benim diyet tamamen yalan oldu. moralim bozuldu yemeye vurdum kendimi. neyazıkki. 89 kilo olmanın hüsranı ile yasıyorum 3-5 gündür. ama bu gün sabah okkalı bir kahvaltı etsem de kendimi iyi hissediyorum. depresif halim biraz azaldı. boğazım durmasa da.öyle yani.
kızlar bu hafta çok kaçırmama rağmen(öğle öğünlerinde çerez yemiştim 1 avuç ama çoğu leblebi ve kabak çekirdeğiydi,1 akşamda 2 küçük kare sütlü çikolata) tartı oynamıyor.hiç hareket yapmıyorum malesef.çocukların isteklerinden bile yoruluyorum bu hafta.bugün misafirim de gelecek ve kısır ve pasta var menüde.(o da 2 küçük çocuklu pastayı seviyorlar) şimdiki düşüncem öğlen pırasa ve köftemi yerim akşamada sadece kısır.ama okadar zamandır kısır kafamda ki 4 kaşık mümkün değil yetmez.pastayı da yarın ara öğünde 1 dlm yerm belki yinede bilemiyorum.benim canım şu sıralar tatlı istemiyor ama 1 çatal atarsam ağzıma belki geriside geliverir büyük konuşmayayım o yüzden
Kesinlikle havaların etkisi var bence. Ben gerçi öyle büyük azimle yapmıyordum zaten, 300 gr-500 gr devam ediyordum ama seyahate gidene kadar hiç artıya geçmemiştim en azından.
Kasvetli havalara hem bedenimiz hem ruhumuz daha alışamadı, depresif etkisi yeme konusunda kendini gösteriyor. Bu yemek olayı da öyle bir şey ki; iki gün üst üste kaçırırsan tekrar toparlamak zor oluyor. En azından bende öyle.
Erkek kardeşim ilaçlardan çok kilo almıştı bir ara, diyetisyeni ona haftada bir gün serbest gün vermişti, ne dilerse yiyordu, diğer günler gram sapmamak şartıyla. Bu da bir taktiktir belki ama bana uymuyor böyle şeyler, bir kere başladım mı durdurmakta zorlanıyorum
Kahve bende severim gerçektende tok tutuyor hem depresyonada iyi geliyomuş:)Bu arada makinanı güle güle kullan.bende akşam erken yedim ara öğünde yemek istemedim hareket yapmadığım içni ama geceler uzadığından herlade acıktım bende 1 tane diyet biküvi ile geceyi kapattım.ben türk kahvesi içmiştim ara öğünde (akşam yemeğinden 2 saat sonra)çok tok tuttu canım bişi istemedi o an ama 1-2 saate acıktırdı.pek bilmiyorum türk kahvesi kültürüm de yok gerçi ama nescafeden iyidir diye duyunca gittim sinbonun makinesini aldım arada-sırada içerim diye :)))
maşallah sana bu soğuktabende sporumu yapamadığım içni çok vicdan azabı duyuyorum
geceler uzadı gerçekten artık gece ara öğünü şart olacak sanırsam.ben yapmıyordum yada leblebi yiyordum bazen
Sorma valla gene temizledim inşallah bir daha olmaz.Banu, kolay gelsin canım. Hasta halinle iş çıktı sana yine( Geçmiş olsun.
Asumancığım sana da geçmiş olsun, yürüyüşte terleyip soğumazsın umarım, üşütmenin üzerine kolayca gribe çeviriyor çünkü. Hafta sonu oğlanı koruyamayınca geri geldi bizim grip
Yena görünmüyor, iyidir umarım...
valla bende seninle gurur duydum :) harikasın maşalahhhhhhhhhBu sabah 75 dakika yurudum arkadaslar
bu benim icin bir rekor umarim surdurebilirim kendimle gurur duydum yau
hemde ne motive canım ya bu hafta listede ben 1 numarayım bak gör :))) derrrrrrmişimah ne güzel motive olmuşsundur işte bravo devam
bravo
evet topluca çekilmişler canım ama profillerindeki albümlere eklediler
bende sabah yapılan hareketin daha çok yağ yaktırdığını duymuştum çok iyi olmuş vallasabah uyanınca 10 dakka yürüdüm metebolizmayı hızlandırmak için iyiymiş daha fazla yapacaktımama kız okadar musade etti
toplam spor 195 dakka
onlar doğru tartım yapıyor mu acaba?bugün alışveriş merkezinin birinde yağ kas ölçen tartı var gidip orada tartılacam ara ara yapmayı düşünüyorum bakalım nekadar yağ var
Çok zor uykusuzluk ayşecim inşallah bugün çabuk biterde eve gider uyursun.
Napıcam bilemez durumdayım acaba diyorum tartımmı bozuk ama eşimi doğru tartıyor bu kadar dikkat etmeye neden vermiyorum diyo çıldırmak üzereyim evet tatlıyı çok severim ama inan yemiyorum ayva tatlısı dedim bildiğin tarz değil az şekerle pişirilmiş ayva bilemiyorum bu hafta şimdi listelerimi karıştırıcam farklı bişeyler yapıcam ama pes etmicem inşallah kırıcam bu inadı.Ne güzel demöek eşin artık farkediyor insan nasıl mutlu oluyor....
Mutlu eğer yediğinden pişman değilse zaten o sana yağ yapmaz ama sana şunu diyim 150 kilolardan 95 96 kiloya düşmüştüm bunun rahatlığıyla yavaştan kaçırmaya başladım ve bir gün inan anlamadan 118 çıkmıştım o yüzden lütfen sen geenede dikkat et çok güzel kilolar verdin sakın alma onları geri .
diyetinin rahat gitmesine sevindim inşallah yarında kolayca geçer, 1,5 saatte yürüdüysen oooo şimdiden gitmiştir fazlalıklar :)Kizlar, alis veris ve banka islerinden, simdi popom yer gordu. birazdan kizin konservatuari var ama biliyorsunuz kvye sattim onu artik. Kus gibi hafifim, kadikoyde aksamin 8 ine kadar surunmeyecegim....
Protein diyeti super kolay gitti, hatta normal gunumden daha kolay geciyor denebilir. Belki cok yogundum ondan anlamadim ama su saat oldu ekmegin eksikligini duymuyorum....
Soranlar icin soyliym, 2 gun bunu yapip, diger gunler 1800 kalorilik 10 ekmek, 5 et/ peynir/ yumurta ve 4 meyvelik 2 sutluk diyetime donecegim...Asuman, benim hesabima gore bugunku diyetim 1000 kalori gibi ediyor. bu arada kadin bu gunler icin yuruyus yapma demisti, sabah bir bankacinin hiyarligi yuzunden 1,5 saat yurumek zorunda da kaldim.... Bes dakkalik yol dedi beni Acibademden Kadikoye kadar yuruttu....
kızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. iyi diyetler.
kızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. iyi diyetler.
neyazıkki ben öyle başladım 4 ay neredeyse hiç extra bişi yemedim. gerekli ve kararında yedim herseyi. sonra ayda 1 olan kaçamak yapma öğünümü hafta bir yapmaya başladım. sonra baktım haftann 1 günü sabahtan akşama ne bulursam yemeye başladım. sonra bu hafta sonu kaçamağı haline geldi. bir de baktım ki cuma tartıdan pzt sabahına kadar kendimi kaybediyorum o 3 günü telafi etmeye çalışır oldum diyer 4 gün. elbette kilom sabitlendi vermem durdu. son durum ise 1 öğün bile normal beslenemedim cumadan beri. hem çok hem yememem gerekenleri tükettim.
Banu, kolay gelsin canım. Hasta halinle iş çıktı sana yine( Geçmiş olsun.
Asumancığım sana da geçmiş olsun, yürüyüşte terleyip soğumazsın umarım, üşütmenin üzerine kolayca gribe çeviriyor çünkü. Hafta sonu oğlanı koruyamayınca geri geldi bizim grip
Yena görünmüyor, iyidir umarım...
Ben de yükte hafif, pahada ağır şeyler tükettim. Porsiyonlar büyük değildi ya neyse. Aslında 10 kilo bile beni çok fark ettirecek, bunu bilip dişimi 3 ay sıkmam gerekiyor. Böyle düşününce hırslanıyorum, gayret geliyor, bir süre sonra (özellikle hafta sonları) gene rehavet çöküyorHele sen yolun büyük kısmını geride bıraktın canım, 5 kilo bile versen (en azından görsel olarak) işi bitirirsin. Bayram sonrasına ertelemeden, hemen bugünden başla derim ben. Erteledikçe, bahane buldukça yerimizde sayıyoruz. "Kelin merhemi olsa.." diye de atasözümüz var değil mi ??
yst güle güle git gel canım iyi yolculuklar
Terazide bir gulumseme bile yok.. Ama olsun...
sabah belli olur daha dur canımTerazide bir gulumseme bile yok.. Ama olsun...
canım döv beni olmayacak böyle ben sopa istiyorummmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?