benim eşim almaz alsada ben varken yemez eskiden yapıyordu ama kızdım sen istemiyorsun herhealde zayıflamamı diye öyle olunca kesti :)))) evde var dün almış kekler, gofretler,çikolatalar,bisküviler ama ben asla yemem......
yeni hedefin ne bakalım? ben her ay 5 kilo diyorum yani kiloya bakmıyorum şu ayda şu olacağım değil her ay 5 kilo tabi daha fazlasıda kabulüm :))))
canım öncelikle hoşgeldin ,malum hepimizin kilosu fazla o nedenle öyle hızlı kilo verdiren birşey yok zaman ve sabır gerek bendede bunlar var diyorsan buyur devam edelim :)))
hayırlı olsun canıım....
benim eşim almaz alsada ben varken yemez eskiden yapıyordu ama kızdım sen istemiyorsun herhealde zayıflamamı diye öyle olunca kesti :)))) evde var dün almış kekler, gofretler,çikolatalar,bisküviler ama ben asla yemem......
yeni hedefin ne bakalım? ben her ay 5 kilo diyorum yani kiloya bakmıyorum şu ayda şu olacağım değil her ay 5 kilo tabi daha fazlasıda kabulüm :))))
canım öncelikle hoşgeldin ,malum hepimizin kilosu fazla o nedenle öyle hızlı kilo verdiren birşey yok zaman ve sabır gerek bendede bunlar var diyorsan buyur devam edelim :)))
verdim cnm çikolataları ara öğünümü de yaptım
şimdide nilğfer ablam aradı gitmiş diyetisyene bana da randevu alabilmiş 2miz aynı gün gidelim istedik ama bi türlü denk gelmemiş olsun bana almış yinede saolsun
15 kasım saat 15te hadi hayırlısı bu sefer hedefe ulaşana kadar bırakmak yok bi kere nilüfer abladan çok utanırım 3 aydır bana randevu alıcam diye saolsun
ayyy heyecanlandım şimdiden :18:
herkese kocaman günaydınbende acayip yiyorumya ne olcak bu halim. kendime acayip kızıyorum yer değiştirince düzenim acayip bozuluyor.Allahım irade gücü versin.
canım benim bak bizle aynı kiloda başlayan arkadaşlar azimle verdi bizde yemeye devam ediyoruz.sonra dahada depresyone giriyoruz.bende kendimi alamıyorum regl oldum tamamda ne alakası varki.. verilcek bir sürü kilo varken 2 ileri 2 geri önümüzdeki yazada şişko olarak girmek istemiyorsak sıkıcaz dişimizi.
bu arada arabanız hayırlı olsun canım allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin...
şimdide nilğfer ablam aradı gitmiş diyetisyene bana da randevu alabilmiş 2miz aynı gün gidelim istedik ama bi türlü denk gelmemiş olsun bana almış yinede saolsun
15 kasım saat 15te hadi hayırlısı bu sefer hedefe ulaşana kadar bırakmak yok bi kere nilüfer abladan çok utanırım 3 aydır bana randevu alıcam diye saolsun
bence güzel menün yanlız akşamdan sonra biraz fazla olmuşBugünkü menüm
Sabah 1.5dilim ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1 tk reçel.
Ara
1 tane mavi yeşil karamelli çikolata.
Öğlen
1 tabak kurufasulye 1dilim ekmek.
Ara
1 mandalina.
Akşam
1 tabak ıspanak 1 yk yoğurt 1 dilim ekmek 3 yk kurufasulye.
Ara
1/2 ayva az şekerli.
1/2 kayısı.
Bugün birazcık sanki kaçtıı.
bu sayedde su içiyorAyşecim
Bizim ayşe sizin doktora fena vurulmuş durumda duy
san ne hayaller kuruyor bu arada bu sene tatil planı yapma ayşe seni emiri alıyor altınolukta yazlık ev alıcakmış oraya götürücekmiş ama doktor muratta gelicekmiş haberin olsun::))))
offf ya artık dur deyerim ben onu yaa akıl küpü maşşallaahhhh
ama murat gitti artık bizde değil dün itibari ile değişti yeri
daha önceki yazdığını okutmuştum ona çookkk slm söylemişti kendileri :)
cozutmak mı bu cozutmaktan beter bişey oldu
sabah öğlen gayet iyi ama akşam ne yemiyorum ki aburcubur mahveridyo beni
cipsler çikolatalar koca tencere mısır patlatmalar
ahh ahhhh gerçekten çok akılsızım ben
bi dur diyemiyorum nedense
ben diyetisyene gitmeyince biri beni kontrol etmeyince yapamıcam belli oldu
burcu cömert diye bir diyetisyen var yaklaşık 2 aydır randevu alamadık çok dolu kız
arkadaşım ona gidiyo ve 17 kilo verdi 5 ayda bugubn tekrar kontrole gidicek her gittiğinde randevu soruyo benim için bakalım bugun ne diyecek
çikolata hemde 2 tane hemde gece offff yapma artık bırak yemeyidün gece uykudan uyandım ve 2 tane milka beyaz çikolata kaplı gofret yedim eşim 2 tanede çantama atmış şimdi gördüm kalorisine bakim dedim 771 kalori 35 gr.
yani gece gece 2 saniye içinde 1542 kalori indirdim tabi yanında da 1 bardak cola ile birlikte(((
çantamdakileri şimdi ilk gelen 2 çocuk hastamıza vericem acilen elden çıkarmam lazım durdukça beni ye diyo çünkü :))
Bu sabah benimde miladım olsun (bu kaçıncı milad unuttum sayısını artık!)
sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim
aralarla dene bugün yemedi mesela 2-3 gün sonra yine dene deneme sayın 15 olsun araları saymaşimdilik öyle bakalım inşallah böyle devam eder... kesinlikle burası motive konusunda çok etkili... olsun damla damlada olsa gitsin ... sende bayram temizliğine başla birşeyin kalmıyor :)))))
15 derken mesela 2-3 gün ara verdim ondan sonra onlarıda sayarak mı 15 yoksa hergün yerse mi 15 anlamadım...
ben ek gıdaya 6. ayda başladım devam sütü veriyordum
dün muhallebi yaptım yedi ,kaşık mamalarınıda yiyor hani şu yulaflı,8 tahıllı vs
meyveyi yemiyor yoğurdun içine katıyorum çünkü tek başına yoğurduda yemiyor
tat veriyor diye koyuyordum pekmezi koymayım o zaman sağol
valla kilo verdirdi bugün tekrar evi süpürüp toz alırım arife günü sil baştan tekrar yaparım
becerebilirsem ütüler ve dolap düzenleme işim var
kapıları cumaya düşünüyorum kısmetse
çok iş var çooooooooook
bence sende başla çok kilo verdiyor hem evin tertemiz hemde kilolara elveda :)))
iyi caım ya korktuğun başına gelmemiş :)
bende tost makinasında kızartırım diyordum yağsız ama ne bileyim canım çekti yaptım :))) bende fırına atarım genelde ama bu kez tencerede pişirdim çok güzel oldu...
sen çikolataları ye sonra bilmiyorum de :))))
ban cuma günü sızlanma sonra seni uyardım valla benden günah gitti :)))
bırakma devambende motivasyonum kesildiğinde başarı hikayeleri okuyorum diyorum ki onlar yaptıysa bende yapa bilirim neyim eksik ki onlardan
diyete devam bakayım
benim ki de aynı tam diyete girerim eve tatlı çikolata ıvır zıvır doldurur bi de üstüne benle dalga geçer şu dünyadan yiyemeden gideceksin diye ama ben bu defa bırakmayacağım inadına değil mi bu sabah 106-105.5 gördüm
iyi yapmışsın canım sevinsin çocuklar :)))verdim cnm çikolataları ara öğünümü de yaptım
bence verebilirsin 7 kilo 1,5 ayda rahatça gider helede diyetisyenin dediklerinden şaşmazsan süper olur....şuan 102 kiloyum cnm
ilk hedeim 15 aralıkta 95 kilo olmak bakalım inş.
çok saol cnm allah razı olsun
allah herkese nasip etsin inş.
herkese kocaman günaydınbende acayip yiyorumya ne olcak bu halim. kendime acayip kızıyorum yer değiştirince düzenim acayip bozuluyor.Allahım irade gücü versin.
ilbatum azmine hayranım aynı kiloda başladık sen 10 kilo fark attın helal sana vallahi..
canım benim bak bizle aynı kiloda başlayan arkadaşlar azimle verdi bizde yemeye devam ediyoruz.sonra dahada depresyone giriyoruz.bende kendimi alamıyorum regl oldum tamamda ne alakası varki.. verilcek bir sürü kilo varken 2 ileri 2 geri önümüzdeki yazada şişko olarak girmek istemiyorsak sıkıcaz dişimizi.
bu arada arabanız hayırlı olsun canım allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin...
bence güzel menün yanlız akşamdan sonra biraz fazla olmuş
bu sayedde su içiyor
bu çocuklar alem
offf ya artık dur de
çikolata hemde 2 tane hemde gece offff yapma artık bırak yemeyi
aralarla dene bugün yemedi mesela 2-3 gün sonra yine dene deneme sayın 15 olsun araları sayma
yine iyisin benimki muhallebi ve hazır mama ve meyveli yoğurtta yemezdi en azından onları yiyor
bugün dersim var yarına yaparım temizliği ama eşimin kadrosu ile geçecek onunla ilgili evrak işleri var onunlada uğraşıyorum evde durabilsem yapacam temizlikte arefede dersim var cumada kavitasyona gidecem tekrar bakalım
bırakma devam
inşallah busefer verirsin bırakmadan hadi hayırlısı
salı günü görüşürüz inşallah canım bişey çıkmasa bari bayram ya haberleşiriz mutlaka ay heyecan yaptım
Ankara da başka gelecek kimse yok malesef bikaç kişi vardı onlar da yok oldu ortadan bir ben varım topiğin Ankara temsilcisi olarak
beyzacım iyi bakarım inşallah umuta
dün gece uykudan uyandım ve 2 tane milka beyaz çikolata kaplı gofret yedim eşim 2 tanede çantama atmış şimdi gördüm kalorisine bakim dedim 771 kalori 35 gr.
yani gece gece 2 saniye içinde 1542 kalori indirdim tabi yanında da 1 bardak cola ile birlikte(((
çantamdakileri şimdi ilk gelen 2 çocuk hastamıza vericem acilen elden çıkarmam lazım durdukça beni ye diyo çünkü :))
Bu sabah benimde miladım olsun (bu kaçıncı milad unuttum sayısını artık!)
sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim
sağol canım bugün gittim yine yürüyüşe öğlen çıkıyorum inşallah gribe çevirmez ama hala sesim bozuk öksürük felan var
yenayı ben de merak ettim acaba temizliğe mi daldı
beyza 1000 kalori epey hafifletir herhalde bakalım sonuç ne olacak
mutlu bence de umut haklı bayramı bekleme hemen topla derim ben de
ece kahve demişin canım çekti hemen yaptım nescafemi içiyorum ama yanında hoşbeş yedim bikaç tane akşam kısarım artık napim
Kahve bende severim gerçektende tok tutuyor hem depresyonada iyi geliyomuş:)Bu arada makinanı güle güle kullan.
Sorma valla gene temizledim inşallah bir daha olmaz.
ayşecim arabanız hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah canım
beslenmen konusunda ne diyim sana bilemiyorum artık inşallah yeni diyetisyen iyi gelir sana
ilbatum bravo sana çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni
cnm hayırlısı olsun insan bir yere baglaninca iyi oluyor ne hesap vercem diye insan yemiyorrr insallah hedefine ulasirsin :112:
offf ya artık dur de
çikolata hemde 2 tane hemde gece offff yapma artık bırak yemeyi
inşallah busefer verirsin bırakmadan hadi hayırlısı
iyi yapmışsın canım sevinsin çocuklar :)))
ay ne güzel işte yanında seni destekleyen ve beraber herşeyi paylaşabileceğin biri var destek olun birbirinize ,ne iyi olmuş canım ya çok sevindim inan
inşallah yılmak yok devam tabi gitsin hain kilolar
bu heyecan iyi işte inan bende verdikçe daha çok heyecanlanıyorum şuı an bile içim kıpır kıpır şimdiden yazı düşünüyorum da offffff ne afet olmuşum ha :)))
bence verebilirsin 7 kilo 1,5 ayda rahatça gider helede diyetisyenin dediklerinden şaşmazsan süper olur....
ayşecim arabanız hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah canım
beslenmen konusunda ne diyim sana bilemiyorum artık inşallah yeni diyetisyen iyi gelir sana
ilbatum bravo sana çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni
bende Ankaradayım ama burada olcakamıyız bilemiyorum asumancım
canım yaaa bir gofrette o kadar kalori olamaz zannımca.sen yanlışlıkla kJ kısmına bakmış olabilirmisin?yani yaptığın genede doğru değil tabiki o ayrı ama dediğin kadar da değil diye tahmin ediyorum ben.şu sıralar herşeyin calorisine bakıyorum da obakımdan:)))
AYŞE canım ben fark etmemişim arabanızı güle güle kullanın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?