Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[url=http://goo.gl/MP0cr]
[/URL]Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 88. yılını kutluyoruz. Nerede “Türk Milletine mensubum” diye düşünen ve yaşayan insan varsa hepsinin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”nı tebrik ediyor ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olmasını diliyorum.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...

deprem var acun eğlendırıyor deprem var esra erol evlendırıyor deprem var fatmagul reytıng tavan yapıyo deprem var haftasonu magazın kım kımınle deprem var 29 ekım yokkkkkk ....hala anlamıyolar yaa

Bir eğlence olmayan Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlamak için, cumhuriyeti sevmeyenlerden izin almamıza gerek yok... Çıkın kutlayın...Etkinliklere katılın, anıtlarımıza çiçek bırakın, çocuklara cumhuriyeti anlatın, eşe-dosta tebrik atın, bayrağımızı asın...

Son düzenleme:

harikasın,

HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM. BAYRAĞIMI ASTIM, BİZİ BUGÜNLERE TAŞIYAN TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLER, AİLELERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.
ATAMI VE DÖNEM YOLDAŞLARINI BUGÜN TEKRAR TEKRAR SEVGİYLE ÖZLEMLE HAYRANLIKLA ANIYORUM.
CUMHURİYETİMİZ KUTLU OLSUN. HER YIL DAHA SAĞLAM DAHA GÜÇLÜ OLMASI İÇİN ELELE...

ekim listesi tamamlandı spor yapan arkadaşlarımı karnesinde hiç 0 olmayanları ve üstüne üstlük 180 altına hiç düşmeyenleri tekrar tekrar kutlarım
mükafatlarını aldıklarına eminim.

Eklentiler

• $ekim4.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar geçmişi okudum, haftanın ilk üçünü gönülden tebrik ediyorum. Yenacığım ellerine sağlık.

Asuman resimlerine baktım, o ne öyle ya? Sırım gibi olmuşsun. Maşallah diyeceğim başka da bir şey demeyeceğim.

Beyzuş bayram tatiline erken başlamışsın :) Çok keyifli geçer umarım. İyi yolculuklar.

Mutlucuğum senin de ellerin dert görmesin, azimli sporcularımıza da bravo. Onlar olmasa, liste olmasa çoktaaaan bırakırdım ben sporu mporu. Şimdi en azından haftada bir-iki gün yürüyor, artırmaya niyetleniyorum. Resimleri bekliyorum :)))

Hasta olan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum, ne yanıma dönsem soğuk algınlığı bu aralar :)

çok iyi kilolar verdin ama salma alma geri bu havalarda herkez öyle canım demirin eksik ise sabahları pekmez iç iyi gelir hatta bende başlıyacam ama hep unutuyorum
çocuklar hep öyle benim ev varya savaş alanı gibi artık bunaldım toplamaktan
herkezin cumhuriyet bayramını kutluyorum
şehitlerimiden allah razı olsun
kızıma cumhuriyet bayramını anlattım bayrağımızı astık dün sağlık ocağına giderken anne bak komşularımızda asmışlar bayrak çünkü cumhuriyet bayramı diyor

ellerine emeğine sağlık canım

bende listeye girmişim

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar. Ben her sene sokaklara çıkıp göbek atarak, bira içip şarkılar söyleyerek Cumhuriyetimizi, bu cumhuriyeti var eden Kurtuluş Savaşını ve bu Cumhuriyet için kanını döken yüzbinlerce cesur atamı anmaya çalışırım. Çocuklarımın da bu çılgın eğlenceyi görerek Cumhuriyetin değerini kavramasını isterim. Ama bu sene Van depremi nedeniyle böyle kutlayamayacağım.

Neyse bu sene yürüyüş ve fener alayına katılırım artık, eğlencemizi de seneye saklarız !!!!!!!!!!

ya resimlere tekrar baktımayşe nekadar zayıf hiç 100 gibi değil anlamadım sol başata oturan ayşemi????????

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrr

29 Ekim cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
Bir 5 Dakikada olsun sizlere bir bakıp işlere girişeyim dedim. Malum Kv olmayınca eşim aşağıda kalıyor bende hem size bakmak hemde yardımcı olmak için uğradım
Resimlere bakayım dedim ama henüz bişey yok. Neyse artık inşallah akşam üzere fırsat olurda yine girerim olmadı artık salıdan itibaren yine nasılsa aranızdayım :122:

Hepinize çok güzel bir haftasonu diliyorum.
Bu arada haftanın birincilerini de yürekten kutluyorum harikasınız kızlarrrrrrrrr

özledik valla seni
hallederiz kadir seni bizden ayrı bırakıyor kızıcam bak birdaha olmasın

ya resimlere tekrar baktımayşe nekadar zayıf hiç 100 gibi değil anlamadım sol başata oturan ayşemi????????
Evet canım Ayşe. Ve gerçekten hiç kilosunu göstermiyor, öyle 25-30 değil 10-15 kilo bile verse fıstık gibi olur. Çok genç, yüzü, cildi pırıl pırıl
Bende sadece 3 adet resim vardı onları ekledim Banu :) Mutlu da az sonra ekler sanırım asıl resimler onda, Semiran ve Ayşe'de de resimler var :)

seneye hepberaber inşallah.

buluşma çok güzel geçmiş belli oluyor
sanki hepinizi çok yakından tanıyor gibiyim
ayşe maşallah az bişey verse rahatlayacaksın canım ha gayret
mutlu zaten nerdeyse bitirimiş işi
umut beyza ve semiran çok az kalmış
banucum yola devam canım
hep beraber çıtırdak hatunlar olacağız
çok seviyorum topiğimin gönlü güzel kendisi güzel hatunları hepinizi

resimleri yukledim fıstıklar bakabilirsiniz profilimden

resimleriniz çook güzeel çık mış....hepiniz de çok şekersiniiiz....

Bizde seni cok seviyoruz ve gercekten ozel bir grup olduk dun bunu bir kez daha anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…