Umutt'cum yakışıklı oğlun nasıl oldu iyileştimi.?
Yena, Banu iyi geceler arkadaşlarım.
Biraz önce Cumhuriyet bayramı yürüyüşünden geldim, sizinle de paylaşmak istedim çünkü ne yazık ki haber kanallarında bile yeterince yer bulamıyor. Bağdat Caddesinde 1 milyon kadar insanın katıldığı müthiş bir kalabalık vardı. Göbek atarak kutluyormuşuz gibi bayram törenlerini iptal kararı alanlar, ellerinde şehitlerin resimleri ile kadın, erkek, bebek, yaşlı demeden orada olan kalabalığı gördüler mi acaba? İşte minicik bir kesit:
Çooook güüzel,ne güzel bir manzara öyle...
Yüreğiniz dert görmesin..
Kuzucuklarıda sevgiyle kucaklıyorum...
Sağol Yenacığım :)) Gerçekten çok güzel bir atmosferdi.
Eklentiyi (çocukların resmini) neden silemedim acaba ben, "eklenmiş resmin önizlemesi" diye bir başlıkla mesaj kutusunun altında çıkıyor.
Sen de benim gibi gece kuşusun Yenacığım. Herkes yattıktan sonra sadece sana ait bir zaman dilimi olması ne güzel değil mi? :))) Ah bir de sabah erkenden kalkması olmasa. İyi geceler, çoook sevgiler.
Sağol ,melek yürekli arkadaşım....
Canım ,lahana bizim gibi hypotiroidliler için pek tavsiye edilmeyen bir besin.Fazla tüketme istersen...
Kıyamam ben sana;çok yorma temizlikle falan kendini...
Alnından öpüyorum YAĞMURGÖZLÜM...
Söylenebilecek her şeyi söylemişsin..
Yürekten katılıyorum ve senin bu pırıl pırıl görüşlerin için kutluyorum...Teşekkürler...
İyi geceler umut ve yağmurgözlü sizlerede güzel rüyalar.
aynen katılıyorum.Yağmur gözlüyü face'de de takip ediyorum...
Alnından öpüyorum YAĞMURGÖZLÜM...
Söylenebilecek her şeyi söylemişsin..
Yürekten katılıyorum ve senin bu pırıl pırıl görüşlerin için kutluyorum...Teşekkürler...
tamam o zaman sen ne zaman istersen o zaman başla temizliğe ama apartmandan gelen giden olmaz mı?valla biz kaynanama gideriz o gelmez bayramdabizegelen hiç olmazbiz küçük olduğumuzdan hep biz gideriz ama bu hafta başlıyacam
bayram var ya arada korkuyorum
ama bayramda var bakalım bayramı nasıl atalatacağız
çikolata alma işini songüne bırakıcamki arada dayanamaz yerim
gerçekten ilginç bir menü olmuş ,hele 2 tabak kuruya bittim yani keşke ekmeksiz yeseydin salata ile falan....bugün menüm
sabah. 2dilim ekmek kaşar ile yapılmış yagsız tost
ara 1 dilim şeftali
öğlen 2 tabak kuru fasulye:18::18:
2 dilim ekmek
ara 3-4 kaşık çokokrem:18::18:
akşam 2 dilim ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
domates saltalık biber
yarım bardak ayran
biraz saçma bir gündü diyet açısından
ohh ne güzel sorun yok demek ama git yinede druna tabi... kıyamam ya bağışıklık sistemi göçünce zaten ne yaparsan yap geçmiyor dediğin gibi resmen sürünüyorsun çok geçmiş olsunİnşallah canım bu haftada gitmesse endokrin doktoruma giddicem artık tsh larada yeni baktırdım 10 gün önce çok iyiydi ama bakalım.Geçmedi canım sorma bağışıklık sistemim anlattığım ve kullandığım ilaçlkardan sebebe çok zayıf hemen kapıyorum ve ağır geçiriyorum ne yazıkki.
Doğru diyosunda inşallah dayanırız bakalım artık ama bu sefer karalıyım yemiycem 10 saniyelik lezzet için bozmıycam dietimi.
Vaktin varsa yediklerini sporunu paylaş ve istediğin her konuyu bizler burda ailemizden yakın olduk birbirimize sende geldiysen hoşgeldin.
Çokokrem devreye girmeseymiş güzelmiş listen aslında tabii 2 tabak kurufasulyeyi küçük tabak olarak düşünürsek:)
tarhana çorbasını bende kalori bakımından daha yüksek diye biliyorum aynı mercimek gibiSabah
Tarhana çorbası 1 dilim ekmek peynir.
Ara
1 mandalina 1 portakal 1 kivi.
Öğlen
Tarhana çorbası 2 galeta peynir.
Ara
Mandalina 2 yaş hurma.
Akşam
Tarhana çorbası 1 kase 1 tane sucuklu yağsız yumurta 1.5 dilim ekmek peynir
Ara
meyva belki süt içerim midem çok fena.
Sizce çok mu kızlar sanki aralar biraz fazla gibi ama hastayım diye.
Yena, Banu iyi geceler arkadaşlarım.
Biraz önce Cumhuriyet bayramı yürüyüşünden geldim, sizinle de paylaşmak istedim çünkü ne yazık ki haber kanallarında bile yeterince yer bulamıyor. Bağdat Caddesinde 1 milyon kadar insanın katıldığı müthiş bir kalabalık vardı. Göbek atarak kutluyormuşuz gibi bayram törenlerini iptal kararı alanlar, ellerinde şehitlerin resimleri ile kadın, erkek, bebek, yaşlı demeden orada olan kalabalığı gördüler mi acaba? İşte minicik bir kesit:
Eki Görüntüle 280889
arkadaslar bısı sormak ıstıyorum gecen haftasonu kacamak yaptım kahvaltıya gıttık arkadaslarla ve ben orda baya karıstırdım mıdemı kahvaltıda borek vardı onu yedım daha bısuru sey en son kahve ıcerken mıdem agrıdı bırde mandalına yemıstım neyse o kadar sıddetlı agrıdıkı öluyorum sandım mıdem delındı zannettım onem vermedım mıdemı sasırttım ondandır dedım bugunde arkadas gozleme yaptı ondan yedım bırde mandaına 1-1.5 saat sonra yıne delınmıscesıne agrıdı mıdem ıshal ve mıde agrısı yasadım acaba yufka alerjısı olabılırmı nsan genelde mayalı seyler alerjı yapar ınsanı ama benı mayasızlar yapıyor galıba hıç tanıdıgınız var mı boyle olan sankı mıdem delındı ya bır gozleme ne lere kadırmıs bıda yememeye yemın ettım borek gozleme yanı yufka ve mayasız seylerı
arkadaslar bısı sormak ıstıyorum gecen haftasonu kacamak yaptım kahvaltıya gıttık arkadaslarla ve ben orda baya karıstırdım mıdemı kahvaltıda borek vardı onu yedım daha bısuru sey en son kahve ıcerken mıdem agrıdı bırde mandalına yemıstım neyse o kadar sıddetlı agrıdıkı öluyorum sandım mıdem delındı zannettım onem vermedım mıdemı sasırttım ondandır dedım bugunde arkadas gozleme yaptı ondan yedım bırde mandaına 1-1.5 saat sonra yıne delınmıscesıne agrıdı mıdem ıshal ve mıde agrısı yasadım acaba yufka alerjısı olabılırmı nsan genelde mayalı seyler alerjı yapar ınsanı ama benı mayasızlar yapıyor galıba hıç tanıdıgınız var mı boyle olan sankı mıdem delındı ya bır gozleme ne lere kadırmıs bıda yememeye yemın ettım borek gozleme yanı yufka ve mayasız seylerı
kızlar sabah tam 89.800 çıktım. geçen cuma 85.900, bu cuma 87.500 çıkmıştım. bu sabah 89.800 ile 1 haftada 4 kg, 2 günde 2.5 kg almış bulunmaktayım. evet dün adet oldum ve sapıttım yerken ama herhalde bu kadar kilo almak için gerekli olan yaklaşık 6000x4 kaloriyi 7 günde almayı başarmış olabilirmiyim. ayyyyyyyyyyyyyyy öffffffffffffffffffffff. uyuz bir durum hayatımız dikkat etmekle geçmek zorunda yoksa 2-3 ayda giden kilo 1 haftada geri dönüyor.
mutlu o kadar fark kilo olamaz ödem vardır kesin ben de geçen hafta öyleydim regl bitti bikaç gün önce tartı eksiye doğru indi şükür
senin de öyle olur büyük ihtimal ama ömür boyu dikkat etmemiz gerek bu çok doğru yoksa zor gidenler hemen geliveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?