Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar okadar yorulmuşum ki sabah dokuz buçukta kalktım eşim garibim kıyamadı banda işe götürmedi bakalım belki de benim temizliğini yaptığım doktrun tayini başka yere çıkmış bakalım yeni gelen doktorla anlaşa bilecekmiyiz yine iyi kötü harçlığımızı çıkarıyordum ama n canım sağolsun olmazsada olmaz rızkı veren allah değil mi ki????

slm kizlarrrr
istanbul fistiklari hepiniz cok sekersiniz masallahhh

mutlucum ellerine saglik liste icin cnm

ilk 3ce giren spor listesindeki ve kg listedeki kizlarimiza masalllahhhhhhh

canım benim harika bir gündü o kadar mutlu ve memnun ayrıldım ki çok ama çok tşk ederim bütün düşüncelerimiz karşıklı herkesi çok seviyorum gerçekten çok özel bir gün oldu hiç ama hiç unutmayacağım günlerden bir gündü umarım arkadaşlığımız baki olur çok öptm herkesi ayrı ayrı seni de umutcumm
Bulustuk geldik, bol bol gulduk, yedik ictik, dalga gectik...
Hepimiz guzeldik, mutlusum zaten igne ipleee. Donmus, Aysecim sirim gibi, semos fistik gibi...umutla ben biraz iriydik :)

beyza süper bir gün dü sana mutluya umuta ve ayşeye ayrı ayrı tşk ederim gelemeyenlerin de canı sağolsun hepimiz süperrdik dıştan çok samimiyetimiz çok ama çok güzel ve değerliydi benim için tabiki de yine yapalım bekleyin 15 tatilde yine geleceğim kısmetsee

kızlar merhaba nasılsınız dün gelemedim tabiki de evimde değilim nete giremiyorum o yüzden YENACIM çok özür dilerim bildirim yapamadım zaten de hala yerimdeyim kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerin canları sağolsun yola devam diyorum hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum buluşma fotoları bende de var fakat evime gidince ekleyebileceğim diyorum ve kaçıyorum herkesi çok öpüyorummm byeeee

resimlere baktım şimdi harikasınız vallahi hepiniz birbirinizden güzelsiniz çok güzel bir buluşma olmuş keşke bizlerde orada olabilseydik..
banucum nasılsın biraz düzeldinmi

banucumm bu gun bende cok uzgunumm az daha pes etmek uzereyım valla
Pes etmemek lazım bazen insan çok fena düşüyor ama kalkmak lazım.
Banucum çok az yeme hayatım..Birde sırf çorba yeme..

Bu arada yemeğe git bence senin içinde değişiklik olur..eğer gidersen iyi eğlenceler,afiyet olsun...
Az yemeden veremiyorum yenacım gittiğim dietisyen sonunda çorbayla bulmuştu beni zayıflatmanın yolunu inşallah yarına daha iyi olurumda gideriz bende çok istiyorum.
canım sen az yediğin için vücudun kıtlık alarmı vermesin sakın, sen yine az az yiyerek devam et bu hafta daha çok gidecek emin ol ama kaçamak hiç yapma ......
bu arada çok geçmiş olsun....
Valla ne biliyim ilbatum bakalım bu hafta ne olucak.
Canım bende haşimito troid var eğer bu listeyi yaparsam garanti kilo alırım bende dietisyene gittim adam önce güzel listeler verdi sonra baktı olmuyor çorba ve az kaloriyle çözüm buldu yosa listen çok güzel keşke verebilsem bu tarz bir listeyle.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr

bugün buzdolabını sildim yarına camlar var yatayımda dinleneyim :)
Kolay gelsin beimde pazartesi temizlik var.
Güle güle git gel beyzuş abla iyi bayramlar.
Sizde geçmiş olsun toksincim.
Sağol zeynep abla işin zor valla.
Ne kadar haklısın yağmur gözlü cumhuriyet bayramına gelince iptal.
Tebriklerrr
Devam inşallah asuman bu sefer pes etmek yokk şurda iki ay sonra tedavim başlıyor ne verirsem kardır.

Bugün gene kötüyüm inşallah yarına kadar düzelirim Bugün sabah tarhana çorbası 1 dilim ekmek içinede peynir koyup yedim şimdide 1 küçük mandalina 1 kivi 1 küçük portakal yedim öğlene gene çorba içerim eğer yapabilirsem.

merhaba arkadaslar nasılsınız benı lısteden cıkardınızmı bılmıyorum ama ınsallah cıkarmamışsınızdır. ben 2 haftadır ablamdaydım gırme sansım olmadı eve daha yenı gectım maalesef ablam bosandı ve ben onun yanında olmak zorunda kaldım. bu nedenle sızıde dıyetımıde ıhmal ettım anlıcagınız haftalardır ıyı gunler gecırmedık.
sımdı ben lısteden cıkarıldımmı ?:2:

önemli mi gusel sen yine katılmaya başla bizimle ol. 1 hafta olmazsa 2. hafta liste desin önemli olan motive olmak beraber olmak. hiç spor yapmadın zaten sanırım. spora da başla haftada 3 saat düzenle paylaşımın olsun benim listeye de girersin.

inşallah ablanın hakkında hayırlısı olmuştur.

spor yaptım ama sızın gıbı her gun yapamadım cnm. leslı zumba ve bısıklete bınıyorum bır arada parktakı aletlere gıttık hava soguyunca bıraktık.

ablama gelınce ınsallah dedıgın gıbı hayırlısı olmustur. ama 2 cocuk var ortada ve bırı engellı. bakalım ınsallah bundan sonra hersey guzel gelısır ..

Canım zor günler atlatmışsınız inşallah bugünler geride kalır sanırım listede değilsin ama tekrar girersin haklı olarak yenada bir süre gelmeyeni çıkartıyor takibi zor olduğundan bu arada dietin ne alemde artılara geçmedin inşallah.

sizlere bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım fazla kaçırmam inşallah
[1] Şekerpare 20 GRAM 46.4
[2] Mandalina 1 ADET 50
[3] Fırında Patates 0.5 PORSİYON 131.5
[4] Milföy 1 ADET 190
[5] Kırmızı Lahana Salatası 1 PORSİYON 116
[6] Milföy 1 ADET 190
[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[8] Akçaabat Köfte 1 ADET(20 GR) 80
[9] Puding (çikolatalı) 1 PORSİYON 163
[10] Mandalina 1 ADET 50
[11] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[12] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[13] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
Toplam : 1416.4 kal.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bugün giremedim camları sildim öldüm resmen sil sil bitmedi ya.....

hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun.......

ay ben burda kendimi çok kötü biri gibi hissediyorum ya kimse bana cevap vermio destek olmuyo yani
hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın
resimlere baktım şimdi harikasınız vallahi hepiniz birbirinizden güzelsiniz çok güzel bir buluşma olmuş keşke bizlerde orada olabilseydik..
banucum nasılsın biraz düzeldinmi
nasıl oldun boynun nasıl
naz nasıl oldu ishali

inşallah 2 ayda güzel kilolar verisin
ablan için hakkında hayırlısı
kızlar nasılsınız bugün giremedim camları sildim öldüm resmen sil sil bitmedi ya.....

hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun.......

offf bitirmişsin camlaro ohh mis gbi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…