Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok zarifsin canım..

sen memlekete gitmeyecekmiydin yanılıyormuyum..

Birde birşey soracağım sana,hebatit A aşısı 2 doz ya,2 dozun arası çok uzarsa bir problem olurmu.?

niye vurunuyosun ki. türklerin yüzde 80i geçirmiştir a yı. ne kadar uzadığına bağlı?

ayın 1 de gitcem canım. hazırlıklar filan vardı. çarşı pazar olayları yani.

ekledim gitti :)

Yorumda yazdığım gibi hiiç üzüp kasma kendini kilo veremiyorum diye, verilecek kilon kalmamış fıstık gibisin..

Şişko bir resmin var ordaki bakışların duruşunla şimdiki bakışın arasında nasıl fark var biliyormusun..

Kilo insanın ruh halini bile değiştiriyor..
Ne kötü yıllardır kendimi bildim bileli ruhumda şişman bir şekilde yaşıyorum...

Son düzenleme:
bende baktım gittimaşallah canım benim ne guzel olmussun guzelliğin iice ortaya cıkmıs

sağol canım o senin güzel bakışın
bu arada ilk kez şu şallardan örttüm kendimce devrim yaptım ama bana yakışmayan bir renk oldu eteğime o uyduğu için sizce olmuşmu ne dersiniz ben içine bişey örtmüyorum genelde bone kullanıyorlar

Hastalikla temastan önce ya da temastan sonra iki hafta içinde \”gamma globulin\” uygulanabilir. 2 haftadan sonra yapilmasinin hiç bir yarari yoktur. Okul, kres, bakimevi gibi ortamlarda salgin meydana geldiginde tüm çocuklara ve çalisanlara gamma globulin yapilmalidir.
yenacım umarım cevap olur

niye vurunuyosun ki. türklerin yüzde 80i geçirmiştir a yı. ne kadar uzadığına bağlı?

Bilmiyorum aldırtmışlardı bize hemen hemen 1 yıl olacak..
Sağlık bakanlığı karşılamıyor o aşııyı özel almıştık biz..İkinci dozu henüz olmadı..

sağol güzel yenam ne güzel moral veriyorsun
ruh halini çok etkiliyor gerçekten resmen mutluyum yani ne olursa olsun bir sebebim var çünkü Allahıma şükürler olsun daha o resimde vermiştim biraz hatta en şişko hallerimide derleyip eklemek istiyorum bi ara

Bilmiyorum aldırtmışlardı bize hemen hemen 1 yıl olacak..
Sağlık bakanlığı karşılamıyor o aşııyı özel almıştık biz..İkinci dozu henüz olmadı..

Hepatit A asisi 1 yasindan büyük çocuklara 1 ay arayla iki kez ve ilk dozdan 6 ay sonra tekrar olacak sekilde yapilmalidir. Piyasada çocuk ve eriskinler için iki farkli formu mevcuttur. Asinin kouyuculugunun 20 yil olabilecegi tahmin edilmektedir.

Bu durumda biz ikinci dozu yapmasakta olur yani..Değilmi.?

Barış'ın aşıları, takibi Ege üni.çocuk bölümü sağlıklı çocuk klinğinde bakılıyor..3 yaşından sonra senede bir randevu veriyorlar..

Aile hekimliğine gitmem daha doğru oluyor fakat bizim aile hekimiz değişti Ben gelen hekim ve hemşireyle tartıştım..:))))

Dolayısıyla yediremiyorum kendime oraya gitmeyi.:)) O yüzden sordum canım..:)

HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:

HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:

HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:

Tebrik ederim azimli hanımlar.....Hepiniz harikasınız....

Gayretle devam eden herkesi kutluyorum.....

YENACIĞIM;

Ellerine sağlık canım.Hasta halinle bizim için uğraştın.Allah razı olsun.

Demek babacığın sağlıkçıydı ha...Hiç kaçarın yokmuş canım senin....İyi tedavi görmüşsündür ama,bir de iyi yönünden bakayım....

canım kreş okul vb toplu alanalrda yaptırılmasını istiyorlaar. özelliklede geçiren biri varsa. aileye yaptırın diyolar çünkü genel karantina uyguluyorlar. sen kaç doz yaptırdın önemli olan o?

canım kreş okul vb toplu alanalrda yaptırılmasını istiyorlaar. özelliklede geçiren biri varsa. aileye yaptırın diyolar çünkü genel karantina uyguluyorlar. sen kaç doz yaptırdın önemli olan o?

hebatit a bir doz yapılmıştı...

Katılıyorum,tüm güzeller biraraya gelmiş....

Sorma beyzuşum iğne yiye yiye bir hal olmuştum..

birde doktorlar ameliyat olmalı derdi onların yanında bişey demezdi evde yok kızım ne ameliyatı derdi..

HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:

HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:

HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:

ellerine sağlık yenaaa...kilo veren herkesi tebrik ediyoruum....

sosyalleş bakalım köylü güzeli seni :)
çabuk dön özletme ne olurrrrrrrrrrr
canım abine çok geçmiş olsun allah şifa versin, arkadaşına da çok çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah...

aynen canım ya şok diyetin 2. günü eziyet ve kesinlikle daha çok verilmiyor onu yapacağına haftada 1 kereden ayda 2 kere yap daha iyi en azından daha çok gider......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…