Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla süper oomuşsun hiç 81 gibi durmuyorsun dahazayıfsın

bizim dr. da önermişti bizde yaptırdık 2 doz canım ama baya oldu 2. doz yapılalı

Canım 2 dozun arasındaki süreyi hatırlıyormusun...

bana kalırsa çok gerekli değil. çünkü bir şekilde geçiriyoruz. ben doktorda tahlil yaptırdım yakın zamanda geçirmişin demişti. gribal belirtler gibi geçiyor. bünyeye bağlı birde. ben fark etmedim bile.
tuvalet sonrası eller iyi yıkanmazsa ve sebzeleri iyi yıkanmazsa geçen bir hastalık. dediğim gibi tahlil yaptırsanız türkiyenin yüzde 80den fazlası geçirmiştir.

Anladım canım teşekkürler..

Şal,daha çok yakışmış bence,hoş sen ne taksan,ne giysen yakışır artık...

canım ya hasta olmana rağmen hazırlamışsın senin hakkın nasıl ödenir ya ellerine sağlık, dert görmesin ellerin....
HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:

HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:

HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:
aman ya rabbi bu haftada listedeyim haftaya 1. mi olsam :))))))
maşallah hepinize süpersiniz
sağol canım o senin süperliğin :)
ben de bugün gezmeye gittim yedim mamaları ama sabah akşam bişey yemedim meyve dışında bir de yoğurt yiyecem birazdan
ben de ekleyim resim bakın hele
helal sanaaaa bende sadece karnıbahar yedim 1 tanede ikramlık çikolata bayram için aldık ama ben bayrama kadar bitirmem inşallah :)))

Bu pazar bende alayım karnabahar.tebessümün grateninden yapayım, bol kaşarlı hehe.:)

Bu pazar bende alayım karnabahar.tebessümün grateninden yapayım, bol kaşarlı hehe.:)

bana da gönder ama bizde sadece ben yiyorum oyüzden haşlayıp yoğurtluyorum genelde bazen de kavurup yumurta kırıyorum felan basit şeyler yapıyorum

bence unutmuşlardır sen git yinede :)

bana da gönder ama bizde sadece ben yiyorum oyüzden haşlayıp yoğurtluyorum genelde bazen de kavurup yumurta kırıyorum felan basit şeyler yapıyorum

yaz asuu adresini göndereyim kargoyla..
Sana gelinceye kadar miss gibi kokar.:))

Daha iyiyim canım...Sabah kötüydüm bayağı..

Senin kız nasıl oldu gittinizmi doktora..Umarım gerek kalmamıştır..
Geçmiş olsun yenacım bu grip gerçekten tuhaf bugün daha iyi olmamız gerekirken bende berbatım kafamı kaldıramıyorum birde sende evde çocuklar var kalkmak zorundasın ben bütün gün yattım.
Ellerşne sağlık yenacım bu kadar hastayken bile sorumlu olduğunu düşündüğün için kalkıp yapmışsın sen başkasın yena)
HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:

HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:

HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:
Bravo kızlarr alkışlarr.
Canım ya hem abine hem arkadaşına çok geçmiş olsun şükür ikiside iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…