Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm nerelerdeydin merak ettik seni bi sorun yoktur inş.

tmm canım haklısın kolay bir iş değil dinlen biraz

Önemli bir sorun yok arkadaşlar çok şükür.. hala tam iyileşemedim..

Bayram temizliğine başladım...

Birde ne kadar anlatmaya çalışsanda hala bazı şeyleri anlamayanlar olunca insan ister istemez ''nasıl yani'' oluyosun..

Asuu,sen bereden bahsetmişsin ben ona baktım ama pek anlamadım tarif edermisin bana...:)

cnm takma sen kimseyi iyi olda deiğim gibi listeyi falan boşver
temizlik için de kolay gelsin yardıma ihtiyacın varsa gelim
spor olarak sayarız :)

Bugün kızımın diş kontrolü var..
Diş teli kullanıyor, değişik bir apare takılacak tam bayram üstü inşallah problem yaratmaz fazla....

cnm takma sen kimseyi iyi olda deiğim gibi listeyi falan boşver
temizlik için de kolay gelsin yardıma ihtiyacın varsa gelim
spor olarak sayarız :)

Diyetisyene randevu almışsın hayırlı olsun...
her hafta gidersen kontrole kesin faydası olur..

Keşke patlıcanları kızartmasaydın bende yapıyorum ama yağsız tavada çok az yağla biraz çeviriyorum sonra zaten fırına atıyorum istersen bir dene.
Ben de kızartmıyorum, çok az az miktarda yağı yumurta fırçası ile patlıcanlara sürüyorum ve tost makinasında ızgara yapıyorum, hafif de diri bırakıyorum-sonra fırında da pişiyor zaten, gerçekten kebap lezzetinde oluyor. Bir de islim kebabını köfte ile değil kuşbaşı etle yaparım ben (öyle gördük annemizden ), böylece köfte de kızarmıyor, eti güzelce soteleyip içine koyuyorum, çok hafif ve lezzetli oluyor.

Sen yetersin zaten canım :)) Tabii haberleşiriz önceden, özelden telefon numaralarımızı yazarız :)
İsterse yüzüncü olsun, sen yeniden başlamaktan çekinme. Bak ne güzel diyetisyenden de randevu almışsın. Bu kadar gençken ve güzelken heba etme yıllarını. Başlamak için diyetisyene gitmeyi de bekleme, "nasılsa o zaman tam başlayacağım, hevesimi alayım" diye düşünme. Şimdiden dikkat etmeye başlarsan başladığında işin çk daha kolay olur.
Kendi sağlığınız ve çocuğunuzun sağlığı için en iyi yol, eve böyle şeyleri hiiiiç sokmamak bence. Ben de çok severim abur cubur, burada sevemeyen var mı acaba? Bildiğin zehir olduğunu bile bile önüme gelse 2 paket cips yiyebilirim, eve sokmamakta buldum çareyi. Böylece çocuklar da bunlardan uzak büyüyor.
Arabanızı da güle güle kullanın, kazasız belasız
şimdilik öyle bakalım inşallah böyle devam eder... kesinlikle burası motive konusunda çok etkili... olsun damla damlada olsa gitsin ... sende bayram temizliğine başla birşeyin kalmıyor :)))))...
Bizde uzuuun süren bir kış temizliği ile her yer didik didik temizlendi canım, bayrama yapacak pek bir şey kalmadı. O kadar ki artık eşim "kardeşim tekrar yaz geliyor neredeyse, ne temizliği artık bu böyle?" dedi. Kaloriferleri söküp aralarını temizlemek, duvarları silmek, derz aralarını temizlemek, hurçlardaki yorganları söküp temizleyip dikmek filan gibi akıllara zarar detaylara girdik :))) Salondaki büfelerin dökülmesi, içindekilerin tek tek yıkanıp (200 parça filan vardır içinde) yerleşmesi gibi şeyler günlük temizlikten sayılarak yapıldı :))

Kızlar ben Yena'yı çok merak ettim, kimsede telefonu yok mu??? **** ben mesajı yazpı gönderene kadar sen gelmişsin Yenacığım. Önemli bir şey olmamasına çok sevindim, ama birşeylere canın sıkılmış gibi..

Son düzenleme:
Diyetisyene randevu almışsın hayırlı olsun...
her hafta gidersen kontrole kesin faydası olur..

cnm her hafta değil
2 haftada bir gidiliyo acayip yoğun
daha 27 yaşında olmasına ragmen giden herkes çok memnun bakalım busefer son olur inş. yenacım yaa
gerçekten bıktım ve profesyonel yardım almadan da yapamıyorum ben bu işi beceriksizim bu konuda :2:

çok haklısın cnm çok hemde
aman yrn başlıcam öbür gün dikkat etcem derken verdiğim 14 kilonun 10unuda geri aldım ne kazandım ki hiçbişey
bugun itibari ile başladım dikkat etmeye bakalım inş. bu sefer son olur inş. bu sefer başarabilirim
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ayrıca
seni seviyorum :)))

nevzamansiz hadi bizde verelim şu kiloları 1 senedir topikteyim nerdeyse ve hala aynıyım

ayşecim adım nevin bu arada.verelim artık diyorum işte bende 5 ay olcak nerdeyse 6 kg vemişim onunda arttıgından korkmaktayım.kasım başlangıcı diyelim o zaman yaklaşık 10 hafta öncede konuşmuştuk ama değişiklik olmadı bu sefer sözümüzde duralım

Umutttt'çum nasılsın..
Seni ve asuman'ı çok kıskanıyorum haberiniz olsun..

eğer bir mani olmazsa herşey yolunda giderse,eşimde çocuklarla kalırsa..15 tatilde 1 günlüğüne İstanbul'a gelsemmi diye düşünmüyor değilim..:))
Çünkü artık sizleri özellikle beyzuşu dünya gözüyle bir görsem çok isterim..

Asuu sende Ankara'dan gelirsin..:)

Bu sabah tartıldım, +300 idim ( Hem de wc'den sonra. Kahvaltıdan sonra oğlana yaptığım frambuazlı muhallebiyi kaşıklıyordum ki dün Mutlu'ya yazdıklarım geldi aklıma, bıraktım hemen. (Ele verir salkımı kendi yutar talkımı örneği..) Gidip bir bardak su içtim yerine :))
Şimdi çıkıp alışverişe gitmem gerek (çocuklara birşeyler ve bir kaç ufak bayram hediyesi akraba çocuklarına), ayaklarım geri geri gidiyor, hiç sevmiyorum AVM'leri ben yahu.

Ben de seni seviyorum canım, hele gördükten sonra, böyle güzel ve gencecik bir kızın fidan gibi olmasını daha çok istiyorum. Çünkü az bir gayretle büyük fark yaratabilirsin :)))
Ciddi misin??? Şaka yapıyorsan küserim ciddi ciddi :))) Çooook sevindim :)

sen gidesen ben de ne yapar eder gelmek isterim tabii hepinizi birarada görmek süper olur
inşallah Allah kısmet ederde görüşürüz

Koskoca İzmir'de bir tek şişko benim zaar hiç kimse yok..
Tüm şişkolar İstanbul'a toplanmış.:))

Nevzamansız,merhaba
arkadaşın nasıl oldu.? Van mağduru olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…