Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmm gayet güzel görünüyor menü yap bakalım ne olacak...
eee o zaman benim sporum gayet normal :))) ben sevdim bu diyetisyeni tam benim kafadanmış :) aslında benim diyetisyenimde demişti eğer sporu yapmayacaksan ya da yarım bırakacaksan hiç başlama olmaz diye... sadece listeye uyarak kilo veriyordum, aslında spor yapmak çok güzel bir şey kesinlikle ama oturtamadım ben ,mevsim baharken yazken kolayda kışın dışarı olmuyor hastalıktan korktuğum için evdede insanın canı sıkılıyor 2-3 gün sonra......

cnm liste cok guzelmis bakiyomda ölen aksam ekmek vermemis bende sade sabah yerdim ekmegi o zamanlar guzel veriyordum ama simdi canim ekmek yemek istiyor

su atmak için bol proteinli diyet dimi canım güzelmiş
2gün yapıp sonra normal diyete döneceksin sanırım normal diyetin nasıl kaç kalorilik
umarım kısa sürede 70 leri görecekesin

hayirli aksamlar kizlarrr
bu gün sabah görümcemin telefonuyla uyandim yengeee hadi yürüyelim hava guzel iyi dedim hemen kalkip hazirlandim kizida hazirladim ciktik yürümeye tammm 100dakkk yürümüsüzz eve gelincede temizlik yaptimmmm bu gün fazla mamma kacirmadim heralde insallah cumaya 67...düserim

100dakkk +60dakkk toplam 160dakkk

semirancim mesaj kutun doluymus

Son düzenleme:
Iyi akşamlar arkadaşlar bu ara pek giremiyorum son 2 3günün sayfalarınada bakamadım ama sizin buluşmanıza sizin kadar heyecanlandımsakıncası yoksa yada topiğe koymadıysanız birlikte çekildi
ğiniz fotoğrafı paylaşırmısınız

bugünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek
yarım yumurta
salatalık

ara. 1.5 elma

öğlen: 15 yk kapuska

ara: yok

akşam: 4 çipura ızgara
salata
1 dilim ekmek

birazdan süt içerim

resim ekleyen arkadaşların eğer arkadaşı isen profillerinden görüyorsun canım

Bende hasta olduğumdan çok abartmadım ağzımın tadı yok zaten yenmiyoda ondan kurtardım.
Sorma perişanlıktı sorma bizimkiler gelmek üzerymiş şok oldum birde üst kattakiler acayip tuhaflar onlala banyoda karşılaşmak istemem::)))))Kadına anlatıyorum sadece bakıyor
Liste çok hoş aslında leah benim listelerim bu tarz sanki bu daha insaflı ete çorba vermiş bende çok ünlü bir dietisyene gittim ciddi paralar verdim ama adam beni aç bırakarak zayıflattı şimdi zannedersem vuücud daha az istiyor.
Kahvaltı hep aynı sabah öğle arası yoktu öğlen çorba 1 dilim ekmek sakata arada meyva akşama çorba salata ekmek bazen et 7 hafta ful böyle beslendim cidid verdim ama vucud şimdi daha azını istiyor sanırım.

Bugün yediklerim
Sabah 1yumurta 1 kk peynir biraz kaşar 1 tk reçel.
Ara
2 mandalina ufaktı.
Öğle
3 kepçe çorba.
Ara
1 tane ayva tatlısı ama sade ayvası çok tatlı değildi.
Akşam
1 tabak çorba 2yk bamya 2 yk bulgur pilavı 1/2ekmek.
Ara
2 mandalina 1 küçük elma mandalinalarda ufaktı.
Ama şuan itibari ile karnımdan acayip sesler geliyor acıktım resmen senfoni orkestrası çalıyor içerde açken uyunmuyoda offf korkunç acıktım Allahım yardım et ama yemeden yatıcam susadım suda içmicem mutfağa gidersem yerim biliyorum of şişmanlık ne zor beeee.

Kızlar yena derin uğramadılar nasıllar acaba yena muhakkak uğrardı aslında iyidir inşallah beyzuş ablada yok ama o tatilde ondan girmemiştir.

günaydınlar herkese
uykusuzluktan başım agrıyo
saolsun emir gece yine uyutmadı bizi
eşimde bende okeye dönücez bugun anlaşılan

günaydın kızlar ben cuma günü köye gidicem hangi saate gitcegimiz tam belli degil o yüzden bildirim yapamasam beni izinli yazarsınız kasımın 13 ünde inşallah burda olurum

Son düzenleme:
Herkese gunaydin sabahlari buraya girip gunydin demeyi bilene ozlemisim yaaaa ay ne guzel bir duyguymus:)))) bulusma resimlerine baktim cok guzel cikmis herkes ya ne guzell

Semirancim tesekkur ederim cnm vlaa psikoloik olarak bya bi zorladi beni ama saglik olsun diyoruz ailecek bende cuma gunu bi tartilayim bakalim en son 94 tum bayramdan sonra da baslicam cunku bayranda izmirde olcam orda yapamam hem annem gelecek bana bol bol sebze yemegi yapar:))

Aysecim nasilsin emirin nasil hala kreste mi

Herkese gunaydin sabahlari buraya girip gunydin demeyi bilene ozlemisim yaaaa ay ne guzel bir duyguymus:)))) bulusma resimlerine baktim cok guzel cikmis herkes ya ne guzell

Semirancim tesekkur ederim cnm vlaa psikoloik olarak bya bi zorladi beni ama saglik olsun diyoruz ailecek bende cuma gunu bi tartilayim bakalim en son 94 tum bayramdan sonra da baslicam cunku bayranda izmirde olcam orda yapamam hem annem gelecek bana bol bol sebze yemegi yapar:))

Aysecim nasilsin emirin nasil hala kreste mi

canım zaten 2 mandalina 1 porsiyon portakala eşit yani yanlış değil üzülme
sen çok az yemişsin gerçekten kilo vermen gerek bu listeyle ama ben sana tek bir yönden kızıyorum sabahları tatlı ye o çokta öenmli değil ama aralarda tüketme çünkü bence senin kilo vermeni bunlar zorlaştırıyor, tatlı yerine yoğurdun içine karışık meyve doğra tarçınla tüket.... gerçeknten az yemişsin kesin vermen gerek ama tatlılara dikkat !!!!!!! arada yoğurt yeseymişsin daha iyiymiş hem yağ yaktırır hemde alman gereken proteini karşılardın... sende benim gibi tatlıya düşkünsün sanırım ecenin dediği gibi çörekotunu denesene ben yapmadım ama dikkat ediyorum, eşim dün akşam bana harikasın böyle devam et dedi çok azimlisin dedi bu laftan sonra yemek mi yenir ki akşam senin dediğin gibi açtım üstelik :) regl günüm yaklaşıyor herşeye saldırmak istiyorum :))))
Kızlar yena derin uğramadılar nasıllar acaba yena muhakkak uğrardı aslında iyidir inşallah beyzuş ablada yok ama o tatilde ondan girmemiştir.

evet topik bayağı sessiz kimseler yok inşallah önemli bir şey yoktur.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…