Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menum;

sabah; 1 yumurta 1 dilim siyah ekmek 1 tatli kasigi kusburnu receli 1 bardak buyuk cay
(aslinda receli hic sevmem ama sabah sabah tutan tatli krizine buldugum en saglikli cözum bu)

75 dakika yuruyus ( oleyyy yalniz tuhaf olan bacaklarim degil kollarim agriyo )

ara; 1 buyuk bardak yesil cay

ara; 1 bardak sut 1 tane muz
(iki kere ara ögunum arka arkaya cunku öglen yemegini gec yemek zorundayim cocuklarin cikis saati yuzunden)

öglen;1 tabak ispanak 1 porsiyon yogurt ve dunden kalan 1 dilim misir ekmegi ( ne yapiyim kiyamadim )

ara; 1 buyuk bardak cay 3 tane incir

aksam; 1 porsiyon yogurt 2 ceviz 1 tane kaki

1,5 l su

yalniz bugun aniden asiri bir sevinc ardindan da derin bir keder yasadigim icin 25 kalorilik bir cikolata kacamagim oldu
(bahanem var iyi ki peh peh peh ..)

ya söyle bakiyorum göz karari 1000 kaloriyi gecmiyorum sanirim yanlis miyim ?

zaten diyetisyenim zamaninda bana 1200 kalorilik bir diyet vermisti ben de dusunuyorum simdik o 200 luk de hata payim olsa
ama ben 1000 sinirini asmasam veririm galiba yau yani insallah
gerci bu hafta pek bir sey beklemiyorum daha tartidan ama olursa da hayir demem tabi
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar söz dinlerim ben dun bir arkadas protein ekle dedi sabah sabah yumurtayi zor gecirdim bogazimdan
ne yapiyim sabahin yedisinde sevmiyorum kahvalti etmeyi ben hele ki de yumurta yemek neyse gun asiri deniycem bakalim
ah diyet beni ne hale getiriyosun

cnm güle güle git gel hic kilo almadan gel

wauuuuu desene bu hafta kupayi sen alcan masalllahhhh insallah banada güler tarti

wauuuuu desene bu hafta kupayi sen alcan masalllahhhh insallah banada güler tarti

bebişin karnını doyurdum ve sahalara döndüm :)))
valla sapıtmazsam alırım bu akşam azcık sapıttım ya neyse 84ü göreyim küsuratsız yeter bana.....
inşallah canım inşallah sen bu kadar vermişsin sana da güler merak etme

sahalara döndümde pek kimse yok olanlarda yazmıyor sanırım......

haydi güzeller hepinize iyi geceler tatlı rüyalar......

ben azcık başarı hikayesi okuyayımda kendime geleyim :)

sahalara döndümde pek kimse yok olanlarda yazmıyor sanırım......

haydi güzeller hepinize iyi geceler tatlı rüyalar......

ben azcık başarı hikayesi okuyayımda kendime geleyim :)

Canım, çok iyi gidiyorsun maşallah. İyi gidenler, azimli olanlar motivasyonu düşük olanlara iyi örnek oluyorlar. Burayı en çok bunun için seviyorum. :)) Ben de kendime gaz verip duruyorum ama akmasa da damlıyor bir şeyler :))
Bilgisayar açık olsa da rahat yazamıyorum bu saatlerde ben,oğlan rahat vermiyor, hele bu gece bire kadar oturur herhalde yandım..

ara ile dene doğru biliyorsun ama mesla çorba yemedi ya en az 15 kez dene yemedi demek için
benimkız hazırıda yemezdi yaptıklarımıda
biz 4aylıkken başladık ek gıdaya tam 8 aylık olana kadarek gıdalardan hiç yemedi 8 aylıkken çorba ve yoğurda başladı
hazır kutu mamalardan hiç yemedi her çeşidini denedim
meyve tam 14 aylık olana kadar ne suyu ne püresi ne hazır kavanozu yemedi
benimki beterdi

birşey diycem pekmezi yoğurda koyma pekmez kalsiyumlu gıdalarla verilmemeli imiş ikisi birbirinin etkisini yok ediyor canım
süpersin valla temizlik nasılda kilo verdirmiş

diyetisyen nezaman 1000 kalorilik diyet verdi canım bu kilodaykenmi
kilona göre 1000 kalori az diye biliyorum

Ahh Mutlucuğum, orantılı aldım gerçekten, eskiden ince belim, dolgun kalçam dolgun göğüslerim vardı, kilo alınca belim de kalınlaştı, hepten dolgunlaşıp dolma gibi oldum :) Boyuma göre 65 ya da en kötüsü 60'lı kilolar şart ama 74-75 bile çok fark ettirir. Ben de abukluklar yaptım bugün ama şu dakikadan itibaren tutuyorum kendimi.
Sen 5 kiloyu bu ay kesin verirsin, bilinçaltı insana "dikkat edince veriyorum işte, bak ne güzel zayıfladım" mesajı veriyor farkında olmasa da. Sen 50 kere de yaz, 150 kere de yaz o yüzden, ne kadar çok yazarsan içinden gelen diğer seslere kulak tıkaman o kadar kolay olur. Antep'e kadar güzelce verirsen, o zaman küçük bir mola alırsın işte. Antep de Antep yani. Özel bir yer, gidilince birkaç özel yerde birkaç özel şey tadılmalı bence. O da senin ödülün olsun, Kasım'da 5 kilo verirsin de Aralık'ta 3 verirsin örneğin..

Terazide bir gulumseme bile yok.. Ama olsun...
Olur Beyza'm olmaz mı, sen ekmeği bile gramla tartan kadınsın, içinde var öyle bir disiplin. Zaten senin tempona tartı mı dayanır be?
geçmiş olsun umarım çabuk atlatır
Sağol canım, bir gün temizlemedim burnunu gene kötü oldu nezle sonrası burnu temizlemek çok önemli, bir gün bile ihmal edersem hemen mukus kalınlaşıp enfeksiyona dönüşüyor. Bebeklilere hortumlu otri bebeyi tavsiye ediyorum, diğer burun aspiratörlerine göre çoook iyi temizliyor, üzerine de serum fizyolojikle temizliyorum bir güzel burnu o zaman mis gibi nefes alıyor, 2 günde iyileşiyor. C ve D vitamini kürleri de yapıyorum..
daha iyisi sizlere olsun canım
ben artık rengarenk yapıp dağıtırım onları
netten bulduk modeli derya bayakalın programda yapmışlar sarhoş yoldan şaştı beresi bak istersen
Bir ben öğrenemedim şu örgü işini. Gelince bana da öğret Asuman :) Cumartesi geliyoruz gibi, Çarşamba da döneceğiz. Sen müsait olursan Salı günü görüşür müyüz? Ankara'lı başka arkadaşlarımız var mı??

Kızlar inanılmaz bir şey ama benim oğlan uyudu (bugün anneannesinde 3.5 saat uyumuş, 17.00'de uyanmış, anamızı ağlatır diyorduk) ben de yaklaşık 3 aydır ilk defa 12'den önce yatayım diyorum :) Hepinize iyi geceler, iyi uykular,

aman umut madem böyle bir fırsat buldun hemen uç yatağa Allah rahatlık versin

Keşke patlıcanları kızartmasaydın bende yapıyorum ama yağsız tavada çok az yağla biraz çeviriyorum sonra zaten fırına atıyorum istersen bir dene.
Sorma ilbatum ya ne yapıcan bilemiyorum valla.
İyi tatiller canım güle güle git gel iyi bayramlar.
Sorma tüm suç onların:)))
Çok güzel bakalım sonuçları bizimle paylaşırsın.
Güle güle kirlet canım makarnayıda haketmişsin o kadar olur sorma inşallah olmuştır 3.tekrar temizlemem.
İyi geceler umut uyku uykunun mayaasıdır derler doğruymuş güzel uyusun inşallah.

Bugünkü menüm
Sabah 1.5dilim ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1 tk reçel.
Ara
1 tane mavi yeşil karamelli çikolata.
Öğlen
1 tabak kurufasulye 1dilim ekmek.
Ara
1 mandalina.
Akşam
1 tabak ıspanak 1 yk yoğurt 1 dilim ekmek 3 yk kurufasulye.
Ara
1/2 ayva az şekerli.
1/2 kayısı.
Bugün birazcık sanki kaçtıı.

Ayşecim
Bizim ayşe sizin doktora fena vurulmuş durumda duy
san ne hayaller kuruyor bu arada bu sene tatil planı yapma ayşe seni emiri alıyor altınolukta yazlık ev alıcakmış oraya götürücekmiş ama doktor muratta gelicekmiş haberin olsun::))))

senin ayşe fena valla banucum maşallah

Dun iyi gittim gittim ama aksam iki dilim ekmek kacirdim bir de baligi gerekenden biraz fazla yedim...

Bugun normal dıyetimdeyim

Umut, bakiyorum Ankara'yi da fethediyorsun, Asu arkadasimiza iyi bak, 84 kilo yolluyoz, aynen geri istiyoz

mutlu, sen gemi iyice aziya aldin arkadaim, 90 kirilma olur bak. Moral bozarsin 9 lari gorursen, gel don artik, bayrami da atlat istersen ama sapitmadan gecir..Yani gunde 2000 kalori ye.. ama 2500 olmasin....

İlbatum, benim kiz hic yemezdi ilk aylarda. Yattigi yerden tavana kadar puskurturdu verdigim havucu... Oglanlar elimdekini saldirip yiyor...

Birkac oneri, oglen uykusundan sonra, karni iyice acken 3 saattir acken mesela dene..ilk deneme zaten 1 tatli kasigi kadar ve tatli biseyle yapilir. Mesela alma suyu, armut suyu.. 2-3 gun sonra buna alisinca, elmanin ve armutun puresine gec. Sonra miktari artir. 1 corba kasigi kadar yiyebilir 1 haftanin sonunda. Asla 2-3 karisik sey verme. Mesela sebze corbasi kabustur... Elmayi sevince, yavas yavas icine havuc suyu. Sonra elma yok, sirf havuc suyu ve puresi.. Sonra icine patates puresi.. Gibi, yavas ve alistira alistira gideceksin.. 7 aylikken mesela 1 defada benimkiler 4 corba kasigi kadar yiyordu 1 defada. Bu da bir kucuk boy hazir pure demektir.

ayse, cozutmadan devam et. Sen kararli olursan o kilolar gidecek. Cok iyi hatirliyorum Mart Nisan gibi geldiginde 98 kilo filandin...ben de o sira 96 filandim...kararli ve istikrarli gidersen, az da olsa her hafta verirsen enindwe sonunda bitecek demeketir.

salı günü görüşürüz inşallah canım bişey çıkmasa bari bayram ya haberleşiriz mutlaka ay heyecan yaptım
Ankara da başka gelecek kimse yok malesef bikaç kişi vardı onlar da yok oldu ortadan bir ben varım topiğin Ankara temsilcisi olarak
beyzacım iyi bakarım inşallah umuta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…