Banu
Kahvalti 1 dilim ekmek 1kk peynir ve 1yumurta ile domates salatalik
Ara 1 meyve
Oglen 3 kofte jadar tavuk/balik - 1 salata - 1dilim ekmek
Ara 1 sut - 1 meyve
Aksam 1 tabak corba - salata - 3 kofte kadar tavuk/ balik
Ara 1 meyve - 1 sut
Haftada 2 defa 2 gunara ile yap dedi. Yarin yapacam.
Kizlar bir de sporu en fazla 30 dakika hergun veya 45 dakika 3 gun veriyor. Birakinca cok kilo aliniyor diyor....ayni zamanda spor ile salgilanan hormonlar istahi aciyormus...yuruyus disinda hicbirsey istemiyor ve o da hala 30 dakikayi gecme dedi.. Bilginize.
Banu
Ara 1 meyve
Ara 1 sut - 1 meyve
Ara 1 meyve - 1 sut
Kizlar bir de sporu en fazla 30 dakika hergun veya 45 dakika 3 gun veriyor. Birakinca cok kilo aliniyor diyor....ayni zamanda spor ile salgilanan hormonlar istahi aciyormus...yuruyus disinda hicbirsey istemiyor ve o da hala 30 dakikayi gecme dedi.. Bilginize.
Banu
Ara 1 meyve
Ara 1 sut - 1 meyve
Ara 1 meyve - 1 sut
Iyi akşamlar arkadaşlar bu ara pek giremiyorum son 2 3günün sayfalarınada bakamadım ama sizin buluşmanıza sizin kadar heyecanlandımsakıncası yoksa yada topiğe koymadıysanız birlikte çekildi
ğiniz fotoğrafı paylaşırmısınız
Bende hasta olduğumdan çok abartmadım ağzımın tadı yok zaten yenmiyoda ondan kurtardım.kolay gelsin sanaa yolun açık olsun.özleyeceğiz seni şeker:)
geçmiş olsun banyon için bir daha olmaz inşallah.pzar açık büfemi demiştinvalla ben çok korkarım açık büfeden kendimi tutamm ama ekmek fln hiç almam.2 aydır gittiğim yok gerçi.gitsem ne ederim çörek otum işşe yararmı bilmem artık
Sorma perişanlıktı sorma bizimkiler gelmek üzerymiş şok oldum birde üst kattakiler acayip tuhaflar onlala banyoda karşılaşmak istemem::)))))Kadına anlatıyorum sadece bakıyorcanım benim yine geleceğim istanbula orda görüşürüz sağlıkolsunnnn çok tşk ederim buluşma ve resimler için de ayrıca o kadar samimi ve güzel dostluklar kurulmuş ki anlatamam sankş kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi olduk bir dahaki sefere herkes olsun nolurrr herkes gelsin lütfen 15 tatili gözüme kestirdim bakalım kısmet olur Allah nasip ederse diyorum ve bekliyorumm....:)
ayşecim ben de kendi adıma çok memnun oldum hepinizi çok ama çok sevdim zaten hergün burdan yazışa yazışa evden biri gibi olmuştuk daha da pekiştirdik yine yaparız canım sen merak etmeee öptmmmm seni kafanı da herşeye takma hayata bir daha gelmeyeceğiz hayat güzel her anı yaşamaya değer sağlığımız yerinde oldukça herşeye takmayalım emirin büyümesini izle boşver başka şeylere takma eşinle oğlunla mutlu mutlu dimi canımm
beyzaa süperr inan bana bravo zaten bişicik kalmamış 70 leri de görürsün ben inanıyorumm harikasın
tşk ederim umutcum canım hoşgittim ama dediğim gibi ayrılık sevmiyorum 3 günde alıştım napsam ki tayin mi istesemmm
pınar hg canımm nasılsın umarım iyisindr herşey geçmiştir inş ne olduğunu bilmiyorum ama sağlık olsun şimdi kendi sağlığın önemli olan hadi başlayalım ben de bayramdan sonra artık olmuyor böyle diyorum ve başlıyorum
BANU cum banyon akmış yukarıdan geçmiş olsun Allah kolaylık versin benim ki de akıyor bir gün tepeme inecekler ya bakalımm bornoz bari giymiş olsalarrrr
Liste çok hoş aslında leah benim listelerim bu tarz sanki bu daha insaflı ete çorba vermiş bende çok ünlü bir dietisyene gittim ciddi paralar verdim ama adam beni aç bırakarak zayıflattı şimdi zannedersem vuücud daha az istiyor.Banu
Ara 1 meyve
Ara 1 sut - 1 meyve
Ara 1 meyve - 1 sut
canım zaten 2 mandalina 1 porsiyon portakala eşit yani yanlış değil üzülmeBugün yediklerim
Sabah 1yumurta 1 kk peynir biraz kaşar 1 tk reçel.
Ara
2 mandalina ufaktı.
Öğle
3 kepçe çorba.
Ara
1 tane ayva tatlısı ama sade ayvası çok tatlı değildi.
Akşam
1 tabak çorba 2yk bamya 2 yk bulgur pilavı 1/2ekmek.
Ara
2 mandalina 1 küçük elma mandalinalarda ufaktı.
Ama şuan itibari ile karnımdan acayip sesler geliyor acıktım resmen senfoni orkestrası çalıyor içerde açken uyunmuyoda offf korkunç acıktım Allahım yardım et ama yemeden yatıcam susadım suda içmicem mutfağa gidersem yerim biliyorum of şişmanlık ne zor beeee.
Kızlar yena derin uğramadılar nasıllar acaba yena muhakkak uğrardı aslında iyidir inşallah beyzuş ablada yok ama o tatilde ondan girmemiştir.
resim ekleyen arkadaşların eğer arkadaşı isen profillerinden görüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?