- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
semiranım hoşgeldin topiğe ve sağlıklı beslenmeye canım
çok abarttıysan bu hafta az yiyip çok hareket edeceksin demektir değilmi
resimlere de baktım çok güzelsiniz herbiriniz
daloki büyümüş maşallah
asum inşallah öyledir. çok uyuz bir durum 1 hafta da 4 kilo gitmiyor ama offffffffffffffffffff. neyse vardır vucudumun bir bildiği. dün çok rahatsızdım zaten 3 de ağrı başladı 6 da ancak uyudum 8 de kalktık oğlanla. ağrı gaz sancısı tüm gün ve gece bitmedi. hala çok halsiz ve sıkıntılıyım.
mutlucum canım geçmişş olsun çok çok öptm seni ama aldığın kilo değil ödemdir asumanın dediği gibi takma kafana sen ödem gider normale dönersin bişicik kalmaz ben de abarttım mı sabah göreceğim bakalımm:18::18::18:
kızlar sabah tam 89.800 çıktım. geçen cuma 85.900, bu cuma 87.500 çıkmıştım. bu sabah 89.800 ile 1 haftada 4 kg, 2 günde 2.5 kg almış bulunmaktayım. evet dün adet oldum ve sapıttım yerken ama herhalde bu kadar kilo almak için gerekli olan yaklaşık 6000x4 kaloriyi 7 günde almayı başarmış olabilirmiyim. ayyyyyyyyyyyyyyy öffffffffffffffffffffff. uyuz bir durum hayatımız dikkat etmekle geçmek zorunda yoksa 2-3 ayda giden kilo 1 haftada geri dönüyor.
umarım öyledir. canım sıkkın çok karnım balon gibi gazım var üşüdüm sanırım cuma biraz ben
canım ya 2 günde o kadar kilo alınmazki bencede ödemdir o bol bol su iç ve yapabilirsen şu lapa diyetini yap hemen atarsın şişliğini ... yani o kadar alman imkansız bence dediğin gibi 1 haftada 4 kilo gitmiyor ama azcık dikkat etme nasılda geliyorlar off ki ne offffff...
bu arada çok geçmiş olsun sıcak tutmaya çalış kendini mutlaka faydası olur
yeşilçay ve ödem attırıcı çayları tüketmeye çalış canım....
teşekkür ederim bu adet ağır geçiyor. midem başım heryerim ağrıyor.
ayrıca yorumların için teşekkürederim sağol.
teşekkür ederim bu adet ağır geçiyor. midem başım heryerim ağrıyor.
ayrıca yorumların için teşekkürederim sağol.
çok geçmiş olsun mutlucum.bende regl olamıyorum diye üzülüyorum bazen ama regl olurken ağrılarda çekilmez.sıcak tut kendini özellikle ayaklarını.ben sıcak su torbası koyardım annem küçükkkende tuğla ısıtıp koyardı ne güzeldi anne şefkati ahhhh ahhh.
umarım öyledir. canım sıkkın çok karnım balon gibi gazım var üşüdüm sanırım cuma biraz ben
sıkma canınııııı kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut kendini de
semiran çook güzelsin maşallah resimlerin harika çıkmış....hepinizde çook fitsiniiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?