neyse bol bol spor yaparsın eritirsin sen ben gibi misin sankidün felaket bir gündü diyet açısından dünyaları yedim kaçırmak değil öküz gibi yedim valla offfff
ama bugün tartıya yansımadı demekki verdiklerim yağdan gitmiş kasdan gitmiş olsaydı hemen yansırdı tartıya en azından buna sevindim bugün çokk dikkat edicem
ohhh iyi yapmışsın sen zayıfla ona bak imalı imalı :))) zaten şu çevreye inat bir an önce zayıflamak istiyorum ...canım benim doğum kilolarımda var üstümde.9 aylık bir kızım var.kızıma diyetteyken hamiş kalmıştım.tam 82 kg iken.96 ile doğuma gittim.93,5 ile çıktım 40 ım çıktığında 90 a kadar düşmüştümki sonra emzirirken 97 oldum.insülin direncim var bu bir dezavantaj ama emziriyorum bu da avanatajım.
bende 10 haftada 10 kg yarışında hayaller kurmuştum.bi 84 olsm daha ne isterim diye?ama hayaldi benm için sadece bir hayal o zamanlar biliyordumki insülin direncim vardı ve yavaş kilo verecektim..ama çok şükür 83 üde gördüm yaa memlekete gitmeden daha ne isterim?abimler gelmişti hafta içi.bizim yenge yazın biraz laf dokundurmuştu kilolarıma.çok üzülmştüm daha 6 aylıktı bebem o zaman...şimdi ise daha kapıdan girerken 'ne oldu sana ne yaptın sen kilomu verdin' fln şeklinde dumur bir ifadeye büründü.ben bir prenses edasıyla 'hıhı verdim biraz dedim'.tüm gece yediklerime fln baktı.ben hayatta yapamam tatlısız hamur işsiz duramam bana göre değil deyip durdu.bende aç kalınmayınca zor olmuyor dedim.1 dlm kek yedim sadece tüm olanlardan.zaten onlar gelecek diye tüm evi temizleyip etraf toplamaktan kekte erimiştir heralde:)
bu hafta hareket yok bende şimdilik.1 haftadır bilgisayarımla ayrı kalmıştık.özlemişim:)))bayramda da muhtemeln şehir dışına gideceğiz.camlarım ve mutfağım pırıl pırıl oldu zaten.evi dip köşe yapsam tamamdır.leslieyide özledim.ne zaman yapsamki?
iyiyim canım ya sen nasılsın?o 1-2 kişinin biri senin zaten canım nasılsın ne var ne yok?
ayşecim nasılsın hazır bitki çaylarını tercih etme bence metabolizma cayını denedinmi?
fıstıksın zaten banucum allah kolaylık versin evde tadilat zor.
16 yılda bayağı uzunmuş gerçekten ama alışacak mecbur ne yapsın hayat devam ediyor değil mi? çocuklar nasıl çok etkilendiler mi?evet cnm hklısın evlenmek gıbı bosanmakta alın yazısı tabı uzgun nede olsa 16 yıllık evlılıgı bıttı ama alısıcak elbette.
ınsallah zamanla alısıcak oda ve bugunler gerıde kalıcak dedıgın gıbı banucum. yena haklı ne yapsın zaten lıste kalabalık hangımızle ugrasıcak. tartılma sansım olmadı ama belkı 500 600 gr almısımdır dıyorum yarın sabah tartılıcam bu sabah kahvaltıya mısafırım vardı sabah tartılamadım. bakalım ınsallah fazla gecmemıstır..
Doyetisyende 83.6 ciktim. Ama 1,3 yagdan vermisim. Cok su almisim, nedeni belli diil. Bana bir protein diyeti yazdi. Emzirdigimicin meyve artirdi biraz ama haftada 2 gun kastircaz biraz... 15 gune 70'leri gostercem sana dedi... Bakalim.. Bir silkeleniym artik...
bende iyim hamd olsun. Ben 2 kere yaptım tadı çok güzel.neyse bol bol spor yaparsın eritirsin sen ben gibi misin sanki
ohhh iyi yapmışsın sen zayıfla ona bak imalı imalı :))) zaten şu çevreye inat bir an önce zayıflamak istiyorum ...
Kesin erimiştir canım ya 1 dilim kek o kadar işe kalmamıştır bile......
Benimde mutfağı temizlemem lazım buzdolabını yaptım, camlar ve ev tamam ama mutfak dolapları var ,içleri temiz zaten sadece kapaklar.....
Iyiyim canım ya sen nasılsın?
Aslında kimler verdi belirlense iyi olur değil mi?
Ece var ,ben varım başka kim var acaba?
Canım ya sana zahmet olmazsa şu metabolizma çayının tarifini yazar mısın? Daha önce yayınlanmıştı ama yazmamıştım unuttum sözde unutmam demiştim(((
16 yılda bayağı uzunmuş gerçekten ama alışacak mecbur ne yapsın hayat devam ediyor değil mi? çocuklar nasıl çok etkilendiler mi?
Daha çok gel ya özlüyorum valla
ne güzel canım a bende görsem şu 70leri az kalmış senin maşallah, ha gayret 15 güne kesin görürsün ......
Doyetisyende 83.6 ciktim. Ama 1,3 yagdan vermisim. Cok su almisim, nedeni belli diil. Bana bir protein diyeti yazdi. Emzirdigimicin meyve artirdi biraz ama haftada 2 gun kastircaz biraz... 15 gune 70'leri gostercem sana dedi... Bakalim.. Bir silkeleniym artik...
Canım, hamileyken mandalina inanılmaz rahatsız ediyordu beni, o kadar fazla kusturuyor ve midemi ağrıtıyordu ki. O zaman öğrenmiştim, sadece mandalinada bulunan bir asit cinsi, bazı kişilerde mideye çok fazla dokunuyor, bebeklere de verilmiyor o yüzden. Hamilelikten sonra normale döndüm ama :)arkadaslar bısı sormak ıstıyorum gecen haftasonu kacamak yaptım kahvaltıya gıttık arkadaslarla ve ben orda baya karıstırdım mıdemı kahvaltıda borek vardı onu yedım daha bısuru sey en son kahve ıcerken mıdem agrıdı bırde mandalına yemıstım neyse o kadar sıddetlı agrıdıkı öluyorum sandım mıdem delındı zannettım onem vermedım mıdemı sasırttım ondandır dedım bugunde arkadas gozleme yaptı ondan yedım bırde mandaına 1-1.5 saat sonra yıne delınmıscesıne agrıdı mıdem ıshal ve mıde agrısı yasadım acaba yufka alerjısı olabılırmı nsan genelde mayalı seyler alerjı yapar ınsanı ama benı mayasızlar yapıyor galıba hıç tanıdıgınız var mı boyle olan sankı mıdem delındı ya bır gozleme ne lere kadırmıs bıda yememeye yemın ettım borek gozleme yanı yufka ve mayasız seylerı
........ kutlamak için kimsenin emrine gerek yok değil mi? bizim insanımız bayramına sahip çıkar ,ATAsına sahip çıkar ,çocuklarına bu coşkuyu tattırır....
ne güzel fotoğraflar öyle tüylerim diken diken oldu inan
ayaklarınıza, ağzınıza, yüreğinize sağlık.....
iptal edenlerin niyeti belli zaten
ben şimdi 10 KASIM'ı merak ediyorum utanmayıp onuda iptal edebilirler çünkü bayramın bittiği günün ertesi, hani hiçbir zaman uzatılmayan bayram tatili uzatılabilir gibime geliyor nedense bunlara güvenmiyorum......
Ne güzel bir gün geçirmişsin bende cumhuriyetin 75.yıl kutlamalarında kaltılmıştım çok güzeldi babmbaşka bir duygu yaşıyor insam..........
Evet arkadaşlarım, orada olmak güzeldi gerçekten. Gelince bir kareyi de sizlerle paylaşmak istedim o duyguyla :)......... umut çok güzel resimler insan gurur duyuyor tebrik ederim gitmişsin katılmışsın.........
Kimi diyetisyenler adet haftası tartmıyorlar bile Mutlu. 4-5 kiloya kadar yanıltma olabilir diyorlar. Ben de tüm arkadaşlarımıza katılıyorum, bol su iç bol maydonoz ye. Bu haftanın güzelliği şu; bu haftanın sonunda azıcık dikkatle müthişşş güzel sonuç alabiliyorsun tartıdan.kızlar sabah tam 89.800 çıktım. geçen cuma 85.900, bu cuma 87.500 çıkmıştım. bu sabah 89.800 ile 1 haftada 4 kg, 2 günde 2.5 kg almış bulunmaktayım. evet dün adet oldum ve sapıttım yerken ama herhalde bu kadar kilo almak için gerekli olan yaklaşık 6000x4 kaloriyi 7 günde almayı başarmış olabilirmiyim. ayyyyyyyyyyyyyyy öffffffffffffffffffffff. uyuz bir durum hayatımız dikkat etmekle geçmek zorunda yoksa 2-3 ayda giden kilo 1 haftada geri dönüyor.
Hoşgittin Semiran :)) O da ne demekse :) Allah kavuştursun :)merhabalar ben geldim hem topiğe hem samsuna nasılsınız ben iyiyim güzel bir istanbul yaptım çok güzel saatler yaşadım güzeldi çokkk güzel bir de ayrılık olmasaaa:26::26::26::26: neyse diyete ara verdim ama ne haldeyim bilmiyorum bakalım yarın sabah itibariyle düzene devam inş çok abartmamışımdırr:))
Yaptığımız hata bu zaten ayşacim lütfen yeme.cnm içiyorum bitki çayık ve su 3 litreyi geçiyo bile ama yok
olmuyo anlamadım olmadıkça da kendimi daha çok yemeye veriyorum ben
offf offf
Şükür bitti şimdi kadın temizliyor Allahtan.aaaa ama lütfen bak bende uydum kurala :)
canım süt ile meyve yemek acıkmanı geciktirir, çayı şekersiz iç zamanla alışıyor insan.....
hep olursun bu gezmeyle :)))
canım çok geçmiş olsun bu arada...
inşallah biter yoksa gerçekten mahvolursun
alın tabi canım maşalah fıstık gibisin.....
Sorma ya birde ben uğraştım onun yüzünden.ay iğrenç valla allak kolaylık versin canım
sorun senin göbekte otururken baktım bu kız nasıl kilolu fıstık dedim boydan görünüyor göbek bol mekik çek ihmal etme hem sabah hem akşam çek mekiği
bırakma sakın
tatlandırıcı iyiy değil vucut onu tanımayıp şeker sanıp yağ olarak depolıyor deniyor ama içmiyorsanda zor tabi
haftasonu kaçamağı 2 kilo olamaz
kezzap yapıyor heryeri deliyor ya olan sana oldu
Sağol canım ohh övgüler aldım sağo valla bitiyor şükür.o 1-2 kişinin biri senin zaten canım nasılsın ne var ne yok?
ayşecim nasılsın hazır bitki çaylarını tercih etme bence metabolizma cayını denedinmi?
fıstıksın zaten banucum allah kolaylık versin evde tadilat zor.
Güle güle canım özlem gider bebişlerinle.hadi ben kaçtım okula gideeceğim hazırlanayım bebişleri özledim sarılayım doya doyaa öptm sizleri deee akşama görüşürüz artıkımmm
Afiyet olsun canımmm olmuş artık napalım artık kaçırma ama.ah asum ahhhhh
yedikten sonra pişman oluyorum ama kendimi almıyorum yemektende
dün koca 1 salata kasesi kısır yaptım ve yedim patlaya patlaya yedim hemde((
Gene bulışalım bizde geliriz inşallah.bu arada cuma günü süper geçti özellikle bana çok iyi geldi
evlendiğimden beri yani 2 bucuk yıldır hiç bir arkadaşımla dışarıda buluşmamıştım
sadece geçen ramazanda 1 kere arkadışımla iş yerinden iftara gittim o kadar
artık iyice asosyal oldum
kızları ztn seviyodum ama tanıuşmak çok daha güzeldi
hepsi çok şeker çok içten ve gerçekten oldugu gibi idi
ama c.tesi ve pazar deprosyandaydım resmen evden çıkmadım
iş güç bitmiyo emir de o kadar huysuzdu ki kafama kaldırmıyo artık
yaşanan herşey yordu beni ne yapıcam bilmiyorum
herşey düzelir umarım ama çok zor
Allah hayırlısını etsin canım sen gene listeye girersin.neyse azla kurtarmışsın.evet cnm hklısın evlenmek gıbı bosanmakta alın yazısı tabı uzgun nede olsa 16 yıllık evlılıgı bıttı ama alısıcak elbette.
ınsallah zamanla alısıcak oda ve bugunler gerıde kalıcak dedıgın gıbı banucum. yena haklı ne yapsın zaten lıste kalabalık hangımızle ugrasıcak. tartılma sansım olmadı ama belkı 500 600 gr almısımdır dıyorum yarın sabah tartılıcam bu sabah kahvaltıya mısafırım vardı sabah tartılamadım. bakalım ınsallah fazla gecmemıstır..
Listeni paylaşsana leah belki bende yapardım.Doyetisyende 83.6 ciktim. Ama 1,3 yagdan vermisim. Cok su almisim, nedeni belli diil. Bana bir protein diyeti yazdi. Emzirdigimicin meyve artirdi biraz ama haftada 2 gun kastircaz biraz... 15 gune 70'leri gostercem sana dedi... Bakalim.. Bir silkeleniym artik...
Sorma umutcum mahvolduk Allahtan şansıma kadın vardı temizledi banyo korku filmi gibiydi.Nedense haftasaonu hepimize bişeyler oluyor ben bu sefer çok hasarlı olmadan atlattım kahvaltıyı süper yaptım akşama kadar bişey yemedim evdede biraz makarna yoğurt yedim.Canım, hamileyken mandalina inanılmaz rahatsız ediyordu beni, o kadar fazla kusturuyor ve midemi ağrıtıyordu ki. O zaman öğrenmiştim, sadece mandalinada bulunan bir asit cinsi, bazı kişilerde mideye çok fazla dokunuyor, bebeklere de verilmiyor o yüzden. Hamilelikten sonra normale döndüm ama :)
Buğday intoleransı da olabilir ama o zaman sadece yufkaya değil beyaz undan yapılan diğer gıdalara da tepki verirdin.. Geçmiş olsun..
Evet arkadaşlarım, orada olmak güzeldi gerçekten. Gelince bir kareyi de sizlerle paylaşmak istedim o duyguyla :)
Kimi diyetisyenler adet haftası tartmıyorlar bile Mutlu. 4-5 kiloya kadar yanıltma olabilir diyorlar. Ben de tüm arkadaşlarımıza katılıyorum, bol su iç bol maydonoz ye. Bu haftanın güzelliği şu; bu haftanın sonunda azıcık dikkatle müthişşş güzel sonuç alabiliyorsun tartıdan.
Hoşgittin Semiran :)) O da ne demekse :) Allah kavuştursun :)
Banucum geçmiş olsun ve de kolay gelsin (banyo için). Çok sinir olurum ben de böyle havadan çıkan, bir sürü iş çıkaran angaryalara. Ama ne yapalım, başa gelen çekiliyorUmarım fazla hasar olmadan halledilir.
Hafta sonu kaçamaklarımı da yazayım:
Cumartesi günü yürüyüş öncesinde pide döner (öğlen yemediğim için akşamla birleştirdim, elde yiyecek bir şey almak zorundaydım.), yürüyüş dağılınca beraber katıldığımız arkadaşlara oturmaya gittik, gecenin onunda 1 dilim su böreği, 1 adet tuzlu kurabiye, 2 çatal elmalı kek(
Pazar günü, nispeten iyi geçti geceye kadar. Gece çekirdek+kabuklu fıstık 150 gr. kadar ve de bir salkım (!) kırmızı üzüm
kızlaaaaar ben geldiiim
ama yoğun ve yorgun geldim :s
yarın kayseriye gidiyorum huppiii
valiz filan filan filannn
Şükür bitti şimdi kadın temizliyor Allahtan.
Sorma ya birde ben uğraştım onun yüzünden.
Sağol canım ohh övgüler aldım sağo valla bitiyor şükür.
Sorma umutcum mahvolduk Allahtan şansıma kadın vardı temizledi banyo korku filmi gibiydi.Nedense haftasaonu hepimize bişeyler oluyor ben bu sefer çok hasarlı olmadan atlattım kahvaltıyı süper yaptım akşama kadar bişey yemedim evdede biraz makarna yoğurt yedim.
merhaba hanimlar,
diyetimin ilk gunu bismillah deyip basladik bakalim hayirlisi
sabah 2 dilim siyah ekmek 1 dilim peynir 1 tatli kasigi ayva receli 1 buyuk bardak tatlandicili cay ile basladim
kizimi okula biraktiktan sonra 45 dakika yurudum
eve gelince bir buyuk bardak yine tatlandiricili yesil cay ictim
arada 1 bardak sut ve 1 meyve yedim
öglen de koca bir kase az yagli salata bir dilim misir ekmegi ve bir tabak patates yemegi yedim
yaklasik 2 litre de su icmisim
simdi de yine bir buyuk bardak cayimi keyifle iciyorum
aksama da 150 gr yogurt icine 2 incir dograyip yemeyi dusunuyorum yaninda belki birkac ceviz
daha su icerim ama sanirim 2 litre ile kalmaz
siz daha tecrubeli arkadaslarin yorumlarini bekliyorum eksik, fazla ya da yanlisim varsa duzeltin arkadaslar cok sevinirim
canım çok sağol yazayım bir kenara tadı güzeldir eminimde karabiber azılaştırmıyor mu?bende iyim hamd olsun. Ben 2 kere yaptım tadı çok güzel.
1 çk tane karabiber
1çk karanfil
1 limon (kabukları soyulursa acı olmuyor)
1 yeşil elma
1 dal çubuk tarçın
2*2,5 lt suda 5 dk kaynatıp ılık içmiştim yani acayip gaz yapmıştı ama kendimi iyi hissetmiştim özellikle bu soğuk günlerde iyi gider.
Evet başarıyla diyetlerine devam edenler hedeflerine ulaşıyor.bende yeni yılda 8 li kiloları hayal ediyorum 2 ay var 89,9 bile olur valla
mandalina bana da hamileyken çok dokunmuştu asitli hiçbir şeyi yiyamiyordum inanılmaz ağrıyordu midem..Canım, hamileyken mandalina inanılmaz rahatsız ediyordu beni, o kadar fazla kusturuyor ve midemi ağrıtıyordu ki. O zaman öğrenmiştim, sadece mandalinada bulunan bir asit cinsi, bazı kişilerde mideye çok fazla dokunuyor, bebeklere de verilmiyor o yüzden. Hamilelikten sonra normale döndüm ama :)
Buğday intoleransı da olabilir ama o zaman sadece yufkaya değil beyaz undan yapılan diğer gıdalara da tepki verirdin.. Geçmiş olsun..
Evet arkadaşlarım, orada olmak güzeldi gerçekten. Gelince bir kareyi de sizlerle paylaşmak istedim o duyguyla :)
Kimi diyetisyenler adet haftası tartmıyorlar bile Mutlu. 4-5 kiloya kadar yanıltma olabilir diyorlar. Ben de tüm arkadaşlarımıza katılıyorum, bol su iç bol maydonoz ye. Bu haftanın güzelliği şu; bu haftanın sonunda azıcık dikkatle müthişşş güzel sonuç alabiliyorsun tartıdan.
Banucum geçmiş olsun ve de kolay gelsin (banyo için). Çok sinir olurum ben de böyle havadan çıkan, bir sürü iş çıkaran angaryalara. Ama ne yapalım, başa gelen çekiliyorUmarım fazla hasar olmadan halledilir.
Cumartesi günü yürüyüş öncesinde pide döner (öğlen yemediğim için akşamla birleştirdim, elde yiyecek bir şey almak zorundaydım.), yürüyüş dağılınca beraber katıldığımız arkadaşlara oturmaya gittik, gecenin onunda 1 dilim su böreği, 1 adet tuzlu kurabiye, 2 çatal elmalı kek(
Pazar günü, nispeten iyi geçti geceye kadar. Gece çekirdek+kabuklu fıstık 150 gr. kadar ve de bir salkım (!) kırmızı üzüm
kızlaaaaar ben geldiiim
ama yoğun ve yorgun geldim :s
yarın kayseriye gidiyorum huppiii
valiz filan filan filannn
Yaptığımız hata bu zaten ayşacim lütfen yeme.
Şükür bitti şimdi kadın temizliyor Allahtan.
Sorma ya birde ben uğraştım onun yüzünden.
Sağol canım ohh övgüler aldım sağo valla bitiyor şükür.
Güle güle canım özlem gider bebişlerinle.
Afiyet olsun canımmm olmuş artık napalım artık kaçırma ama.
Gene bulışalım bizde geliriz inşallah.
Allah hayırlısını etsin canım sen gene listeye girersin.neyse azla kurtarmışsın.
Listeni paylaşsana leah belki bende yapardım.
Sorma umutcum mahvolduk Allahtan şansıma kadın vardı temizledi banyo korku filmi gibiydi.Nedense haftasaonu hepimize bişeyler oluyor ben bu sefer çok hasarlı olmadan atlattım kahvaltıyı süper yaptım akşama kadar bişey yemedim evdede biraz makarna yoğurt yedim.
merhaba hanimlar,
sabah 2 dilim siyah ekmek 1 dilim peynir 1 tatli kasigi ayva receli 1 buyuk bardak tatlandicili cay ile basladim
öglen de koca bir kase az yagli salata bir dilim misir ekmegi ve bir tabak patates yemegi yedim
aksama da 150 gr yogurt icine 2 incir dograyip yemeyi dusunuyorum yaninda belki birkac ceviz
siz daha tecrubeli arkadaslarin yorumlarini bekliyorum eksik, fazla ya da yanlisim varsa duzeltin arkadaslar cok sevinirim
merhaba hanimlar,
canım benim yine geleceğim istanbula orda görüşürüz sağlıkolsunnnn çok tşk ederim buluşma ve resimler için de ayrıca o kadar samimi ve güzel dostluklar kurulmuş ki anlatamam sankş kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi olduk bir dahaki sefere herkes olsun nolurrr herkes gelsin lütfen 15 tatili gözüme kestirdim bakalım kısmet olur Allah nasip ederse diyorum ve bekliyorumm....:)evet canım bende cok üzüldüm terslikler üstüste geldi hamd olsun yine geldik iş başı yaptım. fotolarınızı gördüm maşallah semiran bebek gibisin.
görüşürüz inşallah bu sefer daha uzun zaman istanbuldan ayrılmam. öptüm seni.
ayşecim ben de kendi adıma çok memnun oldum hepinizi çok ama çok sevdim zaten hergün burdan yazışa yazışa evden biri gibi olmuştuk daha da pekiştirdik yine yaparız canım sen merak etmeee öptmmmm seni kafanı da herşeye takma hayata bir daha gelmeyeceğiz hayat güzel her anı yaşamaya değer sağlığımız yerinde oldukça herşeye takmayalım emirin büyümesini izle boşver başka şeylere takma eşinle oğlunla mutlu mutlu dimi canımmbu arada cuma günü süper geçti özellikle bana çok iyi geldi
evlendiğimden beri yani 2 bucuk yıldır hiç bir arkadaşımla dışarıda buluşmamıştım
sadece geçen ramazanda 1 kere arkadışımla iş yerinden iftara gittim o kadar
artık iyice asosyal oldum
kızları ztn seviyodum ama tanıuşmak çok daha güzeldi
hepsi çok şeker çok içten ve gerçekten oldugu gibi idi
ama c.tesi ve pazar deprosyandaydım resmen evden çıkmadım
iş güç bitmiyo emir de o kadar huysuzdu ki kafama kaldırmıyo artık
yaşanan herşey yordu beni ne yapıcam bilmiyorum
herşey düzelir umarım ama çok zor
beyzaa süperr inan bana bravo zaten bişicik kalmamış 70 leri de görürsün ben inanıyorumm harikasınDoyetisyende 83.6 ciktim. Ama 1,3 yagdan vermisim. Cok su almisim, nedeni belli diil. Bana bir protein diyeti yazdi. Emzirdigimicin meyve artirdi biraz ama haftada 2 gun kastircaz biraz... 15 gune 70'leri gostercem sana dedi... Bakalim.. Bir silkeleniym artik...
tşk ederim umutcum canım hoşgittim ama dediğim gibi ayrılık sevmiyorum 3 günde alıştım napsam ki tayin mi istesemmmCanım, hamileyken mandalina inanılmaz rahatsız ediyordu beni, o kadar fazla kusturuyor ve midemi ağrıtıyordu ki. O zaman öğrenmiştim, sadece mandalinada bulunan bir asit cinsi, bazı kişilerde mideye çok fazla dokunuyor, bebeklere de verilmiyor o yüzden. Hamilelikten sonra normale döndüm ama :)
pınar hg canımm nasılsın umarım iyisindr herşey geçmiştir inş ne olduğunu bilmiyorum ama sağlık olsun şimdi kendi sağlığın önemli olan hadi başlayalım ben de bayramdan sonra artık olmuyor böyle diyorum ve başlıyorumAsuum unutmadigin icin sevindim valla ne diym bizim problemler tam cozulmedi ama biraz daha hafifledi davalar faan vardi o yuzden kafam cok dluydu ne diyet ne birsey verdigim kilonun 1 kilosunu geri aldim zten:)) aman saglik olsun kurallar hala ayni mi yani bildirim cuma gunu yenaya mi yapiliyo ya bisey dimi cok ozledim ya ben sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?