Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum nasılsın,iyileştinmi.?

yektaaa,
mahjong da nasıl yapıyorsun o yüksek puanları kardeş..:)
Tebrik ediyorum seni..

Banucum nasılsın,iyileştinmi.?
Yok be yenacım iyileşmedim daha sen nasılsın analamdım bu nasıl grib böylee valla şimdi duş aldım inşallah iyi olurum.
Mustafayı izliyorum ve çok duygulandımm bambaşka bir yönü ne kadar yalnızmış Atamız milletini korumak kollamak için hayatını vermiş:((((((((((

Banucum affına sığınarak birşey demek istiyorum tarhananın kalorisi yüksek diyorlar biliyosun değilmi.?
Sana çorbayı öneren doktor söylemişmiydi böyle bişey.yoksa tüm çorbalar masummu.?

Mustafa çok eleştirilen filmmiydi?
Ben kızımla vedayı izlemiştim ağlaya ağlaya gözlerimiz şişmişti..hele kızım günlerce etkisinde kalmıştı.

Banucum affına sığınarak birşey demek istiyorum tarhananın kalorisi yüksek diyorlar biliyosun değilmi.?
Sana çorbayı öneren doktor söylemişmiydi böyle bişey.yoksa tüm çorbalar masummu.?
O zaman gititğim doktor tüm çorbaların kalorisi bibirinr yakın demişti ama tabi tarhana onlardan daha biraz fazla ama hastayım diye annem yapmış kendi vitaminli diye içiyorum yoksa ben poşet çorbalar varya tek içimlik öğlen onlardan içiyorum onların kalorisi çok düşük neden bilmiyorum bende öyle yapıyorum ama gene bakasana bu hafta doğru dürüst veremedim.

Mustafa çok eleştirilen filmmiydi?
Ben kızımla vedayı izlemiştim ağlaya ağlaya gözlerimiz şişmişti..hele kızım günlerce etkisinde kalmıştı.
Evet çok eleştirilen ama bence güzel bende izledim vedayı gece yarısı izlemiştyim o kadar çok ağlamışımki sabah gözlerim kocamandı ne yazık dimi değeri tam bilinmiyor Atamızın.

İnşallah şifa olur annenin çorbası canım...

Okanı izliyorum bende bir yandan..Manyak adam yaa.:)

Evet çok eleştirilen ama bence güzel bende izledim vedayı gece yarısı izlemiştyim o kadar çok ağlamışımki sabah gözlerim kocamandı ne yazık dimi değeri tam bilinmiyor Atamızın.

Ülkemizde neyin kıymeti biliniyorki banucum..

O kadar acımasızca gözden çıkarıp eleştiririzki..
Mustafa filminde Atatürk'ün devlet adamlığı dışında bir insan olduğu duygularının olduğu hatta zaafının olması kabullenilmedi nedense..

Evet bende izlerken ilk şaşırdım nedn bu kadr eleştiri aldı diye ama anlamadı insanlar ne yazık milleti için hayatını silmiş yalnızlık yalnızlık biz bir aşleyi yönetirken bunalıyoruz Atamız napsaydı bunca insanı idare etmek ne zordur.

Kanal D de oynuyor..Film zaten belgesel niteliğinde ..Can dündar'ı yerin dibine sokmuşlardı bu yapımdan sonra..

Saatler bir saat geri alınacak değilmi.?

resimleri yukledim fıstıklar bakabilirsiniz profilimden
Ne güzel vakit geçirmişiz yahu, resimlere bakınca tekrar hatırladım. :)) Bu arada tüm arkadaşlara tatlı yorumları için -kendi adıma- teşekkür ederim.
ay ben burda kendimi çok kötü biri gibi hissediyorum ya kimse bana cevap vermio destek olmuyo yani
Canım, grubumuz aslında çok dost canlısıdır. Ancak istikrar tek şartımız, bu nedenle ilk gelen arkadaşlardan çok; ısrarcı olan, düzenli paylaşımda bulunan arkadaşlarımız destek görüyor. İlk mesajlar gözden kaçabiliyor. Bir defa mesaj atıp bırakanlar da çok fazla, bu nedenle cevap alamamış olabilirsin. Tekrar girer ve bu mesajı okursan doğru yodasın demektir. Kilo vermeye niyetli olanlar buradan pek ayrı kalamıyor çünkü :))

Umutt'cum yakışıklı oğlun nasıl oldu iyileştimi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…