Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun
sıkma canını gidecek onlar mümkün değil 4 kilo
beni biliyorsun ne uğraştım hep artı hep artı 1 aydır sonunda bugün güzel bişeyler gördüm sen de sakın kızıp da fazla yeme olurmu

mutlu suyunu ihmal etme 3 lt iç günde 2 veya3 fincan da yeşil çay birkaç güne gider inşallah yürüyüşler ne alemde bu ara
ben de üşütmüşüm bu hafta pek yürüyemeyeceğim galiba dün yarım saat yürüdüm ancak bayram da geliyor temizlik var kim yapacaksa

sabahın köründe kalkılır ama körü olduğu bilinmez ,eş erkenden kaldırılır kahvaltı hazırdır, aaa saat kaç oldu temizlik yapacağım denir, kalkılır kahvaltı yapılır ve eşten gelen yanıtla dumur olunur bu saatte kahvaltı mı olur pazar pazar der, bende aaa saat kaç oldu işim var derim, o da ben o saati daha ayarlamadım der ve bana kızar :))))
of ya her zaman bu saatler ileri-geri alındığında ben hep böyle yapıyorum ....
neyse evi dip köşe temizledim ,üstüne duşumuda aldım ohhhhhhh
saat 2de arkadaşlarla buluşacağız yemekteyiz akşama :)

selam arkadaşlar

bayadır nete giremedim yena'ya beni bi süre izinli yazarmısın diyecektim kiiiiii yena zaten bizi kovmuş
özel nedenlerden dolayı bi kaç hafta daha nete giremiycem
İNŞAALLAH bayramdan sonra devam etmeyi düşünüyorum
kilo veren almayan tüm hatunları tebrik ve takdir ediyorum hepimize kolay gelsin arkadaşlar

merhabalar ben geldim hem topiğe hem samsuna nasılsınız ben iyiyim güzel bir istanbul yaptım çok güzel saatler yaşadım güzeldi çokkk güzel bir de ayrılık olmasaaa:26::26::26::26: neyse diyete ara verdim ama ne haldeyim bilmiyorum bakalım yarın sabah itibariyle düzene devam inş çok abartmamışımdırr:))

semiranım hoşgeldin topiğe ve sağlıklı beslenmeye canım
çok abarttıysan bu hafta az yiyip çok hareket edeceksin demektir değilmi
resimlere de baktım çok güzelsiniz herbiriniz
daloki büyümüş maşallah

hoşbuldum asumanımmm çok abarttımmıı yarın sabah göreceğim bakalımm evettt bende ki resimleri de yükledim güzel bayanlarrrr dimiiiiii

mutlucum canım geçmişş olsun çok çok öptm seni ama aldığın kilo değil ödemdir asumanın dediği gibi takma kafana sen ödem gider normale dönersin bişicik kalmaz ben de abarttım mı sabah göreceğim bakalımm:18::18::18:

umarım öyledir. canım sıkkın çok karnım balon gibi gazım var üşüdüm sanırım cuma biraz ben

evettttt nihayet geldim ama ne gelme bir iskenderin 3te 2sini yedimde geldim :))))
arkadaşlarla yemeğe çıktık zaten önceden belirlenen bir programdı sabah çok yemedim ,öğlende 3-4 kepçe yayla çorbası içtim o kadar inşallah yarın tartıya yansımaz

umarım öyledir. canım sıkkın çok karnım balon gibi gazım var üşüdüm sanırım cuma biraz ben

canım ya 2 günde o kadar kilo alınmazki bencede ödemdir o bol bol su iç ve yapabilirsen şu lapa diyetini yap hemen atarsın şişliğini ... yani o kadar alman imkansız bence dediğin gibi 1 haftada 4 kilo gitmiyor ama azcık dikkat etme nasılda geliyorlar off ki ne offffff...
bu arada çok geçmiş olsun sıcak tutmaya çalış kendini mutlaka faydası olur
yeşilçay ve ödem attırıcı çayları tüketmeye çalış canım....

teşekkür ederim bu adet ağır geçiyor. midem başım heryerim ağrıyor.

ayrıca yorumların için teşekkürederim sağol.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun mutlucum.bende regl olamıyorum diye üzülüyorum bazen ama regl olurken ağrılarda çekilmez.sıcak tut kendini özellikle ayaklarını.ben sıcak su torbası koyardım annem küçükkkende tuğla ısıtıp koyardı ne güzeldi anne şefkati ahhhh ahhh.

mutluuuuuuuuu canım ya sen ne güzel birşeysin maşallah ben seninle daha önce niye arkadaş olmamışım, bayıldım resimlerine bayıldımmmmmm, afetsin resmen sen ya .......
kızlarada baktım hepsi birbirinden tatlı ama kimseyi tanıyamadım
hele biri var ki bayağı zayıf o ne demeye zayıflıyor anlamadım

canım çok ama çok geçmiş olsun, dikkat et kendine ...
benim yorumlarım öyle olmazdı sen bu kadar güzel olmasan valla hiç uğraşma harikasın

eceye katılıyorum tuğla ısıt ve ayaklarına su torbası koy allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…