Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh mis gibi olmuştur ah birde ben totoyu kaldırıp yapabilsen
ma bize eşimde yok diye kimse gelemz bayramda bilmemki yapmasammı
offf ama pasaklıyım haa
buzdolabı ve pencereler tamam ,yarında evi temizleyeceğim köşe bucak :) yoruldum ama ev mis gibi oldukça şevk geliyor, bence sende yavaştan başla temizlendikçe hoşuna gidecek ve sende devam edeceksin :)))
hem kaynanan basar sonra :)))
başla sende pzt bakalım, önceden gün belirleyince kendini zorunlu gibi hissediyorsun daha iyi oluyor yoksa salıyorsun :))) yani ben öyleyim en azından ....
iyi yolculuklar canımmmmmm, gerçi varmışsındır bile belki :)
yoksa temizlik için beni mi bekliyorsun :)))))
bende bu güzel dileklere katılıyor ve NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyorum, ağzına sağlık ablacım....

ben çoktan astım o 24 tane vatan evladı şehit olduğunda ve o gün bugündür almadım, kalsın şanlı bayrağım dalgalansın, zaten bizim sitede herkes asmıştı kimse kaldırmamıştı, gelin gibi oldu heryer o kadar güzel ki :)))99

Hanımlar bu bayramı kilo almadan atlatmam şart şimdiden tasası aldı nereye gitsen tatlı börek çikolata napıcam bakalım yemiycem diyorum olmuyor illaki bir yerde olmasa bir yerde kaçıyor bayramda yemeden atlatan varsa ne olur banada formülünü yazsın.

ay ben burda kendimi çok kötü biri gibi hissediyorum ya kimse bana cevap vermio destek olmuyo yani
ben seni ilk defa görüyorum sanırım, sen ne sordunda yanıt bulamadın canım?
bu hafta olacak gidecek inşalalh kilolar
pazartesi başla valla spordan daha fena terliyorsun :)))
sen niye iyileşemedin canım ya kıyamam ,dikkat et ne olur, geçmiş olsun......
canım sen listeden çıktın ama 2 hafta yine düzenli girersen giriyorsun zaten, ablan hakkında hayırlısı olsun ne diyelim evlenmek gibi boşanmakta var, böyle daha iyi olacağına inanıyorsanız iyi olsun ne diyelim..........
valla bitti ama bende bittim kollarım koptu, yarın ev temizliği rutin ,hafta içide kapılar var hedefte :)
10 kasımda diyete başlıyalı tam 2 ay oluyor 85 e düşmek istiyorum ozamana kadar hadi bakalım düşebilecekmiyim
bence düşersin daha çok var 10 kasıma...
Burası da bir grup mu? Buraya da katılabiliyormuyuz?

evet canım 90 üstü olanlar buradayız, sürekli paylaşımda bulunursan katılırsın 2. haftada listeye....

evde birşey yeme ,ikramlardan ye ısrar mı ettiler 1 tanesini geveleye geveleye ye mümkünse tatlı değilde börek falan ye ,sarma yapanlar olursa ondan ye tatlı ve börek yeme yani en düşük kalorili olanı seç ve ye ama hepsini bitirme yarım bırak, çikolatayıda al evde yerim de :)

Her gün ne yediğimizi falan mı paylaşıyoruz mesela?

evet canım paylaşmak isteyenler paylaşıyor zamanın varsa sende yediğini ve yaptığın sporu paylaşabilirsin, cuma tartı günümüz ama ilk hafta listede olamayacaksın çünkü 2 hafta düzenli bildirim yapman gerekiyor, her hafta kilo vermede ve sporda ilk 3 belirleniyor, sende varsan hoşgeldin....

Hoşbuldum :)
İnşallah elimden geldiğince hergün yazmaya çalışırım. Peki ortak bir diyet listesi falan var mı? ya da ortak yapılan herhangi bir aktivite?

Bu arada beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

burada süreklilik esas desem yeridir, herşeyini paylaşabilirsin :)
zaten burada oldukça hergün paylaşmak isteyeceksin
burada sadece diyetlerimizi değil dostluğumuzuda paylaşıyoruz sende katılabilirsin
bu arada senin adın çok sakıncalı çooooooooooooooooooook ,iştaha getirme bizi :)
özel bir diyet listemiz yok herkes kendince yapıyor kimi diyetisyenle devam ediyor kimi kendi çabasıyla
spor 180 dknın altına inmezse iyi olur diyorlar ben tembelim bu konuda :)
ne sormak istersen sorabilirsin canım....

alpellam günlük menülerini paylaşırsan tecrübeli ve bilgili arkadaşlar eksik ve yanlışlarını sana söylerler
herkes kendince bişeyler yapmaya çalışıyor işte birbirimizi destekelyip motive ediyoruz

İyi geceler güzeller......

EN BÜYÜK MİLLİ BAYRAM KUTLU OLSUN........

SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM

Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm

Kurban Olam Yürüdüğün Yollara

Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

ALINTIDIR....ESER:AŞIK MAHZUNİ ŞERİF...

[

gecmiş olsun asuancımm ıyı gecelerr

beyzus yıne mı sensız kalıyoruzz ıyı yolculuklarr cnmm iyi bayramlar sımdıdenn
Hiç olurmu GULMACIĞIM..Buradayım bak...Geceleri yine sizinleyim fırsatım oldukça....Bayrama kadar görüşürüz daha ama iyi dileklerin için çok teşekkürler;bilmukabele...

iyi yolculuklar ama oradada dikkat et rejimini bozma 9lu rakalmalr geride kaldı artık

tüm hanımlar iyi geceler
Teşekkürler canım...Elimden gelenin fazlasını yapacağım inşallah...

Beyzuşşşşşşşşşş süpersin süperrrrr inan çok sevindim maşallah sana umarım çok daha düşük kiloları görürsün mutluluk ve sağlıkla canım....
Teşekkürler canım,sağolasın....Ben de çok sevindim..Bir virajı döndüm;devamı gelir inşallah....

beyzus ablacim iyi yolculuklarrrrr cnm 90 kiloya cikmadan dönersin insallah cok sevindim 89za düsdügüne

Sağol TOKSİNCİĞİM...İnşallah bir daha 90 görmem diye umut ediyorum...

Sağol ,melek yürekli arkadaşım....

Canım ,lahana bizim gibi hypotiroidliler için pek tavsiye edilmeyen bir besin.Fazla tüketme istersen...

Kıyamam ben sana;çok yorma temizlikle falan kendini...

Alnından öpüyorum YAĞMURGÖZLÜM...

Söylenebilecek her şeyi söylemişsin..

Yürekten katılıyorum ve senin bu pırıl pırıl görüşlerin için kutluyorum...Teşekkürler...

valla biz kaynanama gideriz o gelmez bayramdabizegelen hiç olmazbiz küçük olduğumuzdan hep biz gideriz ama bu hafta başlıyacam
Verirsin tebessüm zaten ne kalmışki bayramda kaçırmassan fazlasını bile verirsin canım.
bayram var ya arada korkuyorum
ama bayramda var bakalım bayramı nasıl atalatacağız
çikolata alma işini songüne bırakıcamki arada dayanamaz yerim

allahh yardımcın olsun cnmm inş. yeni gelenlede anlasırsınn kolay gelsınn

iyi geceler haımlar
cumhuruyet bayramımız kutlu olsunn

bu gun guzel gectı evdekı baklavaya ragmenn

bugün menüm
sabah. 2dilim ekmek kaşar ile yapılmış yagsız tost

ara 1 dilim şeftali

öğlen 2 tabak kuru fasulye:18::18:
2 dilim ekmek

ara 3-4 kaşık çokokrem:18::18:

akşam 2 dilim ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
domates saltalık biber
yarım bardak ayran

biraz saçma bir gündü diyet açısından

İnşallah canım bu haftada gitmesse endokrin doktoruma giddicem artık tsh larada yeni baktırdım 10 gün önce çok iyiydi ama bakalım.Geçmedi canım sorma bağışıklık sistemim anlattığım ve kullandığım ilaçlkardan sebebe çok zayıf hemen kapıyorum ve ağır geçiriyorum ne yazıkki.
Doğru diyosunda inşallah dayanırız bakalım artık ama bu sefer karalıyım yemiycem 10 saniyelik lezzet için bozmıycam dietimi.
Her gün ne yediğimizi falan mı paylaşıyoruz mesela?
Vaktin varsa yediklerini sporunu paylaş ve istediğin her konuyu bizler burda ailemizden yakın olduk birbirimize sende geldiysen hoşgeldin.

Çokokrem devreye girmeseymiş güzelmiş listen aslında tabii 2 tabak kurufasulyeyi küçük tabak olarak düşünürsek:)

Sabah
Tarhana çorbası 1 dilim ekmek peynir.
Ara
1 mandalina 1 portakal 1 kivi.
Öğlen
Tarhana çorbası 2 galeta peynir.
Ara
Mandalina 2 yaş hurma.
Akşam
Tarhana çorbası 1 kase 1 tane sucuklu yağsız yumurta 1.5 dilim ekmek peynir
Ara
meyva belki süt içerim midem çok fena.
Sizce çok mu kızlar sanki aralar biraz fazla gibi ama hastayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…