyor diyorsun :)))
bencede boğazını tutmak en önemlisi sadece sporla da olmuyor .... ne yapsam kendimi yollara mı vursam :)))
ablacım harikasın 9lara veda etmişsin, inşallah bir daha görmezsin ,gelsin 7lerrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bence kendi tartında tartıl ben başka birinde asla tartılmıyorum onu bırak tartının yeri bile aynı, mutfakta aynı karo üstünde o kadar titizim yani :)))
al bendende o kadar ,bende bu hafta hiç iyi değildim sırf altta kalmamak için yaptım ama canım hiç istemedi inan, benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, belki evi temizlerken gaza gelirde spora ağırlık veririm ......
yeşimcim kurtulacağız bu takıntılardan inşallah pes etmek yok
harikasın canım ya maşallah sana .demek gezip tozuncada oluyor diyorsun :)))
bencede boğazını tutmak en önemlisi sadece sporla da olmuyor .... ne yapsam kendimi yollara mı vursam :)))
ablacım harikasın 9lara veda etmişsin, inşallah bir daha görmezsin ,gelsin 7lerrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bence kendi tartında tartıl ben başka birinde asla tartılmıyorum onu bırak tartının yeri bile aynı, mutfakta aynı karo üstünde o kadar titizim yani :)))
al bendende o kadar ,bende bu hafta hiç iyi değildim sırf altta kalmamak için yaptım ama canım hiç istemedi inan, benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, belki evi temizlerken gaza gelirde spora ağırlık veririm ......
yaa sizleri görmeyi bende istiyorum lütfen resim ekleyin kızlar. bide uzun uzun anlatın oturduğunuzu. orda olamasamda ordaymış gibi hissedeyim hiç değilse hepinizi çok özledim ve en az 1 ay daha özliycemBen yazışmalarda rastladıklarımı ekleyeyim:
*Banu145145 hastayım, iyileşirsem gelirim demişti.
*Tebessüm177 kızı hastaydı, büyük ihtimal gelemeyeceğim demişti
*Ceco (Banu) Arkadaşlar özelden mesaj attılar, inşallah gelecek.
*Ebru ve küçük Ayşe
*Efsunlu (? Emin değilim)
Hasta olan arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun. Benim oğlan da şifayı kaptı((
allah ne deyim. şu mübarek günde yüzümüzü güldürdün allahta seniğ güldürsün. amin cümlemiziÇanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?