Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

............................................................ ay 2 kere didem diye çıktıı:))

Son düzenleme:
merhaba hanimlar,

yarin itibari ile buyuk bir kararlilikla bende basliyorum insallah..

hafta sonu görumcemde kaldim benden kunefe istemislerdi Allahim diyorum diyete girmeden yerim hic olmazsa daha bir sene tatli sokmam eve

kisaca yemem gereken her seyden hevesimi almis bir sekilde basliycam

burasi beni motive eder diye umuyorum

gunluk yediklerimi de elimden geldigi kadar paylasmaya caliscam siz deneyimli arkadaslardan ricam bir yanlisim olursa duzeltmeniz ya da tavsiyeleriniz de önemli benim icin

bir de resimlerden bahsediliyor ama ben mi göremiyorum resim falan

resimler arasindaki fark i görmekte insani cok motive ediyor o acidan

ilk hedefim simdilik 89 a dusmek ama benim metabolizmam cok yavas hatta yavas ötesi bakalim ne kadar sure de basarabilcem

desteklerinizi bekliyorum arkadaslar..

iyi akşamlar arkadaşlar galiba çok ağırbir grip beni bekliyor geçen hafta geçirmiş olduğum isal herhalde bünyemi zayıflattı sırtım vegöğsümün ağrısı bana oyönde sinyal veriyor eğer bu ara giremezsem haberiniz olsun

hayirli aksamlar kizlarrr
semirancim resimlerine baktim hepiniz cok sekersinizzzz masallahhhh

mutlucummmm sen cok zayif gözüküyorsunn cnmmm dikkatttttt et almaaaaaaaaa kilolariiiiiii sana yaziyorummmm ama bende senin gibi yiyorummmm burdan süperrrr gözüküyorsunnnn boydan kurtariyorsunnn
aysecimmm senide fark ettim hep saklaniyorsun cantanin arkasina

Son düzenleme:
dilek 78 hosgeldin cnm dogru yerdesin cnm
profit gecmis olsun dikkat et cnm

dün cok mamalar yedimmmm bu gün kalktim 1saat sporumu yaptimmmm yag olmadan gitsinlerrrr

çok sağol canım inşallah 7 li rakamları da görüp normal kiloma inicem ama buara tersine gidiyorum. bayram sonu inşallah kafa ve beden olarak toplanıp çok hızlı 10 kilodan kurtulucam.

çok sağol canım inşallah 7 li rakamları da görüp normal kiloma inicem ama buara tersine gidiyorum. bayram sonu inşallah kafa ve beden olarak toplanıp çok hızlı 10 kilodan kurtulucam.

insallah cnmmm bende bayramdan sonra oruc borclarimi tutcammmm bende yibasindan önce 65sin altina inebilsemmmm neden bu beynimiz almiyor spor yaparken ne kadar zorlaniyorummmm neden yerken aklima gelmiyorrrr

Ne güzel bir gün geçirmişsin bende cumhuriyetin 75.yıl kutlamalarında kaltılmıştım çok güzeldi babmbaşka bir duygu yaşıyor insam.
Canım ne bilkiyim belki başka sebebden olmuştur sen bir doktora git genede geçmiş olsun.
Canım bu aralar meyvayı mecbyren çok yiyorum çünkü baya bir hastayım boğazım acıyor kuruyor meyva iyi geliyor evet hurmanın kalorisi korkunç onuda eşimin zoruyla yedim bağışıklığa iyi geldini okumuş inşallah iyileşince meyve porsiyonlarına dikkar edicem.
Mutlucum bugün D&N gezerken taylan kümelinin kitabına baktım ödem için en güzeli bol su ve tarçın ve karanfil çayı banada vermişti dietisyenim ben faydasını çok gördüm günde 2 fincan içiyodum geçen kış bence bir dene.
Ohh mis gibi olmuştur evin yarında bende temizlik var.
Hoşgeldin canım keşke hasta olmasaydım tanışabilseydik kısmet.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Bugün yediklerim.
Sabah
Açık büfe kahvaltı ama hiç ekmek yemedim çok fazla abartmadım.
Ara
Kabak tatlısı.
Akşam
1 Tabak makarna 1 yk yoğurt.
Bugün biraz garip oldu ama dışardaydık çok güzel bir gün geçirdim sinemaya gitmeyi düşüneniz varsa salgını tavsiye etmem biz ona gittik bitsin diye resmen dakika saydım ama onun dışında güzeldi yürüyüşte yapmış oldum ama gribim ne yazıkki tam gaz devam ediyor ya bildiğiniz bir formül varsa yazın filmide izleyince insan korkuyor ne kadar rahat bulaşabiliyor aslında vürüsler.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ......
hoşgeldin inşallah kalıcı olursun, paylaşımlarda bulun yardımcı oluruz tabi.....

canım meyve yerine limonu sık sıcak su ekle iç ben öyle yapıyorum çok daha rahatlatıyor hemde çok kalori almıyorsun fazla..... benden söylemesi senden uygulaması :)))

Selam arkadaşlar,

Cuma günü gelemediğim için çok üzgünüm,cuma annemle ablama söz vermem kötü oldu,perşembeden ablamda kalınca da çocuklarla ilgilenmekte bana kaldı ablayla enişte okula gidince.Ablamın gelmesi evden çıkışımız zaten 15:00 i bulunca annemle ablamı kandırıp foruma gelme olayından da vazgeçtim.Biraz onlarla takılıp sizin yanınıza gelirim diye planlıyordum ama olmadı resimleri görmeyi çok arzu ediyorum görürüm inşallah,sizler için iyi geçmiş ama okudum çok sevindim.

Geçmişi okudum umarım hiç bir şeyi unutmamışımdır,valal kağıt kalem alcam yanıma yakında :)

Yena,öncelikle büyük geçmiş olsun sana umarım iyileşmişsindir cuma hastaymışsın.
Zeynepcim sana da büyük geçmiş olsun lütfen temizlik filan için yorma kendini.
nevzamansız,deprem gerçekten hepimizi çok etkiledi ama tabi yakınlarının başına gelince daha farklı,büyük geçmiş olsun çok üzüldüm (
Beyzuş,biliyorum çoktan vardın gittiğin yere ama yolculuğun iyi geçmiştir umarım ve çok keyifli zamanlar geçirirsin tatilinde,öpüyorum seni kocaman.
Yağmurgözlüm,seni de tebrik ediyorum bütün 29 ekimle ilgili görüşlerin için,alnından öpüyorum seni,umut çok güzel resimler insan gurur duyuyor tebrik ederim gitmişsin katılmışsın.
Ayşecim,biraz geç yazdım sana ama çok teşekkürler verdiğin bilgiler için o gün buluşmayla ilgili,gelemesem de ilgine alakana çok teşekkür ederim sağol canımmm.
Mutlu,ben de 2-3 gün bozmuştum diyeti geçen haftalarda 2 kiloyayakın fark etmişti ama dikkat ettim o hafta gitti hepsi.Bol su içtim ve yeşil çay akşam yemeklerini de biraz daha erkene aldım,eminim üstüne yapışcak kilolar değildir onlar üzülüp stres yapma en kötü kilo aldıran şey stres.Havalar soğuduğu için hepimiz yemeye başladık biraz kendini hırpalama lütfen.

süpersin valla umarım tekrarlamaz hastalığı geçmiş olsun

Sen de benim gibi gece kuşusun Yenacığım. Herkes yattıktan sonra sadece sana ait bir zaman dilimi olması ne güzel değil mi? :))) Ah bir de sabah erkenden kalkması olmasa. İyi geceler, çoook sevgiler.
ahh beende o kendie ait zaman dilimini seviyorum

yufkadan değil yağdandır bence gözlemyede böreğede fazlaca yağ konuyor

allah kolaylık versin ablacımsanada sabır versin
yok valla gelmezler apratmandakiler hep babamın eski iş arkadaşları babamlara gerilrler bizde geneldeorda oluruz bizegelen olmaz
çikolatayı çok az alacağım zaten ama bu hafta yaaparım temizlikbakalım

yok bukadarını başarmış olamazsın şişliktir

hamarat arkadaşım

off afiyet olsun umarım tartıya yansımaz

bir eksiklik olursa menüde uyarırız destek bulursun burada motivasyon için merak etme
fotoları görmek için akadaş olarak eklenmek lazım

geçmiş olsun

Aslında onuda yapıyorumda meyvada yiyorum bu hafta azltırım meyva işini zaten bu hafta sebze yiycem herkes karnıbahardan bahsetmiş canım çekti yarın inşallah yapıcam.

Kızlar üst kattan banyoya şakır şakır su geliyor aradık yönetimi bu saatte bişey yapamzlarmış off ya birde kirli suysa korkunç bişey Allahtan yarın temizlik günü inşallah kadın gitmeden işi bitirirler ya çok akarda banyo göl olursa o kadar dedim kadına ama boşboş bakıyor suratıma ben olsam çoktan yapmıştım bu işi üff ya bazı insanlar bilmiyor apartmanda oturmayı illa bağırmakmı lazım puf yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…