Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkür ederim canim:) ama formata uygun degilmis sistem kabul etmiyor..

selaaam..çizelgeyi yaparken adresi yanlış kopyalarsan sorun çıkıyor..ilk çerçeve içinde ki ikinci adresi kopyalıcaksın yalnız http ile png arasını alıcaksın onlarda dahil olmak üzere hepsini kopyalama.....

http.............................png .....bu şakilde olucak kopyalama...özel mesaj bi kereden fazla geldiyse kusura bakma ....

geçmişi oku oku bitiremiyorum geçen hafta bakamadığım için çok birikti.ablacım ctesi evine döndü.bende ctesi hafif bir soğuk algınlığı oldm.çok şükür artmadı dinlendim baya.hatta dün eşimi zorla dışarı çıkardım geçen hafta gezmekten yorulan sen değilmiydin deyip durdu[gezmeyi sevmiyor 3 çocukla olunca:)] cumadan beri bir kuruyemiş tutkum var.öğlen yemeği yemeyip 1 avuç kadar yiyorum artık napim.geçen hafta abimler geldiğinde hiç yememiştim .çok güzel tatlıda getirmişlerdi ama tadına bakıp bıraktım 1 çatal kadar.

kızlar iştahını tutmakta çokk zorlananlar çörek otunu şiddetle tavsiye ederim,ediyorum.(özellikle insülin direnci olnalara iyi geleceği garanti,bende var çünkü insülin direnci).sizleri okuduğum zaman diyeti ne kadar rahat yaptığımı farkediyorum.eskiden çok karnım kazınırdı.açlıktan ölürdüm hem yatarken hem sabah kalkınca.şuan bunlar yok.yediklerimi kısıtlıyorum ama karnım doyuyor.hele tatlı krizlerim nerdeyse yok gibi.çok canım çekerse çocuklarınkinden 1-2 ısırıkla geçiştiriyorum ki bu benim için asla mümkün olmazdı.nasıl yaptığımı da anlatmıştım buraya bi daha kopyala yapıyorum:

her öğünden yarım saat önce yarım çay kaşığından birazcık fazla tohumu(günde 600 tane içilmeliymiş fazlası da zararmış.bende 3 e bölerek 200 taneyi saydım yarım çay kaşığını biraz geçti) iyiyce çiğneyerek yutun.ama o sitede (çöreklen.com)nasıl yutulacağı da anlatılmış.ilk zaman bilemedim boğazım yandı.şimdi keyifle yutuyorum.tükrük salgınızla iyice yumuşamadan hiç birini yutmayıp ağızda gezdirin.o yakıcı tadı gidiyor.sonrada yarım bardak su için.öğütlmüş almayın çünkü öğütülmüş şekilde çok durmuş olanların kötü etkisi varmış.ya günlük kendiniz öğütün ya da benimki gibi çiğneyin.ben çok mutluyum.en önemlisi tatlı isteğim deli gibiydi .o gitti gibi.inşallah devam ederim bu şekilde.sütüm de azalmadı hatta psikolojik mi bilmem dah iyi gibime geliyor

böyle yazmışım ilk başladığım hafta.arada çörek otu yağı da kullandım ama iştahımı fazla kesmedi o.en iyisi normal poğçaların üstüne koyduğumuzu iyice çiğneyip yutmak.denemesi bedava:) yan etksi yok.yalnız ağrı kesici ve antibiyotikle kullanmayın deniyor ki birbirlerini nötr hale getiriyorlarmış.

Kizlar merhabalar umarim unutulmamisimdir baya bi suredir ailevi problemlerden dolayi giremedim sizlere de bi haber veremedim kuura bakmazsiniz dimi hem tekrar beni araniza kabul edermisiniz bilmiyorum

valla son 3 gündür 102 kiloyum gözükmeselerde sıkıştırılmış yağ olarak vucudumun her hücresinde varlar cnm :) ayrıca bence gayet görünür haldeler

gerçekten göze batmıyor..ama biraz versen tabii ki çok daha iyi olur...inş...başarıcaksın canım...

arkadaslar aklima takilan bazi sorular var yardimci olursaniz sevinirim

ara ögunlerde benim tercihim genelde meyve yemek ama meyveyi de ya yogurtla ya da sutle birlikte yemek gerekiyormus diye duydum ne kadar dogru?

bir de ben cayimin sekerinden cok zor vazgectim simdilik tatlandirici ile iciyorum tatsiz hic icemiyorum acaba yanlis mi yapiyorum

ya haftasonu kacamagi tartiya 2 kilo olarak yansimis bu mumkun mu ya iki gunde hemen farketmis sabah tartida 96 yi görunce gözlerime inanamadim puff

HAFTANIN 1.si..........- 2.2 kg....................ece78...:81::124:

HAFTANIN 2.si.........- 1.5 kg....................İlbatum..:118:

HAFTANIN 3.sü.......- 1.4 kg.....................Yasafat..:124::122:

ilk defa 1.oldummm ama yoğunluktan çiçekleri kabul edemedim bile dereceye girenleri kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkr eder ve herkesin sağlıklı bir şekilde sağlıklı kilolarına düşmelerini canı gönülden isterim
sağolun varolunnn

Ayşecim bu bence kilo değil ödem tarçın karanfil çayı en az 2 fincan çok işe yarıyor bolda su.

meyvenin yanında süt veya yoğurt tüketmen şekerin hızlıca yükselip hızlıca düşmesini önlüyr ve hemen acıkmıyorsun.gittiğim 3 farklı diyetisyende bu şekilde önerdiler.ama ben yarım yağlı olanları kullanıyorum genelde ve bazen 1çay bardağı bazen 1 su bardağı içiyorum duruma göre.yoğrut yerine ayrand akullanıyorm.ilk başlarda garip geliyoprdu ama şimdi onlarsz olamıyorum.

bende çayı asla şekersiz içemeyenlerdnm.diyetsyenlerin bazıları öneriyor bazıları önermiyor.ben en son diyetisyenimn verdiği spl... markayı kullnaıyorum biraz pahalıya geliyor ama en doğala yakını buymuş.tatlandırıcı içni vücut tanımayıp şeker gibi algılaıyor diyenlerde var ama 2 ayda 12 kg verdim ben ve hiç tatlandırıcısız durmadım yoksa ot gibi geliyor içtiklerim.ama yapabilirsen tabiki daha sağlıklısı hiç kullanmamak.

Merhabalar şuan evde temizlik var birde adamlar geldi banyoyu yapıyolar ama mahfettiler banyo berbat şansa bak milletin zorunu biz çekiyoruz kadın dökmüş kezzabı delmiş boruları aslında çağırmak lazım temizliğe inşllah kadın gitmeden iş biter yoksa ben mahvolurummmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…