Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok tesekkur ederim cevap icin
ben aslinda pek bagdastiramiyorum meyve ve sut birlikte ama ara ögunlerde bir de öyle denerim artik
2 ay da 12 kilo super dogrusu tebrik ederim darisi basima :18:

gelmeyeceklerse dediğin gibi çok az çikolatayı o zaman ...
yok canım ya ne hamaratlığı benimki şaşkınlıktan erken kalkma :))) ama haftasonu kahvaltılarımız özeldir her zaman :)
afiyet oldu da inşallah tartıya yansımaz dediğin gibi.... ama onuda çok erken yedik saat 3-4 civarı falandı sonra hiçbir şey yemedim ,gezmeden gelince nescafe içtim şekersiz o kadar :)
Aslında onuda yapıyorumda meyvada yiyorum bu hafta azltırım meyva işini zaten bu hafta sebze yiycem herkes karnıbahardan bahsetmiş canım çekti yarın inşallah yapıcam.
bende 2 gün önce yapmıştım, senin fırında fikrinde güzele benziyor dene bakalım güzel olursa yaparız....

ne insanlar var ya apartmanda yaşamayı bilmiyor ama yaşıyor işte.....

aaaa ama lütfen bak bende uydum kurala :)
canım süt ile meyve yemek acıkmanı geciktirir, çayı şekersiz iç zamanla alışıyor insan.....
hep olursun bu gezmeyle :)))
canım çok geçmiş olsun bu arada...
inşallah biter yoksa gerçekten mahvolursun
Günaydın ilbatumcum bak hemen üstüme alındım:))

alın tabi canım maşalah fıstık gibisin.....

ay iğrenç valla allak kolaylık versin canım

valla son 3 gündür 102 kiloyum gözükmeselerde sıkıştırılmış yağ olarak vucudumun her hücresinde varlar cnm :) ayrıca bence gayet görünür haldeler
sorun senin göbekte otururken baktım bu kız nasıl kilolu fıstık dedim boydan görünüyor göbek bol mekik çek ihmal etme hem sabah hem akşam çek mekiği
bırakma sakın

tatlandırıcı iyiy değil vucut onu tanımayıp şeker sanıp yağ olarak depolıyor deniyor ama içmiyorsanda zor tabi
haftasonu kaçamağı 2 kilo olamaz

kezzap yapıyor heryeri deliyor ya olan sana oldu

dün felaket bir gündü diyet açısından dünyaları yedim kaçırmak değil öküz gibi yedim valla offfff
ama bugün tartıya yansımadı demekki verdiklerim yağdan gitmiş kasdan gitmiş olsaydı hemen yansırdı tartıya en azından buna sevindim bugün çokk dikkat edicem

cok tesekkur ederim cevap icin
ben aslinda pek bagdastiramiyorum meyve ve sut birlikte ama ara ögunlerde bir de öyle denerim artik
2 ay da 12 kilo super dogrusu tebrik ederim darisi basima :18:

canım benim doğum kilolarımda var üstümde.9 aylık bir kızım var.kızıma diyetteyken hamiş kalmıştım.tam 82 kg iken.96 ile doğuma gittim.93,5 ile çıktım 40 ım çıktığında 90 a kadar düşmüştümki sonra emzirirken 97 oldum.insülin direncim var bu bir dezavantaj ama emziriyorum bu da avanatajım.

aaaa ama lütfen bak bende uydum kurala :)

hep olursun bu gezmeyle :)))
canım çok geçmiş olsun bu arada...

.....

bende 10 haftada 10 kg yarışında hayaller kurmuştum.bi 84 olsm daha ne isterim diye?ama hayaldi benm için sadece bir hayal o zamanlar biliyordumki insülin direncim vardı ve yavaş kilo verecektim..ama çok şükür 83 üde gördüm yaa memlekete gitmeden daha ne isterim?abimler gelmişti hafta içi.bizim yenge yazın biraz laf dokundurmuştu kilolarıma.çok üzülmştüm daha 6 aylıktı bebem o zaman...şimdi ise daha kapıdan girerken 'ne oldu sana ne yaptın sen kilomu verdin' fln şeklinde dumur bir ifadeye büründü.ben bir prenses edasıyla 'hıhı verdim biraz dedim'.tüm gece yediklerime fln baktı.ben hayatta yapamam tatlısız hamur işsiz duramam bana göre değil deyip durdu.bende aç kalınmayınca zor olmuyor dedim.1 dlm kek yedim sadece tüm olanlardan.zaten onlar gelecek diye tüm evi temizleyip etraf toplamaktan kekte erimiştir heralde:)

bu hafta hareket yok bende şimdilik.1 haftadır bilgisayarımla ayrı kalmıştık.özlemişim:)))bayramda da muhtemeln şehir dışına gideceğiz.camlarım ve mutfağım pırıl pırıl oldu zaten.evi dip köşe yapsam tamamdır.leslieyide özledim.ne zaman yapsamki?

o 1-2 kişinin biri senin zaten canım nasılsın ne var ne yok?

cnm içiyorum bitki çayık ve su 3 litreyi geçiyo bile ama yok
olmuyo anlamadım olmadıkça da kendimi daha çok yemeye veriyorum ben
offf offf
ayşecim nasılsın hazır bitki çaylarını tercih etme bence metabolizma cayını denedinmi?

günaydın ilbatumcum bak hemen üstüme alındım:))

fıstıksın zaten banucum allah kolaylık versin evde tadilat zor.

semiran didemle de görüştünmü istanbulda
hayır canım görüşemedikk
günaydınlarrr

kızlar resimlere baktım hepinizde harikasınız hele ayşe sen nerene sakladın 97 kiloyu , leah inan sana şaşırdım diğer resminle 3-5 yaş var fark diğer kızlara bişey demiyorum zaten
tşk ederiz canım benimm gören gözler güzel de ondan öyle görünüyoruz sanırım ama çok hoş samimi bir buluşmaydı inş tekrar gideceğim
maşallahımız var hepimizin de vereceğiz şimdi herkes rolantiye çekti vücutları ben koruma diyetini ole güzel beceriyorum ki temmuzdan bu yana korumadayım süper ama tabiki bu demek değil ki koruma derken pat diye 5 kiloyu birden almayacağım demek değil belki de o da bekliyorrrrr o yüzden aklımı başıma alıp hemen sıkmalıyımmmm

gerçekten öylesin canım........
daha çok var tatlım fit olmaya eminim ben 6 lı kiloları görmeden de olmaz diyorum boyum kısa resimlerde görülüyorr bana fit olmam için 6 lı bir kilo ideal bakalım bayram sonu nasıl becereceğim bu bir haftalık tatil modu bana 88 den 89 çıkmama sebep olmuşşşş hemen atmalıyım bayrama kadar en azındaan su içmeyi hareket etmeyi becerebilirsem düzelecek herşey

Nevincim görüşemedik çok üzüldüm ama sebebi ve sonucunu duyunca dahada üzüldüm Allahım tüm depremde zarar görenlere yardım etsin acil şifalar versin arkadaşına da tabikide ve ölenlere rabbim rahmet eylesin cennet köşesinden yerler versin senle de inş ist de görüşrüzz 15 tatile yine gideceğim kısmetse biletlere baktım bu sefer annemle gideceğiz nasipse

günaydın kızlar temizliğimi yaptım ve geldim benim internetim yavaş olduğu için geçmişi pek okuyamıyordum ama bu hafta kablolu internetimi alacağım önce ev telefonu lazımmış ev telefonumu bağlasınlar hemen internetede abone olacağım en azından geçmişi okuyabilirim yağ kaybetmişim diye diyette çok kaçamak yapmak yok

tebrik ederim

Ayşecim bu bence kilo değil ödem tarçın karanfil çayı en az 2 fincan çok işe yarıyor bolda su.

benim ençok sevdiğim çaydır çaydan başka ot çayı içemiyorum

hadi ben kaçtım okula gideeceğim hazırlanayım bebişleri özledim sarılayım doya doyaa öptm sizleri deee akşama görüşürüz artıkımmm

evet canım bende cok üzüldüm terslikler üstüste geldi hamd olsun yine geldik iş başı yaptım. fotolarınızı gördüm maşallah semiran bebek gibisin.

görüşürüz inşallah bu sefer daha uzun zaman istanbuldan ayrılmam. öptüm seni.

Kizlar merhabalar umarim unutulmamisimdir baya bi suredir ailevi problemlerden dolayi giremedim sizlere de bi haber veremedim kuura bakmazsiniz dimi hem tekrar beni araniza kabul edermisiniz bilmiyorum

pınarcım unutulmadın tabii ki problemlerini çözmüşsündür inşallah canım

ayşeeeeeee yemeeeeeeee
beyzacım hepimiz biraz bişeyler verdik diye kendimizi daha iyi hissediyoruz ama biliyoruz daha yolumuz uzun verecek kilomuz azalsa da daha bunu koruması var belki de en zoru bu
yani sen yine de kendine haksızlık etme güzel kilolar verdik şükürler olsun ama verdik diye de dağıtmak yemeye devam etmek yok aynı düzenimize devam ediyoruz canım bugün diyetisyen gününmüş ne dedi acaba meraktayım
mutlu sen nasıl oldun bol su ve yeşil çayı ihmal etme canım ayaklarını mutlaka sıcak tut ayrıca sen de yemeeeee
artıyı görünce yemek değil yememek lazım geliyo canlarım

ah asum ahhhhh
yedikten sonra pişman oluyorum ama kendimi almıyorum yemektende
dün koca 1 salata kasesi kısır yaptım ve yedim patlaya patlaya yedim hemde ((

ah asum ahhhhh
yedikten sonra pişman oluyorum ama kendimi almıyorum yemektende
dün koca 1 salata kasesi kısır yaptım ve yedim patlaya patlaya yedim hemde ((

canımişte yanlış burda zaten herşeyden yiyin ama noooooooolur abartmayın ölçüyü aşmayın yine siz üzüleceksiniz

canımişte yanlış burda zaten herşeyden yiyin ama noooooooolur abartmayın ölçüyü aşmayın yine siz üzüleceksiniz

üzülüyorum ztn cnm
dün eşimin abisinin doğum günüydü
sabah kv kp geldile bize akşam pasta alıp gitcez diye eşimde yok dedi onlarda ısrar etti yok dedi yine onlar gidince bende ısrar ettim biraz kötülük olmasın dedim doğum günü ne ise ama bayramda git sonra istersen yine konuşma dedim
onunda benimde moralim çok bozuk gerçekten
artık bunaldım
sosyal hayat sıfır
kızlarla buluşmak o yüzden çok iyi geldi bana

Son düzenleme:
bu arada cuma günü süper geçti özellikle bana çok iyi geldi
evlendiğimden beri yani 2 bucuk yıldır hiç bir arkadaşımla dışarıda buluşmamıştım
sadece geçen ramazanda 1 kere arkadışımla iş yerinden iftara gittim o kadar
artık iyice asosyal oldum
kızları ztn seviyodum ama tanıuşmak çok daha güzeldi
hepsi çok şeker çok içten ve gerçekten oldugu gibi idi
ama c.tesi ve pazar deprosyandaydım resmen evden çıkmadım
iş güç bitmiyo emir de o kadar huysuzdu ki kafama kaldırmıyo artık
yaşanan herşey yordu beni ne yapıcam bilmiyorum
herşey düzelir umarım ama çok zor

evet cnm hklısın evlenmek gıbı bosanmakta alın yazısı tabı uzgun nede olsa 16 yıllık evlılıgı bıttı ama alısıcak elbette.

ınsallah zamanla alısıcak oda ve bugunler gerıde kalıcak dedıgın gıbı banucum. yena haklı ne yapsın zaten lıste kalabalık hangımızle ugrasıcak. tartılma sansım olmadı ama belkı 500 600 gr almısımdır dıyorum yarın sabah tartılıcam bu sabah kahvaltıya mısafırım vardı sabah tartılamadım. bakalım ınsallah fazla gecmemıstır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…