buzdolabı ve pencereler tamam ,yarında evi temizleyeceğim köşe bucak :) yoruldum ama ev mis gibi oldukça şevk geliyor, bence sende yavaştan başla temizlendikçe hoşuna gidecek ve sende devam edeceksin :)))ohh mis gibi olmuştur ah birde ben totoyu kaldırıp yapabilsen
ma bize eşimde yok diye kimse gelemz bayramda bilmemki yapmasammı
offf ama pasaklıyım haa
başla sende pzt bakalım, önceden gün belirleyince kendini zorunlu gibi hissediyorsun daha iyi oluyor yoksa salıyorsun :))) yani ben öyleyim en azından ....ohhh mis gibi olmustur benimde yapmam lazim yarin basliyim diyorum ama bilmemki belki pazartesi baslarim
iyi geceler canim
dereceye girenleri tebrik ediyorum
YENA abla ellerine saglik hasta halinle ugrasip yaptin hakkni helal et
Mutlu seninde simdiden ellerine saglik canim spor listesi için ondada dereceye girenleri tebrik ederim
iyi geceler herkese ALLAH a emanet olun
iyi yolculuklar canımmmmmm, gerçi varmışsındır bile belki :)Herkese iyi geceler diliyorum....
Bavullarımızı hazırladım az önce,yarın nasipse memlekete gidiyoruz..Hem bayram için ;hem de biraz kalırım diye planlıyorum...
Geceleri yine görüşürüz,hepinizi çok öpüyorum.....
yoksa temizlik için beni mi bekliyorsun :)))))
cnm abine ve arkadasina gecmis olsun depremde yakinlarini kaybedenlere rabbim sabir versin
gecmis olsun cnm havalar sogudu hastaliklar artti benim kizda öksürüyor benimde burnum tikali geziyorummm
oh oh mis gibi olmustur cnm bende baslicamda bayram temizligine bekliyorum neyi bekliyorsam
cnm hosgeldin dogru yerdesin
cnm gecmis olsun
bende bu güzel dileklere katılıyor ve NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyorum, ağzına sağlık ablacım....[url=http://goo.gl/MP0cr][/URL]Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 88. yılını kutluyoruz. Nerede “Türk Milletine mensubum” diye düşünen ve yaşayan insan varsa hepsinin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”nı tebrik ediyor ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olmasını diliyorum.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
deprem var acun eğlendırıyor deprem var esra erol evlendırıyor deprem var fatmagul reytıng tavan yapıyo deprem var haftasonu magazın kım kımınle deprem var 29 ekım yokkkkkk ....hala anlamıyolar yaa
Bir eğlence olmayan Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlamak için, cumhuriyeti sevmeyenlerden izin almamıza gerek yok... Çıkın kutlayın...Etkinliklere katılın, anıtlarımıza çiçek bırakın, çocuklara cumhuriyeti anlatın, eşe-dosta tebrik atın, bayrağımızı asın...
Verirsin tebessüm zaten ne kalmışki bayramda kaçırmassan fazlasını bile verirsin canım.10 kasımda diyete başlıyalı tam 2 ay oluyor 85 e düşmek istiyorum ozamana kadar hadi bakalım düşebilecekmiyim
ben seni ilk defa görüyorum sanırım, sen ne sordunda yanıt bulamadın canım?ay ben burda kendimi çok kötü biri gibi hissediyorum ya kimse bana cevap vermio destek olmuyo yani
bu hafta olacak gidecek inşalalh kilolarPes etmemek lazım bazen insan çok fena düşüyor ama kalkmak lazım.
Az yemeden veremiyorum yenacım gittiğim dietisyen sonunda çorbayla bulmuştu beni zayıflatmanın yolunu inşallah yarına daha iyi olurumda gideriz bende çok istiyorum.
Valla ne biliyim ilbatum bakalım bu hafta ne olucak.
Canım bende haşimito troid var eğer bu listeyi yaparsam garanti kilo alırım bende dietisyene gittim adam önce güzel listeler verdi sonra baktı olmuyor çorba ve az kaloriyle çözüm buldu yosa listen çok güzel keşke verebilsem bu tarz bir listeyle.
Kolay gelsin beimde pazartesi temizlik var.
Güle güle git gel beyzuş abla iyi bayramlar.
Sizde geçmiş olsun toksincim.
Sağol zeynep abla işin zor valla.
Ne kadar haklısın yağmur gözlü cumhuriyet bayramına gelince iptal.
Tebriklerrr
Devam inşallah asuman bu sefer pes etmek yokk şurda iki ay sonra tedavim başlıyor ne verirsem kardır.
sen niye iyileşemedin canım ya kıyamam ,dikkat et ne olur, geçmiş olsun......Bugün gene kötüyüm inşallah yarına kadar düzelirim Bugün sabah tarhana çorbası 1 dilim ekmek içinede peynir koyup yedim şimdide 1 küçük mandalina 1 kivi 1 küçük portakal yedim öğlene gene çorba içerim eğer yapabilirsem.
canım sen listeden çıktın ama 2 hafta yine düzenli girersen giriyorsun zaten, ablan hakkında hayırlısı olsun ne diyelim evlenmek gibi boşanmakta var, böyle daha iyi olacağına inanıyorsanız iyi olsun ne diyelim..........merhaba arkadaslar nasılsınız benı lısteden cıkardınızmı bılmıyorum ama ınsallah cıkarmamışsınızdır. ben 2 haftadır ablamdaydım gırme sansım olmadı eve daha yenı gectım maalesef ablam bosandı ve ben onun yanında olmak zorunda kaldım. bu nedenle sızıde dıyetımıde ıhmal ettım anlıcagınız haftalardır ıyı gunler gecırmedık.
sımdı ben lısteden cıkarıldımmı ?:2:
valla bitti ama bende bittim kollarım koptu, yarın ev temizliği rutin ,hafta içide kapılar var hedefte :)hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın
nasıl oldun boynun nasıl
naz nasıl oldu ishali
inşallah 2 ayda güzel kilolar verisin
ablan için hakkında hayırlısı
offf bitirmişsin camlaro ohh mis gbi olmuştur
bence düşersin daha çok var 10 kasıma...10 kasımda diyete başlıyalı tam 2 ay oluyor 85 e düşmek istiyorum ozamana kadar hadi bakalım düşebilecekmiyim
Burası da bir grup mu? Buraya da katılabiliyormuyuz?
Hanımlar bu bayramı kilo almadan atlatmam şart şimdiden tasası aldı nereye gitsen tatlı börek çikolata napıcam bakalım yemiycem diyorum olmuyor illaki bir yerde olmasa bir yerde kaçıyor bayramda yemeden atlatan varsa ne olur banada formülünü yazsın.
Her gün ne yediğimizi falan mı paylaşıyoruz mesela?
evet canım paylaşmak isteyenler paylaşıyor zamanın varsa sende yediğini ve yaptığın sporu paylaşabilirsin, cuma tartı günümüz ama ilk hafta listede olamayacaksın çünkü 2 hafta düzenli bildirim yapman gerekiyor, her hafta kilo vermede ve sporda ilk 3 belirleniyor, sende varsan hoşgeldin....
Hoşbuldum :)
İnşallah elimden geldiğince hergün yazmaya çalışırım. Peki ortak bir diyet listesi falan var mı? ya da ortak yapılan herhangi bir aktivite?
Bu arada beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Hiç olurmu GULMACIĞIM..Buradayım bak...Geceleri yine sizinleyim fırsatım oldukça....Bayrama kadar görüşürüz daha ama iyi dileklerin için çok teşekkürler;bilmukabele...[
gecmiş olsun asuancımm ıyı gecelerr
beyzus yıne mı sensız kalıyoruzz ıyı yolculuklarr cnmm iyi bayramlar sımdıdenn
Teşekkürler canım...Elimden gelenin fazlasını yapacağım inşallah...iyi yolculuklar ama oradada dikkat et rejimini bozma 9lu rakalmalr geride kaldı artık
tüm hanımlar iyi geceler
Teşekkürler canım,sağolasın....Ben de çok sevindim..Bir virajı döndüm;devamı gelir inşallah....Beyzuşşşşşşşşşş süpersin süperrrrr inan çok sevindimmaşallah sana umarım çok daha düşük kiloları görürsün mutluluk ve sağlıkla canım....
beyzus ablacim iyi yolculuklarrrrr cnm 90 kiloya cikmadan dönersin insallah cok sevindim 89za düsdügüne
Yenacığım hakkını nasıl ödeyeceğiz.hasta halinle liste hazırladın..mutlu çok teşekkürler emeğine sağlık.
Beyzus güle güle git ..ömrün sağlıkla mutlulukla 90l'ları aşsın..kilo olarak bir daha görmezzsin inşallah.darısı başıma.
asuman zeynep*banu145145 geçmiş olsun.ben bu saatlerde ancak geçmişi okudum.mesaj yazarken unutuyorum.kim ne yapmış diye.
bu hafta sonu gelinimin doğum günü.birkaç gece siteleri inceledim.en son birine karar veremeyip üç hediye birden aldım.bu aralar katılım yapamıyorum.
aslında hep aynı şeyler olduğu için yazmıyorum.çevremde bir iki aile kaldı.alışveriş dışında dışarı çıkmıyorum.daha doğrusu çıkamıyorum.
ancak gece biraz ağrılarım hafifleyince temizlik yapıyorum.
kaç gündür yaptığım lahana küründen sadece yarım kilo gitmiş..
deprem var acun eğlendırıyor deprem var esra erol evlendırıyor deprem var fatmagul reytıng tavan yapıyo deprem var haftasonu magazın kım kımınle deprem var 29 ekım yokkkkkk ....hala anlamıyolar yaa
Bir eğlence olmayan Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlamak için, cumhuriyeti sevmeyenlerden izin almamıza gerek yok... Çıkın kutlayın...Etkinliklere katılın, anıtlarımıza çiçek bırakın, çocuklara cumhuriyeti anlatın, eşe-dosta tebrik atın, bayrağımızı asın...
valla biz kaynanama gideriz o gelmez bayramdabizegelen hiç olmazbiz küçük olduğumuzdan hep biz gideriz ama bu hafta başlıyacambuzdolabı ve pencereler tamam ,yarında evi temizleyeceğim köşe bucak :) yoruldum ama ev mis gibi oldukça şevk geliyor, bence sende yavaştan başla temizlendikçe hoşuna gidecek ve sende devam edeceksin :)))
hem kaynanan basar sonra :)))
başla sende pzt bakalım, önceden gün belirleyince kendini zorunlu gibi hissediyorsun daha iyi oluyor yoksa salıyorsun :))) yani ben öyleyim en azından ....
iyi yolculuklar canımmmmmm, gerçi varmışsındır bile belki :)
yoksa temizlik için beni mi bekliyorsun :)))))
bende bu güzel dileklere katılıyor ve NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyorum, ağzına sağlık ablacım....
ben çoktan astım o 24 tane vatan evladı şehit olduğunda ve o gün bugündür almadım, kalsın şanlı bayrağım dalgalansın, zaten bizim sitede herkes asmıştı kimse kaldırmamıştı, gelin gibi oldu heryer o kadar güzel ki :)))99
bayram var ya arada korkuyorumVerirsin tebessüm zaten ne kalmışki bayramda kaçırmassan fazlasını bile verirsin canım.
ama bayramda var bakalım bayramı nasıl atalatacağızben seni ilk defa görüyorum sanırım, sen ne sordunda yanıt bulamadın canım?
bu hafta olacak gidecek inşalalh kilolar
pazartesi başla valla spordan daha fena terliyorsun :)))
sen niye iyileşemedin canım ya kıyamam ,dikkat et ne olur, geçmiş olsun......
canım sen listeden çıktın ama 2 hafta yine düzenli girersen giriyorsun zaten, ablan hakkında hayırlısı olsun ne diyelim evlenmek gibi boşanmakta var, böyle daha iyi olacağına inanıyorsanız iyi olsun ne diyelim..........
valla bitti ama bende bittim kollarım koptu, yarın ev temizliği rutin ,hafta içide kapılar var hedefte :)
bence düşersin daha çok var 10 kasıma...
evet canım 90 üstü olanlar buradayız, sürekli paylaşımda bulunursan katılırsın 2. haftada listeye....
İyi geceler güzeller......
EN BÜYÜK MİLLİ BAYRAM KUTLU OLSUN........
SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM
Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm
Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
ALINTIDIR....ESER:AŞIK MAHZUNİ ŞERİF...
günaydın kızlar okadar yorulmuşum ki sabah dokuz buçukta kalktım eşim garibim kıyamadı banda işe götürmedi bakalım belki de benim temizliğini yaptığım doktrun tayini başka yere çıkmış bakalım yeni gelen doktorla anlaşa bilecekmiyiz yine iyi kötü harçlığımızı çıkarıyordum ama n canım sağolsun olmazsada olmaz rızkı veren allah değil mi ki????
İnşallah canım bu haftada gitmesse endokrin doktoruma giddicem artık tsh larada yeni baktırdım 10 gün önce çok iyiydi ama bakalım.Geçmedi canım sorma bağışıklık sistemim anlattığım ve kullandığım ilaçlkardan sebebe çok zayıf hemen kapıyorum ve ağır geçiriyorum ne yazıkki.ben seni ilk defa görüyorum sanırım, sen ne sordunda yanıt bulamadın canım?
bu hafta olacak gidecek inşalalh kilolar
pazartesi başla valla spordan daha fena terliyorsun :)))
sen niye iyileşemedin canım ya kıyamam ,dikkat et ne olur, geçmiş olsun......
canım sen listeden çıktın ama 2 hafta yine düzenli girersen giriyorsun zaten, ablan hakkında hayırlısı olsun ne diyelim evlenmek gibi boşanmakta var, böyle daha iyi olacağına inanıyorsanız iyi olsun ne diyelim..........
valla bitti ama bende bittim kollarım koptu, yarın ev temizliği rutin ,hafta içide kapılar var hedefte :)
bence düşersin daha çok var 10 kasıma...
evet canım 90 üstü olanlar buradayız, sürekli paylaşımda bulunursan katılırsın 2. haftada listeye....
Doğru diyosunda inşallah dayanırız bakalım artık ama bu sefer karalıyım yemiycem 10 saniyelik lezzet için bozmıycam dietimi.evde birşey yeme ,ikramlardan ye ısrar mı ettiler 1 tanesini geveleye geveleye ye mümkünse tatlı değilde börek falan ye ,sarma yapanlar olursa ondan ye tatlı ve börek yeme yani en düşük kalorili olanı seç ve ye ama hepsini bitirme yarım bırak, çikolatayıda al evde yerim de :)
Vaktin varsa yediklerini sporunu paylaş ve istediğin her konuyu bizler burda ailemizden yakın olduk birbirimize sende geldiysen hoşgeldin.Her gün ne yediğimizi falan mı paylaşıyoruz mesela?
İyi geceler güzeller......
EN BÜYÜK MİLLİ BAYRAM KUTLU OLSUN........
SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM
Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm
Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
ALINTIDIR....ESER:AŞIK MAHZUNİ ŞERİF...
Çokokrem devreye girmeseymiş güzelmiş listen aslında tabii 2 tabak kurufasulyeyi küçük tabak olarak düşünürsek:)bugün menüm
sabah. 2dilim ekmek kaşar ile yapılmış yagsız tost
ara 1 dilim şeftali
öğlen 2 tabak kuru fasulye:18::18:
2 dilim ekmek
ara 3-4 kaşık çokokrem:18::18:
akşam 2 dilim ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
domates saltalık biber
yarım bardak ayran
biraz saçma bir gündü diyet açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?