Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar mutlunun albümden baktım resimlere hepiniz süper görünüyorsunuz,arkadaşlara katılıyorum hiç öyle kilolu da durmuyorsunuz,şişkolar zirvesi olmamış bu buluşma güzeller zirvesi olmuş maşallah hepinize

benim canımda bayadır kızartmasını istiyor banu ya (( nerde zararlı şey canım onu istiyor sanki
sende az haşla üstüne yoğurt yumurta sür fırına koy denedinmi de denemedim :)ama güzel olur sanki sonra çıkarmaya yakın ince bir dilim kaşar koy bende deniyim bakıyım.

benim canımda bayadır kızartmasını istiyor banu ya (( nerde zararlı şey canım onu istiyor sanki
sende az haşla üstüne yoğurt yumurta sür fırına koy denedinmi de denemedim :)ama güzel olur sanki sonra çıkarmaya yakın ince bir dilim kaşar koy bende deniyim bakıyım.

Bu tarif bir yerden mi yoksa kafandan geçipte yapmayı düşündüğün bir şekil mi?denemedim hiç böyle valla,den güzel olursa paylaş banucum yaparım ben de,bayılırım karnıbahara ufff

Bu tarif bir yerden mi yoksa kafandan geçipte yapmayı düşündüğün bir şekil mi?denemedim hiç böyle valla,den güzel olursa paylaş banucum yaparım ben de,bayılırım karnıbahara ufff
Atmasyon şimdi uydurdum ama denicem nerde aklıma geldi ben patateleri fırına atarken yoğurt sürüyorum yağ ve krema yerine pekte güzel oluyor bundada olabilir dedim.

Evet malesef bazı insanların damarı iyilikten anlamıyor,apartmanda yaşamayı bilmeyenlerle yaşamak çok korkunç biz de her gün alt katta yeni taşınanların ayakkabılarına takılarak ya da üzerinden atlayarak geçiyoruz.Ki daha önce bu yüzden kaç kez uyardık ve ben bir olay üstüne bağrınırken bunu da söyledim ama bir kaç gün toparlanıp sonra yine aynı şekilde devam.Cidden yazarken bile siniren nefesim daralıyor,atlıycam üstlerine az kaldı ya sabır,sana da büyük geçmiş olsun banucum,tam bayram üstü çok kötü yaa ((

merhabalar arkadaslar eskiler beni tanirlar,yenilerlede tanisiriz insallah:) arkadaslar acilen imdaaat diyorum tekrardan 20 kilo verdigim günlere dönmek istiyorum cook bunaldim kendimi hic güzel bulmuyorum duba gibi oldum yine.arkadaslar nolur bana bi el atin hic biseyi yakistirmiyorum kendime igreniyorum kendimden resmen(((((((

Atmasyon şimdi uydurdum ama denicem nerde aklıma geldi ben patateleri fırına atarken yoğurt sürüyorum yağ ve krema yerine pekte güzel oluyor bundada olabilir dedim.

Ben de öyle uydurmasyon denemeler çok yaparım deek damak zevkin iyi banucum :))) tamam denerim ben de,benim diyetime de uyuyor saydıkların çünkü.

hoşgeldiniz tekrardan,umarım istediğiniz gibi tekrar kilo verirsiniz....

arkadaşlar iyi geceler yarıın görüşürüz,öpüyorum hepinizi....

Sorma ayakkabıda başka bir konu aslında Allahtan bizim sitede yönetim arada dolaşıyor ve uyarıyolar aslında ceza yöntemi olsa süper olur.
Hoşgeldin canım eskiden nasıl yaptıysan gene yapabilirsin.
Ben de öyle uydurmasyon denemeler çok yaparım deek damak zevkin iyi banucum :))) tamam denerim ben de,benim diyetime de uyuyor saydıkların çünkü.
Belli değilmi damak zevkimizin sağlam olduğu::))))

Günaydınlar herkese
umarım her açıdan çok gzl bir hafta geçiririz hep birlikte
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım hemen bende :)

Mutlu, reglinden sismissindir. Bu ay bana da olmustu. Gerci bugun ben de yine abartttim, 85 fila goruyorum yine... Havadan midir yoksa tuzlu biseyler yedim ondan midir bilemedim...

Kizlar gusel yorumlariniza tesekkur ederim. Ama ben kendi adima gaz vermiycem artik... Hepimiz kiloluyuz... Ben boyle de guzelim havalarina girince kendimi birakmaya basladim galiba... Hhepimizin masallah poposu. Gobegi yerinde.., faha cooook yol var onumuzde...

Bir dahaki bilusmada 70 lerde olacaz insallah hepimuz.. O zaman belki insan sinifina girmis olurum kendi adima....

Yena , diger gribal enfeksiyonlar , hepinize cok gecmis olsun....

Bugun diyetisyen gunum cok fena....

Günaydınlar herkese
umarım her açıdan çok gzl bir hafta geçiririz hep birlikte
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım hemen bende :)

günaydınlarrr

kızlar resimlere baktım hepinizde harikasınız hele ayşe sen nerene sakladın 97 kiloyu , leah inan sana şaşırdım diğer resminle 3-5 yaş var fark diğer kızlara bişey demiyorum zaten

günaydinlar bugün benim icin yeni bir baslangicin ilk günü:))
kahveyle güne basladim insallah devam ettiririm baslangic kilom 118. kilo cizelgesi yapmak istiyorum kimsey yardim etmicekmi????

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
mutlucum çok geçmiş olsun cnm
yorumlarınız için saolun kızlar ama ben 3 gündür 102leri görüyorum yine çıktım anlamıyorum nasıl oluyo yaa aldıkçada dikkat etmek yerine salıyorum kendimi iyie off offf allahım güç kuvvet ver bana

beyza gercekten her verdiğin kilonun seni hoş halinden çok daha hoş güzel hale getirdiği gerçek. şuan çok hoşsun ama dediğin doğru 1-2 seye sığıp oldu dediğimiz anda(misal ben) yemeye başlıyor çat diye artıya geçiyoruz. 70 lere inipte gözden kaybolanlar 90 oldum diye geri dönerler diye gerçekten korkuyorum. o yuzden belirlediğimiz hedefe kadar toparlanmamız sart. 3 gündür yas halinde hem kendime kızıyorum hem yiyorum. nasıl bir delilikse. midem delinmiş gibi ağrıyor gaz ağrım falan var yine durmadım. özetle hepimiz hala normal kilolarımızdan çok uzağız benim normal kilom 73 altı. ortalama 70 altı desek daha yolumuz uzun. ben vermek yerine almakla meşkul olduğumdan daha da uzağım hedefimden. 89 çıktım sabah.

Herkese merhaba ve kocaman günaydın. Geçmişi okuyamıcam maalesef 10 günlük birikmiş mutlu koyduğun fotoları gördüm maşallah hepiniz fıstıksınız nasib olmadı görüşmek bir dahaki sefere inşallah...

Herkesler iyidir umarım. 10 gündür yeme düzenim bozuk maalesef ama aynı kilodaydım dün tartıldığımda nasıl mutlu oldum anlatamam.. Spor yapma şansım yoktu ama koşuşturmacam çoktu..

Evet yola devam ediyorum. Yalnız kızlar büyükmü konuştuk naptık 10 hafta 10 kilo sözleşmesine kimse uyamadı sanırım 1-2 kişi vardı onun dışında döküldük. Yeni hedefim yıl sonunda 80leri görmek inşallah...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…