http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
cnm bu linkten yapabilirsin
tesekkür ederim canim:) ama formata uygun degilmis sistem kabul etmiyor..
tesekkür ederim canim:) ama formata uygun degilmis sistem kabul etmiyor..
tşk ederim cnm benim ben pek fit ötesiyim amaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
cnm bu linkten yapabilirsin
ayşee senin kilolar nerde göremediim...hiiç belli olmuyor gerçekten ....
valla son 3 gündür 102 kiloyum gözükmeselerde sıkıştırılmış yağ olarak vucudumun her hücresinde varlar cnm :) ayrıca bence gayet görünür haldeler
gerçekten göze batmıyor..ama biraz versen tabii ki çok daha iyi olur...inş...başarıcaksın canım...
HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:
HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:
HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:
Ayşecim bu bence kilo değil ödem tarçın karanfil çayı en az 2 fincan çok işe yarıyor bolda su.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
mutlucum çok geçmiş olsun cnm
yorumlarınız için saolun kızlar ama ben 3 gündür 102leri görüyorum yine çıktım anlamıyorum nasıl oluyo yaa aldıkçada dikkat etmek yerine salıyorum kendimi iyie off offf allahım güç kuvvet ver bana
arkadaslar aklima takilan bazi sorular var yardimci olursaniz sevinirim
ara ögunlerde benim tercihim genelde meyve yemek ama meyveyi de ya yogurtla ya da sutle birlikte yemek gerekiyormus diye duydum ne kadar dogru?
bir de ben cayimin sekerinden cok zor vazgectim simdilik tatlandirici ile iciyorum tatsiz hic icemiyorum acaba yanlis mi yapiyorum
ya haftasonu kacamagi tartiya 2 kilo olarak yansimis bu mumkun mu ya iki gunde hemen farketmis sabah tartida 96 yi görunce gözlerime inanamadim puff
Günaydın ilbatumcum bak hemen üstüme alındım:))günaydın fıstıklarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?