tebrik ederim
tebrik ederim insallah bidaha 9lari gormezsin (Amiiiiinnnnnnn)
evet canım aynen böyle kkda var aslında arattır bak nasıl yapmışlar, çok farklı şekillerdede yiyenler var, ben sadece karabiber-kırmızıbiber falan ekliyorum köri nane ne istersen ekle baharat serbest...abah öğlen akşam sadece 1 çay bardağı pirinçten yapılmış lapamı yeniyor yani
tebrik ederim
Geçmis olsun ablacim nazar için bol bol dua oku
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin ben kendi adima soyluyum bol bol yuruyusle verdim
geçmis olsun acil sifalar diliyorum ALLAH yardimcisi olsun
nerden buluyorsun bunlari ablacim koptum resmen
masallah ne guzel vermissin insallah devami gelir bende bol bol yuruyus yaptigimda sonuçlar guzel oluyor buara hiç yapasim yok alisveriside biraktim esime siparis veriyorum neolucak benim bu halim bilmiyoruminsallah haftayada guzel kilolar verirsin
tebrik ederim insallah bidaha 9lari gormezsin (Amiiiiinnnnnnn)
çok sukur baska bi nedeni yok hersey yolunda sonbahar dan dolayi bi halsizlik usengeçlik var surekli oturmak istiyorum ve tabiki yemek :18::18::18: kendime gelmem lazim yoksa sonum kotu simdilik almadim ama bi almaya baslarsam hepten moralim yok olur
gezip tozunca sonuç mukemmel ilbatum bende kendimden biliyorum bol bol yuruyus yaparsam sonuç guzel ama bendede halsizlik varki buara sorma biri beni kendime getirsin sporumu tekrar yapiyim
kaçirdiklarim varsa ozur dilerim masallah bu hafta çok guzel kilolar verilmis herkesi tebrik ederim veremeyenler insallah haftaya verir (bende dahil)
Sağol DOĞACIĞIM...Ben de çok sevindim canım...
90 lı kilolarda senelerce kalmışım demek ki ;bir türlü 89 u görememiştim.Uzun oldu ama ,oldu şükür....
Sağol canım.banucum geçmiş olsun ayşeciğe ve sana
İnşallah güzel eğlenin bende olmak isterdim ama kısmet değilmiş.şimdiden iyi tatiller diliyorum hepinize
p.tesi görüşürüz umarım
12de çıkıp buluşmaya gidicem
suratım ölü gibi azıcık makyaj yapayım bari :)))
Zaten dengeledikten sonra hiç bişey olmuyor.herkesi tebrik ederim
ben arkadaşa gidiyorum yeni ev aldıda kızlar okuldan gelince çıkarız ben de hazırlanayım
sabah sütle geçiştirdim orda yerim diye akşam da yoğurtla geçiştiririm
boğazımda acıyor artık akşam görüşürüz
herkese hayırlı cumalar
Ne mutlu beyzuş abla kurtuldun 90 lardan inşallah bir dahada gelmez.Sağol DOĞACIĞIM...Ben de çok sevindim canım...
90 lı kilolarda senelerce kalmışım demek ki ;bir türlü 89 u görememiştim.Uzun oldu ama ,oldu şükür....
Bulustuk geldik, bol bol gulduk, yedik ictik, dalga gectik...
Hepimiz guzeldik, mutlusum zaten igne ipleee. Donmus, Aysecim sirim gibi, semos fistik gibi...umutla ben biraz iriydik :)
Ne güzel eğlenmişsiniz bende çok istemiştim ama kısmet olmadı ne güzel demek herkes fıstıktı)Bulustuk geldik, bol bol gulduk, yedik ictik, dalga gectik...
Hepimiz guzeldik, mutlusum zaten igne ipleee. Donmus, Aysecim sirim gibi, semos fistik gibi...umutla ben biraz iriydik :)
tekkur ederim canim ablcim havalarin sogumasi ve buranin havasinin hep kapali olmasi moralimi etkiledi insallah bayramdan sonra tekrar sahalara donucemSağol canım amin...İnşallah hepimiz bir an önce sağlıklı kilolara kavurşuruz....
Sen de 2 haftadır kilo vermeyişine ;ya da az verişine sakın üzülme canım..Çok hızlı ve külliyetli bir kilo verdin...Tabii genç ve hareketli olmanın ve tabii diyet ve
spora önem vermenin yeri tartışılmaz...Şimdi bedenin biraz dinlenmek isteyecektir.Zaten çok iyi bir kiloya indin.Keyfini çıkar.....Zamanla yine kilo vermen hızlanacak
eminim....
ohhh ne guzel bene olmak isterdim inan sizleri tanimayi çok isterdim gerçi yuzyuze tanimadan bu kadar isindim sevdim hepinizi iyiki varsinizBulustuk geldik, bol bol gulduk, yedik ictik, dalga gectik...
bakmam lazim resimle kiskandim vallaBende fazla resim yoktu arkadaşlar ama olan 3 adeti yükledim albüme :))
Buluşmaya gelince, çok keyifliydi ama ne yazık ki zamanımızın çoğu trafikte geçti, eve yetişme telaşı olunca 1-1,5 saat oturabildik. Arabada çoluk çocuk mevzuları ile azıcık Semiran'ın kafasını şişirdik. Yüzyüze gelince bir tuhaf olmadık hiç, birbirini tanıyan arkadaşların içtenliği ile sohbet ettik. (Bana göre öyle en azından)
Sayıca epey azdık ama, Timurlenk ile Nasrettin Hoca'nın hikayesine benzettik durumu, eğlenip durduk.
Beyza'cım, teessüf ederim yalnız iri değil canım balık eti
umutt tebrik ederim canım maşallah güzel vermişsin
Sağolunn canlarım :)))tebriklerrrrrrrrrrr
Ayşeciğim çok üzüldüm, hiç de bahsetmedin bugün, diğer uçta oturduğum için ben mi kaçırdım yoksa? Canım, çok geçmiş olsun.Kızlar buluşmaya gelemicektim son anda
akşam saat 9bucukta bi telefon geldi babama (kayınperdere) eşimin amcasına araba çarpmış
durumu kritikmış falan biz beylikdüzü onlar samandırada oturuyolar
eşim babası abisi gittiler hemen
kartal eğitim araştırmaya kaldırmışlar orda tomografi cihazı bozukmuş bt için yollamışlar pendiğe falan sonra tekrar geri kartala gelmiş dr.lar dün gece beyin kanaması geçiriyo durumu kritik sabaha çıkmaz demişler
çok üzüldük falan
sonra gece 1 gibi eşim aradı beni tekrar dedi göztepeye sevk edildi yoğun bakım oraya gitmişler dr. Başka hastanı bilgisini vermiş sabaha çıkmaz derken
şimdi beyinde ödem oluşmuş yoğun bakımda kötü durumu ama hayati tehlikeyi atlattı demişler
eşim sabah 5te geldi eve
ben dedim gitmim hani onun morali bozuk diye o da saolsun git dedi senin de kafan dağılsın falan işte öyle gelicem çok şükür bu kadar isterken sizle buluşmayı az daha gelemicektim
amcaya allah şifa versin inş. (amin)
Banucuğum çok geçmiş olsun, senin canın sağolsun gene buluşuruz nasılsa :)....
Ayşecim çok üzgünüm ama kagfaamı kaldıramıyorum birde boğazlarda başladı gelirsem sizede geçer çok berbatım ayşecikte çok öksürüyor inşallah bayramdan sonraki buluşmaya gelicez inanki çok üzgünüm çok istiyordum çünkü.(
Çok geçmiş olsun Yenacığım. Her evde en az bir hasta var gibi, benimki hafif geçmişti ama şimdi oğlan hapşurup duruyor.... Kilo verenleri tebirk ediyorum...
Ben hemen listeyi yapamayabilirim kendimi hiiç iyi hissetmiyorum..
İlerleyen saatlerde hazırlayabilirim..
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda turp gibi olsun inşallah tüm hastalarımız....
yenacım daha düzelemedinmi canım benimde bugün burunlarım tıkanmış ,zaten bekliyordum kaç gündür aşırı üşüme vardı donuyordum...
ablacım harikasın süpersinkendim vermiş gibi sevindim ben o günleri görürmüyüm bilmiyorum ama yinede darısı başıma diyorum umut dünyası işte
banucum geçmiş olsun canım ..
beyzus abla çok sevindim senin adına gerçekten insan nasıl mutlu oluyor değilmi..
3 meleğim var sağol canım sürekli ayetel kürsi dilimde canım bende çok inanırım dilimden düşürmem...
yenacım daha düzelemedinmi canım benimde bugün burunlarım tıkanmış ,zaten bekliyordum kaç gündür aşırı üşüme vardı donuyordum...
Sağol canım tatlı yorumların için. Maalesef albümü düzenlerken sildim onları yanlışlıkla, resimler çok küçüktü silip daha büyüklerini yükleyeyim dedim arada yorumlar da gitti. Neyse ki buraya da yazmışsın :)hanimlar hepinizde çokk tatlisiniz ALLAH im hep guldursun oguzel yuzunuzu Dalokay da çok tatli masallah ALLAh im nazarlardan korusun
ayse senin boyun kaç kiz hiç 101 kilo gibi durmuyorsun
hepinize masallah diyorum hanimlar
Kızlarrrrr ben geldim :122:
Bugünki buluşmaya geldim ama meğer arkam dönük oturmuşumson anda jeton düştü de eşime baktırdım mutlunun nosunu alıp aradımda geçikmelide olsa mutlu ve ayşeyle tanışabildik
Keşke fark etseydikte daha önce sizleride görebilseydim. Inşallah bir dahaki sefere görüşüp tanışma fırsatı olur
Bu arada Mutlucuğum Ayşeciğim ikinizede bayıldımNisa Ablamda öyle özelliklede Ayşeye bayıldı Ordu dolaylarındandır herhalde
Harika zaman geçirdim gerçekten iyi geldi uzun zamandır yapmamıştım böyle kendim için birşeyler
Kv kızına gidince bende fırsat o fırsat size bakim dedim. Kv iki gün kızında olacağı için eşim babasıyla kalıcak bizde biraz uğrayalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?