Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listeyi gördükten sonra çok üzüldüm ben yaa bu kadar uğraştım listemi yalansız dolabsız ne yediysem paylaştım neden 200 gr sadece inanamıyorum daha ne kadar az yiyebilirimki bilmiyorum bu haftada öğle akşam çorba dieti yapıcam bakalım ne olucak o zaman.

Ben yatıyorum başımı dik tutamıyorum o kadar kötüyüm hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları inşallah pazara kadar iyileşirim eşim beni boğazda yemek yemeye götürcek içinden gelmiş ama bu halde gidilmez tümükl tümüklüü:)

bende yena sana katılıyorumm genelde yuzum düşük oluyorumm istemeden (

cnm salınn cok yakısmıss bırdey solıyeyımmı sana onun aynısından bende de varr galıbaa omuza alınan sallardan degılmı
zaten saten turu bır sey olmadagı ıcın kaymıyocaktır basından bone takmasanda olur bence
zayıflayınca nsanın herturlu kendıne guvenı gelıyor ben kendıme aldıgım bayramlıgı hala yakıstıramıyorum şimdii bi hevesle aldım bu hafta kılo veremeyıncee ustune bırde 300 gr artıda oluncaa moralım cok bozuldu sabahtanberıı suratm asık valla:26::26:

banucumm bu gun bende cok uzgunumm az daha pes etmek uzereyım valla

Banucum çok az yeme hayatım..Birde sırf çorba yeme..

Bu arada yemeğe git bence senin içinde değişiklik olur..eğer gidersen iyi eğlenceler,afiyet olsun...

Canım 2 dozun arasındaki süreyi hatırlıyormusun...
baktım aşı kartında 6 ay arası var 2 yaş ve 2.5 yaşta yapılmış canım

Bu pazar bende alayım karnabahar.tebessümün grateninden yapayım, bol kaşarlı hehe.:)
al yap karnıbaharın keskin tadı kalmıyor öyle am kaşarı az koy diyet olsun

Tebessüm bizim 6 ayı geçti bayağı..Demekki yaptırmamızın bir anlamı olmayacak...

canım sen az yediğin için vücudun kıtlık alarmı vermesin sakın, sen yine az az yiyerek devam et bu hafta daha çok gidecek emin ol ama kaçamak hiç yapma ......
bu arada çok geçmiş olsun....

canım çok az yiyorsun az yiyince vucut kıtlığa girdik diye tutar haberin olsun ben 102 kilo iken diyetisyene gitmiştim ban 2100 calırilik diyet vermişti

sende istersen devlet hastanelerindede var bir git
bana verilen listeyide yazıyım haftada 1 kilo garanti fazlasıda verilyor

sabah 3 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık

ara 2 meyve

öğlen 12 yk sebze yemeği
3 dilim ekmek
sınırsız yağsız salta
1 kase yoğurt

ara 2 meyve

ikindi 1 kk peynir
1 dilim ekmek

akşam
3köfte kadar et yada 12 yk baklagil
sınırsız yağsız salata
1 kase yoğurt

ara 2 meyve

ara 1 çay bardağı leblebi yada 6 fındık yada 6 badem yada 3-4 ceviz

gece yatmadan 1 saat önce
1 sb süt 1 dilim ekmek
ben bu diyetle haftada 1.5 kilo kadar verdim kilo verdim

iyi geceler kızlar birileri buluşmuşlar galiba ben istenbulda olmadığım için sizleri kıskandım valla yenacığım geçmiş olsun allah şifalar versin

gulmacım sakın pes etme..
düşe kalka devam edeceğiz artık naapalım..

yenam yaa olmuyor sankı ben beceremicem gibi gelıyorr kac aydırr ugasıyrum hep bosunaa haftada 500 gr onuda gc 300 gr verseydimm şimdiye kadar hedefın yarısına ulasacaktımm çok ıradesızımm cok kendıme hakım olamıyorumm 1 hafta 2 hafta yaptım dıyetı 3 haftaa hoop koptum bu hafta 90 kusur olursam haftayada 89 u gorurum demısıtımm sabah bır tartıldım fazla bıle cıktımm bılmıyorum ne olur benım halımm eşim tarafından yakınımız 30 kılo verdı ben basladım ama hala yerımde sayıyorumm konusmaya gercekten cok ıhtıyacım vardı cnmm ıcımı doktum sana saol

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr

bugün buzdolabını sildim yarına camlar var yatayımda dinleneyim :)

Biliyorum seni çok iyi anlıyorum...
beni asla örnek alma ama ben 89 u görüp tekrar 100 küsurlara çıkmış biriyim hemde burda..
O yüzden pes edince benim gibi olursun sakın etme.. olsun bu hafta aldın önümüzdeki hafta verirsin yada kilonu korursun önemli olan mücadeleyi bırakmamak..

Ayrıca herkesin bünyesi bir değildir..akrabanız 30 kg. verir bir anda,sen yavaş yavaş verirsin..

diyetisyeni bıraktınmı.?

Son düzenleme:
merhaba akadaşlar ben de 96 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
bu sayfayı takip etmeye karar verdim desteklerinizi bekliyorummmmmmmm

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr

bugün buzdolabını sildim yarına camlar var yatayımda dinleneyim :)
ohhh mis gibi olmustur benimde yapmam lazim yarin basliyim diyorum ama bilmemki belki pazartesi baslarim
iyi geceler canim

dereceye girenleri tebrik ediyorum

YENA abla ellerine saglik hasta halinle ugrasip yaptin hakkni helal et

Mutlu seninde simdiden ellerine saglik canim spor listesi için ondada dereceye girenleri tebrik ederim
iyi geceler herkese ALLAH a emanet olun

Son düzenleme:

sağol canım evet şalımı omzuma almak için çıkarmıştım baktım oluyo başıma bağlayıverdim
canım sakın vazgeçme yenanın dediği gibi vermesen de almazsın en azından inan vermek kadar almamak da önemli sakın vazgeçme
bende haftalardır sporumu aksatmadan diyetime de genelde dikkat ederek gidiyorum ya artıdayım yada sabit ama vazgeçmeyeceğim aynen devam canım senden de aynısını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…