resimleri yukledim fıstıklar bakabilirsiniz profilimden
canım benim harika bir gündü o kadar mutlu ve memnun ayrıldım ki çok ama çok tşk ederim bütün düşüncelerimiz karşıklı herkesi çok seviyorum gerçekten çok özel bir gün oldu hiç ama hiç unutmayacağım günlerden bir gündü umarım arkadaşlığımız baki olur çok öptm herkesi ayrı ayrı seni de umutcummBende fazla resim yoktu arkadaşlar ama olan 3 adeti yükledim albüme :))
Buluşmaya gelince, çok keyifliydi ama ne yazık ki zamanımızın çoğu trafikte geçti, eve yetişme telaşı olunca 1-1,5 saat oturabildik. Arabada çoluk çocuk mevzuları ile azıcık Semiran'ın kafasını şişirdik. Yüzyüze gelince bir tuhaf olmadık hiç, birbirini tanıyan arkadaşların içtenliği ile sohbet ettik. (Bana göre öyle en azından)
Sayıca epey azdık ama, Timurlenk ile Nasrettin Hoca'nın hikayesine benzettik durumu, eğlenip durduk.
Beyza'cım, teessüf ederim yalnız iri değil canım balık eti
Bulustuk geldik, bol bol gulduk, yedik ictik, dalga gectik...
Hepimiz guzeldik, mutlusum zaten igne ipleee. Donmus, Aysecim sirim gibi, semos fistik gibi...umutla ben biraz iriydik :)
Pes etmemek lazım bazen insan çok fena düşüyor ama kalkmak lazım.banucumm bu gun bende cok uzgunumm az daha pes etmek uzereyım valla
Az yemeden veremiyorum yenacım gittiğim dietisyen sonunda çorbayla bulmuştu beni zayıflatmanın yolunu inşallah yarına daha iyi olurumda gideriz bende çok istiyorum.Banucum çok az yeme hayatım..Birde sırf çorba yeme..
Bu arada yemeğe git bence senin içinde değişiklik olur..eğer gidersen iyi eğlenceler,afiyet olsun...
Valla ne biliyim ilbatum bakalım bu hafta ne olucak.canım sen az yediğin için vücudun kıtlık alarmı vermesin sakın, sen yine az az yiyerek devam et bu hafta daha çok gidecek emin ol ama kaçamak hiç yapma ......
bu arada çok geçmiş olsun....
Canım bende haşimito troid var eğer bu listeyi yaparsam garanti kilo alırım bende dietisyene gittim adam önce güzel listeler verdi sonra baktı olmuyor çorba ve az kaloriyle çözüm buldu yosa listen çok güzel keşke verebilsem bu tarz bir listeyle.canım çok az yiyorsun az yiyince vucut kıtlığa girdik diye tutar haberin olsun ben 102 kilo iken diyetisyene gitmiştim ban 2100 calırilik diyet vermişti
sende istersen devlet hastanelerindede var bir git
bana verilen listeyide yazıyım haftada 1 kilo garanti fazlasıda verilyor
sabah 3 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara 2 meyve
öğlen 12 yk sebze yemeği
3 dilim ekmek
sınırsız yağsız salta
1 kase yoğurt
ara 2 meyve
ikindi 1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
3köfte kadar et yada 12 yk baklagil
sınırsız yağsız salata
1 kase yoğurt
ara 2 meyve
ara 1 çay bardağı leblebi yada 6 fındık yada 6 badem yada 3-4 ceviz
gece yatmadan 1 saat önce
1 sb süt 1 dilim ekmek
ben bu diyetle haftada 1.5 kilo kadar verdim kilo verdim
Kolay gelsin beimde pazartesi temizlik var.herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
bugün buzdolabını sildim yarına camlar var yatayımda dinleneyim :)
Güle güle git gel beyzuş abla iyi bayramlar.Herkese iyi geceler diliyorum....
Bavullarımızı hazırladım az önce,yarın nasipse memlekete gidiyoruz..Hem bayram için ;hem de biraz kalırım diye planlıyorum...
Geceleri yine görüşürüz,hepinizi çok öpüyorum.....
Sizde geçmiş olsun toksincim.
cnm abine ve arkadasina gecmis olsun depremde yakinlarini kaybedenlere rabbim sabir versin
gecmis olsun cnm havalar sogudu hastaliklar artti benim kizda öksürüyor benimde burnum tikali geziyorummm
oh oh mis gibi olmustur cnm bende baslicamda bayram temizligine bekliyorum neyi bekliyorsam
cnm hosgeldin dogru yerdesin
cnm gecmis olsun
Sağol zeynep abla işin zor valla.Yenacığım hakkını nasıl ödeyeceğiz.hasta halinle liste hazırladın..mutlu çok teşekkürler emeğine sağlık.
Beyzus güle güle git ..ömrün sağlıkla mutlulukla 90l'ları aşsın..kilo olarak bir daha görmezzsin inşallah.darısı başıma.
asuman zeynep*banu145145 geçmiş olsun.ben bu saatlerde ancak geçmişi okudum.mesaj yazarken unutuyorum.kim ne yapmış diye.
bu hafta sonu gelinimin doğum günü.birkaç gece siteleri inceledim.en son birine karar veremeyip üç hediye birden aldım.bu aralar katılım yapamıyorum.
aslında hep aynı şeyler olduğu için yazmıyorum.çevremde bir iki aile kaldı.alışveriş dışında dışarı çıkmıyorum.daha doğrusu çıkamıyorum.
ancak gece biraz ağrılarım hafifleyince temizlik yapıyorum.
kaç gündür yaptığım lahana küründen sadece yarım kilo gitmiş..
Ne kadar haklısın yağmur gözlü cumhuriyet bayramına gelince iptal.deprem var acun eğlendırıyor deprem var esra erol evlendırıyor deprem var fatmagul reytıng tavan yapıyo deprem var haftasonu magazın kım kımınle deprem var 29 ekım yokkkkkk ....hala anlamıyolar yaa
Bir eğlence olmayan Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlamak için, cumhuriyeti sevmeyenlerden izin almamıza gerek yok... Çıkın kutlayın...Etkinliklere katılın, anıtlarımıza çiçek bırakın, çocuklara cumhuriyeti anlatın, eşe-dosta tebrik atın, bayrağımızı asın...
Tebriklerrrhaftanın kraliçesi asuman kutluyorum kraliçem,
karşınızda istikrarınızdan ve azminizden dolayı tekrar tekrar saygıyla eğiliyorum.
Eki Görüntüle 280524
Eki Görüntüle 280523
1. asuman 420dk
2. tebessüm77 375dk
3. beyzuş, efsunlu 320dk
Eki Görüntüle 280522
Devam inşallah asuman bu sefer pes etmek yokk şurda iki ay sonra tedavim başlıyor ne verirsem kardır.buluşma çok güzel geçmiş belli oluyor
sanki hepinizi çok yakından tanıyor gibiyim
ayşe maşallah az bişey verse rahatlayacaksın canım ha gayret
mutlu zaten nerdeyse bitirimiş işi
umut beyza ve semiran çok az kalmış
banucum yola devam canım
hep beraber çıtırdak hatunlar olacağız
çok seviyorum topiğimin gönlü güzel kendisi güzel hatunları hepinizi
merhaba arkadaslar nasılsınız benı lısteden cıkardınızmı bılmıyorum ama ınsallah cıkarmamışsınızdır. ben 2 haftadır ablamdaydım gırme sansım olmadı eve daha yenı gectım maalesef ablam bosandı ve ben onun yanında olmak zorunda kaldım. bu nedenle sızıde dıyetımıde ıhmal ettım anlıcagınız haftalardır ıyı gunler gecırmedık.
sımdı ben lısteden cıkarıldımmı ?:2:
önemli mi gusel sen yine katılmaya başla bizimle ol. 1 hafta olmazsa 2. hafta liste desin önemli olan motive olmak beraber olmak. hiç spor yapmadın zaten sanırım. spora da başla haftada 3 saat düzenle paylaşımın olsun benim listeye de girersin.
inşallah ablanın hakkında hayırlısı olmuştur.
Canım zor günler atlatmışsınız inşallah bugünler geride kalır sanırım listede değilsin ama tekrar girersin haklı olarak yenada bir süre gelmeyeni çıkartıyor takibi zor olduğundan bu arada dietin ne alemde artılara geçmedin inşallah.merhaba arkadaslar nasılsınız benı lısteden cıkardınızmı bılmıyorum ama ınsallah cıkarmamışsınızdır. ben 2 haftadır ablamdaydım gırme sansım olmadı eve daha yenı gectım maalesef ablam bosandı ve ben onun yanında olmak zorunda kaldım. bu nedenle sızıde dıyetımıde ıhmal ettım anlıcagınız haftalardır ıyı gunler gecırmedık.
hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsınay ben burda kendimi çok kötü biri gibi hissediyorum ya kimse bana cevap vermio destek olmuyo yani
nasıl oldun boynun nasılresimlere baktım şimdi harikasınız vallahi hepiniz birbirinizden güzelsiniz çok güzel bir buluşma olmuş keşke bizlerde orada olabilseydik..
banucum nasılsın biraz düzeldinmi
inşallah 2 ayda güzel kilolar verisinPes etmemek lazım bazen insan çok fena düşüyor ama kalkmak lazım.
Az yemeden veremiyorum yenacım gittiğim dietisyen sonunda çorbayla bulmuştu beni zayıflatmanın yolunu inşallah yarına daha iyi olurumda gideriz bende çok istiyorum.
Valla ne biliyim ilbatum bakalım bu hafta ne olucak.
Canım bende haşimito troid var eğer bu listeyi yaparsam garanti kilo alırım bende dietisyene gittim adam önce güzel listeler verdi sonra baktı olmuyor çorba ve az kaloriyle çözüm buldu yosa listen çok güzel keşke verebilsem bu tarz bir listeyle.
Kolay gelsin beimde pazartesi temizlik var.
Güle güle git gel beyzuş abla iyi bayramlar.
Sizde geçmiş olsun toksincim.
Sağol zeynep abla işin zor valla.
Ne kadar haklısın yağmur gözlü cumhuriyet bayramına gelince iptal.
Tebriklerrr
Devam inşallah asuman bu sefer pes etmek yokk şurda iki ay sonra tedavim başlıyor ne verirsem kardır.
ablan için hakkında hayırlısımerhaba arkadaslar nasılsınız benı lısteden cıkardınızmı bılmıyorum ama ınsallah cıkarmamışsınızdır. ben 2 haftadır ablamdaydım gırme sansım olmadı eve daha yenı gectım maalesef ablam bosandı ve ben onun yanında olmak zorunda kaldım. bu nedenle sızıde dıyetımıde ıhmal ettım anlıcagınız haftalardır ıyı gunler gecırmedık.
kızlar nasılsınız bugün giremedim camları sildim öldüm resmen sil sil bitmedi ya.....
hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun.......
Burası da bir grup mu? Buraya da katılabiliyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?