kızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. iyi diyetler.
wauuuuu desene bu hafta kupayi sen alcan masalllahhhh insallah banada güler tartisüpersin ya benim bu hafta yok ev temizliği sayesinde heryerim ağrıyor, daha gardrop ve kapılar var, yap yap bitmiyor ya((
ahhh canım benim keşke arasaydın koşa koşa gelirdim hazır alışmışım elimde çabuklaşmış hemen hallederdik beraber :))) ohhh mis gibi olmuşlardır güle güle oturun canım........ zaten ev işinden sonra halin kalmıyor ki en azından benim öyle birde bahar rehaveti offf ki offff.....
o kadar makarnadan birşey olmaz hem çok kalori harcamışsndır bence....
bak bana ben cuma 86.1dim ev işleri sayesinde bugün 84.6 çıktım süperim süperrrrrrrr :))) yaşasın ev temizliği, hem evim temiz hem ben spor yapmış oluyorum :)))))
semiran sen rengini söyle hemen örüp göndereyim canım
toksin papatyana da pembe yakışır
wauuuuu desene bu hafta kupayi sen alcan masalllahhhh insallah banada güler tarti
sahalara döndümde pek kimse yok olanlarda yazmıyor sanırım......
haydi güzeller hepinize iyi geceler tatlı rüyalar......
ben azcık başarı hikayesi okuyayımda kendime geleyim :)
ara ile dene doğru biliyorsun ama mesla çorba yemedi ya en az 15 kez dene yemedi demek içinyoğurt vermeye çalışıyorum içine bir ben girmiyorum desem yeridir sevmedi tek başına bende dediğin gibi elma rendesi, 1 minik dilim muz, 1 t.k pekmez koyuyorum öyle yiyor eğer biraz ekşi olduysa 1-2 bebe bisküvisi ekliyorum
patates ve havucu pirinçlide irmiklide yaptım her ikisinide yemedi hatta pirinç unu ile bile yaptım :) am yooooooook
muhallebiyi hazır kaşık mamalarından veriyorum kendim yapmadım
aynen ya hiçbir şey istemiyor hazır mamalarda ne varsa onları yiyor
ben bu patates, havuç iklisine ıspanakta kattım ama yemedi yeni tatları denerken 3-5 gün ara verin diyorlardı 15 gün ısrarcı mı olmam lazım yani.....
ohhh büyük şehirin nimetleri işte devam et bakalım inşallah faydası olacak
süpersin valla temizlik nasılda kilo verdirmişhımmm desene ondan lezzetli nohutların, afiyet olsun canım bende çok severim nohutu.....
tabi ya kocalar suçlu yoksa biz hiç yapar mıyız :)))
süpersin ya benim bu hafta yok ev temizliği sayesinde heryerim ağrıyor, daha gardrop ve kapılar var, yap yap bitmiyor ya((
ahhh canım benim keşke arasaydın koşa koşa gelirdim hazır alışmışım elimde çabuklaşmış hemen hallederdik beraber :))) ohhh mis gibi olmuşlardır güle güle oturun canım........ zaten ev işinden sonra halin kalmıyor ki en azından benim öyle birde bahar rehaveti offf ki offff.....
o kadar makarnadan birşey olmaz hem çok kalori harcamışsndır bence....
bak bana ben cuma 86.1dim ev işleri sayesinde bugün 84.6 çıktım süperim süperrrrrrrr :))) yaşasın ev temizliği, hem evim temiz hem ben spor yapmış oluyorum :)))))
bugunku menum;
sabah; 1 yumurta 1 dilim siyah ekmek 1 tatli kasigi kusburnu receli 1 bardak buyuk cay
(aslinda receli hic sevmem ama sabah sabah tutan tatli krizine buldugum en saglikli cözum bu)
75 dakika yuruyus ( oleyyy yalniz tuhaf olan bacaklarim degil kollarim agriyo )
ara; 1 buyuk bardak yesil cay
ara; 1 bardak sut 1 tane muz
(iki kere ara ögunum arka arkaya cunku öglen yemegini gec yemek zorundayim cocuklarin cikis saati yuzunden)
öglen;1 tabak ispanak 1 porsiyon yogurt ve dunden kalan 1 dilim misir ekmegi ( ne yapiyim kiyamadim )
ara; 1 buyuk bardak cay 3 tane incir
aksam; 1 porsiyon yogurt 2 ceviz 1 tane kaki
1,5 l su
yalniz bugun aniden asiri bir sevinc ardindan da derin bir keder yasadigim icin 25 kalorilik bir cikolata kacamagim oldu
(bahanem var iyi ki peh peh peh ..)
ya söyle bakiyorum göz karari 1000 kaloriyi gecmiyorum sanirim yanlis miyim ?
zaten diyetisyenim zamaninda bana 1200 kalorilik bir diyet vermisti ben de dusunuyorum simdik o 200 luk de hata payim olsa
ama ben 1000 sinirini asmasam veririm galiba yau yani insallah
gerci bu hafta pek bir sey beklemiyorum daha tartidan ama olursa da hayir demem tabi
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar söz dinlerim ben dun bir arkadas protein ekle dedi sabah sabah yumurtayi zor gecirdim bogazimdan
ne yapiyim sabahin yedisinde sevmiyorum kahvalti etmeyi ben hele ki de yumurta yemek neyse gun asiri deniycem bakalim
ah diyet beni ne hale getiriyosun
Ahh Mutlucuğum, orantılı aldım gerçekten, eskiden ince belim, dolgun kalçam dolgun göğüslerim vardı, kilo alınca belim de kalınlaştı, hepten dolgunlaşıp dolma gibi oldum :) Boyuma göre 65 ya da en kötüsü 60'lı kilolar şart ama 74-75 bile çok fark ettirir. Ben de abukluklar yaptım bugün ama şu dakikadan itibaren tutuyorum kendimi.ben sana sunu söylemeyi unuttum sen gerçekten çok orantılısın. 10 kilo bile seni muhtesem gösterir. şimdi de göze batan bir yerin yok oda ayrı.
bana gelince almak yerine 80 altına insem gerçekten iyi olacaktı 42 beden sularına inmiş olacaktım ki bu da geçen sene 52 ye sığamayan benim için harika olcaktı. ama haklısın yarından itibaren toplanıcam ve bayramda da sapıtmayacağım. bu gün resmen mideme işkembe muamelesi yaptım. akşamda bu psikoloji devam eder.
2 kasm itibari ile bu ay benim en az 5 kilo attığım ay olsun(85 altına inebilirim inşallah). belki işle ilgili de bişiler olacak. 1-2 haber geldi. 2 aralık da da antep yolcusu olucam. yaza 65 hedefim için her gün önemli(bunu sanırım 50 defa buraya yazdım bir kafama yazamadım of ki offff).
Olur Beyza'm olmaz mı, sen ekmeği bile gramla tartan kadınsın, içinde var öyle bir disiplin. Zaten senin tempona tartı mı dayanır be?Terazide bir gulumseme bile yok.. Ama olsun...
Sağol canım, bir gün temizlemedim burnunu gene kötü oldugeçmiş olsun umarım çabuk atlatır
Bir ben öğrenemedim şu örgü işini. Gelince bana da öğret Asuman :) Cumartesi geliyoruz gibi, Çarşamba da döneceğiz. Sen müsait olursan Salı günü görüşür müyüz? Ankara'lı başka arkadaşlarımız var mı??daha iyisi sizlere olsun canım
ben artık rengarenk yapıp dağıtırım onları
netten bulduk modeli derya bayakalın programda yapmışlar sarhoş yoldan şaştı beresi bak istersen
Kızlar inanılmaz bir şey ama benim oğlan uyudu (bugün anneannesinde 3.5 saat uyumuş, 17.00'de uyanmış, anamızı ağlatır diyorduk) ben de yaklaşık 3 aydır ilk defa 12'den önce yatayım diyorum :) Hepinize iyi geceler, iyi uykular,
Keşke patlıcanları kızartmasaydın bende yapıyorum ama yağsız tavada çok az yağla biraz çeviriyorum sonra zaten fırına atıyorum istersen bir dene.akşama islim kebabı yaptım hangi akla hizmet yaptım bilemiyorum ama çok güzel oldubu arada kızarttığım misket köftelerden 4 tanesini hüplettim bile :)
akşama 2 tane yesem olur mu?
eşim bulgur pilavı sever onuda yapacağım yanınada yoğurt ve belki salata
nasıl menü çok mu kalorili ya daha yemeden derdine düştüm :)))
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk fazla peynir
3 zeytin
ara: yeşil elma
öğlen: 4 misket köfte
ara : yapmayacağım kendimi akşama saklayacağım :)))
Sorma ilbatum ya ne yapıcan bilemiyorum valla.valla bende seninle gurur duydum :) harikasın maşalahhhhhhhhh
hemde ne motive canım ya bu hafta listede ben 1 numarayım bak gör :))) derrrrrrmişim
bende sabah yapılan hareketin daha çok yağ yaktırdığını duymuştum çok iyi olmuş valla
ben yapamıyorum nerdeeeee velet aç asla beklemiyor
şu ek gıda işi beni yoruyor resmen yemek uyduruyorum ona ya ve ne yapsam yemiyor((
varmı 6,5 aylık bebeğe örnekler bildiğin yardım ne olur
onlar doğru tartım yapıyor mu acaba?
ben listelerini takip ediyorum gerçekten az yiyorsun kesin vermesi gerek diyorum cuma oluyor ve seninle beraber aynı hüsranı inan bende yaşıyorum...
sen ayva yerine elmayı çok az şekerle fırınla ve tarçın dök hatta fındık -fıstık bile olur .....
ben ayvanın kalorisi çok diye biliyorum hatta diyetisyenim çeyreğini yiyebilrsin derdi oradan hatırımda kalmış sanırım...
asla pes etmek yok devam ........
evet ya eşim farkediyor ve inanılmaz destekliyor bende kendimle gurur duyuyorum :))))
İyi tatiller canım güle güle git gel iyi bayramlar.kızlar eskiyi okumadım çok özür dilerim vedalaşmadan gitmek istemedim
bugün gidiyorum valizi kapatmayı başardım. size tavsiyem vakumlu poşetlerden edinin. ilk defa tek valizle gidicez:))
herkeslere iyi bayramlar şimdiden. iyi diyetler.
Sorma tüm suç onların:)))Selam millettt,okuduğum kadarıyla hepimiz kaçamak mevsimindeyizben de hafta sonu geç saat yemelerim sonucu 2 günde 800 gr.mı indirdim gövdeye,neyseki 500 ü bu sabah itibari ile gitmiş,kızlar anladım ki 8 den sonra yenen her şey yol su elektrik olarak dönüyor bize.Ne yiyceksek erkenden yiyip günü kapamalıyız ve su içmeliyiz.Ben suyu baya azaltmıştım kaç zamandır ama bugün toparlıyorum 4.kupa önümde ve 2. kupa yeşil çayımda öyle.Mutlucum özellikle sen bir nazar okut kendine resmen nazara geldin ya 25 kg vermişsin fıstık gibi olmuşsun pazarcılar bile fark ediyorken nazara gelmemen imkansız.Ben kendi adıma maşallah diyim sana
Bu gün canım nohut istedi bu arada ocağa az önce koydum geceden ıslamıştım kocaman olmuşlar.Onun pişmesini bekliyorum ciğerci kedisi gibibu sonbahar depresyonunu atlatırız umarım hepimiz.Hafta sonları kocalar mı bizi baştan çıkarıyor hep kaçamaklar haftasonu oluyor.
Çok güzel bakalım sonuçları bizimle paylaşırsın.eylülde kavitasyon
power plate
lenf drenaj
ozon terapi
satın almıştım toplam 24 seans bugün ilk defa gittim 30 dakka kavitasyon yapıldı yağları yakıyormuş
30 dakka power platte hareketler yaptım spor hareketleri
cumayada gidecem bakalım nasıl olacak
Güle güle kirlet canım makarnayıda haketmişsin o kadar olur sorma inşallah olmuştır 3.tekrar temizlemem.hayirli aksamlar kizlarrr
ibatum cnm bekledim bekledim gelmedin temizlige bende basladim hali yikama makinasiyla oturma odasinin halisini koltuklarini mutfagin halisini ,... yikadim kaloriferleride actim kuurusun diyecok yoruldum ama temiz oldu evimmmm evimm guzel evimmmm spor yapmadim bu gün yememe dikkat etmisdim ama azcik gelip giderken siimdi makarna yutuvermisim yaw cocukla temizlik ne kadar zor oluyor
banucnm hasta hasta ugrastiriyorlar seni gecmis olsun
İyi geceler umut uyku uykunun mayaasıdır derler doğruymuş güzel uyusun inşallah.Kızlar inanılmaz bir şey ama benim oğlan uyudu (bugün anneannesinde 3.5 saat uyumuş, 17.00'de uyanmış, anamızı ağlatır diyorduk) ben de yaklaşık 3 aydır ilk defa 12'den önce yatayım diyorum :) Hepinize iyi geceler, iyi uykular,
senin ayşe fena valla banucum maşallahAyşecim
Bizim ayşe sizin doktora fena vurulmuş durumda duy
san ne hayaller kuruyor bu arada bu sene tatil planı yapma ayşe seni emiri alıyor altınolukta yazlık ev alıcakmış oraya götürücekmiş ama doktor muratta gelicekmiş haberin olsun::))))
Ahh Mutlucuğum, orantılı aldım gerçekten, eskiden ince belim, dolgun kalçam dolgun göğüslerim vardı, kilo alınca belim de kalınlaştı, hepten dolgunlaşıp dolma gibi oldum :) Boyuma göre 65 ya da en kötüsü 60'lı kilolar şart ama 74-75 bile çok fark ettirir. Ben de abukluklar yaptım bugün ama şu dakikadan itibaren tutuyorum kendimi.
Sen 5 kiloyu bu ay kesin verirsin, bilinçaltı insana "dikkat edince veriyorum işte, bak ne güzel zayıfladım" mesajı veriyor farkında olmasa da. Sen 50 kere de yaz, 150 kere de yaz o yüzden, ne kadar çok yazarsan içinden gelen diğer seslere kulak tıkaman o kadar kolay olur. Antep'e kadar güzelce verirsen, o zaman küçük bir mola alırsın işte. Antep de Antep yani. Özel bir yer, gidilince birkaç özel yerde birkaç özel şey tadılmalı bence. O da senin ödülün olsun, Kasım'da 5 kilo verirsin de Aralık'ta 3 verirsin örneğin..
Olur Beyza'm olmaz mı, sen ekmeği bile gramla tartan kadınsın, içinde var öyle bir disiplin. Zaten senin tempona tartı mı dayanır be?
Sağol canım, bir gün temizlemedim burnunu gene kötü oldunezle sonrası burnu temizlemek çok önemli, bir gün bile ihmal edersem hemen mukus kalınlaşıp enfeksiyona dönüşüyor. Bebeklilere hortumlu otri bebeyi tavsiye ediyorum, diğer burun aspiratörlerine göre çoook iyi temizliyor, üzerine de serum fizyolojikle temizliyorum bir güzel burnu o zaman mis gibi nefes alıyor, 2 günde iyileşiyor. C ve D vitamini kürleri de yapıyorum..
Bir ben öğrenemedim şu örgü işini. Gelince bana da öğret Asuman :) Cumartesi geliyoruz gibi, Çarşamba da döneceğiz. Sen müsait olursan Salı günü görüşür müyüz? Ankara'lı başka arkadaşlarımız var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?