meyvenin yanında süt veya yoğurt tüketmen şekerin hızlıca yükselip hızlıca düşmesini önlüyr ve hemen acıkmıyorsun.gittiğim 3 farklı diyetisyende bu şekilde önerdiler.ama ben yarım yağlı olanları kullanıyorum genelde ve bazen 1çay bardağı bazen 1 su bardağı içiyorum duruma göre.yoğrut yerine ayrand akullanıyorm.ilk başlarda garip geliyoprdu ama şimdi onlarsz olamıyorum.
bende çayı asla şekersiz içemeyenlerdnm.diyetsyenlerin bazıları öneriyor bazıları önermiyor.ben en son diyetisyenimn verdiği spl... markayı kullnaıyorum biraz pahalıya geliyor ama en doğala yakını buymuş.tatlandırıcı içni vücut tanımayıp şeker gibi algılaıyor diyenlerde var ama 2 ayda 12 kg verdim ben ve hiç tatlandırıcısız durmadım yoksa ot gibi geliyor içtiklerim.ama yapabilirsen tabiki daha sağlıklısı hiç kullanmamak.
gelmeyeceklerse dediğin gibi çok az çikolatayı o zaman ...süpersin valla umarım tekrarlamaz hastalığı geçmiş olsun
ahh beende o kendie ait zaman dilimini seviyorum
yufkadan değil yağdandır bence gözlemyede böreğede fazlaca yağ konuyor
allah kolaylık versin ablacımsanada sabır versin
yok valla gelmezler apratmandakiler hep babamın eski iş arkadaşları babamlara gerilrler bizde geneldeorda oluruz bizegelen olmaz
çikolatayı çok az alacağım zaten ama bu hafta yaaparım temizlikbakalım
yok bukadarını başarmış olamazsın şişliktir
hamarat arkadaşım
off afiyet olsun umarım tartıya yansımaz
bir eksiklik olursa menüde uyarırız destek bulursun burada motivasyon için merak etme
fotoları görmek için akadaş olarak eklenmek lazım
geçmiş olsun
bende 2 gün önce yapmıştım, senin fırında fikrinde güzele benziyor dene bakalım güzel olursa yaparız....Aslında onuda yapıyorumda meyvada yiyorum bu hafta azltırım meyva işini zaten bu hafta sebze yiycem herkes karnıbahardan bahsetmiş canım çekti yarın inşallah yapıcam.
Kızlar üst kattan banyoya şakır şakır su geliyor aradık yönetimi bu saatte bişey yapamzlarmış off ya birde kirli suysa korkunç bişey Allahtan yarın temizlik günü inşallah kadın gitmeden işi bitirirler ya çok akarda banyo göl olursa o kadar dedim kadına ama boşboş bakıyor suratıma ben olsam çoktan yapmıştım bu işi üff ya bazı insanlar bilmiyor apartmanda oturmayı illa bağırmakmı lazım puf yanii.
Ayşecim bu bence kilo değil ödem tarçın karanfil çayı en az 2 fincan çok işe yarıyor bolda su.
aaaa ama lütfen bak bende uydum kurala :)Herkese merhaba ve kocaman günaydın. Geçmişi okuyamıcam maalesef 10 günlük birikmiş mutlu koyduğun fotoları gördüm maşallah hepiniz fıstıksınız nasib olmadı görüşmek bir dahaki sefere inşallah...
Herkesler iyidir umarım. 10 gündür yeme düzenim bozuk maalesef ama aynı kilodaydım dün tartıldığımda nasıl mutlu oldum anlatamam.. Spor yapma şansım yoktu ama koşuşturmacam çoktu..
Evet yola devam ediyorum. Yalnız kızlar büyükmü konuştuk naptık 10 hafta 10 kilo sözleşmesine kimse uyamadı sanırım 1-2 kişi vardı onun dışında döküldük. Yeni hedefim yıl sonunda 80leri görmek inşallah...:18:
canım süt ile meyve yemek acıkmanı geciktirir, çayı şekersiz iç zamanla alışıyor insan.....arkadaslar aklima takilan bazi sorular var yardimci olursaniz sevinirim
ara ögunlerde benim tercihim genelde meyve yemek ama meyveyi de ya yogurtla ya da sutle birlikte yemek gerekiyormus diye duydum ne kadar dogru?
bir de ben cayimin sekerinden cok zor vazgectim simdilik tatlandirici ile iciyorum tatsiz hic icemiyorum acaba yanlis mi yapiyorum
ya haftasonu kacamagi tartiya 2 kilo olarak yansimis bu mumkun mu ya iki gunde hemen farketmis sabah tartida 96 yi görunce gözlerime inanamadim puff
hep olursun bu gezmeyle :)))ilk defa 1.oldummmama yoğunluktan çiçekleri kabul edemedim bile dereceye girenleri kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkr eder ve herkesin sağlıklı bir şekilde sağlıklı kilolarına düşmelerini canı gönülden isterim
sağolun varolunnn
inşallah biter yoksa gerçekten mahvolursunMerhabalar şuan evde temizlik var birde adamlar geldi banyoyu yapıyolar ama mahfettiler banyo berbat şansa bak milletin zorunu biz çekiyoruz kadın dökmüş kezzabı delmiş boruları aslında çağırmak lazım temizliğe inşllah kadın gitmeden iş biter yoksa ben mahvolurummmm.
Günaydın ilbatumcum bak hemen üstüme alındım:))
ay iğrenç valla allak kolaylık versin canımKızlar üst kattan banyoya şakır şakır su geliyor aradık yönetimi bu saatte bişey yapamzlarmış off ya birde kirli suysa korkunç bişey Allahtan yarın temizlik günü inşallah kadın gitmeden işi bitirirler ya çok akarda banyo göl olursa o kadar dedim kadına ama boşboş bakıyor suratıma ben olsam çoktan yapmıştım bu işi üff ya bazı insanlar bilmiyor apartmanda oturmayı illa bağırmakmı lazım puf yanii.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
mutlucum çok geçmiş olsun cnm
yorumlarınız için saolun kızlar ama ben 3 gündür 102leri görüyorum yine çıktım anlamıyorum nasıl oluyo yaa aldıkçada dikkat etmek yerine salıyorum kendimi iyie off offf allahım güç kuvvet ver bana
sorun senin göbekte otururken baktım bu kız nasıl kilolu fıstık dedim boydan görünüyor göbek bol mekik çek ihmal etme hem sabah hem akşam çek mekiğivalla son 3 gündür 102 kiloyum gözükmeselerde sıkıştırılmış yağ olarak vucudumun her hücresinde varlar cnm :) ayrıca bence gayet görünür haldeler
tatlandırıcı iyiy değil vucut onu tanımayıp şeker sanıp yağ olarak depolıyor deniyor ama içmiyorsanda zor tabiarkadaslar aklima takilan bazi sorular var yardimci olursaniz sevinirim
ara ögunlerde benim tercihim genelde meyve yemek ama meyveyi de ya yogurtla ya da sutle birlikte yemek gerekiyormus diye duydum ne kadar dogru?
bir de ben cayimin sekerinden cok zor vazgectim simdilik tatlandirici ile iciyorum tatsiz hic icemiyorum acaba yanlis mi yapiyorum
ya haftasonu kacamagi tartiya 2 kilo olarak yansimis bu mumkun mu ya iki gunde hemen farketmis sabah tartida 96 yi görunce gözlerime inanamadim puff
Merhabalar şuan evde temizlik var birde adamlar geldi banyoyu yapıyolar ama mahfettiler banyo berbat şansa bak milletin zorunu biz çekiyoruz kadın dökmüş kezzabı delmiş boruları aslında çağırmak lazım temizliğe inşllah kadın gitmeden iş biter yoksa ben mahvolurummmm.
cok tesekkur ederim cevap icin
ben aslinda pek bagdastiramiyorum meyve ve sut birlikte ama ara ögunlerde bir de öyle denerim artik
2 ay da 12 kilo super dogrusu tebrik ederim darisi basima :18:
aaaa ama lütfen bak bende uydum kurala :)
hep olursun bu gezmeyle :)))
canım çok geçmiş olsun bu arada...
.....
aaaa ama lütfen bak bende uydum kurala :)
canım süt ile meyve yemek acıkmanı geciktirir, çayı şekersiz iç zamanla alışıyor insan.....
Hep olursun bu gezmeyle :)))
canım çok geçmiş olsun bu arada...
Inşallah biter yoksa gerçekten mahvolursun
alın tabi canım maşalah fıstık gibisin.....
ayşecim nasılsın hazır bitki çaylarını tercih etme bence metabolizma cayını denedinmi?cnm içiyorum bitki çayık ve su 3 litreyi geçiyo bile ama yok
olmuyo anlamadım olmadıkça da kendimi daha çok yemeye veriyorum ben
offf offf
günaydın ilbatumcum bak hemen üstüme alındım:))
hayır canım görüşemedikksemiran didemle de görüştünmü istanbulda
tşk ederiz canım benimm gören gözler güzel de ondan öyle görünüyoruz sanırım ama çok hoş samimi bir buluşmaydı inş tekrar gideceğimgünaydınlarrr
kızlar resimlere baktım hepinizde harikasınız hele ayşe sen nerene sakladın 97 kiloyu , leah inan sana şaşırdım diğer resminle 3-5 yaş var fark diğer kızlara bişey demiyorum zaten
beyza gercekten her verdiğin kilonun seni hoş halinden çok daha hoş güzel hale getirdiği gerçek. şuan çok hoşsun ama dediğin doğru 1-2 seye sığıp oldu dediğimiz anda(misal ben) yemeye başlıyor çat diye artıya geçiyoruz. 70 lere inipte gözden kaybolanlar 90 oldum diye geri dönerler diye gerçekten korkuyorum. o yuzden belirlediğimiz hedefe kadar toparlanmamız sart. 3 gündür yas halinde hem kendime kızıyorum hem yiyorum. nasıl bir delilikse. midem delinmiş gibi ağrıyor gaz ağrım falan var yine durmadım. özetle hepimiz hala normal kilolarımızdan çok uzağız benim normal kilom 73 altı. ortalama 70 altı desek daha yolumuz uzun. ben vermek yerine almakla meşkul olduğumdan daha da uzağım hedefimden. 89 çıktım sabah.
gerçekten öylesin canım........
dün felaket bir gündü diyet açısından dünyaları yedim kaçırmak değil öküz gibi yedim valla offfff
ama bugün tartıya yansımadı demekki verdiklerim yağdan gitmiş kasdan gitmiş olsaydı hemen yansırdı tartıya en azından buna sevindim bugün çokk dikkat edicem
tebrik ederimilk defa 1.oldummmama yoğunluktan çiçekleri kabul edemedim bile dereceye girenleri kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkr eder ve herkesin sağlıklı bir şekilde sağlıklı kilolarına düşmelerini canı gönülden isterim
sağolun varolunnn
Ayşecim bu bence kilo değil ödem tarçın karanfil çayı en az 2 fincan çok işe yarıyor bolda su.
Nevincim görüşemedik çok üzüldüm ama sebebi ve sonucunu duyunca dahada üzüldüm Allahım tüm depremde zarar görenlere yardım etsin acil şifalar versin arkadaşına da tabikide ve ölenlere rabbim rahmet eylesin cennet köşesinden yerler versin senle de inş ist de görüşrüzz 15 tatile yine gideceğim kısmetse biletlere baktım bu sefer annemle gideceğiz nasipse
Kizlar merhabalar umarim unutulmamisimdir baya bi suredir ailevi problemlerden dolayi giremedim sizlere de bi haber veremedim kuura bakmazsiniz dimi hem tekrar beni araniza kabul edermisiniz bilmiyorum
pınarcım unutulmadın tabii ki problemlerini çözmüşsündür inşallah canım
ayşeeeeeee yemeeeeeeee
beyzacım hepimiz biraz bişeyler verdik diye kendimizi daha iyi hissediyoruz ama biliyoruz daha yolumuz uzun verecek kilomuz azalsa da daha bunu koruması var belki de en zoru bu
yani sen yine de kendine haksızlık etme güzel kilolar verdik şükürler olsun ama verdik diye de dağıtmak yemeye devam etmek yok aynı düzenimize devam ediyoruz canım bugün diyetisyen gününmüş ne dedi acaba meraktayım
mutlu sen nasıl oldun bol su ve yeşil çayı ihmal etme canım ayaklarını mutlaka sıcak tut ayrıca sen de yemeeeee
artıyı görünce yemek değil yememek lazım geliyo canlarım
ah asum ahhhhh
yedikten sonra pişman oluyorum ama kendimi almıyorum yemektende
dün koca 1 salata kasesi kısır yaptım ve yedim patlaya patlaya yedim hemde((
canımişte yanlış burda zaten herşeyden yiyin ama noooooooolur abartmayın ölçüyü aşmayın yine siz üzüleceksiniz
ah asum ahhhhh
yedikten sonra pişman oluyorum ama kendimi almıyorum yemektende
dün koca 1 salata kasesi kısır yaptım ve yedim patlaya patlaya yedim hemde((
canım sen listeden çıktın ama 2 hafta yine düzenli girersen giriyorsun zaten, ablan hakkında hayırlısı olsun ne diyelim evlenmek gibi boşanmakta var, böyle daha iyi olacağına inanıyorsanız iyi olsun ne diyelim..........
ınsallah zamanla alısıcak oda ve bugunler gerıde kalıcak dedıgın gıbı banucum. yena haklı ne yapsın zaten lıste kalabalık hangımızle ugrasıcak. tartılma sansım olmadı ama belkı 500 600 gr almısımdır dıyorum yarın sabah tartılıcam bu sabah kahvaltıya mısafırım vardı sabah tartılamadım. bakalım ınsallah fazla gecmemıstır..Canım zor günler atlatmışsınız inşallah bugünler geride kalır sanırım listede değilsin ama tekrar girersin haklı olarak yenada bir süre gelmeyeni çıkartıyor takibi zor olduğundan bu arada dietin ne alemde artılara geçmedin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?