Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi gunler herkese

benim kio ayni YENA abla
sporum 180dk avaraj alti kalmamak için oda
hiç yapasim yok yiyorumda moralimde yok hem yinde almadigima sukur

bisure ara vermek istiyorum moralim yerlerde canim hiç biseyapmak istemiyor geçen haftalarda da abartmistim yemegi artik dengelemem lazim yurumek içimden gelmiyor artik biraktim kendimi spor yonunden bu haftakini bile zorla yaptim
haftaya izinlimi olsam diye dusunuyorum bayramdan sonra katilirim tekrar almadan gelirsem yine iyi
gerçi hep burada olurum yine ama sadece kilo bildirim yonunden kendime izin vermek istiyorum bi akil verin bana neyapiyim

simdi geçmisi okuyum bi

ahh ahhh ne iyi olurdu varya :)

geçtim miiiiiiiiiiiiiiii yuuuupppppiiiiiiii :))) neyse haftaya sen beni geçersin 85i görmeyi o kadar çok istemiştim ki nasip değilmiş bu hafta demek inşallah haftaya.....

tebrikler ben bu hafta 2 doğum günü vardı 2 kere pasta yedim ince dilimdi ama yedim sonuçta haftayada erkek kardeimin doğum günü var sen haftayada geçersin beni
bu arada şu pirinç lapası nasıl yapılıyor ben hep şiş kalkıyorum sabahları

moralinin bozuk olmasının umarım ciddi bir sebebi yoktur sadece sonbahardır
süper kilolar vermişsin gerisinide vereceğine ben inanıyorum

harikasın canım ya maşallah sana .demek gezip tozuncada oluyor diyorsun :)))
valla boğazımızı iyi de tutunca gezme bile yansıyormuş inan:) gezerken yemek yemedik.sadece çayla çiğ badem.yani öğle öğünleri gümlediii
bencede boğazını tutmak en önemlisi sadece sporla da olmuyor .... ne yapsam kendimi yollara mı vursam :)))
İyi günler hanımlar....Hayırlı cumalar....

KİLOM: 88.900

SPOR: 320 DAK
ablacım harikasın 9lara veda etmişsin, inşallah bir daha görmezsin ,gelsin 7lerrrrrrrrrrrrrrrrr :)
bence kendi tartında tartıl ben başka birinde asla tartılmıyorum onu bırak tartının yeri bile aynı, mutfakta aynı karo üstünde o kadar titizim yani :)))

al bendende o kadar ,bende bu hafta hiç iyi değildim sırf altta kalmamak için yaptım ama canım hiç istemedi inan, benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, belki evi temizlerken gaza gelirde spora ağırlık veririm ......

cnm geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin liste senden kiymetli deil cnm ne zaman kendi dini iyi hissedersen o zaman Yaparsın

valla önümüzdeki hafta oğluşumun yarı yaşı var babası tutturdu kutlayalım diye ısrar etmeye devam ederse bende ince bir dilim götürürüm gibi :)) eşitleniriz yani

canım 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile haşla ,yağ ve tuz yok, süt ve ürünleri yok ama istersen meyve ya da salata yiyebilirsin , 2 gün yapılıyor aslında ama ben 1 gün yapacağım çünkü en çok kiloyu ilk gün veriyorsun ha dayanırım diyorsan 2 günde olur....... ben ilk yaptığımda 1,5 kilo vermiştim 2 günde......

abah öğlen akşam sadece 1 çay bardağı pirinçten yapılmış lapamı yeniyor yani

Sağol canım benim...

Benim için dilediğin her şey senin de başına gelsin inşallah...

Liste önemli değil canım.Hastalık söz konusu ise listenin ne önemi var.Kendi adıma söylüyorum tabii...

Fırsatın olurmu bilemiyorum ama dinlenmek çok iyi gelecek sana.Ayakta geçirmeye çalıştıkça uzadıkça uzuyor hastalık...Barışcık az daha büyük olsa gündüz yatardın

ama biraz uzak bir ihtimal gibi görünüyor.En azından ağır çekim hareket et hayatım..

Bademcik derdini çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum...30 lu yaşlarımda geçirdiğim bir bademcik enfeksiyonunda gece ateşten hayal gördüğümü bilirim...

Hadi dinlenmeye bak ve bir an önce iyi ol inşallah canım...

umarım olmaz canım

süper vermişsin tebrikler

beyzus 90 lar geride kaldı birdahada gelmez inşallah

yena tekrar geçmiş olsun canım liste önemli değil dinlen canım

İnşallah canım....

Çok kolkola yürüdük 90 larla...Artık nasıl kenetlendiysek ayrılamadık...Artık gitti şükür;inşallah gelmez bir daha...Hiç özlemiyorum...

Tamam canım sağol,ne ablam ne enişte ne de annem gelmedi umarım

Tamam canım sağol,ne ablam ne enişte ne de annem gelmedi umarım gelirlerde yetişirim

yenaaaa ve mutluuuu

kılo bıldırımımı sımdıden yapayım
gecen hafta:89.2
bu hafta:87.8

giden:1.4 kılo

spor:300 dk
tebrik ederim

Geçmis olsun ablacim nazar için bol bol dua oku

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin ben kendi adima soyluyum bol bol yuruyusle verdim

günaydın kızlar ben 108 kg idim 106.5 olmuşum sporda 135 dakika

geçmis olsun acil sifalar diliyorum ALLAH yardimcisi olsun

nerden buluyorsun bunlari ablacim koptum resmen

geçen hafta 87.6
bugün 86.7

giden 900 gram

spor 375 dakika

masallah ne guzel vermissin insallah devami gelir bende bol bol yuruyus yaptigimda sonuçlar guzel oluyor buara hiç yapasim yok alisveriside biraktim esime siparis veriyorum neolucak benim bu halim bilmiyorum insallah haftayada guzel kilolar verirsin

İyi günler hanımlar....Hayırlı cumalar....

KİLOM: 88.900

SPOR: 320 DAK
tebrik ederim insallah bidaha 9lari gormezsin (Amiiiiinnnnnnn)

moralinin bozuk olmasının umarım ciddi bir sebebi yoktur sadece sonbahardır
süper kilolar vermişsin gerisinide vereceğine ben inanıyorum
çok sukur baska bi nedeni yok hersey yolunda sonbahar dan dolayi bi halsizlik usengeçlik var surekli oturmak istiyorum ve tabiki yemek :18::18::18: kendime gelmem lazim yoksa sonum kotu simdilik almadim ama bi almaya baslarsam hepten moralim yok olur

gezip tozunca sonuç mukemmel ilbatum bende kendimden biliyorum bol bol yuruyus yaparsam sonuç guzel ama bendede halsizlik varki buara sorma biri beni kendime getirsin sporumu tekrar yapiyim

kaçirdiklarim varsa ozur dilerim masallah bu hafta çok guzel kilolar verilmis herkesi tebrik ederim veremeyenler insallah haftaya verir (bende dahil)

YENA abla geçmis olsun liste onemli degil kendini iyi hissettiginde yaparsin olmadi yarin yaparsin sagligindan kiymetli degilya
bol bol dinlen kendine iyi bak seni seviyoruzzzz

Teşekkür ederim..İnşallah..

yaa sizleri görmeyi bende istiyorum lütfen resim ekleyin kızlar. bide uzun uzun anlatın oturduğunuzu. orda olamasamda ordaymış gibi hissedeyim hiç değilse hepinizi çok özledim ve en az 1 ay daha özliycem
allah ne deyim. şu mübarek günde yüzümüzü güldürdün allahta seniğ güldürsün. amin cümlemizi

kızlar çooook geçmiş olsun. ama bünyeye iyi bakın. kefir tüketin imkanınız varsa. immün sisteme iyi geliyor diye biliyorum. hatta mayasını bulursanız evde yapın daha sağlıklı.
kilo veren herkesi en başta ece seni kutlarım canım. 90 ve üstü grubunda 80 li rakamları görmek çok güzel kızlar. siz verdikçe ben zayıflamışım gibi hissediyorum. ve azminizi gördükçe bayramda 89u görmek için çabalıycam. ayın birine kdar daha evdeyim ama sık sık giremiyorum çok özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…