Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler
boğazım acıyo sesim çok kötü yatayım bari uykum da geldi hem acıktım da
yarın görüşürüz

Beyzuşum nerdesin bebeeeem.?
yok oldun bir an..

Toksin, nasılsın canım.?

Herkese iyi geceler diliyorum....

Bavullarımızı hazırladım az önce,yarın nasipse memlekete gidiyoruz..Hem bayram için ;hem de biraz kalırım diye planlıyorum...

Geceleri yine görüşürüz,hepinizi çok öpüyorum.....

Yinemi.

hayırlı yolculuklar canım..selamlar ailene..
Öpüyorum çok..

Son düzenleme:

bende senı anlıyorum cnm benımm zaten 8-9 aydır almadıgıma sukredıyorumm ama sıkıldım yanı 9 aydır su 4 kıloyu aldım verdım aldım verdımm sınırım bozuluyorr dedegın gıbı bırakmakda sıtemıyorumm ya ıyıce salarsam kendımı dıyetısyenı bırakmadımm haftaya randevu alıp gıdecegım 2, defa gıdecegım bakalım o ne dıyecek nasıl yorumlayacak benıı ona gore 3 kılo falan vermış olacagım tahmınımce bakalım :26::26:

merhaba akadaşlar ben de 96 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
bu sayfayı takip etmeye karar verdim desteklerinizi bekliyorummmmmmmm

hoş geldınn hurıyee ınş. kalıcı olur ve hedefıne ulasırsınn

gule gule kullan salını cnm bende gecen gun omuzuma alayım dedım hiç yakısdıramadım kendıme saçaklı gıbı oldum kapıdan cıkmıstım gırdım eve bıraktımm sende haklısın cnm almamak da bı marıfet verdıgım oncuk kıloyu gerı alsaydım bunca zaman ıcındee o zaman valla kımsenın yuzune bakamazdım (aılem cok sıkıştırıyor) gerçı bu halımede sukredıyorlada bakalım artıkk biraz daha dıkkatt saol cnm destegın ıçinn

İyi geceler hanımlar..

Mutlu haftasonu diliyorum..

Yinemi yaaa.

hayırlı yolculuklar canım..selamlar ailene..
Öpüyorum çok..

Yine,yeni,yeniden....

Sağol hayatım;aleykümselam...

Yarın Ege'nin babasının doğumgünü.Özellikle yarın orda olalım istedim....Pasta işinden korkuyordum ama Allah bana yardım etti.Kayınpederlerinin yarın gece için önceden verilmiş sözleri varmış başkalarına,dönememişler ve bu gece ellerinde pastayla gelmişler.Hepsini yeyin ve kırıntı bile bırakmayın diye tembih ettim..Yoksa zorlanırdım yememek için..Çok iyi oldu çok....

iyi yolculuklar ama oradada dikkat et rejimini bozma 9lu rakalmalr geride kaldı artık

tüm hanımlar iyi geceler

hayirli geceler ilk önceee
cnm bence cok guzel olmus yakismis sana resmindede fistik gibisin

yenacim cok sükür rabbime iyiyim deprasyon gibi bisey yasiyorum hic is yapmak isdemiyorum durmadan yemek yemek istiyorum heralde demirim eksik kizda beni cok bunaltiyor hic durmuyor ben topluyorum evi kiz pesimden dagitiyor laptopu hic acamiyorum gelip kapatiyor bitti deyip teldende okuyorum ama yazamiyorum cok zor oluyor
hasta hasta listeyle ugrasmissin ellerine saglik cnm

kizlar toplanmis kaynamislar hepinizde cok tatlisiniz
bende orda olmak isterdim

Son düzenleme:
İnşallah canım....

Çok kolkola yürüdük 90 larla...Artık nasıl kenetlendiysek ayrılamadık...Artık gitti şükür;inşallah gelmez bir daha...Hiç özlemiyorum...

Beyzuşşşşşşşşşş süpersin süperrrrr inan çok sevindim maşallah sana umarım çok daha düşük kiloları görürsün mutluluk ve sağlıkla canım....

beyzus ablacim iyi yolculuklarrrrr cnm 90 kiloya cikmadan dönersin insallah cok sevindim 89za düsdügüne

cnm abine ve arkadasina gecmis olsun depremde yakinlarini kaybedenlere rabbim sabir versin
gecmis olsun cnm havalar sogudu hastaliklar artti benim kizda öksürüyor benimde burnum tikali geziyorummm
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr

bugün buzdolabını sildim yarına camlar var yatayımda dinleneyim :)
oh oh mis gibi olmustur cnm bende baslicamda bayram temizligine bekliyorum neyi bekliyorsam
merhaba akadaşlar ben de 96 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
bu sayfayı takip etmeye karar verdim desteklerinizi bekliyorummmmmmmm
cnm hosgeldin dogru yerdesin
herkese iyi geceler
boğazım acıyo sesim çok kötü yatayım bari uykum da geldi hem acıktım da
yarın görüşürüz

cnm gecmis olsun

Son düzenleme:
Yenacığım hakkını nasıl ödeyeceğiz.hasta halinle liste hazırladın..mutlu çok teşekkürler emeğine sağlık.
Beyzus güle güle git ..ömrün sağlıkla mutlulukla 90l'ları aşsın..kilo olarak bir daha görmezzsin inşallah.darısı başıma.
asuman zeynep*banu145145 geçmiş olsun.ben bu saatlerde ancak geçmişi okudum.mesaj yazarken unutuyorum.kim ne yapmış diye.
bu hafta sonu gelinimin doğum günü.birkaç gece siteleri inceledim.en son birine karar veremeyip üç hediye birden aldım.bu aralar katılım yapamıyorum.
aslında hep aynı şeyler olduğu için yazmıyorum.çevremde bir iki aile kaldı.alışveriş dışında dışarı çıkmıyorum.daha doğrusu çıkamıyorum.
ancak gece biraz ağrılarım hafifleyince temizlik yapıyorum.
kaç gündür yaptığım lahana küründen sadece yarım kilo gitmiş..

CUMHURİYETİMİZİN 88’İNCİ YILI
Birinci Dünya Savaşında yenik çıkan ve 30 EKİM 1918 tarihli Mondros Ateşkes Antl...aşması ile kayıtsız şartsız yenilgiyi kabul eden Osmanlı İmparatorluğu, İtilaf Devletleri ve Yandaşlarınca işgal edilmişti.

Mustafa Kemal Paşa öncülüğünde Türk Milletinin yürüttüğü MİLLİ MÜCADELE ile Ülke işgalden kurtarılmış ve LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI ile de büyük çabalarla kazandığı BAĞIMSIZLINI ilan etmişti.

1923 yılında “BAĞIMSIZ DEVLET- BAĞIMSIZ ULUS” İLKESİ TEMELİNDE OLUŞTURULAN devletimiz, Kurtuluş Savaşımızın her evresinde bağımsızlık hatta Tam Bağımsızlık ilkesini, göz önünde bulundurmuştur...

Devletimiz, her türlü ayrımcılığın dışında kalmaya çalışarak, “Ulusal Bütünlüğü” sağlamıştır...

Açıkça; Türkiye CUMHURİYETİ’Nİ kuran Türkiye Halkına Türk Milleti denilir deyimini kullanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti yeni sınırlarını belirlemiş, içeride ve dışarıda “BARIŞ” ilkesini benimsemiştir. Bu döneme kadar da Yurtta Barış DÜNYADA BARIŞ İLKESİ özenle yürütülmüştür.

Cumhuriyet’in kuruluşunda “ümmet” anlayışının yerine konulan “yurttaşlık” temeline dayanan “MİLLET” kavramıyla; Uluslaşma ve özgür bireylerin yetişmesi amaçlanmıştır. Devletin yaklaşımı ve eğitim esasları bu doğrultuda düzenlenmiş, kulluk ve itaat kültürünün yerine “özgür, düşünen” yurttaşlık hedeflenmiştir.

Atatürk’ün ortaya koyduğu “çağdaş uygarlık yolu”, bilimin öncülüğünde Aydınlanma kültürünün yolu olarak tanımlanmış, bu yola da ulusal kalkınmayla gidileceği açıklanmıştır.

Devletimizin kuruluşunda; ‘laiklik’ temel bir ilke olarak kabul edilmiş, ülke yönetiminde ve insanların yaşam biçimlerinde din kurallarının egemen olmaması esas alınmıştır. EĞİTİMİN de DİN ETKİSİNİN DIŞINDA bilim temelli yani “laik eğitim” kural olarak uygulanmış, kız erkek ayrımı kaldırılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…