Yorumda yazdığım gibi hiiç üzüp kasma kendini kilo veremiyorum diye, verilecek kilon kalmamış fıstık gibisin..
Şişko bir resmin var ordaki bakışların duruşunla şimdiki bakışın arasında nasıl fark var biliyormusun..
Kilo insanın ruh halini bile değiştiriyor..
Ne kötü yıllardır kendimi bildim bileli ruhumda şişman bir şekilde yaşıyorum...
sağol canım o senin güzel bakışın
bu arada ilk kez şu şallardan örttüm kendimce devrim yaptım ama bana yakışmayan bir renk oldu eteğime o uyduğu için sizce olmuşmu ne dersiniz ben içine bişey örtmüyorum genelde bone kullanıyorlar
Listeyi gördükten sonra çok üzüldüm ben yaa bu kadar uğraştım listemi yalansız dolabsız ne yediysem paylaştım neden 200 gr sadece inanamıyorum daha ne kadar az yiyebilirimki bilmiyorum bu haftada öğle akşam çorba dieti yapıcam bakalım ne olucak o zaman.
Listeyi gördükten sonra çok üzüldüm ben yaa bu kadar uğraştım listemi yalansız dolabsız ne yediysem paylaştım neden 200 gr sadece inanamıyorum daha ne kadar az yiyebilirimki bilmiyorum bu haftada öğle akşam çorba dieti yapıcam bakalım ne olucak o zaman.
baktım aşı kartında 6 ay arası var 2 yaş ve 2.5 yaşta yapılmış canımCanım 2 dozun arasındaki süreyi hatırlıyormusun...
al yap karnıbaharın keskin tadı kalmıyor öyle am kaşarı az koy diyet olsunBu pazar bende alayım karnabahar.tebessümün grateninden yapayım, bol kaşarlı hehe.:)
Bugün çok fenaydım yenacım başım kalkmıyor inan ayşecimde öksürüyor çok zaten banada ondan geçti zorla kendi çorbasını içirdi birde şap şup öpünce kaptık şifayı bugün kardeşim aramış sanada getiriyim anne sütüde bağışıklığın artsın diyor:)Sen şimdi nasıl oldun adaçaylı gargarayı yap çok iyi geliyomuş.
geçmiş olsun canım ama dr. ların söylediklerine göre muhtemelen senden ona geçmiştirhastalık sen vucudunda mikrop girince ona bulaştırmıssındır senin vucudun çocuğa göre kuvvetli olduğundan önce çocuk olur sonra sen
dr. aynen böyle açıklamıştı
ikinizede geçmiş olsun
banucumm bu gun bende cok uzgunumm az daha pes etmek uzereyım valla
gulmacım sakın pes etme..
düşe kalka devam edeceğiz artık naapalım..
Tebessüm bizim 6 ayı geçti bayağı..Demekki yaptırmamızın bir anlamı olmayacak...
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
bugün buzdolabını sildim yarına camlar var yatayımda dinleneyim :)
yenam yaa olmuyor sankı ben beceremicem gibi gelıyorr kac aydırr ugasıyrum hep bosunaa haftada 500 gr onuda gc 300 gr verseydimm şimdiye kadar hedefın yarısına ulasacaktımm çok ıradesızımm cok kendıme hakım olamıyorumm 1 hafta 2 hafta yaptım dıyetı 3 haftaa hoop koptum bu hafta 90 kusur olursam haftayada 89 u gorurum demısıtımm sabah bır tartıldım fazla bıle cıktımm bılmıyorum ne olur benım halımm eşim tarafından yakınımız 30 kılo verdı ben basladım ama hala yerımde sayıyorumm konusmaya gercekten cok ıhtıyacım vardı cnmm ıcımı doktum sana saol
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
ohhh mis gibi olmustur benimde yapmam lazim yarin basliyim diyorum ama bilmemki belki pazartesi baslarimherkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
bende yena sana katılıyorumm genelde yuzum düşük oluyorumm istemeden(
cnm salınn cok yakısmıss bırdey solıyeyımmı sana onun aynısından bende de varr galıbaa omuza alınan sallardan degılmı
zaten saten turu bır sey olmadagı ıcın kaymıyocaktır basından bone takmasanda olur bence
zayıflayınca nsanın herturlu kendıne guvenı gelıyor ben kendıme aldıgım bayramlıgı hala yakıstıramıyorum şimdii bi hevesle aldım bu hafta kılo veremeyıncee ustune bırde 300 gr artıda oluncaa moralım cok bozuldu sabahtanberıı suratm asık valla:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?