Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena, Banu iyi geceler arkadaşlarım.
Biraz önce Cumhuriyet bayramı yürüyüşünden geldim, sizinle de paylaşmak istedim çünkü ne yazık ki haber kanallarında bile yeterince yer bulamıyor. Bağdat Caddesinde 1 milyon kadar insanın katıldığı müthiş bir kalabalık vardı. Göbek atarak kutluyormuşuz gibi bayram törenlerini iptal kararı alanlar, ellerinde şehitlerin resimleri ile kadın, erkek, bebek, yaşlı demeden orada olan kalabalığı gördüler mi acaba? İşte minicik bir kesit:

Eklentiler

• $Cumhuriyet.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $Cumhuriyet 2.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Umutt'cum yakışıklı oğlun nasıl oldu iyileştimi.?

Daha iyi canım maşallah. Aslında bu akşam törenlerde çok yoruldu, niyetim onu annemlere bırakmaktı ama annemler de yürüyüşe katılmak isteyince hep beraber gittik. 17.00-22.30 arasında oradaydık, bizler için bile çok uzun bir süre, nüksettirmeyiz umarım hastalığı, öksürüp duruyordu.
Bayram resimlerinin arasına çocuklarınkini de eklemişim yanlışlıkla, sileyim dedim beceremedim de. Alıp albüme taşımayı deneyeyim

Son düzenleme:

Çooook güüzel,ne güzel bir manzara öyle...
Yüreğiniz dert görmesin..

Kuzucuklarıda sevgiyle kucaklıyorum...

Çooook güüzel,ne güzel bir manzara öyle...
Yüreğiniz dert görmesin..

Kuzucuklarıda sevgiyle kucaklıyorum...

Sağol Yenacığım :)) Gerçekten çok güzel bir atmosferdi.
Eklentiyi (çocukların resmini) neden silemedim acaba ben, "eklenmiş resmin önizlemesi" diye bir başlıkla mesaj kutusunun altında çıkıyor.

Sen de benim gibi gece kuşusun Yenacığım. Herkes yattıktan sonra sadece sana ait bir zaman dilimi olması ne güzel değil mi? :))) Ah bir de sabah erkenden kalkması olmasa. İyi geceler, çoook sevgiler.

Son düzenleme:
Sağol Yenacığım :)) Gerçekten çok güzel bir atmosferdi.
Eklentiyi (çocukların resmini) neden silemedim acaba ben, "eklenmiş resmin önizlemesi" diye bir başlıkla mesaj kutusunun altında çıkıyor.

Silinmiyor maalesef..
aklında bulunsun kalmasını istemediğin resimleri ''hzılı resim yükle'' diye bir site var ordan yüklersin..

Sen de benim gibi gece kuşusun Yenacığım. Herkes yattıktan sonra sadece sana ait bir zaman dilimi olması ne güzel değil mi? :))) Ah bir de sabah erkenden kalkması olmasa. İyi geceler, çoook sevgiler.

evet aynen öylee..Şu an eşimde uyanık.:)
Uykusuz kalmayı bile göze alıyorum bu durumda..:)

İyi geceler...

arkadaslar bısı sormak ıstıyorum gecen haftasonu kacamak yaptım kahvaltıya gıttık arkadaslarla ve ben orda baya karıstırdım mıdemı kahvaltıda borek vardı onu yedım daha bısuru sey en son kahve ıcerken mıdem agrıdı bırde mandalına yemıstım neyse o kadar sıddetlı agrıdıkı öluyorum sandım mıdem delındı zannettım onem vermedım mıdemı sasırttım ondandır dedım bugunde arkadas gozleme yaptı ondan yedım bırde mandaına 1-1.5 saat sonra yıne delınmıscesıne agrıdı mıdem ıshal ve mıde agrısı yasadım acaba yufka alerjısı olabılırmı nsan genelde mayalı seyler alerjı yapar ınsanı ama benı mayasızlar yapıyor galıba hıç tanıdıgınız var mı boyle olan sankı mıdem delındı ya bır gozleme ne lere kadırmıs bıda yememeye yemın ettım borek gozleme yanı yufka ve mayasız seylerı

Sağol ,melek yürekli arkadaşım....

Canım ,lahana bizim gibi hypotiroidliler için pek tavsiye edilmeyen bir besin.Fazla tüketme istersen...

Kıyamam ben sana;çok yorma temizlikle falan kendini...

hay allah bak bunu bilmiyordum.en iyisi araştırayım.belki başka şeylerde vardır.sana imreniyorum.bak nasıl vermeye başladın.inşallah yeni yıla 70 leri görerek girersin.
temizlik mecbur olduğum şeyler.kış günü halı falan yok.naylon bir kilim var salonda.hani şu plaj yaygısının bğyüklerinden.bazan onu bile kaldırasım geliyor.biraz ayaklandı ya.tuvalete gitmeye çalışıyor.ama ama tavuk gibi şip şip..yerlere yaparak.nedense bunlar ben yorgunluktan sızınca oluyor.yoksa camlar .perdeler bayramı bekliyor.ne makina yetişiyor..ne asacak yer..zaten çamaşır katlamayı unuttum.toplayıp yatak odasına atıyorum.ordan kullanıyorum.yine çenem açıldı şikayet etmeyeyim.
bugün akşam kıymalı nohutlu bamya..iki çatal makarna.1 dilim ekmekle geçti.
sabah öğle birleşik..1 dilim kek.peynir.nar.
saçma sapan bir gündü.
ikindi bir kupa tarhana çorbası..
hareket edecek hale geleyim..jimnastiğe başlıyacağım..

tamam o zaman sen ne zaman istersen o zaman başla temizliğe ama apartmandan gelen giden olmaz mı?
bence gelen giden olmayacaksa eğer çikolata falan alma ya da al çocuklara dağıt
ya da kendine ayır haftada 1 gün 1 tane ye :)))))
gerçekten ilginç bir menü olmuş ,hele 2 tabak kuruya bittim yani keşke ekmeksiz yeseydin salata ile falan....
birde üztüne çokokrem haaaaa oyy oyy oyyyyyyy
ohh ne güzel sorun yok demek ama git yinede druna tabi... kıyamam ya bağışıklık sistemi göçünce zaten ne yaparsan yap geçmiyor dediğin gibi resmen sürünüyorsun çok geçmiş olsun
yani 10 snlik birşey için dediğin gibi canım ya bu kiloları ne kadar zor verdiğimizi düşün bence o zaman iştahın kaçar bence :)))
tarhana çorbasını bende kalori bakımından daha yüksek diye biliyorum aynı mercimek gibi
bence sen aralarda meyveyi çok tüketiyorsun sonuçta 1 portakal bile 1 porsiyon oluyor ve şeker bakımındanda düşünürsek suçlu meyve olabilir hele hurma ki oy oy oyyy :)))

kutlamak için kimsenin emrine gerek yok değil mi? bizim insanımız bayramına sahip çıkar ,ATAsına sahip çıkar ,çocuklarına bu coşkuyu tattırır....
ne güzel fotoğraflar öyle tüylerim diken diken oldu inan
ayaklarınıza, ağzınıza, yüreğinize sağlık.....
iptal edenlerin niyeti belli zaten
ben şimdi 10 KASIM'ı merak ediyorum utanmayıp onuda iptal edebilirler çünkü bayramın bittiği günün ertesi, hani hiçbir zaman uzatılmayan bayram tatili uzatılabilir gibime geliyor nedense bunlara güvenmiyorum......

hiç duymadım ama olabilir belki ,yufkaya maya konulmuyor benim bildiğim, sakın o içindeki malzemeden olmasın canım? hem sonrasında hep mandalina yemişsin asitli olduğu için ondanda olabilir gibi geldi bana...

günaydın arkadaşlar maşaallah gece gündüz kaynatıyorsunuz enerjinize hayranım kızlar ben enerjimizi fazla kilolarımıza bağlıyorum diğer topiklerde in cin top oynuyor yada bizim verecek daha çok kg mız var diye belkide

bana da çok dikkatli beslenirken fazla yediğimde özellikle yağlı şeyler yediğimde 2-3 kere oldu. korkunç bir kramp girmesi ve patlayacağım hissi. sonra isal. yağdan diye yorumladım ben.

kızlar sabah tam 89.800 çıktım. geçen cuma 85.900, bu cuma 87.500 çıkmıştım. bu sabah 89.800 ile 1 haftada 4 kg, 2 günde 2.5 kg almış bulunmaktayım. evet dün adet oldum ve sapıttım yerken ama herhalde bu kadar kilo almak için gerekli olan yaklaşık 6000x4 kaloriyi 7 günde almayı başarmış olabilirmiyim. ayyyyyyyyyyyyyyy öffffffffffffffffffffff. uyuz bir durum hayatımız dikkat etmekle geçmek zorunda yoksa 2-3 ayda giden kilo 1 haftada geri dönüyor.

mutlu o kadar fark kilo olamaz ödem vardır kesin ben de geçen hafta öyleydim regl bitti bikaç gün önce tartı eksiye doğru indi şükür
senin de öyle olur büyük ihtimal ama ömür boyu dikkat etmemiz gerek bu çok doğru yoksa zor gidenler hemen geliveriyor

asum inşallah öyledir. çok uyuz bir durum 1 hafta da 4 kilo gitmiyor ama offffffffffffffffffff. neyse vardır vucudumun bir bildiği. dün çok rahatsızdım zaten 3 de ağrı başladı 6 da ancak uyudum 8 de kalktık oğlanla. ağrı gaz sancısı tüm gün ve gece bitmedi. hala çok halsiz ve sıkıntılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…