Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle havaların etkisi var bence. Ben gerçi öyle büyük azimle yapmıyordum zaten, 300 gr-500 gr devam ediyordum ama seyahate gidene kadar hiç artıya geçmemiştim en azından.
Kasvetli havalara hem bedenimiz hem ruhumuz daha alışamadı, depresif etkisi yeme konusunda kendini gösteriyor. Bu yemek olayı da öyle bir şey ki; iki gün üst üste kaçırırsan tekrar toparlamak zor oluyor. En azından bende öyle.
Erkek kardeşim ilaçlardan çok kilo almıştı bir ara, diyetisyeni ona haftada bir gün serbest gün vermişti, ne dilerse yiyordu, diğer günler gram sapmamak şartıyla. Bu da bir taktiktir belki ama bana uymuyor böyle şeyler, bir kere başladım mı durdurmakta zorlanıyorum

Banu, kolay gelsin canım. Hasta halinle iş çıktı sana yine ( Geçmiş olsun.

Asumancığım sana da geçmiş olsun, yürüyüşte terleyip soğumazsın umarım, üşütmenin üzerine kolayca gribe çeviriyor çünkü. Hafta sonu oğlanı koruyamayınca geri geldi bizim grip

Yena görünmüyor, iyidir umarım...

neyazıkki ben öyle başladım 4 ay neredeyse hiç extra bişi yemedim. gerekli ve kararında yedim herseyi. sonra ayda 1 olan kaçamak yapma öğünümü hafta bir yapmaya başladım. sonra baktım haftann 1 günü sabahtan akşama ne bulursam yemeye başladım. sonra bu hafta sonu kaçamağı haline geldi. bir de baktım ki cuma tartıdan pzt sabahına kadar kendimi kaybediyorum o 3 günü telafi etmeye çalışır oldum diyer 4 gün. elbette kilom sabitlendi vermem durdu. son durum ise 1 öğün bile normal beslenemedim cumadan beri. hem çok hem yememem gerekenleri tükettim.

Kahve bende severim gerçektende tok tutuyor hem depresyonada iyi geliyomuş:)Bu arada makinanı güle güle kullan.
Sorma valla gene temizledim inşallah bir daha olmaz.

akşama islim kebabı yaptım hangi akla hizmet yaptım bilemiyorum ama çok güzel oldu bu arada kızarttığım misket köftelerden 4 tanesini hüplettim bile :)
akşama 2 tane yesem olur mu?
eşim bulgur pilavı sever onuda yapacağım yanınada yoğurt ve belki salata
nasıl menü çok mu kalorili ya daha yemeden derdine düştüm :)))

sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk fazla peynir
3 zeytin

ara: yeşil elma

öğlen: 4 misket köfte

ara : yapmayacağım kendimi akşama saklayacağım :)))

Bu sabah 75 dakika yurudum arkadaslar

bu benim icin bir rekor umarim surdurebilirim kendimle gurur duydum yau
valla bende seninle gurur duydum :) harikasın maşalahhhhhhhhh
ah ne güzel motive olmuşsundur işte bravo devam

bravo

evet topluca çekilmişler canım ama profillerindeki albümlere eklediler
hemde ne motive canım ya bu hafta listede ben 1 numarayım bak gör :))) derrrrrrmişim
sabah uyanınca 10 dakka yürüdüm metebolizmayı hızlandırmak için iyiymiş daha fazla yapacaktımama kız okadar musade etti
toplam spor 195 dakka
bende sabah yapılan hareketin daha çok yağ yaktırdığını duymuştum çok iyi olmuş valla
ben yapamıyorum nerdeeeee velet aç asla beklemiyor
şu ek gıda işi beni yoruyor resmen yemek uyduruyorum ona ya ve ne yapsam yemiyor ((
varmı 6,5 aylık bebeğe örnekler bildiğin yardım ne olur
bugün alışveriş merkezinin birinde yağ kas ölçen tartı var gidip orada tartılacam ara ara yapmayı düşünüyorum bakalım nekadar yağ var
onlar doğru tartım yapıyor mu acaba?

ben listelerini takip ediyorum gerçekten az yiyorsun kesin vermesi gerek diyorum cuma oluyor ve seninle beraber aynı hüsranı inan bende yaşıyorum...
sen ayva yerine elmayı çok az şekerle fırınla ve tarçın dök hatta fındık -fıstık bile olur .....
ben ayvanın kalorisi çok diye biliyorum hatta diyetisyenim çeyreğini yiyebilrsin derdi oradan hatırımda kalmış sanırım...
asla pes etmek yok devam ........
evet ya eşim farkediyor ve inanılmaz destekliyor bende kendimle gurur duyuyorum :))))

Kizlar, alis veris ve banka islerinden, simdi popom yer gordu. birazdan kizin konservatuari var ama biliyorsunuz kvye sattim onu artik. Kus gibi hafifim, kadikoyde aksamin 8 ine kadar surunmeyecegim....

Protein diyeti super kolay gitti, hatta normal gunumden daha kolay geciyor denebilir. Belki cok yogundum ondan anlamadim ama su saat oldu ekmegin eksikligini duymuyorum....

Soranlar icin soyliym, 2 gun bunu yapip, diger gunler 1800 kalorilik 10 ekmek, 5 et/ peynir/ yumurta ve 4 meyvelik 2 sutluk diyetime donecegim...Asuman, benim hesabima gore bugunku diyetim 1000 kalori gibi ediyor. bu arada kadin bu gunler icin yuruyus yapma demisti, sabah bir bankacinin hiyarligi yuzunden 1,5 saat yurumek zorunda da kaldim.... Bes dakkalik yol dedi beni Acibademden Kadikoye kadar yuruttu....

kızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. iyi diyetler.

diyetinin rahat gitmesine sevindim inşallah yarında kolayca geçer, 1,5 saatte yürüdüysen oooo şimdiden gitmiştir fazlalıklar :)

canım iyi yolculuklar güle güle git ve dön ,şimdiden hayırlı bayramlar......

Ben de yükte hafif, pahada ağır şeyler tükettim. Porsiyonlar büyük değildi ya neyse. Aslında 10 kilo bile beni çok fark ettirecek, bunu bilip dişimi 3 ay sıkmam gerekiyor. Böyle düşününce hırslanıyorum, gayret geliyor, bir süre sonra (özellikle hafta sonları) gene rehavet çöküyor Hele sen yolun büyük kısmını geride bıraktın canım, 5 kilo bile versen (en azından görsel olarak) işi bitirirsin. Bayram sonrasına ertelemeden, hemen bugünden başla derim ben. Erteledikçe, bahane buldukça yerimizde sayıyoruz. "Kelin merhemi olsa.." diye de atasözümüz var değil mi ??

sağol canım bugün gittim yine yürüyüşe öğlen çıkıyorum inşallah gribe çevirmez ama hala sesim bozuk öksürük felan var
yenayı ben de merak ettim acaba temizliğe mi daldı
beyza 1000 kalori epey hafifletir herhalde bakalım sonuç ne olacak
mutlu bence de umut haklı bayramı bekleme hemen topla derim ben de
ece kahve demişin canım çekti hemen yaptım nescafemi içiyorum ama yanında hoşbeş yedim bikaç tane akşam kısarım artık napim

ben sana sunu söylemeyi unuttum sen gerçekten çok orantılısın. 10 kilo bile seni muhtesem gösterir. şimdi de göze batan bir yerin yok oda ayrı.

bana gelince almak yerine 80 altına insem gerçekten iyi olacaktı 42 beden sularına inmiş olacaktım ki bu da geçen sene 52 ye sığamayan benim için harika olcaktı. ama haklısın yarından itibaren toplanıcam ve bayramda da sapıtmayacağım. bu gün resmen mideme işkembe muamelesi yaptım. akşamda bu psikoloji devam eder.
2 kasm itibari ile bu ay benim en az 5 kilo attığım ay olsun(85 altına inebilirim inşallah). belki işle ilgili de bişiler olacak. 1-2 haber geldi. 2 aralık da da antep yolcusu olucam. yaza 65 hedefim için her gün önemli(bunu sanırım 50 defa buraya yazdım bir kafama yazamadım of ki offff).

Terazide bir gulumseme bile yok.. Ama olsun...
sabah belli olur daha dur canım
canım döv beni olmayacak böyle ben sopa istiyorummmmmm.

mutluuu akşamı geçiştir lütfen anladığım kadarıyla gündüz yeteri kadar yedin akşam yoğurt salata felan ye yeter bence
bence dediysem istersen demek istemedim öyle yap tamammı yoksa geliyoooo

Benim de vermem gereken çok fazla kilom var ama motivasyonum yok bu konuda,iradem çok ama çok zayıf.Yaza doğru da düğünüm var,ne yapıcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…