deprem var acun eğlendırıyor deprem var esra erol evlendırıyor deprem var fatmagul reytıng tavan yapıyo deprem var haftasonu magazın kım kımınle deprem var 29 ekım yokkkkkk ....hala anlamıyolar yaa
Bir eğlence olmayan Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlamak için, cumhuriyeti sevmeyenlerden izin almamıza gerek yok... Çıkın kutlayın...Etkinliklere katılın, anıtlarımıza çiçek bırakın, çocuklara cumhuriyeti anlatın, eşe-dosta tebrik atın, bayrağımızı asın...
çok iyi kilolar verdin ama salma alma geri bu havalarda herkez öyle canım demirin eksik ise sabahları pekmez iç iyi gelir hatta bende başlıyacam ama hep unutuyorumhayirli geceler ilk önceee
cnm bence cok guzel olmus yakismis sana resmindede fistik gibisin
yenacim cok sükür rabbime iyiyim deprasyon gibi bisey yasiyorum hic is yapmak isdemiyorum durmadan yemek yemek istiyorum heralde demirim eksik kizda beni cok bunaltiyor hic durmuyor ben topluyorum evi kiz pesimden dagitiyor laptopu hic acamiyorum gelip kapatiyor bitti deyipteldende okuyorum ama yazamiyorum cok zor oluyor
hasta hasta listeyle ugrasmissin ellerine saglik cnm
kizlar toplanmis kaynamislar hepinizde cok tatlisiniz
bende orda olmak isterdim
herkezin cumhuriyet bayramını kutluyorumdeprem var acun eğlendırıyor deprem var esra erol evlendırıyor deprem var fatmagul reytıng tavan yapıyo deprem var haftasonu magazın kım kımınle deprem var 29 ekım yokkkkkk ....hala anlamıyolar yaa
Bir eğlence olmayan Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlamak için, cumhuriyeti sevmeyenlerden izin almamıza gerek yok... Çıkın kutlayın...Etkinliklere katılın, anıtlarımıza çiçek bırakın, çocuklara cumhuriyeti anlatın, eşe-dosta tebrik atın, bayrağımızı asın...
haftanın kraliçesi asuman kutluyorum kraliçem,
karşınızda istikrarınızdan ve azminizden dolayı tekrar tekrar saygıyla eğiliyorum.
Eki Görüntüle 280524
Eki Görüntüle 280523
1. asuman 420dk
2. tebessüm77 375dk
3. beyzuş, efsunlu 320dk
Eki Görüntüle 280522
Günaydın kızlarrrrrr
29 Ekim cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Bir 5 Dakikada olsun sizlere bir bakıp işlere girişeyim dedim. Malum Kv olmayınca eşim aşağıda kalıyor bende hem size bakmak hemde yardımcı olmak için uğradım
Resimlere bakayım dedim ama henüz bişey yok. Neyse artık inşallah akşam üzere fırsat olurda yine girerim olmadı artık salıdan itibaren yine nasılsa aranızdayım :122:
Hepinize çok güzel bir haftasonu diliyorum.
Bu arada haftanın birincilerini de yürekten kutluyorum harikasınız kızlarrrrrrrrr
Evet canım Ayşe. Ve gerçekten hiç kilosunu göstermiyor, öyle 25-30 değil 10-15 kilo bile verse fıstık gibi olur. Çok genç, yüzü, cildi pırıl pırılya resimlere tekrar baktımayşe nekadar zayıf hiç 100 gibi değil anlamadım sol başata oturan ayşemi????????
Bende sadece 3 adet resim vardı onları ekledim Banu :) Mutlu da az sonra ekler sanırım asıl resimler onda, Semiran ve Ayşe'de de resimler var :)Günaydın kızlarrrrrr
29 Ekim cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Bir 5 Dakikada olsun sizlere bir bakıp işlere girişeyim dedim. Malum Kv olmayınca eşim aşağıda kalıyor bende hem size bakmak hemde yardımcı olmak için uğradım
Resimlere bakayım dedim ama henüz bişey yok. Neyse artık inşallah akşam üzere fırsat olurda yine girerim olmadı artık salıdan itibaren yine nasılsa aranızdayım :122:
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar. Ben her sene sokaklara çıkıp göbek atarak, bira içip şarkılar söyleyerek Cumhuriyetimizi, bu cumhuriyeti var eden Kurtuluş Savaşını ve bu Cumhuriyet için kanını döken yüzbinlerce cesur atamı anmaya çalışırım. Çocuklarımın da bu çılgın eğlenceyi görerek Cumhuriyetin değerini kavramasını isterim. Ama bu sene Van depremi nedeniyle böyle kutlayamayacağım.
Neyse bu sene yürüyüş ve fener alayına katılırım artık, eğlencemizi de seneye saklarız !!!!!!!!!!
Evet canım Ayşe. Ve gerçekten hiç kilosunu göstermiyor, öyle 25-30 değil 10-15 kilo bile verse fıstık gibi olur. Çok genç, yüzü, cildi pırıl pırıl
Bende sadece 3 adet resim vardı onları ekledim Banu :) Mutlu da az sonra ekler sanırım asıl resimler onda, Semiran ve Ayşe'de de resimler var :)
resimleri yukledim fıstıklar bakabilirsiniz profilimden
buluşma çok güzel geçmiş belli oluyor
sanki hepinizi çok yakından tanıyor gibiyim
ayşe maşallah az bişey verse rahatlayacaksın canım ha gayret
mutlu zaten nerdeyse bitirimiş işi
umut beyza ve semiran çok az kalmış
banucum yola devam canım
hep beraber çıtırdak hatunlar olacağız
çok seviyorum topiğimin gönlü güzel kendisi güzel hatunları hepinizi
resimleri yukledim fıstıklar bakabilirsiniz profilimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?