Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doyetisyende 83.6 ciktim. Ama 1,3 yagdan vermisim. Cok su almisim, nedeni belli diil. Bana bir protein diyeti yazdi. Emzirdigimicin meyve artirdi biraz ama haftada 2 gun kastircaz biraz... 15 gune 70'leri gostercem sana dedi... Bakalim.. Bir silkeleniym artik...

neyse bol bol spor yaparsın eritirsin sen ben gibi misin sanki
ohhh iyi yapmışsın sen zayıfla ona bak imalı imalı :))) zaten şu çevreye inat bir an önce zayıflamak istiyorum ...
kesin erimiştir canım ya 1 dilim kek o kadar işe kalmamıştır bile......
benimde mutfağı temizlemem lazım buzdolabını yaptım, camlar ve ev tamam ama mutfak dolapları var ,içleri temiz zaten sadece kapaklar.....
iyiyim canım ya sen nasılsın?
aslında kimler verdi belirlense iyi olur değil mi?
ece var ,ben varım başka kim var acaba?
canım ya sana zahmet olmazsa şu metabolizma çayının tarifini yazar mısın? daha önce yayınlanmıştı ama yazmamıştım unuttum sözde unutmam demiştim (((
16 yılda bayağı uzunmuş gerçekten ama alışacak mecbur ne yapsın hayat devam ediyor değil mi? çocuklar nasıl çok etkilendiler mi?
daha çok gel ya özlüyorum valla

ne güzel canım a bende görsem şu 70leri az kalmış senin maşallah, ha gayret 15 güne kesin görürsün ......

bende iyim hamd olsun. Ben 2 kere yaptım tadı çok güzel.
1 çk tane karabiber
1çk karanfil
1 limon (kabukları soyulursa acı olmuyor)
1 yeşil elma
1 dal çubuk tarçın

2*2,5 lt suda 5 dk kaynatıp ılık içmiştim yani acayip gaz yapmıştı ama kendimi iyi hissetmiştim özellikle bu soğuk günlerde iyi gider.

Evet başarıyla diyetlerine devam edenler hedeflerine ulaşıyor.bende yeni yılda 8 li kiloları hayal ediyorum 2 ay var 89,9 bile olur valla

oh ne güzel yağlar gitmiş ya suyu atarsın nasılsa canım
15 güne görürsün inşallah 70leri canım gelmiş artık silkelenme zamanı spora felan da başla yapmıyorsan

hafta sonu yürüyemedim üşütmüşüm biraz daha artmasından korktum gerçi evde de boş durmadım ama neyse bugün daha iyiyim birazdan çıkacağım yürüyüşe inşallah tartıyla bu hafta aram iyi şükür dikkat edeyimde bu hafta gelsin artık 70ler

Canım, hamileyken mandalina inanılmaz rahatsız ediyordu beni, o kadar fazla kusturuyor ve midemi ağrıtıyordu ki. O zaman öğrenmiştim, sadece mandalinada bulunan bir asit cinsi, bazı kişilerde mideye çok fazla dokunuyor, bebeklere de verilmiyor o yüzden. Hamilelikten sonra normale döndüm ama :)
Buğday intoleransı da olabilir ama o zaman sadece yufkaya değil beyaz undan yapılan diğer gıdalara da tepki verirdin.. Geçmiş olsun..

Ne güzel bir gün geçirmişsin bende cumhuriyetin 75.yıl kutlamalarında kaltılmıştım çok güzeldi babmbaşka bir duygu yaşıyor insam..........

......... umut çok güzel resimler insan gurur duyuyor tebrik ederim gitmişsin katılmışsın.........
Evet arkadaşlarım, orada olmak güzeldi gerçekten. Gelince bir kareyi de sizlerle paylaşmak istedim o duyguyla :)

Kimi diyetisyenler adet haftası tartmıyorlar bile Mutlu. 4-5 kiloya kadar yanıltma olabilir diyorlar. Ben de tüm arkadaşlarımıza katılıyorum, bol su iç bol maydonoz ye. Bu haftanın güzelliği şu; bu haftanın sonunda azıcık dikkatle müthişşş güzel sonuç alabiliyorsun tartıdan.
Hoşgittin Semiran :)) O da ne demekse :) Allah kavuştursun :)

Banucum geçmiş olsun ve de kolay gelsin (banyo için). Çok sinir olurum ben de böyle havadan çıkan, bir sürü iş çıkaran angaryalara. Ama ne yapalım, başa gelen çekiliyor Umarım fazla hasar olmadan halledilir.

Hafta sonu kaçamaklarımı da yazayım:
Cumartesi günü yürüyüş öncesinde pide döner (öğlen yemediğim için akşamla birleştirdim, elde yiyecek bir şey almak zorundaydım.), yürüyüş dağılınca beraber katıldığımız arkadaşlara oturmaya gittik, gecenin onunda 1 dilim su böreği, 1 adet tuzlu kurabiye, 2 çatal elmalı kek (
Pazar günü, nispeten iyi geçti geceye kadar. Gece çekirdek+kabuklu fıstık 150 gr. kadar ve de bir salkım (!) kırmızı üzüm

kızlaaaaar ben geldiiim
ama yoğun ve yorgun geldim :s
yarın kayseriye gidiyorum huppiii
valiz filan filan filannn

cnm içiyorum bitki çayık ve su 3 litreyi geçiyo bile ama yok
olmuyo anlamadım olmadıkça da kendimi daha çok yemeye veriyorum ben
offf offf
Yaptığımız hata bu zaten ayşacim lütfen yeme.
Şükür bitti şimdi kadın temizliyor Allahtan.
Sorma ya birde ben uğraştım onun yüzünden.
Sağol canım ohh övgüler aldım sağo valla bitiyor şükür.
hadi ben kaçtım okula gideeceğim hazırlanayım bebişleri özledim sarılayım doya doyaa öptm sizleri deee akşama görüşürüz artıkımmm
Güle güle canım özlem gider bebişlerinle.
ah asum ahhhhh
yedikten sonra pişman oluyorum ama kendimi almıyorum yemektende
dün koca 1 salata kasesi kısır yaptım ve yedim patlaya patlaya yedim hemde ((
Afiyet olsun canımmm olmuş artık napalım artık kaçırma ama.
Gene bulışalım bizde geliriz inşallah.
Allah hayırlısını etsin canım sen gene listeye girersin.neyse azla kurtarmışsın.
Listeni paylaşsana leah belki bende yapardım.
Sorma umutcum mahvolduk Allahtan şansıma kadın vardı temizledi banyo korku filmi gibiydi.Nedense haftasaonu hepimize bişeyler oluyor ben bu sefer çok hasarlı olmadan atlattım kahvaltıyı süper yaptım akşama kadar bişey yemedim evdede biraz makarna yoğurt yedim.

kızlaaaaar ben geldiiim

kolay gelsin sanaa yolun açık olsun.özleyeceğiz seni şeker:)

geçmiş olsun banyon için bir daha olmaz inşallah.pzar açık büfemi demiştin valla ben çok korkarım açık büfeden kendimi tutamm ama ekmek fln hiç almam.2 aydır gittiğim yok gerçi.gitsem ne ederim çörek otum işşe yararmı bilmem artık

Asuum unutmadigin icin sevindim valla ne diym bizim problemler tam cozulmedi ama biraz daha hafifledi davalar faan vardi o yuzden kafam cok dluydu ne diyet ne birsey verdigim kilonun 1 kilosunu geri aldim zten:)) aman saglik olsun kurallar hala ayni mi yani bildirim cuma gunu yenaya mi yapiliyo ya bisey dimi cok ozledim ya ben sizi

Asuum unutmadigin icin sevindim valla ne diym bizim problemler tam cozulmedi ama biraz daha hafifledi davalar faan vardi o yuzden kafam cok dluydu ne diyet ne birsey verdigim kilonun 1 kilosunu geri aldim zten:)) aman saglik olsun kurallar hala ayni mi yani bildirim cuma gunu yenaya mi yapiliyo ya bisey dimi cok ozledim ya ben sizi

süper önemli olan yağdan vermek su hemen verilir zaten

merhaba hanimlar,

diyetimin ilk gunu bismillah deyip basladik bakalim hayirlisi

sabah 2 dilim siyah ekmek 1 dilim peynir 1 tatli kasigi ayva receli 1 buyuk bardak tatlandicili cay ile basladim

kizimi okula biraktiktan sonra 45 dakika yurudum

eve gelince bir buyuk bardak yine tatlandiricili yesil cay ictim

arada 1 bardak sut ve 1 meyve yedim

öglen de koca bir kase az yagli salata bir dilim misir ekmegi ve bir tabak patates yemegi yedim

yaklasik 2 litre de su icmisim

simdi de yine bir buyuk bardak cayimi keyifle iciyorum

aksama da 150 gr yogurt icine 2 incir dograyip yemeyi dusunuyorum yaninda belki birkac ceviz

daha su icerim ama sanirim 2 litre ile kalmaz

siz daha tecrubeli arkadaslarin yorumlarini bekliyorum eksik, fazla ya da yanlisim varsa duzeltin arkadaslar cok sevinirim

canım menü genelde güzel ama öğlen ki patates pek olmamış..patatesi çok az tüketmek gerekir ekmek yerine sebzeye ve proteine ağırlık vermelisiin...

Son düzenleme:
canım çok sağol yazayım bir kenara tadı güzeldir eminimde karabiber azılaştırmıyor mu?
ulaşırsın canım ya er ya da geç hepimiz ulaşacağız inşallah, azim azim azim başka yolu yok
mandalina bana da hamileyken çok dokunmuştu asitli hiçbir şeyi yiyamiyordum inanılmaz ağrıyordu midem..

o coşkuyu bizede yaşattığın için teşekkürler......
kızlaaaaar ben geldiiim

canım iyi yolculuklar sana ......

canım bence proteini artırmalısın en azından sabaha yumurta ekleyebilirsin reçel yerine, öğlen ya da akşam yemeğine yoğurt ekleyebilirsin......
mısır ekmeğine bayılırımmmm :)))

bir öğünde 3-4 köfe kadar et olmalı yada baklagil 12 yk kadar yada yumurta
birde patetesle ekmek olmaz patates zaten ekmek yerine geçiyor 1 dilim ekmek bir çocuk yumruğu kadar patatese eşit ordan hesapla

canım benim yine geleceğim istanbula orda görüşürüz sağlıkolsunnnn çok tşk ederim buluşma ve resimler için de ayrıca o kadar samimi ve güzel dostluklar kurulmuş ki anlatamam sankş kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi olduk bir dahaki sefere herkes olsun nolurrr herkes gelsin lütfen 15 tatili gözüme kestirdim bakalım kısmet olur Allah nasip ederse diyorum ve bekliyorumm....:)
ayşecim ben de kendi adıma çok memnun oldum hepinizi çok ama çok sevdim zaten hergün burdan yazışa yazışa evden biri gibi olmuştuk daha da pekiştirdik yine yaparız canım sen merak etmeee öptmmmm seni kafanı da herşeye takma hayata bir daha gelmeyeceğiz hayat güzel her anı yaşamaya değer sağlığımız yerinde oldukça herşeye takmayalım emirin büyümesini izle boşver başka şeylere takma eşinle oğlunla mutlu mutlu dimi canımm
beyzaa süperr inan bana bravo zaten bişicik kalmamış 70 leri de görürsün ben inanıyorumm harikasın
tşk ederim umutcum canım hoşgittim ama dediğim gibi ayrılık sevmiyorum 3 günde alıştım napsam ki tayin mi istesemmm
pınar hg canımm nasılsın umarım iyisindr herşey geçmiştir inş ne olduğunu bilmiyorum ama sağlık olsun şimdi kendi sağlığın önemli olan hadi başlayalım ben de bayramdan sonra artık olmuyor böyle diyorum ve başlıyorum
BANU cum banyon akmış yukarıdan geçmiş olsun Allah kolaylık versin benim ki de akıyor bir gün tepeme inecekler ya bakalımm bornoz bari giymiş olsalarrrr

Banu

Kahvalti 1 dilim ekmek 1kk peynir ve 1yumurta ile domates salatalik

Ara 1 meyve

Oglen 3 kofte jadar tavuk/balik - 1 salata - 1dilim ekmek

Ara 1 sut - 1 meyve

Aksam 1 tabak corba - salata - 3 kofte kadar tavuk/ balik

Ara 1 meyve - 1 sut
Haftada 2 defa 2 gunara ile yap dedi. Yarin yapacam.

Kizlar bir de sporu en fazla 30 dakika hergun veya 45 dakika 3 gun veriyor. Birakinca cok kilo aliniyor diyor....ayni zamanda spor ile salgilanan hormonlar istahi aciyormus...yuruyus disinda hicbirsey istemiyor ve o da hala 30 dakikayi gecme dedi.. Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…