- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
merhaba akadaşlar ben de 96 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
bu sayfayı takip etmeye karar verdim desteklerinizi bekliyorummmmmmmm
herkese iyi geceler
boğazım acıyo sesim çok kötü yatayım bari uykum da geldi hem acıktım da
yarın görüşürüz
Herkese iyi geceler diliyorum....
Bavullarımızı hazırladım az önce,yarın nasipse memlekete gidiyoruz..Hem bayram için ;hem de biraz kalırım diye planlıyorum...
Geceleri yine görüşürüz,hepinizi çok öpüyorum.....
Biliyorum seni çok iyi anlıyorum...
beni asla örnek alma ama ben 89 u görüp tekrar 100 küsurlara çıkmış biriyim hemde burda..
O yüzden pes edince benim gibi olursun sakın etme.. olsun bu hafta aldın önümüzdeki hafta verirsin yada kilonu korursun önemli olan mücadeleyi bırakmamak..
Ayrıca herkesin bünyesi bir değildir..akrabanız 30 kg. verir bir anda,sen yavaş yavaş verirsin..
diyetisyeni bıraktınmı.?
merhaba akadaşlar ben de 96 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
sağol canım evet şalımı omzuma almak için çıkarmıştım baktım oluyo başıma bağlayıverdim
canım sakın vazgeçme yenanın dediği gibi vermesen de almazsın en azından inan vermek kadar almamak da önemli sakın vazgeçme
bende haftalardır sporumu aksatmadan diyetime de genelde dikkat ederek gidiyorum ya artıdayım yada sabit ama vazgeçmeyeceğim aynen devam canım senden de aynısını bekliyorum
Yinemi yaaa.
hayırlı yolculuklar canım..selamlar ailene..
Öpüyorum çok..
herkese iyi geceler
yarın görüşürüz
Bavul hazırladım tatlım...
Nasipse yarın attaaaa....
Bavullarımızı hazırladım az önce,yarın nasipse memlekete gidiyoruz..Hem bayram için ;hem de biraz kalırım diye planlıyorum...
sağol canım o senin güzel bakışın
bu arada ilk kez şu şallardan örttüm kendimce devrim yaptım ama bana yakışmayan bir renk oldu eteğime o uyduğu için sizce olmuşmu ne dersiniz ben içine bişey örtmüyorum genelde bone kullanıyorlar
İnşallah canım....
Çok kolkola yürüdük 90 larla...Artık nasıl kenetlendiysek ayrılamadık...Artık gitti şükür;inşallah gelmez bir daha...Hiç özlemiyorum...
cnm abine ve arkadasina gecmis olsun depremde yakinlarini kaybedenlere rabbim sabir versinherkese merhaba kızlar nasılsız? ben iyi olmaya çalışıyorum yena ve mutlu kusura bakmayın bildirim yapma şansı bulamadım geçmişi okuma fırsatımdas yok maalesef.sormayın neler neler ben samsuna abim ameliyat olcak diye gelmiştim günlerce ameliyat ertelendi. çarşamba günü oldu şimdi eve getirdik.
yakın dostum van ercişe atanmıştı sınıf öğretmeni bu yıl. allahım göcük altında kalmış 4-5 saat oturdukları ev yerlebir olmuş arkadaşım kurtuldu çok şükür rabbim o kadar büyükki fotoları gördüm ordan nasıl kurtuldu.aileside ordaydı sanşkı 5 dk önce evden çıkmışlar bir geri dönmüşlerki ev filan yok ortada feryat figan neyse hamd olsun iyi şimdi ayaklarında çatlak dikiş filan var ama bunada şükür. günlerdir hastanedeydim sedyelerde sabahladım fırsat buldukça da arkadasımın yanındaydım sizi bu yüzden ihmal ettim.
depremde hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin,yakınlarında başı sağ olsun.hayat herşeyi yaşatıyor insana.
hepiniz çok özledim pazartesi aranızdayım inşallah.buluşma gercekleşmiş semiranla görüştüm.fotoları görrüz inş. öpüyorum sizleri hoşçakalın
gecmis olsun cnm havalar sogudu hastaliklar artti benim kizda öksürüyor benimde burnum tikali geziyorummmBen yatıyorum başımı dik tutamıyorum o kadar kötüyüm hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları inşallah pazara kadar iyileşirim eşim beni boğazda yemek yemeye götürcek içinden gelmiş ama bu halde gidilmez tümükl tümüklüü:)
oh oh mis gibi olmustur cnm bende baslicamda bayram temizligine bekliyorum neyi bekliyorsamherkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
bugün buzdolabını sildim yarına camlar var yatayımda dinleneyim :)
cnm hosgeldin dogru yerdesinmerhaba akadaşlar ben de 96 kiloyum hedefim 60 kilo olmak
herkese iyi geceler
yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?