Sağol canım.
İnşallah güzel eğlenin bende olmak isterdim ama kısmet değilmiş.
Zaten dengeledikten sonra hiç bişey olmuyor.
Ne mutlu beyzuş abla kurtuldun 90 lardan inşallah bir dahada gelmez.
Sağol canım tatlı yorumların için. Maalesef albümü düzenlerken sildim onları yanlışlıkla, resimler çok küçüktü silip daha büyüklerini yükleyeyim dedim arada yorumlar da gitti. Neyse ki buraya da yazmışsın :)
Yaaa çok üzüldüm şimdi. Aşkolsun yav, numarayı baştan yanına alsaydın ya..
Bende görmek isterim ama biz arkadaşmıyız.Bende fazla resim yoktu arkadaşlar ama olan 3 adeti yükledim albüme :))
Buluşmaya gelince, çok keyifliydi ama ne yazık ki zamanımızın çoğu trafikte geçti, eve yetişme telaşı olunca 1-1,5 saat oturabildik. Arabada çoluk çocuk mevzuları ile azıcık Semiran'ın kafasını şişirdik. Yüzyüze gelince bir tuhaf olmadık hiç, birbirini tanıyan arkadaşların içtenliği ile sohbet ettik. (Bana göre öyle en azından)
Sayıca epey azdık ama, Timurlenk ile Nasrettin Hoca'nın hikayesine benzettik durumu, eğlenip durduk.
Beyza'cım, teessüf ederim yalnız iri değil canım balık eti
Sağol canım umarım yine toplanırsınız bende gelirim inanın üzüldüm.Sağolunn canlarım :)))
Ayşeciğim çok üzüldüm, hiç de bahsetmedin bugün, diğer uçta oturduğum için ben mi kaçırdım yoksa? Canım, çok geçmiş olsun.
Banucuğum çok geçmiş olsun, senin canın sağolsun gene buluşuruz nasılsa :)
Çok geçmiş olsun Yenacığım. Her evde en az bir hasta var gibi, benimki hafif geçmişti ama şimdi oğlan hapşurup duruyor
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda turp gibi olsun inşallah tüm hastalarımız.
Beyzuş, Ece78 harika kilo vermişsiniz. Tebrikler, tebrikler..
Sağol canım.Bu gün hepiniz beni 75 e inmişim gibi hissettirdiniz..Çok teşekkürler..Çok iyi geldi...
Biliyorum canım, tanışmak istemesen ta nerelerden kalkıp gelir miydin? Dip dibe gelmişiz de görüşememişiz, ona hayıflandım işte. Olsuuun gene buluşuruz değil miCanım benim evde hala net yokay başı artık.
Ordan cepten girip mesaj varmı diye bakayım dedim bir türlü görünmeyince eşime dedim bir baksana annenlerden mesaj varmı belki yer değişmiştir diye. Eşim dalokaysmom mesaj atmış numarası var değince anında aradık ( hatta kontürüm bitmiş farkında değildim mecbur Nisa ablamın cebinden aradım) yoksa onlarla bile görüşemiyecektik.
Bende cok tanışmak isterdim ama ne yapalım acemilikbirdahakine inşallah
Bende görmek isterim ama biz arkadaşmıyız.
Umutt resimler çok güzel çıkmış hepiniz çok güzel ve samimisiniz ne güzel keşke bende olsaydımm.
ne güzel buluşmuşsunuz iyi vakit geçirmenize çok sevindimde şu ceco yokmu alem ya .:))))
çok hoşMaKKaRa'nın Videoları | Facebook
kızlar izleyin bayıldım. yurt dışında böle işte :))
özlettin kendini çabuk dönKızlarrrrr ben geldim :122:
Bugünki buluşmaya geldim ama meğer arkam dönük oturmuşumson anda jeton düştü de eşime baktırdım mutlunun nosunu alıp aradımda geçikmelide olsa mutlu ve ayşeyle tanışabildik
Keşke fark etseydikte daha önce sizleride görebilseydim. Inşallah bir dahaki sefere görüşüp tanışma fırsatı olur
Bu arada Mutlucuğum Ayşeciğim ikinizede bayıldımNisa Ablamda öyle özelliklede Ayşeye bayıldı Ordu dolaylarındandır herhalde
Harika zaman geçirdim gerçekten iyi geldi uzun zamandır yapmamıştım böyle kendim için birşeyler
Kv kızına gidince bende fırsat o fırsat size bakim dedim. Kv iki gün kızında olacağı için eşim babasıyla kalıcak bizde biraz uğrayalım dedik
merhaba arkadaslar
ben 94 kiloyum boyum 170 araniza katilarak belki motive olurum cok kararli gibiyim bu sefer
bu pazartesi baska olacak diyorum ilk hedefim 89 u görebilmek yani 8 li rakamlara erisebilmek
ancak spor da zorlaniyorum kosu bandim var ama en fazla 20 dk yapabiliyorum o da gun asiri cunku hemen eklem agrilari basliyor
spor suz da olmaz di mi
ya hep pazartesi baslayip carsambaya pes ettim bu sefer öyle olmasin diye forum daki bir suru basari öykusunu felan da okudum ama
insallah basarabilirim
merhaba arkadaslar
ben 94 kiloyum boyum 170 araniza katilarak belki motive olurum cok kararli gibiyim bu sefer
bu pazartesi baska olacak diyorum ilk hedefim 89 u görebilmek yani 8 li rakamlara erisebilmek
ancak spor da zorlaniyorum kosu bandim var ama en fazla 20 dk yapabiliyorum o da gun asiri cunku hemen eklem agrilari basliyor
spor suz da olmaz di mi
ya hep pazartesi baslayip carsambaya pes ettim bu sefer öyle olmasin diye forum daki bir suru basari öykusunu felan da okudum ama
insallah basarabilirim
herkese merhaba kızlar nasılsız? ben iyi olmaya çalışıyorum yena ve mutlu kusura bakmayın bildirim yapma şansı bulamadım geçmişi okuma fırsatımdas yok maalesef.sormayın neler neler ben samsuna abim ameliyat olcak diye gelmiştim günlerce ameliyat ertelendi. çarşamba günü oldu şimdi eve getirdik.
yakın dostum van ercişe atanmıştı sınıf öğretmeni bu yıl. allahım göcük altında kalmış 4-5 saat oturdukları ev yerlebir olmuş arkadaşım kurtuldu çok şükür rabbim o kadar büyükki fotoları gördüm ordan nasıl kurtuldu.aileside ordaydı sanşkı 5 dk önce evden çıkmışlar bir geri dönmüşlerki ev filan yok ortada feryat figan neyse hamd olsun iyi şimdi ayaklarında çatlak dikiş filan var ama bunada şükür. günlerdir hastanedeydim sedyelerde sabahladım fırsat buldukça da arkadasımın yanındaydım sizi bu yüzden ihmal ettim.
depremde hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin,yakınlarında başı sağ olsun.hayat herşeyi yaşatıyor insana.
hepiniz çok özledim pazartesi aranızdayım inşallah.buluşma gercekleşmiş semiranla görüştüm.fotoları görrüz inş. öpüyorum sizleri hoşçakalın
Merhaba, hoşgeldin :) Kararlıysan buradan destek alabileceğine emin ol. Grubumuz içten ve dost canlısıdır. Ancak düzenli paylaşım şart. İki hafta boyunca düzenli paylaşımda bulunup (yediklerin, diyetin, duyguların, günlük yaşamın vb.) Cuma günleri kilo bildirimi yaparsan ikinci hafta sonunda listeye alınırsın. Takım kaptanımız Yena listeyi hazırlayıp yayınlıyor.
Bir de spor listemiz var, gene Cuma günleri bildirim yapılıyor, haftada en az 180 dk. spor yapanlar averaj üstü sayılıyor, dereceye girenlerse tebrikler eşliğinde motivasyon tacı kazanıyorlar :) Spor listesini ise Dalokaysmom yapıyor.
İşe kilo çizelgesi yaparak başlayabilirsin, forumda "diyet grupları" başlığında sabit konu olarak "kilo çizelgesi nasıl yapılır" bölümünde detaylı açıklama yer alıyor :)
Başarılar ve kolay gelsin :)
kızlar yenayla konuşabilen oldumu sabah iyi değilim diyordu merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?