resim ekleyen arkadaşların eğer arkadaşı isen profillerinden görüyorsun canım
ben buluşmada topluca çekildiler ise onu kast etmiştim
ah ne güzel motive olmuşsundur işte bravo devamcanım zaten 2 mandalina 1 porsiyon portakala eşit yani yanlış değil üzülme
sen çok az yemişsin gerçekten kilo vermen gerek bu listeyle ama ben sana tek bir yönden kızıyorum sabahları tatlı ye o çokta öenmli değil ama aralarda tüketme çünkü bence senin kilo vermeni bunlar zorlaştırıyor, tatlı yerine yoğurdun içine karışık meyve doğra tarçınla tüket.... gerçeknten az yemişsin kesin vermen gerek ama tatlılara dikkat !!!!!!! arada yoğurt yeseymişsin daha iyiymiş hem yağ yaktırır hemde alman gereken proteini karşılardın... sende benim gibi tatlıya düşkünsün sanırımecenin dediği gibi çörekotunu denesene ben yapmadım ama dikkat ediyorum, eşim dün akşam bana harikasın böyle devam et dedi çok azimlisin dedi bu laftan sonra yemek mi yenir ki akşam senin dediğin gibi açtım üstelik :) regl günüm yaklaşıyor herşeye saldırmak istiyorum :))))
evet topik bayağı sessiz kimseler yok inşallah önemli bir şey yoktur.......
Bu sabah 75 dakika yurudum arkadaslar
bu benim icin bir rekor umarim surdurebilirim kendimle gurur duydum yau
ben buluşmada topluca çekildiler ise onu kast etmiştim
benim diyet tamamen yalan oldu. moralim bozuldu yemeye vurdum kendimi. neyazıkki. 89 kilo olmanın hüsranı ile yasıyorum 3-5 gündür. ama bu gün sabah okkalı bir kahvaltı etsem de kendimi iyi hissediyorum. depresif halim biraz azaldı. boğazım durmasa da.öyle yani.
sildim canım ben de sana attım bak olur muhayirli aksamlar kizlarrr
bu gün sabah görümcemin telefonuyla uyandim yengeee hadi yürüyelim hava guzel iyi dedim hemen kalkip hazirlandim kizida hazirladim ciktik yürümeye tammm 100dakkk yürümüsüzz eve gelincede temizlik yaptimmmm bu gün fazla mamma kacirmadim heralde insallah cumaya 67...düserim
100dakkk +60dakkk toplam 160dakkk
semirancim mesaj kutun doluymus
cnm buraya eklemiyorz resimlerimizi arkadaş listesinde olduğun vakit profillerimizdeki albümlere koyuyoruz ekledim sen benimkilere bakabilirsin:))Iyi akşamlar arkadaşlar bu ara pek giremiyorum son 2 3günün sayfalarınada bakamadım ama sizin buluşmanıza sizin kadar heyecanlandımsakıncası yoksa yada topiğe koymadıysanız birlikte çekildi
ğiniz fotoğrafı paylaşırmısınız
benim diyet tamamen yalan oldu. moralim bozuldu yemeye vurdum kendimi. neyazıkki. 89 kilo olmanın hüsranı ile yasıyorum 3-5 gündür. ama bu gün sabah okkalı bir kahvaltı etsem de kendimi iyi hissediyorum. depresif halim biraz azaldı. boğazım durmasa da.öyle yani.
Çok zor uykusuzluk ayşecim inşallah bugün çabuk biterde eve gider uyursun.günaydınlar herkese
uykusuzluktan başım agrıyo
saolsun emir gece yine uyutmadı bizi
eşimde bende okeye dönücez bugun anlaşılan
Napıcam bilemez durumdayım acaba diyorum tartımmı bozuk ama eşimi doğru tartıyor bu kadar dikkat etmeye neden vermiyorum diyo çıldırmak üzereyim evet tatlıyı çok severim ama inan yemiyorum ayva tatlısı dedim bildiğin tarz değil az şekerle pişirilmiş ayva bilemiyorum bu hafta şimdi listelerimi karıştırıcam farklı bişeyler yapıcam ama pes etmicem inşallah kırıcam bu inadı.Ne güzel demöek eşin artık farkediyor insan nasıl mutlu oluyor....canım zaten 2 mandalina 1 porsiyon portakala eşit yani yanlış değil üzülme
sen çok az yemişsin gerçekten kilo vermen gerek bu listeyle ama ben sana tek bir yönden kızıyorum sabahları tatlı ye o çokta öenmli değil ama aralarda tüketme çünkü bence senin kilo vermeni bunlar zorlaştırıyor, tatlı yerine yoğurdun içine karışık meyve doğra tarçınla tüket.... gerçeknten az yemişsin kesin vermen gerek ama tatlılara dikkat !!!!!!! arada yoğurt yeseymişsin daha iyiymiş hem yağ yaktırır hemde alman gereken proteini karşılardın... sende benim gibi tatlıya düşkünsün sanırımecenin dediği gibi çörekotunu denesene ben yapmadım ama dikkat ediyorum, eşim dün akşam bana harikasın böyle devam et dedi çok azimlisin dedi bu laftan sonra yemek mi yenir ki akşam senin dediğin gibi açtım üstelik :) regl günüm yaklaşıyor herşeye saldırmak istiyorum :))))
evet topik bayağı sessiz kimseler yok inşallah önemli bir şey yoktur.......
Mutlu eğer yediğinden pişman değilse zaten o sana yağ yapmaz ama sana şunu diyim 150 kilolardan 95 96 kiloya düşmüştüm bunun rahatlığıyla yavaştan kaçırmaya başladım ve bir gün inan anlamadan 118 çıkmıştım o yüzden lütfen sen geenede dikkat et çok güzel kilolar verdin sakın alma onları geri .benim diyet tamamen yalan oldu. moralim bozuldu yemeye vurdum kendimi. neyazıkki. 89 kilo olmanın hüsranı ile yasıyorum 3-5 gündür. ama bu gün sabah okkalı bir kahvaltı etsem de kendimi iyi hissediyorum. depresif halim biraz azaldı. boğazım durmasa da.öyle yani.
Daha iyi gibiyim ama tam iyileşmedim.banu nasıl oldun biraz iyleştinmi
İste canım iste... Biz de seni daha sık görürüz :)) Tez zamanda kavuşursun inşallah.......
tşk ederim umutcum canım hoşgittim ama dediğim gibi ayrılık sevmiyorum 3 günde alıştım napsam ki tayin mi istesemmm
Hah işte, bende aynı düşünüyoorum hatta benim gittiğim diyetisyen ilk aylarda spora hiç başlatmamıştı bile. Neyse demek bir temeli varmış düşüncemin, son birkaç haftadır tümden boşladım yalnız, haftada 3 günü bile yapamadım. Bugün yapacağım, öğleden sonra programım sıkışık olmasına rağmen :)Banu
Kahvalti 1 dilim ekmek 1kk peynir ve 1yumurta ile domates salatalik
Ara 1 meyve
Oglen 3 kofte jadar tavuk/balik - 1 salata - 1dilim ekmek
Ara 1 sut - 1 meyve
Aksam 1 tabak corba - salata - 3 kofte kadar tavuk/ balik
Ara 1 meyve - 1 sut
Haftada 2 defa 2 gunara ile yap dedi. Yarin yapacam.
Kizlar bir de sporu en fazla 30 dakika hergun veya 45 dakika 3 gun veriyor. Birakinca cok kilo aliniyor diyor....ayni zamanda spor ile salgilanan hormonlar istahi aciyormus...yuruyus disinda hicbirsey istemiyor ve o da hala 30 dakikayi gecme dedi.. Bilginize.
ben kendi adıma artık genel paylaşıma foto koymuyorum. arkadaşlarımı da zaman içinde ediniyorum. eğer mesajına ekleyip foto koyarsan asla silemiyorsun. profiline koyarsan silebilirsin. örneğin benim 2 fotom vardı sonradan rahatsız etttiler beni sildim.
ve sirkülasyon çok fazla. bir ara hergün yeni 3-4 kişi giriyordu 1-2 sonra kayboluyorlardı. yani ne de olsa sırlarımızı dahi yazıyoruz. resimler biraz tehlikeli gibi.
toplu fotolar çektim ben de hatta en geniş yelpaze ben de var. ama genel ortama yukarıda bahsettiğim nedenlerle koymadım. zamanla arkadaş olacağımıza eminim, fotolarımızı paylaşırız o vakit.
bence kendine psikolojik olarak diyette izin ver 2 gün yada1 gün bugün diyet yok ne istersem yiyeceğim ama sonra diyete devam diye bir karar ver rahatlarsın daha iyi motive olabilirsin sürekli diyetteyim diye düşünüpkalkıncave kaçamak yapınca insanını psikolojisi bozuluyor ama uzatmadan devam et
çok kilolar verdin devamınıda vereceksin ben inanıyorum
okadar fazla çıkman regliden dolayıdır canını sıkma canım
sildim canım ben de sana attım bak olur mu
cnm buraya eklemiyorz resimlerimizi arkadaş listesinde olduğun vakit profillerimizdeki albümlere koyuyoruz ekledim sen benimkilere bakabilirsin:))
mutlu hayırdırrrr bu ne hal neden oldu ki acaba havalardan mı desem bayağı seni neşeli gördüm yapma yeme sakın ben de garip günler geçirdim ama ben ne ileri ne geri gidiyorum yemeği dengeledim 88 89 arası nerdeyse 3 -4 aydır geziyorum birini yesem birini tutuyorum bu depresif hali de kışla geldi sanırım ama çık lütfen yoksa biliyorsun istanbul 1 saat 10 dk nasılda alıştım hihihi hemen gelirim seni neşelendirmeye he ona göreee bacım canım arkadaşım seni seviyorummmmmm hadiiiiiii dalokiyi de öptmmmm şole sıkı sıkı o gün öpemedim sürmüşüm rujuuuu
Bugün yediklerim
Sabah 1yumurta 1 kk peynir biraz kaşar 1 tk reçel.
Ara
2 mandalina ufaktı.
Öğle
3 kepçe çorba.
Ara
1 tane ayva tatlısı ama sade ayvası çok tatlı değildi.
Akşam
1 tabak çorba 2yk bamya 2 yk bulgur pilavı 1/2ekmek.
Ara
2 mandalina 1 küçük elma mandalinalarda ufaktı.
Ama şuan itibari ile karnımdan acayip sesler geliyor acıktım resmen senfoni orkestrası çalıyor içerde açken uyunmuyoda offf korkunç acıktım Allahım yardım et ama yemeden yatıcam susadım suda içmicem mutfağa gidersem yerim biliyorum of şişmanlık ne zor beeee.
Bu sabah 75 dakika yurudum arkadaslar
bu benim icin bir rekor umarim surdurebilirim kendimle gurur duydum yau
yazdım okudum çıkıyorum akşama görüşmek üzere bugün güne su ve kornfleksle başladım bakalım akşama kadar neler yapacağım ama geceler uzadı çok acıkıyorum dün gece resmen kendimle mücadele ettim vallaaaa hadi öptm sizleri çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?