hayirli aksamlar kizlarrr
semirancim resimlerine baktim hepiniz cok sekersinizzzz masallahhhh
mutlucummmm sen cok zayif gözüküyorsunn cnmmm dikkatttttt et almaaaaaaaaa kilolariiiiiii sana yaziyorummmm ama bende senin gibi yiyorummmmburdan süperrrr gözüküyorsunnnn boydan kurtariyorsunnn
aysecimmm senide fark ettim hep saklaniyorsun cantanin arkasina
çok sağol canım inşallah 7 li rakamları da görüp normal kiloma inicem ama buara tersine gidiyorum. bayram sonu inşallah kafa ve beden olarak toplanıp çok hızlı 10 kilodan kurtulucam.
Ne güzel bir gün geçirmişsin bende cumhuriyetin 75.yıl kutlamalarında kaltılmıştım çok güzeldi babmbaşka bir duygu yaşıyor insam.Yena, Banu iyi geceler arkadaşlarım.
Biraz önce Cumhuriyet bayramı yürüyüşünden geldim, sizinle de paylaşmak istedim çünkü ne yazık ki haber kanallarında bile yeterince yer bulamıyor. Bağdat Caddesinde 1 milyon kadar insanın katıldığı müthiş bir kalabalık vardı. Göbek atarak kutluyormuşuz gibi bayram törenlerini iptal kararı alanlar, ellerinde şehitlerin resimleri ile kadın, erkek, bebek, yaşlı demeden orada olan kalabalığı gördüler mi acaba? İşte minicik bir kesit:
Eki Görüntüle 280889
Canım ne bilkiyim belki başka sebebden olmuştur sen bir doktora git genede geçmiş olsun.arkadaslar bısı sormak ıstıyorum gecen haftasonu kacamak yaptım kahvaltıya gıttık arkadaslarla ve ben orda baya karıstırdım mıdemı kahvaltıda borek vardı onu yedım daha bısuru sey en son kahve ıcerken mıdem agrıdı bırde mandalına yemıstım neyse o kadar sıddetlı agrıdıkı öluyorum sandım mıdem delındı zannettım onem vermedım mıdemı sasırttım ondandır dedım bugunde arkadas gozleme yaptı ondan yedım bırde mandaına 1-1.5 saat sonra yıne delınmıscesıne agrıdı mıdem ıshal ve mıde agrısı yasadım acaba yufka alerjısı olabılırmı nsan genelde mayalı seyler alerjı yapar ınsanı ama benı mayasızlar yapıyor galıba hıç tanıdıgınız var mı boyle olan sankı mıdem delındı ya bır gozleme ne lere kadırmıs bıda yememeye yemın ettım borek gozleme yanı yufka ve mayasız seylerı
Canım bu aralar meyvayı mecbyren çok yiyorum çünkü baya bir hastayım boğazım acıyor kuruyor meyva iyi geliyor evet hurmanın kalorisi korkunç onuda eşimin zoruyla yedim bağışıklığa iyi geldini okumuş inşallah iyileşince meyve porsiyonlarına dikkar edicem.tamam o zaman sen ne zaman istersen o zaman başla temizliğe ama apartmandan gelen giden olmaz mı?
bence gelen giden olmayacaksa eğer çikolata falan alma ya da al çocuklara dağıt
ya da kendine ayır haftada 1 gün 1 tane ye :)))))
gerçekten ilginç bir menü olmuş ,hele 2 tabak kuruya bittim yani keşke ekmeksiz yeseydin salata ile falan....
birde üztüne çokokrem haaaaa oyy oyy oyyyyyyy
ohh ne güzel sorun yok demek ama git yinede druna tabi... kıyamam ya bağışıklık sistemi göçünce zaten ne yaparsan yap geçmiyor dediğin gibi resmen sürünüyorsun çok geçmiş olsun
yani 10 snlik birşey için dediğin gibi canım ya bu kiloları ne kadar zor verdiğimizi düşün bence o zaman iştahın kaçar bence :)))
tarhana çorbasını bende kalori bakımından daha yüksek diye biliyorum aynı mercimek gibi
bence sen aralarda meyveyi çok tüketiyorsun sonuçta 1 portakal bile 1 porsiyon oluyor ve şeker bakımındanda düşünürsek suçlu meyve olabilir hele hurma ki oy oy oyyy :)))
kutlamak için kimsenin emrine gerek yok değil mi? bizim insanımız bayramına sahip çıkar ,ATAsına sahip çıkar ,çocuklarına bu coşkuyu tattırır....
ne güzel fotoğraflar öyle tüylerim diken diken oldu inan
ayaklarınıza, ağzınıza, yüreğinize sağlık.....
iptal edenlerin niyeti belli zaten
ben şimdi 10 KASIM'ı merak ediyorum utanmayıp onuda iptal edebilirler çünkü bayramın bittiği günün ertesi, hani hiçbir zaman uzatılmayan bayram tatili uzatılabilir gibime geliyor nedense bunlara güvenmiyorum......
Mutlucum bugün D&N gezerken taylan kümelinin kitabına baktım ödem için en güzeli bol su ve tarçın ve karanfil çayı banada vermişti dietisyenim ben faydasını çok gördüm günde 2 fincan içiyodum geçen kış bence bir dene.kızlar sabah tam 89.800 çıktım. geçen cuma 85.900, bu cuma 87.500 çıkmıştım. bu sabah 89.800 ile 1 haftada 4 kg, 2 günde 2.5 kg almış bulunmaktayım. evet dün adet oldum ve sapıttım yerken ama herhalde bu kadar kilo almak için gerekli olan yaklaşık 6000x4 kaloriyi 7 günde almayı başarmış olabilirmiyim. ayyyyyyyyyyyyyyy öffffffffffffffffffffff. uyuz bir durum hayatımız dikkat etmekle geçmek zorunda yoksa 2-3 ayda giden kilo 1 haftada geri dönüyor.
Ohh mis gibi olmuştur evin yarında bende temizlik var.sabahın köründe kalkılır ama körü olduğu bilinmez ,eş erkenden kaldırılır kahvaltı hazırdır, aaa saat kaç oldu temizlik yapacağım denir, kalkılır kahvaltı yapılır ve eşten gelen yanıtla dumur olunur bu saatte kahvaltı mı olur pazar pazar der, bende aaa saat kaç oldu işim var derim, o da ben o saati daha ayarlamadım der ve bana kızar :))))
of ya her zaman bu saatler ileri-geri alındığında ben hep böyle yapıyorum ....
neyse evi dip köşe temizledim ,üstüne duşumuda aldım ohhhhhhh
saat 2de arkadaşlarla buluşacağız yemekteyiz akşama :)
Hoşgeldin canım keşke hasta olmasaydım tanışabilseydik kısmet.merhabalar ben geldim hem topiğe hem samsuna nasılsınız ben iyiyim güzel bir istanbul yaptım çok güzel saatler yaşadım güzeldi çokkk güzel bir de ayrılık olmasaaa:26::26::26::26: neyse diyete ara verdim ama ne haldeyim bilmiyorum bakalım yarın sabah itibariyle düzene devam inş çok abartmamışımdırr:))
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.iyi akşamlar arkadaşlar galiba çok ağırbir grip beni bekliyor geçen hafta geçirmiş olduğum isal herhalde bünyemi zayıflattı sırtım vegöğsümün ağrısı bana oyönde sinyal veriyor eğer bu ara giremezsem haberiniz olsun
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ......iyi akşamlar arkadaşlar galiba çok ağırbir grip beni bekliyor geçen hafta geçirmiş olduğum isal herhalde bünyemi zayıflattı sırtım vegöğsümün ağrısı bana oyönde sinyal veriyor eğer bu ara giremezsem haberiniz olsun
hoşgeldin inşallah kalıcı olursun, paylaşımlarda bulun yardımcı oluruz tabi.....merhaba hanimlar,
yarin itibari ile buyuk bir kararlilikla bende basliyorum insallah..
hafta sonu görumcemde kaldim benden kunefe istemislerdi Allahim diyorum diyete girmeden yerim hic olmazsa daha bir sene tatli sokmam eve
kisaca yemem gereken her seyden hevesimi almis bir sekilde basliycam
burasi beni motive eder diye umuyorum
gunluk yediklerimi de elimden geldigi kadar paylasmaya caliscam siz deneyimli arkadaslardan ricam bir yanlisim olursa duzeltmeniz ya da tavsiyeleriniz de önemli benim icin
bir de resimlerden bahsediliyor ama ben mi göremiyorum resim falan
resimler arasindaki fark i görmekte insani cok motive ediyor o acidan
ilk hedefim simdilik 89 a dusmek ama benim metabolizmam cok yavas hatta yavas ötesi bakalim ne kadar sure de basarabilcem
desteklerinizi bekliyorum arkadaslar..
Ne güzel bir gün geçirmişsin bende cumhuriyetin 75.yıl kutlamalarında kaltılmıştım çok güzeldi babmbaşka bir duygu yaşıyor insam.
Canım ne bilkiyim belki başka sebebden olmuştur sen bir doktora git genede geçmiş olsun.
Canım bu aralar meyvayı mecbyren çok yiyorum çünkü baya bir hastayım boğazım acıyor kuruyor meyva iyi geliyor evet hurmanın kalorisi korkunç onuda eşimin zoruyla yedim bağışıklığa iyi geldini okumuş inşallah iyileşince meyve porsiyonlarına dikkar edicem.
Mutlucum bugün D&N gezerken taylan kümelinin kitabına baktım ödem için en güzeli bol su ve tarçın ve karanfil çayı banada vermişti dietisyenim ben faydasını çok gördüm günde 2 fincan içiyodum geçen kış bence bir dene.
Ohh mis gibi olmuştur evin yarında bende temizlik var.
Hoşgeldin canım keşke hasta olmasaydım tanışabilseydik kısmet.
Mutlucum bugün D&N gezerken taylan kümelinin kitabına baktım ödem için en güzeli bol su ve tarçın ve karanfil çayı banada vermişti dietisyenim ben faydasını çok gördüm günde 2 fincan içiyodum geçen kış bence bir dene.
süpersin valla umarım tekrarlamaz hastalığı geçmiş olsunDaha iyi canım maşallah. Aslında bu akşam törenlerde çok yoruldu, niyetim onu annemlere bırakmaktı ama annemler de yürüyüşe katılmak isteyince hep beraber gittik. 17.00-22.30 arasında oradaydık, bizler için bile çok uzun bir süre, nüksettirmeyiz umarım hastalığı, öksürüp duruyordu.
Bayram resimlerinin arasına çocuklarınkini de eklemişim yanlışlıkla, sileyim dedim beceremedim de. Alıp albüme taşımayı deneyeyim
ahh beende o kendie ait zaman dilimini seviyorumSen de benim gibi gece kuşusun Yenacığım. Herkes yattıktan sonra sadece sana ait bir zaman dilimi olması ne güzel değil mi? :))) Ah bir de sabah erkenden kalkması olmasa. İyi geceler, çoook sevgiler.
yufkadan değil yağdandır bence gözlemyede böreğede fazlaca yağ konuyorarkadaslar bısı sormak ıstıyorum gecen haftasonu kacamak yaptım kahvaltıya gıttık arkadaslarla ve ben orda baya karıstırdım mıdemı kahvaltıda borek vardı onu yedım daha bısuru sey en son kahve ıcerken mıdem agrıdı bırde mandalına yemıstım neyse o kadar sıddetlı agrıdıkı öluyorum sandım mıdem delındı zannettım onem vermedım mıdemı sasırttım ondandır dedım bugunde arkadas gozleme yaptı ondan yedım bırde mandaına 1-1.5 saat sonra yıne delınmıscesıne agrıdı mıdem ıshal ve mıde agrısı yasadım acaba yufka alerjısı olabılırmı nsan genelde mayalı seyler alerjı yapar ınsanı ama benı mayasızlar yapıyor galıba hıç tanıdıgınız var mı boyle olan sankı mıdem delındı ya bır gozleme ne lere kadırmıs bıda yememeye yemın ettım borek gozleme yanı yufka ve mayasız seylerı
allah kolaylık versin ablacımsanada sabır versinhay allah bak bunu bilmiyordum.en iyisi araştırayım.belki başka şeylerde vardır.sana imreniyorum.bak nasıl vermeye başladın.inşallah yeni yıla 70 leri görerek girersin.
temizlik mecbur olduğum şeyler.kış günü halı falan yok.naylon bir kilim var salonda.hani şu plaj yaygısının bğyüklerinden.bazan onu bile kaldırasım geliyor.biraz ayaklandı ya.tuvalete gitmeye çalışıyor.ama ama tavuk gibi şip şip..yerlere yaparak.nedense bunlar ben yorgunluktan sızınca oluyor.yoksa camlar .perdeler bayramı bekliyor.ne makina yetişiyor..ne asacak yer..zaten çamaşır katlamayı unuttum.toplayıp yatak odasına atıyorum.ordan kullanıyorum.yine çenem açıldı şikayet etmeyeyim.
bugün akşam kıymalı nohutlu bamya..iki çatal makarna.1 dilim ekmekle geçti.
sabah öğle birleşik..1 dilim kek.peynir.nar.
saçma sapan bir gündü.
ikindi bir kupa tarhana çorbası..
hareket edecek hale geleyim..jimnastiğe başlıyacağım..
yok valla gelmezler apratmandakiler hep babamın eski iş arkadaşları babamlara gerilrler bizde geneldeorda oluruz bizegelen olmaztamam o zaman sen ne zaman istersen o zaman başla temizliğe ama apartmandan gelen giden olmaz mı?
bence gelen giden olmayacaksa eğer çikolata falan alma ya da al çocuklara dağıt
ya da kendine ayır haftada 1 gün 1 tane ye :)))))
gerçekten ilginç bir menü olmuş ,hele 2 tabak kuruya bittim yani keşke ekmeksiz yeseydin salata ile falan....
birde üztüne çokokrem haaaaa oyy oyy oyyyyyyy
ohh ne güzel sorun yok demek ama git yinede druna tabi... kıyamam ya bağışıklık sistemi göçünce zaten ne yaparsan yap geçmiyor dediğin gibi resmen sürünüyorsun çok geçmiş olsun
yani 10 snlik birşey için dediğin gibi canım ya bu kiloları ne kadar zor verdiğimizi düşün bence o zaman iştahın kaçar bence :)))
tarhana çorbasını bende kalori bakımından daha yüksek diye biliyorum aynı mercimek gibi
bence sen aralarda meyveyi çok tüketiyorsun sonuçta 1 portakal bile 1 porsiyon oluyor ve şeker bakımındanda düşünürsek suçlu meyve olabilir hele hurma ki oy oy oyyy :)))
kutlamak için kimsenin emrine gerek yok değil mi? bizim insanımız bayramına sahip çıkar ,ATAsına sahip çıkar ,çocuklarına bu coşkuyu tattırır....
ne güzel fotoğraflar öyle tüylerim diken diken oldu inan
ayaklarınıza, ağzınıza, yüreğinize sağlık.....
iptal edenlerin niyeti belli zaten
ben şimdi 10 KASIM'ı merak ediyorum utanmayıp onuda iptal edebilirler çünkü bayramın bittiği günün ertesi, hani hiçbir zaman uzatılmayan bayram tatili uzatılabilir gibime geliyor nedense bunlara güvenmiyorum......
yok bukadarını başarmış olamazsın şişliktirkızlar sabah tam 89.800 çıktım. geçen cuma 85.900, bu cuma 87.500 çıkmıştım. bu sabah 89.800 ile 1 haftada 4 kg, 2 günde 2.5 kg almış bulunmaktayım. evet dün adet oldum ve sapıttım yerken ama herhalde bu kadar kilo almak için gerekli olan yaklaşık 6000x4 kaloriyi 7 günde almayı başarmış olabilirmiyim. ayyyyyyyyyyyyyyy öffffffffffffffffffffff. uyuz bir durum hayatımız dikkat etmekle geçmek zorunda yoksa 2-3 ayda giden kilo 1 haftada geri dönüyor.
hamarat arkadaşımsabahın köründe kalkılır ama körü olduğu bilinmez ,eş erkenden kaldırılır kahvaltı hazırdır, aaa saat kaç oldu temizlik yapacağım denir, kalkılır kahvaltı yapılır ve eşten gelen yanıtla dumur olunur bu saatte kahvaltı mı olur pazar pazar der, bende aaa saat kaç oldu işim var derim, o da ben o saati daha ayarlamadım der ve bana kızar :))))
of ya her zaman bu saatler ileri-geri alındığında ben hep böyle yapıyorum ....
neyse evi dip köşe temizledim ,üstüne duşumuda aldım ohhhhhhh
saat 2de arkadaşlarla buluşacağız yemekteyiz akşama :)
off afiyet olsun umarım tartıya yansımazevettttt nihayet geldim ama ne gelme bir iskenderin 3te 2sini yedimde geldim :))))
arkadaşlarla yemeğe çıktık zaten önceden belirlenen bir programdı sabah çok yemedim ,öğlende 3-4 kepçe yayla çorbası içtim o kadar inşallah yarın tartıya yansımaz
bir eksiklik olursa menüde uyarırız destek bulursun burada motivasyon için merak etmemerhaba hanimlar,
yarin itibari ile buyuk bir kararlilikla bende basliyorum insallah..
hafta sonu görumcemde kaldim benden kunefe istemislerdi Allahim diyorum diyete girmeden yerim hic olmazsa daha bir sene tatli sokmam eve
kisaca yemem gereken her seyden hevesimi almis bir sekilde basliycam
burasi beni motive eder diye umuyorum
gunluk yediklerimi de elimden geldigi kadar paylasmaya caliscam siz deneyimli arkadaslardan ricam bir yanlisim olursa duzeltmeniz ya da tavsiyeleriniz de önemli benim icin
bir de resimlerden bahsediliyor ama ben mi göremiyorum resim falan
resimler arasindaki fark i görmekte insani cok motive ediyor o acidan
ilk hedefim simdilik 89 a dusmek ama benim metabolizmam cok yavas hatta yavas ötesi bakalim ne kadar sure de basarabilcem
desteklerinizi bekliyorum arkadaslar..
iyi akşamlar arkadaşlar galiba çok ağırbir grip beni bekliyor geçen hafta geçirmiş olduğum isal herhalde bünyemi zayıflattı sırtım vegöğsümün ağrısı bana oyönde sinyal veriyor eğer bu ara giremezsem haberiniz olsun
Aslında onuda yapıyorumda meyvada yiyorum bu hafta azltırım meyva işini zaten bu hafta sebze yiycem herkes karnıbahardan bahsetmiş canım çekti yarın inşallah yapıcam.çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ......
hoşgeldin inşallah kalıcı olursun, paylaşımlarda bulun yardımcı oluruz tabi.....
canım meyve yerine limonu sık sıcak su ekle iç ben öyle yapıyorum çok daha rahatlatıyor hemde çok kalori almıyorsun fazla..... benden söylemesi senden uygulaması :)))
Aslında onuda yapıyorumda meyvada yiyorum bu hafta azltırım meyva işini zaten bu hafta sebze yiycem herkes karnıbahardan bahsetmiş canım çekti yarın inşallah yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?