Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şuan 102 kiloyum cnm
ilk hedeim 15 aralıkta 95 kilo olmak bakalım inş.

hayırlı olsun canıım....

çok saol cnm allah razı olsun
allah herkese nasip etsin inş.

herkese kocaman günaydın bende acayip yiyorumya ne olcak bu halim. kendime acayip kızıyorum yer değiştirince düzenim acayip bozuluyor.Allahım irade gücü versin.

ilbatum azmine hayranım aynı kiloda başladık sen 10 kilo fark attın helal sana vallahi..

canım benim bak bizle aynı kiloda başlayan arkadaşlar azimle verdi bizde yemeye devam ediyoruz.sonra dahada depresyone giriyoruz.bende kendimi alamıyorum regl oldum tamamda ne alakası varki.. verilcek bir sürü kilo varken 2 ileri 2 geri önümüzdeki yazada şişko olarak girmek istemiyorsak sıkıcaz dişimizi.

bu arada arabanız hayırlı olsun canım allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin...

günaydın cnm çok saol aldık bakalım eşimin hayali bi araba vardı muradına erdi beyim sonunda diyorum :))
ya evet 92leri görmüştüm daha aşağısını hiç hatırlamıyorum ztn diyetisyeni bıraktım aldımda aldım 102yim şuanda
bakalım 15 kasımdan itibaren daha iyi olcak herşey inanıyorum inanmak istiyorum en azından :)

cnm hayırlısı olsun insan bir yere baglaninca iyi oluyor ne hesap vercem diye insan yemiyorrr insallah hedefine ulasirsin :112:

bence güzel menün yanlız akşamdan sonra biraz fazla olmuş

bu sayedde su içiyor
bu çocuklar alem

offf ya artık dur de
çikolata hemde 2 tane hemde gece offff yapma artık bırak yemeyi
aralarla dene bugün yemedi mesela 2-3 gün sonra yine dene deneme sayın 15 olsun araları sayma
yine iyisin benimki muhallebi ve hazır mama ve meyveli yoğurtta yemezdi en azından onları yiyor
bugün dersim var yarına yaparım temizliği ama eşimin kadrosu ile geçecek onunla ilgili evrak işleri var onunlada uğraşıyorum evde durabilsem yapacam temizlikte arefede dersim var cumada kavitasyona gidecem tekrar bakalım

bırakma devam

inşallah busefer verirsin bırakmadan hadi hayırlısı

iyi yapmışsın canım sevinsin çocuklar :)))
ay ne güzel işte yanında seni destekleyen ve beraber herşeyi paylaşabileceğin biri var destek olun birbirinize ,ne iyi olmuş canım ya çok sevindim inan
inşallah yılmak yok devam tabi gitsin hain kilolar
bu heyecan iyi işte inan bende verdikçe daha çok heyecanlanıyorum şuı an bile içim kıpır kıpır şimdiden yazı düşünüyorum da offffff ne afet olmuşum ha :)))
şuan 102 kiloyum cnm
ilk hedeim 15 aralıkta 95 kilo olmak bakalım inş.

çok saol cnm allah razı olsun
allah herkese nasip etsin inş.
bence verebilirsin 7 kilo 1,5 ayda rahatça gider helede diyetisyenin dediklerinden şaşmazsan süper olur....

biz seninle aynı zamanda mı başladık ? aaa o zaman sanada kızayım bari :))) neyi bekliyorsun bakayım sen hııııı yaza ne kaldı hadi toparlan :) nasıl kızdım ama :))))

ayşecim arabanız hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah canım
beslenmen konusunda ne diyim sana bilemiyorum artık inşallah yeni diyetisyen iyi gelir sana
ilbatum bravo sana çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni

tamam o zaman cmt tekrar deneyeyim yoksa kusacak :))) anladım canım ben sayayım bakalım ne zaman başlamışım
muhallebiyi yedi valla, hazır mamada yiyor doğdu doğalı yediği için yadırgamadı :)
yoğurdu meyveli yapıyorum ve 2-3 bisküvi kırıyorum
kolay gelsin sana bayağı bir işin var sanırım
zaten gelen giden olmaz demiştin acele etme yavaş yavaş yap

bende Ankaradayım ama burada olcakamıyız bilemiyorum asumancım

canım yaaa bir gofrette o kadar kalori olamaz zannımca.sen yanlışlıkla kJ kısmına bakmış olabilirmisin?yani yaptığın genede doğru değil tabiki o ayrı ama dediğin kadar da değil diye tahmin ediyorum ben.şu sıralar herşeyin calorisine bakıyorum da obakımdan:)))

nescafe yanına bende tatlı bişiler severim de leblebi ile idare ediyorum artık:))
Kahve bende severim gerçektende tok tutuyor hem depresyonada iyi geliyomuş:)Bu arada makinanı güle güle kullan.

Sorma valla gene temizledim inşallah bir daha olmaz.

teşekkürler canım.gerçi daha şöyle bol köpüklü beceremedim ama deniyorum hala

teşekkür ederim canım inşallah bu azimle devam ederim :))))

ibatum
canım maşallah sana bu hafta harikasın demiştim temzilk müthiş spordan bile iyi.ama ben bu hafta hala yorgunum spora başlayamadım hafta bitiyor.dünde misafirim gelecekti hazırlıkla geçti.hatta akşam bizde 3 onda 2 çocuk evde küçük kreş gibi olduk.eşimde yardımcı olamadı onada bilgisayar verdiler eline yap diye.ben 3 çocuk etrafında koşturup durdum 11 buçukta ancak uyudularda bende yığıldım kaldım.sabah 8 de kalkıp çocukları okula gönderip tekrar yattım bebişm de izin verdi çok şükür 10 a kadar uyuduk birlikte.ama dün hem kısırımı yedim hem de 1 dlm pasta yedim çok güzel yapmışıııım yaaa dayanamadım.2,5 yaşındaki bebe bile 3.dilimini istedi.yemesem acaip aklımda kalacaktı neyse bugün hala dolapta var ama akşama çocuklara saklıyorum.bugün hala kısırım da duruyor biraz öğlen yerim zaten çok yok.akşamada iyice hafifletirim.akşam 6 dan sonra yememek çok iyi de ben yapamıyorum onu yemeğimiz 7 ye kayıyor .bugün tartıda düne göre azcık azdım bakalım benim pasta inşallah yarına çıkmaz:)))bu hafta bildirimim+ olmaz inşallah ama - olsada az olacak.bu sabah 82,9 idim.

Son düzenleme:
Asuman ablacım iyiyim çok şükür koşturuyorum iş güç.
çok isterim buluşmayı. ben özelden numaramı atayım haberleşelim. Bayramda kalabalıktan fırsat bulabilirsem gelirim mutlaka :)

cnm hayırlısı olsun insan bir yere baglaninca iyi oluyor ne hesap vercem diye insan yemiyorrr insallah hedefine ulasirsin :112:

çok saol cnm inş.
offf ya artık dur de

çikolata hemde 2 tane hemde gece offff yapma artık bırak yemeyi

inşallah busefer verirsin bırakmadan hadi hayırlısı

saol cnm yaa inş. artık dur diyemiyorum boğazıma kendi başıma beceremicem ben bu işi belli

ayyy inşallah bakalım bi heves eşime msj attım şimdi dedim beni 15 kasımda diyetisyene götürüyosun :)))
çok dolu oldugu için mesai saatine almış randevuyu
ama izin alıp çıkıcam valla 2bucukta çıksam 10 dakika ztn burdan orası :)

ahh asucum bana dencek tek laf yuh artık olur

ayyyy cnmm yaa çok saol şimdi çöpten poşetini çıkarıp baktım üşünmeden :)
184 kalori imiş :))
azcık rahatladım valla :))
öpüyorum snei kocaman kocaman hemde

Merhaba hanımlar..

Fadime ve yst hayırlı yolculuklar..

Ayşe iyi günlerde kazasız,belasız kullanın arabanızı...

Arkadaşlar ben bir süre liste yapmamaya karar verdim..
Çok sıkıldım çünkü.. uzun süredir hazırlıyorum. bu arada sağolsun BEYZUŞŞ hazırlayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…