- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Merhaba hanımlar..
Fadime ve yst hayırlı yolculuklar..
Ayşe iyi günlerde kazasız,belasız kullanın arabanızı...
Arkadaşlar ben bir süre liste yapmamaya karar verdim..
Çok sıkıldım çünkü.. uzun süredir hazırlıyorum. bu arada sağolsun BEYZUŞŞ hazırlayacak..
Arkadaşlar ben bir süre liste yapmamaya karar verdim..
Çok sıkıldım çünkü.. uzun süredir hazırlıyorum. bu arada sağolsun BEYZUŞŞ hazırlayacak..
saol cnm nerelerdeydin merak ettik seni bi sorun yoktur inş.
tmm canım haklısın kolay bir iş değil dinlen biraz
Önemli bir sorun yok arkadaşlar çok şükür.. hala tam iyileşemedim..
Bayram temizliğine başladım...
Birde ne kadar anlatmaya çalışsanda hala bazı şeyleri anlamayanlar olunca insan ister istemez ''nasıl yani'' oluyosun..
Asuu,sen bereden bahsetmişsin ben ona baktım ama pek anlamadım tarif edermisin bana...:)
cnm takma sen kimseyi iyi olda deiğim gibi listeyi falan boşver
temizlik için de kolay gelsin yardıma ihtiyacın varsa gelim
spor olarak sayarız :)
Bugün kızımın diş kontrolü var..
Diş teli kullanıyor, değişik bir apare takılacak tam bayram üstü inşallah problem yaratmaz fazla....
Ben de kızartmıyorum, çok az az miktarda yağı yumurta fırçası ile patlıcanlara sürüyorum ve tost makinasında ızgara yapıyorum, hafif de diri bırakıyorum-sonra fırında da pişiyor zaten, gerçekten kebap lezzetinde oluyor. Bir de islim kebabını köfte ile değil kuşbaşı etle yaparım ben (öyle gördük annemizdenKeşke patlıcanları kızartmasaydın bende yapıyorum ama yağsız tavada çok az yağla biraz çeviriyorum sonra zaten fırına atıyorum istersen bir dene.
Sen yetersin zaten canım :)) Tabii haberleşiriz önceden, özelden telefon numaralarımızı yazarız :)salı günü görüşürüz inşallah canım bişey çıkmasa bari bayram ya haberleşiriz mutlaka ay heyecan yaptım
Ankara da başka gelecek kimse yok malesef bikaç kişi vardı onlar da yok oldu ortadan bir ben varım topiğin Ankara temsilcisi olarak
beyzacım iyi bakarım inşallah umuta
İsterse yüzüncü olsun, sen yeniden başlamaktan çekinme. Bak ne güzel diyetisyenden de randevu almışsın. Bu kadar gençken ve güzelken heba etme yıllarını. Başlamak için diyetisyene gitmeyi de bekleme, "nasılsa o zaman tam başlayacağım, hevesimi alayım" diye düşünme. Şimdiden dikkat etmeye başlarsan başladığında işin çk daha kolay olur.dün gece uykudan uyandım ve 2 tane milka beyaz çikolata kaplı gofret yedim eşim 2 tanede çantama atmış şimdi gördüm kalorisine bakim dedim 771 kalori 35 gr.
yani gece gece 2 saniye içinde 1542 kalori indirdim tabi yanında da 1 bardak cola ile birlikte(((
çantamdakileri şimdi ilk gelen 2 çocuk hastamıza vericem acilen elden çıkarmam lazım durdukça beni ye diyo çünkü :))
Bu sabah benimde miladım olsun (bu kaçıncı milad unuttum sayısını artık!) ...
Bizde uzuuun süren bir kış temizliği ile her yer didik didik temizlendi canım, bayrama yapacak pek bir şey kalmadı. O kadar ki artık eşim "kardeşim tekrar yaz geliyor neredeyse, ne temizliği artık bu böyle?" dedi. Kaloriferleri söküp aralarını temizlemek, duvarları silmek, derz aralarını temizlemek, hurçlardaki yorganları söküp temizleyip dikmek filan gibi akıllara zarar detaylara girdik :))) Salondaki büfelerin dökülmesi, içindekilerin tek tek yıkanıp (200 parça filan vardır içinde) yerleşmesi gibi şeyler günlük temizlikten sayılarak yapıldı :))şimdilik öyle bakalım inşallah böyle devam eder... kesinlikle burası motive konusunda çok etkili... olsun damla damlada olsa gitsin ... sende bayram temizliğine başla birşeyin kalmıyor :)))))...
Diyetisyene randevu almışsın hayırlı olsun...
her hafta gidersen kontrole kesin faydası olur..
İsterse yüzüncü olsun, sen yeniden başlamaktan çekinme. Bak ne güzel diyetisyenden de randevu almışsın. Bu kadar gençken ve güzelken heba etme yıllarını. Başlamak için diyetisyene gitmeyi de bekleme, "nasılsa o zaman tam başlayacağım, hevesimi alayım" diye düşünme. Şimdiden dikkat etmeye başlarsan başladığında işin çk daha kolay olur.
Kendi sağlığınız ve çocuğunuzun sağlığı için en iyi yol, eve böyle şeyleri hiiiiç sokmamak bence. Ben de çok severim abur cubur, burada sevemeyen var mı acaba? Bildiğin zehir olduğunu bile bile önüme gelse 2 paket cips yiyebilirim, eve sokmamakta buldum çareyi. Böylece çocuklar da bunlardan uzak büyüyor.
Arabanızı da güle güle kullanın, kazasız belasız
nevzamansiz hadi bizde verelim şu kiloları 1 senedir topikteyim nerdeyse ve hala aynıyım
Ben de seni seviyorum canım, hele gördükten sonra, böyle güzel ve gencecik bir kızın fidan gibi olmasını daha çok istiyorum. Çünkü az bir gayretle büyük fark yaratabilirsin :)))çok haklısın cnm çok hemde
aman yrn başlıcam öbür gün dikkat etcem derken verdiğim 14 kilonun 10unuda geri aldım ne kazandım ki hiçbişey
bugun itibari ile başladım dikkat etmeye bakalım inş. bu sefer son olur inş. bu sefer başarabilirim
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ayrıca
seni seviyorum :)))
Ciddi misin??? Şaka yapıyorsan küserim ciddi ciddi :))) Çooook sevindim :)Umutttt'çum nasılsın..
Seni ve asuman'ı çok kıskanıyorum haberiniz olsun..
eğer bir mani olmazsa herşey yolunda giderse,eşimde çocuklarla kalırsa..15 tatilde 1 günlüğüne İstanbul'a gelsemmi diye düşünmüyor değilim..:))
Çünkü artık sizleri özellikle beyzuşu dünya gözüyle bir görsem çok isterim..
Asuu sende Ankara'dan gelirsin..:)
Umutttt'çum nasılsın..
Seni ve asuman'ı çok kıskanıyorum haberiniz olsun..
eğer bir mani olmazsa herşey yolunda giderse,eşimde çocuklarla kalırsa..15 tatilde 1 günlüğüne İstanbul'a gelsemmi diye düşünmüyor değilim..:))
Çünkü artık sizleri özellikle beyzuşu dünya gözüyle bir görsem çok isterim..
Asuu sende Ankara'dan gelirsin..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?