sende az haşla üstüne yoğurt yumurta sür fırına koy denedinmi de denemedim :)ama güzel olur sanki sonra çıkarmaya yakın ince bir dilim kaşar koy bende deniyim bakıyım.benim canımda bayadır kızartmasını istiyor banu ya(( nerde zararlı şey canım onu istiyor sanki
sende az haşla üstüne yoğurt yumurta sür fırına koy denedinmi de denemedim :)ama güzel olur sanki sonra çıkarmaya yakın ince bir dilim kaşar koy bende deniyim bakıyım.benim canımda bayadır kızartmasını istiyor banu ya(( nerde zararlı şey canım onu istiyor sanki
sende az haşla üstüne yoğurt yumurta sür fırına koy denedinmi de denemedim :)ama güzel olur sanki sonra çıkarmaya yakın ince bir dilim kaşar koy bende deniyim bakıyım.
Atmasyon şimdi uydurdum ama denicem nerde aklıma geldi ben patateleri fırına atarken yoğurt sürüyorum yağ ve krema yerine pekte güzel oluyor bundada olabilir dedim.Bu tarif bir yerden mi yoksa kafandan geçipte yapmayı düşündüğün bir şekil mi?denemedim hiç böyle valla,den güzel olursa paylaş banucum yaparım ben de,bayılırım karnıbahara ufff
Kızlar üst kattan banyoya şakır şakır su geliyor aradık yönetimi bu saatte bişey yapamzlarmış off ya birde kirli suysa korkunç bişey Allahtan yarın temizlik günü inşallah kadın gitmeden işi bitirirler ya çok akarda banyo göl olursa o kadar dedim kadına ama boşboş bakıyor suratıma ben olsam çoktan yapmıştım bu işi üff ya bazı insanlar bilmiyor apartmanda oturmayı illa bağırmakmı lazım puf yanii.
Atmasyon şimdi uydurdum ama denicem nerde aklıma geldi ben patateleri fırına atarken yoğurt sürüyorum yağ ve krema yerine pekte güzel oluyor bundada olabilir dedim.
merhabalar arkadaslar eskiler beni tanirlar,yenilerlede tanisiriz insallah:) arkadaslar acilen imdaaat diyorumtekrardan 20 kilo verdigim günlere dönmek istiyorum cook bunaldim kendimi hic güzel bulmuyorum duba gibi oldum yine.arkadaslar nolur bana bi el atin hic biseyi yakistirmiyorum kendime igreniyorum kendimden resmen (((((((
hoşgeldiniz tekrardan,umarım istediğiniz gibi tekrar kilo verirsiniz....
arkadaşlar iyi geceler yarıın görüşürüz,öpüyorum hepinizi....
Sorma ayakkabıda başka bir konu aslında Allahtan bizim sitede yönetim arada dolaşıyor ve uyarıyolar aslında ceza yöntemi olsa süper olur.Evet malesef bazı insanların damarı iyilikten anlamıyor,apartmanda yaşamayı bilmeyenlerle yaşamak çok korkunç biz de her gün alt katta yeni taşınanların ayakkabılarına takılarak ya da üzerinden atlayarak geçiyoruz.Ki daha önce bu yüzden kaç kez uyardık ve ben bir olay üstüne bağrınırken bunu da söyledim ama bir kaç gün toparlanıp sonra yine aynı şekilde devam.Cidden yazarken bile siniren nefesim daralıyor,atlıycam üstlerine az kaldı ya sabır,sana da büyük geçmiş olsun banucum,tam bayram üstü çok kötü yaa((
Hoşgeldin canım eskiden nasıl yaptıysan gene yapabilirsin.merhabalar arkadaslar eskiler beni tanirlar,yenilerlede tanisiriz insallah:) arkadaslar acilen imdaaat diyorumtekrardan 20 kilo verdigim günlere dönmek istiyorum cook bunaldim kendimi hic güzel bulmuyorum duba gibi oldum yine.arkadaslar nolur bana bi el atin hic biseyi yakistirmiyorum kendime igreniyorum kendimden resmen (((((((
Belli değilmi damak zevkimizin sağlam olduğu::))))Ben de öyle uydurmasyon denemeler çok yaparım deek damak zevkin iyi banucum :))) tamam denerim ben de,benim diyetime de uyuyor saydıkların çünkü.
Günaydınlar herkese
umarım her açıdan çok gzl bir hafta geçiririz hep birlikte
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım hemen bende :)
günaydinlar bugün benim icin yeni bir baslangicin ilk günü:))
kahveyle güne basladim insallah devam ettiririm baslangic kilom 118. kilo cizelgesi yapmak istiyorum kimsey yardim etmicekmi????
Mutlu, reglinden sismissindir. Bu ay bana da olmustu. Gerci bugun ben de yine abartttim, 85 fila goruyorum yine... Havadan midir yoksa tuzlu biseyler yedim ondan midir bilemedim...
Kizlar gusel yorumlariniza tesekkur ederim. Ama ben kendi adima gaz vermiycem artik... Hepimiz kiloluyuz... Ben boyle de guzelim havalarina girince kendimi birakmaya basladim galiba... Hhepimizin masallah poposu. Gobegi yerinde.., faha cooook yol var onumuzde...
Bir dahaki bilusmada 70 lerde olacaz insallah hepimuz.. O zaman belki insan sinifina girmis olurum kendi adima....
Yena , diger gribal enfeksiyonlar , hepinize cok gecmis olsun....
Bugun diyetisyen gunum cok fena....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?