Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben buluşmada topluca çekildiler ise onu kast etmiştim

ben kendi adıma artık genel paylaşıma foto koymuyorum. arkadaşlarımı da zaman içinde ediniyorum. eğer mesajına ekleyip foto koyarsan asla silemiyorsun. profiline koyarsan silebilirsin. örneğin benim 2 fotom vardı sonradan rahatsız etttiler beni sildim.
ve sirkülasyon çok fazla. bir ara hergün yeni 3-4 kişi giriyordu 1-2 sonra kayboluyorlardı. yani ne de olsa sırlarımızı dahi yazıyoruz. resimler biraz tehlikeli gibi.

toplu fotolar çektim ben de hatta en geniş yelpaze ben de var. ama genel ortama yukarıda bahsettiğim nedenlerle koymadım. zamanla arkadaş olacağımıza eminim, fotolarımızı paylaşırız o vakit.

ah ne güzel motive olmuşsundur işte bravo devam

Bu sabah 75 dakika yurudum arkadaslar

bu benim icin bir rekor umarim surdurebilirim kendimle gurur duydum yau
bravo
ben buluşmada topluca çekildiler ise onu kast etmiştim

evet topluca çekilmişler canım ama profillerindeki albümlere eklediler

sabah uyanınca 10 dakka yürüdüm metebolizmayı hızlandırmak için iyiymiş daha fazla yapacaktımama kız okadar musade etti
toplam spor 195 dakka

bugün alışveriş merkezinin birinde yağ kas ölçen tartı var gidip orada tartılacam ara ara yapmayı düşünüyorum bakalım nekadar yağ var

benim diyet tamamen yalan oldu. moralim bozuldu yemeye vurdum kendimi. neyazıkki. 89 kilo olmanın hüsranı ile yasıyorum 3-5 gündür. ama bu gün sabah okkalı bir kahvaltı etsem de kendimi iyi hissediyorum. depresif halim biraz azaldı. boğazım durmasa da.öyle yani.

bence kendine psikolojik olarak diyette izin ver 2 gün yada1 gün bugün diyet yok ne istersem yiyeceğim ama sonra diyete devam diye bir karar ver rahatlarsın daha iyi motive olabilirsin sürekli diyetteyim diye düşünüpkalkıncave kaçamak yapınca insanını psikolojisi bozuluyor ama uzatmadan devam et
çok kilolar verdin devamınıda vereceksin ben inanıyorum

okadar fazla çıkman regliden dolayıdır canını sıkma canım

Son düzenleme:
sildim canım ben de sana attım bak olur mu
cnm buraya eklemiyorz resimlerimizi arkadaş listesinde olduğun vakit profillerimizdeki albümlere koyuyoruz ekledim sen benimkilere bakabilirsin:))

mutlu hayırdırrrr bu ne hal neden oldu ki acaba havalardan mı desem bayağı seni neşeli gördüm yapma yeme sakın ben de garip günler geçirdim ama ben ne ileri ne geri gidiyorum yemeği dengeledim 88 89 arası nerdeyse 3 -4 aydır geziyorum birini yesem birini tutuyorum bu depresif hali de kışla geldi sanırım ama çık lütfen yoksa biliyorsun istanbul 1 saat 10 dk nasılda alıştım hihihi hemen gelirim seni neşelendirmeye he ona göreee bacım canım arkadaşım seni seviyorummmmmm hadiiiiiii dalokiyi de öptmmmm şole sıkı sıkı o gün öpemedim sürmüşüm rujuuuu

yazdım okudum çıkıyorum akşama görüşmek üzere bugün güne su ve kornfleksle başladım bakalım akşama kadar neler yapacağım ama geceler uzadı çok acıkıyorum dün gece resmen kendimle mücadele ettim vallaaaa hadi öptm sizleri çıkıyorum

günaydınlar herkese
uykusuzluktan başım agrıyo
saolsun emir gece yine uyutmadı bizi
eşimde bende okeye dönücez bugun anlaşılan
Çok zor uykusuzluk ayşecim inşallah bugün çabuk biterde eve gider uyursun.
Napıcam bilemez durumdayım acaba diyorum tartımmı bozuk ama eşimi doğru tartıyor bu kadar dikkat etmeye neden vermiyorum diyo çıldırmak üzereyim evet tatlıyı çok severim ama inan yemiyorum ayva tatlısı dedim bildiğin tarz değil az şekerle pişirilmiş ayva bilemiyorum bu hafta şimdi listelerimi karıştırıcam farklı bişeyler yapıcam ama pes etmicem inşallah kırıcam bu inadı.Ne güzel demöek eşin artık farkediyor insan nasıl mutlu oluyor....
Mutlu eğer yediğinden pişman değilse zaten o sana yağ yapmaz ama sana şunu diyim 150 kilolardan 95 96 kiloya düşmüştüm bunun rahatlığıyla yavaştan kaçırmaya başladım ve bir gün inan anlamadan 118 çıkmıştım o yüzden lütfen sen geenede dikkat et çok güzel kilolar verdin sakın alma onları geri .

mutlucum kendini iyi hissetmeye başlamışsın ne güzel yedin de artık yiyeceğini topla bakalım kendini bi daha diyet yalan oldu felan duymayım senden canımbundan sonra elimde sopamla karşında olacağım mutlucum
semirancım öptüm canım seni de kolay gelsin sana çocuklarla

.......
tşk ederim umutcum canım hoşgittim ama dediğim gibi ayrılık sevmiyorum 3 günde alıştım napsam ki tayin mi istesemmm
İste canım iste... Biz de seni daha sık görürüz :)) Tez zamanda kavuşursun inşallah

Hah işte, bende aynı düşünüyoorum hatta benim gittiğim diyetisyen ilk aylarda spora hiç başlatmamıştı bile. Neyse demek bir temeli varmış düşüncemin, son birkaç haftadır tümden boşladım yalnız, haftada 3 günü bile yapamadım. Bugün yapacağım, öğleden sonra programım sıkışık olmasına rağmen :)
Bu arada liste süpermiş, haftada 2 gün yapılır, diğer günler rutin listene göre besleniyorsun herhalde?

Evet ben de aynı dertten muzdarip oldum Faydalı bir açıklama olmuş, keşke daha önce bilseydim. Geçen akşam ben yanlışlıkla resim ekledim ve mesaj düzenleme panelinden uğraştım silemedim, o zaman Yena'dan öğrendim hiç bir zaman silinemediğini. Oysa duyduğum bazı mide bulandırıcı şeylerden sonra Facebok'a bile çocuklarımın resimlerini koymuyorum. Fotoğrafları profile yüklemek en iyisi...

Geçen hafta çok iyi tuttum kendimi ama bu hafta daha iradesizim Sabah kahvaltının üstüne oğlumdan artan muzlu muhallebiyi yedim, az şekerli yapmıştım ama bahane değil tabi Hafta sonu zaten çuvallamıştım Dün çok az su içtim, ööööööööf iyi gitmiyorum yani.

Son düzenleme:

evet sanırım bilemedim. ama toparlanmam sart. bayram sonrasına ancak motive olurum güzelciim muhtemelen. belli de olmuyor çat diye motive de olabiliyor insan. 1 nisanda başladığımda anormal derecede kafama koymuştum sanırım. öyle bir milad sart oldu.

ya öpeyim hemennnn.

bende akşam erken yedim ara öğünde yemek istemedim hareket yapmadığım içni ama geceler uzadığından herlade acıktım bende 1 tane diyet biküvi ile geceyi kapattım.ben türk kahvesi içmiştim ara öğünde (akşam yemeğinden 2 saat sonra)çok tok tuttu canım bişi istemedi o an ama 1-2 saate acıktırdı.pek bilmiyorum türk kahvesi kültürüm de yok gerçi ama nescafeden iyidir diye duyunca gittim sinbonun makinesini aldım arada-sırada içerim diye :)))

Bu sabah 75 dakika yurudum arkadaslar

bu benim icin bir rekor umarim surdurebilirim kendimle gurur duydum yau

maşallah sana bu soğukta bende sporumu yapamadığım içni çok vicdan azabı duyuyorum

geceler uzadı gerçekten artık gece ara öğünü şart olacak sanırsam.ben yapmıyordum yada leblebi yiyordum bazen

kızlar bu hafta çok kaçırmama rağmen(öğle öğünlerinde çerez yemiştim 1 avuç ama çoğu leblebi ve kabak çekirdeğiydi,1 akşamda 2 küçük kare sütlü çikolata) tartı oynamıyor.hiç hareket yapmıyorum malesef.çocukların isteklerinden bile yoruluyorum bu hafta.bugün misafirim de gelecek ve kısır ve pasta var menüde.(o da 2 küçük çocuklu pastayı seviyorlar) şimdiki düşüncem öğlen pırasa ve köftemi yerim akşamada sadece kısır.ama okadar zamandır kısır kafamda ki 4 kaşık mümkün değil yetmez.pastayı da yarın ara öğünde 1 dlm yerm belki yinede bilemiyorum.benim canım şu sıralar tatlı istemiyor ama 1 çatal atarsam ağzıma belki geriside geliverir büyük konuşmayayım o yüzden

evet mutlucum kendine bir milat belirle ve tam gaz başla fala kilo almadan yakın bir milat olsun bayram sonrası iyi olur ne yapsakta bayramı kazasız atlatamayız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…