- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kızlarıma bere örüyorum güzel oldu küçüğünkü bitti büyük kıza başladım şimdi
Ellerine sağlık asumancım eminim çok güzel olmuşlardır...
kızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. iyi diyetler.
bayılıyorum böyle becerikli hatunlara ya ellerine sağlık ,güle güle kullansınlar cici kızlar....kızlarıma bere örüyorum güzel oldu küçüğünkü bitti büyük kıza başladım şimdi
Selam millettt,okuduğum kadarıyla hepimiz kaçamak mevsimindeyizben de hafta sonu geç saat yemelerim sonucu 2 günde 800 gr.mı indirdim gövdeye,neyseki 500 ü bu sabah itibari ile gitmiş,kızlar anladım ki 8 den sonra yenen her şey yol su elektrik olarak dönüyor bize.Ne yiyceksek erkenden yiyip günü kapamalıyız ve su içmeliyiz.Ben suyu baya azaltmıştım kaç zamandır ama bugün toparlıyorum 4.kupa önümde ve 2. kupa yeşil çayımda öyle.Mutlucum özellikle sen bir nazar okut kendine resmen nazara geldin ya 25 kg vermişsin fıstık gibi olmuşsun pazarcılar bile fark ediyorken nazara gelmemen imkansız.Ben kendi adıma maşallah diyim sana
Bu gün canım nohut istedi bu arada ocağa az önce koydum geceden ıslamıştım kocaman olmuşlar.Onun pişmesini bekliyorum ciğerci kedisi gibibu sonbahar depresyonunu atlatırız umarım hepimiz.Hafta sonları kocalar mı bizi baştan çıkarıyor hep kaçamaklar haftasonu oluyor.
geçmiş olsun umarım çabuk atlatırBanu, kolay gelsin canım. Hasta halinle iş çıktı sana yine( Geçmiş olsun.
Asumancığım sana da geçmiş olsun, yürüyüşte terleyip soğumazsın umarım, üşütmenin üzerine kolayca gribe çeviriyor çünkü. Hafta sonu oğlanı koruyamayınca geri geldi bizim grip
Yena görünmüyor, iyidir umarım...
yoğurt ısrarla dene içine meyverandasi koyabilirsinvalla bende seninle gurur duydum :) harikasın maşalahhhhhhhhh
hemde ne motive canım ya bu hafta listede ben 1 numarayım bak gör :))) derrrrrrmişim
bende sabah yapılan hareketin daha çok yağ yaktırdığını duymuştum çok iyi olmuş valla
ben yapamıyorum nerdeeeee velet aç asla beklemiyor
şu ek gıda işi beni yoruyor resmen yemek uyduruyorum ona ya ve ne yapsam yemiyor((
varmı 6,5 aylık bebeğe örnekler bildiğin yardım ne olur
onlar doğru tartım yapıyor mu acaba?
ben listelerini takip ediyorum gerçekten az yiyorsun kesin vermesi gerek diyorum cuma oluyor ve seninle beraber aynı hüsranı inan bende yaşıyorum...
sen ayva yerine elmayı çok az şekerle fırınla ve tarçın dök hatta fındık -fıstık bile olur .....
ben ayvanın kalorisi çok diye biliyorum hatta diyetisyenim çeyreğini yiyebilrsin derdi oradan hatırımda kalmış sanırım...
asla pes etmek yok devam ........
evet ya eşim farkediyor ve inanılmaz destekliyor bende kendimle gurur duyuyorum :))))
Kizlar, alis veris ve banka islerinden, simdi popom yer gordu. birazdan kizin konservatuari var ama biliyorsunuz kvye sattim onu artik. Kus gibi hafifim, kadikoyde aksamin 8 ine kadar surunmeyecegim....
Protein diyeti super kolay gitti, hatta normal gunumden daha kolay geciyor denebilir. Belki cok yogundum ondan anlamadim ama su saat oldu ekmegin eksikligini duymuyorum....
Soranlar icin soyliym, 2 gun bunu yapip, diger gunler 1800 kalorilik 10 ekmek, 5 et/ peynir/ yumurta ve 4 meyvelik 2 sutluk diyetime donecegim...Asuman, benim hesabima gore bugunku diyetim 1000 kalori gibi ediyor. bu arada kadin bu gunler icin yuruyus yapma demisti, sabah bir bankacinin hiyarligi yuzunden 1,5 saat yurumek zorunda da kaldim.... Bes dakkalik yol dedi beni Acibademden Kadikoye kadar yuruttu....
tşk ederim asumanım ama bugün çok yordular beni anlata anlata ses soluk kalmadı yoruldum çok yoruldumm:26::26::26::26:mutlucum kendini iyi hissetmeye başlamışsın ne güzel yedin de artık yiyeceğini topla bakalım kendini bi daha diyet yalan oldu felan duymayım senden canımbundan sonra elimde sopamla karşında olacağım mutlucum
semirancım öptüm canım seni de kolay gelsin sana çocuklarla
öptün müüüüüüüüüüüüüüya öpeyim hemennnn.
ya dün gece ben de resmen mücadele ettim nefsimle istedi durdu yokkk dedim 1 küçük muz bitki çayı ve 2 tane saat 12 gibi diyet bisküvi ile kapattım ancak bu kadar oldu anamm geceler bayağı uzun artık bakalım bu gece sonuç ne olacak:18::18:bende akşam erken yedim ara öğünde yemek istemedim hareket yapmadığım içni ama geceler uzadığından herlade acıktım bende 1 tane diyet biküvi ile geceyi kapattım.ben türk kahvesi içmiştim ara öğünde (akşam yemeğinden 2 saat sonra)çok tok tuttu canım bişi istemedi o an ama 1-2 saate acıktırdı.pek bilmiyorum türk kahvesi kültürüm de yok gerçi ama nescafeden iyidir diye duyunca gittim sinbonun makinesini aldım arada-sırada içerim diye :)))
maşallah sana bu soğuktabende sporumu yapamadığım içni çok vicdan azabı duyuyorum
geceler uzadı gerçekten artık gece ara öğünü şart olacak sanırsam.ben yapmıyordum yada leblebi yiyordum bazen
zoraki yürüyüş olmuş ama iyi de olmuş yediklerinde güzelmiş beyzacımm ben de dün bugün iyi gibiyim bakalım zira 1 haftadır kopmuştum 88 den 89 çıkarak büyük başarı sağladım tatildii yaaaaKizlar, alis veris ve banka islerinden, simdi popom yer gordu. birazdan kizin konservatuari var ama biliyorsunuz kvye sattim onu artik. Kus gibi hafifim, kadikoyde aksamin 8 ine kadar surunmeyecegim....
Protein diyeti super kolay gitti, hatta normal gunumden daha kolay geciyor denebilir. Belki cok yogundum ondan anlamadim ama su saat oldu ekmegin eksikligini duymuyorum....
Soranlar icin soyliym, 2 gun bunu yapip, diger gunler 1800 kalorilik 10 ekmek, 5 et/ peynir/ yumurta ve 4 meyvelik 2 sutluk diyetime donecegim...Asuman, benim hesabima gore bugunku diyetim 1000 kalori gibi ediyor. bu arada kadin bu gunler icin yuruyus yapma demisti, sabah bir bankacinin hiyarligi yuzunden 1,5 saat yurumek zorunda da kaldim.... Bes dakkalik yol dedi beni Acibademden Kadikoye kadar yuruttu....
iyi yolculuklar canım benim güle güle git güle güle dönnnnkızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. iyi diyetler.
becerikli asumanım benimm bana daaa örrrrrrkızlarıma bere örüyorum güzel oldu küçüğünkü bitti büyük kıza başladım şimdi
Selam millettt,okuduğum kadarıyla hepimiz kaçamak mevsimindeyizben de hafta sonu geç saat yemelerim sonucu 2 günde 800 gr.mı indirdim gövdeye,neyseki 500 ü bu sabah itibari ile gitmiş,kızlar anladım ki 8 den sonra yenen her şey yol su elektrik olarak dönüyor bize.Ne yiyceksek erkenden yiyip günü kapamalıyız ve su içmeliyiz.Ben suyu baya azaltmıştım kaç zamandır ama bugün toparlıyorum 4.kupa önümde ve 2. kupa yeşil çayımda öyle.Mutlucum özellikle sen bir nazar okut kendine resmen nazara geldin ya 25 kg vermişsin fıstık gibi olmuşsun pazarcılar bile fark ediyorken nazara gelmemen imkansız.Ben kendi adıma maşallah diyim sana
Bu gün canım nohut istedi bu arada ocağa az önce koydum geceden ıslamıştım kocaman olmuşlar.Onun pişmesini bekliyorum ciğerci kedisi gibibu sonbahar depresyonunu atlatırız umarım hepimiz.Hafta sonları kocalar mı bizi baştan çıkarıyor hep kaçamaklar haftasonu oluyor.
bayılıyorum böyle becerikli hatunlara ya ellerine sağlık ,güle güle kullansınlar cici kızlar....
ya kiloda gelgitler çok oluyor 1 gün fazla 1 gün eksik gidiyoruz ,benimde kilo vermemin nedeni saat 18den sonra hiçbir şey yemişyorum (tabi gezmeler ve kaçamaklar hariç ) yani genelde tutuyorum kendimi ben böyle veriyorum bunu anladım... suyu zaten çok severim içiyorum onda sorun yok..... yeşilçayı askıya aldım oğlum izin vermiyor ama akşamları içmeye çalışıyorum....
senin nohutun markası ne canım ya benimkiler güdük kadarlar gerçi çok lezzetliler ama küçükler....
eşler mi suçlu diyorsun
Tebessüm ablam bir kez gitmişti kavitasyona sonrasında bacaklarında müthiş ağrı olmuştu sanırım varisi olanlarda olabiliyormuş.Dikkat et istersen buna canım.Umarım çok güzel kilolar verirsin canım.eylülde kavitasyon
power plate
lenf drenaj
ozon terapi
satın almıştım toplam 24 seans bugün ilk defa gittim 30 dakka kavitasyon yapıldı yağları yakıyormuş
30 dakka power platte hareketler yaptım spor hareketleri
cumayada gidecem bakalım nasıl olacak
Tebessüm ablam bir kez gitmişti kavitasyona sonrasında bacaklarında müthiş ağrı olmuştu sanırım varisi olanlarda olabiliyormuş.Dikkat et istersen buna canım.Umarım çok güzel kilolar verirsin canım.
bugünkü sporum 75 dakka oldu
toplam 260 dakka oldu
takıl bize inşallah düğününde fıstık gibi olursun bu arada kaç kilosun ve kaç yaşındasınbenim de vermem gereken çok fazla kilom var ama motivasyonum yok bu konuda,iradem çok ama çok zayıf.yaza doğru da düğünüm var,ne yapıcam ben yaaa
hayırlı yolculuklar ben de memleketten vakumlu burçlar sayesinde yorgan getirmiştimkızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. Size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. Ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. Iyi diyetler.
yoğurt vermeye çalışıyorum içine bir ben girmiyorum desem yeridir sevmedi tek başına bende dediğin gibi elma rendesi, 1 minik dilim muz, 1 t.k pekmez koyuyorum öyle yiyor eğer biraz ekşi olduysa 1-2 bebe bisküvisi ekliyorumgeçmiş olsun umarım çabuk atlatır
yoğurt ısrarla dene içine meyverandasi koyabilirsin
patates havuç pirinç irmikle çorba yap içine yoğurtta koyabilirsin
muhallebilerin içine meyve rendeleyebilirsin
pirinç unu ile muhallebi benim kız asla yemedi nişasta ile ancak 2 yaştan sonra yedi
ek gıdaya başlayınca hiç birşey yemezdi amaç tatlara alıştırmak başta karın doyurmak değil
sürekli dene bir gıdayı yemiyor demek için en az 12- 15 kez denemek gerkiyormuş
sanada yürüyüş olmuş ama yoğulmuşsundur
eylülde kavitasyon
power plate
lenf drenaj
ozon terapi
satın almıştım toplam 24 seans bugün ilk defa gittim 30 dakka kavitasyon yapıldı yağları yakıyormuş
30 dakka power platte hareketler yaptım spor hareketleri
cumayada gidecem bakalım nasıl olacak
kızlarıma bere örüyorum güzel oldu küçüğünkü bitti büyük kıza başladım şimdi
hımmm desene ondan lezzetli nohutların, afiyet olsun canım bende çok severim nohutu.....Ya nohutu annem ereğli pazarında köylülerden almış (marmaraereğli) misket kadar oldular pişirdim yiyorum şimdi hatta.Bir dahaki yaz tekirdağa gittiklerinde annemden çok daha fazla almasını istedim bu nohuttan bayıldım cidden.
Valla kaçamaklar konusunda evet sanırım biraz kocalar suçlu
süpersin ya benim bu hafta yok ev temizliği sayesinde heryerim ağrıyor, daha gardrop ve kapılar var, yap yap bitmiyor yabugünkü sporum 75 dakka oldu
toplam 260 dakka oldu
hayirli aksamlar kizlarrr
ibatum cnm bekledim bekledim gelmedin temizlige bende basladim hali yikama makinasiyla oturma odasinin halisini koltuklarini mutfagin halisini ,... yikadim kaloriferleride actim kuurusun diyecok yoruldum ama temiz oldu evimmmm evimm guzel evimmmm spor yapmadim bu gün yememe dikkat etmisdim ama azcik gelip giderken siimdi makarna yutuvermisim yaw cocukla temizlik ne kadar zor oluyor
banucnm hasta hasta ugrastiriyorlar seni gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?