ekledim gitti :)
Çok zarifsin canım..
sen memlekete gitmeyecekmiydin yanılıyormuyum..
Birde birşey soracağım sana,hebatit A aşısı 2 doz ya,2 dozun arası çok uzarsa bir problem olurmu.?
ekledim gitti :)
bende baktım gittimaşallah canım benim ne guzel olmussun guzelliğin iice ortaya cıkmıs
niye vurunuyosun ki. türklerin yüzde 80i geçirmiştir a yı. ne kadar uzadığına bağlı?
Yorumda yazdığım gibi hiiç üzüp kasma kendini kilo veremiyorum diye verilecek kilon kalmamış fıstık gibisin..
Şişko bir resmin var ordaki bakışların duruşunla şimdiki bakışın arasında nasıl fark var biliyormusun..
Kilo insanın ruh halini bile değiştiriyor..
Ne kötü yıllardır kendimi bildim bileli ruhumda şişman bir şekilde yaşıyorum...
Bilmiyorum aldırtmışlardı bize hemen hemen 1 yıl olacak..
Sağlık bakanlığı karşılamıyor o aşııyı özel almıştık biz..İkinci dozu henüz olmadı..
Hastalikla temastan önce ya da temastan sonra iki hafta içinde \”gamma globulin\” uygulanabilir. 2 haftadan sonra yapilmasinin hiç bir yarari yoktur. Okul, kres, bakimevi gibi ortamlarda salgin meydana geldiginde tüm çocuklara ve çalisanlara gamma globulin yapilmalidir.
yenacım umarım cevap olur
HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:
HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:
HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:
Bu durumda biz ikinci dozu yapmasakta olur yani..Değilmi.?
Barış'ın aşıları, takibi Ege üni.çocuk bölümü sağlıklı çocuk klinğinde bakılıyor..3 yaşından sonra senede bir randevu veriyorlar..
Aile hekimliğine gitmem daha doğru oluyor fakat bizim aile hekimiz değişti Ben gelen hekim ve hemşireyle tartıştım..:))))
Dolayısıyla yediremiyorum kendime oraya gitmeyi.:)) O yüzden sordum canım..:)
canım kreş okul vb toplu alanalrda yaptırılmasını istiyorlaar. özelliklede geçiren biri varsa. aileye yaptırın diyolar çünkü genel karantina uyguluyorlar. sen kaç doz yaptırdın önemli olan o?
Umuttt'un albümünde gördüm fotolarınızı,beşinizde fıstık gibisiniz..
Güzeller toplantısı olmuş...
ama az geldi daha fazla poz verseydiniz keşke..
Sırayla hepinizin albümüne baktım bir tek umuttt eklemiş.:))
Neyse yarın eklersiniz belki..
Tebrik ederim azimli hanımlar.....Hepiniz harikasınız....
Gayretle devam eden herkesi kutluyorum.....
YENACIĞIM;
Ellerine sağlık canım.Hasta halinle bizim için uğraştın.Allah razı olsun.
Demek babacığın sağlıkçıydı ha...Hiç kaçarın yokmuş canım senin....İyi tedavi görmüşsündür ama,bir de iyi yönünden bakayım....
hebatit a bir doz yapılmıştı...
valla süper oomuşsun hiç 81 gibi durmuyorsun dahazayıfsınekledim gitti :)
canım okulmu istedi yaptırmanızı.
valla süper oomuşsun hiç 81 gibi durmuyorsun dahazayıfsın
bizim dr. da önermişti bizde yaptırdık 2 doz canım ama baya oldu 2. doz yapılalı
HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:
HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:
HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:
sosyalleş bakalım köylü güzeli seni :)Kız ne yapayım uzun zamandan sonra sosyalleşeyim dedim ondada köyden indim şehre filmindekiler gibi aval aval bakınmışım
Neyse kızlar size doyum olmaz inşallah pazartesi en geç salı kavuşurum netimede bol bol hasret gideririz. Busenin uykusu geldi eve cıkalımda hadi gel köyümüze geri dönelim şarkısını söyleyeyim yolda ( alt tarafı yan apartman)
Hepinizi kocaman öpüyorum
Özliyceğim sizi
yarın sabah eşim kahvaltıya cağırırsa yine gelirim nasılsa kv yok
Allaha emanet olun
görüşürüz
canım abine çok geçmiş olsun allah şifa versin, arkadaşına da çok çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah...herkese merhaba kızlar nasılsız? ben iyi olmaya çalışıyorum yena ve mutlu kusura bakmayın bildirim yapma şansı bulamadım geçmişi okuma fırsatımdas yok maalesef.sormayın neler neler ben samsuna abim ameliyat olcak diye gelmiştim günlerce ameliyat ertelendi. çarşamba günü oldu şimdi eve getirdik.
yakın dostum van ercişe atanmıştı sınıf öğretmeni bu yıl. allahım göcük altında kalmış 4-5 saat oturdukları ev yerlebir olmuş arkadaşım kurtuldu çok şükür rabbim o kadar büyükki fotoları gördüm ordan nasıl kurtuldu.aileside ordaydı sanşkı 5 dk önce evden çıkmışlar bir geri dönmüşlerki ev filan yok ortada feryat figan neyse hamd olsun iyi şimdi ayaklarında çatlak dikiş filan var ama bunada şükür. günlerdir hastanedeydim sedyelerde sabahladım fırsat buldukça da arkadasımın yanındaydım sizi bu yüzden ihmal ettim.
depremde hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin,yakınlarında başı sağ olsun.hayat herşeyi yaşatıyor insana.
hepiniz çok özledim pazartesi aranızdayım inşallah.buluşma gercekleşmiş semiranla görüştüm.fotoları görrüz inş. öpüyorum sizleri hoşçakalın
doğacım senin çalıştığını biliyorlar muhakak ona göre ayarlamışlardır..
Ne güzel mamalar yapmışsındır sen...
canım seni nazar ettik heralde..
Ama böyle olması çok normal..Kilon azalınca vermek zorlaşıyor birde sen çok hızlı verdin maşallah..
Bundan sonra almayıp ayda bir-iki kilo bile versen büyük başarı..
Çok haklısın bu tür şok diyetlerde 2. gün eziyetten başka bişey değil..Çok denedim ben, hep ilk gün verdim ikinci günler ya vermedim yada çok az vermişimdir..
Çok şükür iyi hissediyorum kendimi..
dediğin gibi bademcik berbat bişey ve çok ateş yapar..
ben 20 yaşına kadar çok çektim..Doktorlar hep ameliyat diyordu babam istemedi..
ve bana iğne verilirdi düşmezdi bir türlü ateşim babamda sağlık memuru idi bol bol iğne yerdim ondan.:)
Çok geçmiş olsun canım...
Ne büyük badire atlatmış arkadaşınız..allah beterinden korusun..
Mucuksss canım...
Haklısın sabah pek keyfim yoktu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?