beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
giden 1700gr şükür rabbime 7leri de gördüm sonunda 4aydır 80lerdeymişim
mutlucum sporum 270dk
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
bugün çarşı işlerim var epey yoğunum
valla ben yapmadım siz yarışalım dediniz yarıştım :)günaydınlaarrr
önce geçmişi okuyayım dedim iki saattir onları hallettim
yasafat maşallah 37 demişsin ama hiç 37 gibi göstermiyorsun bir de kilonu da göstermıyorsun bence ..
ilbatum hatuncum naptın sen yaa aldın başını gittin valla tebrikler
kilo bildirimime gelince
geçen hafta 91,5 idi bu sabah 90,7
-800 gr .. aman az gitsin ama gelmesin geri...
beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
mutlucum sporum 270dk
Harikasın canım. Tebriklergeçen hafta: 86.1
bu hafta: 84.6
giden: 1.5
veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))
26 ağustos: 96.6
bu hafta: 84.6
veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))
beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
mutlucum sporum 270dk
Geçen hafta: 84.5
Bu hafta: 84.2
Sadece -300 gr moral bozucu aslında ama hafta ortasında +300 olduğum için beni bozmadı doğrusu. Hafta ortasında azıcık silkindim, sıkı tuttum Allahtan yoksa şimdi +700 civarıydım
Sporu ezile büzüle yazıyorum, bayram alışverişi vb. sekte vurdu; iki gün yürüyüş: 90 dk.
Bugün kuaför işleri+ ev temizliği+ bavul hazırlama + günlük işler (çocuk bakımı, yemek yapma vb.) işlerimin yanına eşimin "herkese her şeyi aldın, bana 2-3tane gömlek almadın" sitemleri yüzünden alışveriş de eklendi. Tekrar girebileceğimi sanmıyorum, yarın saat 5'te yola çıkacağız, önce Eskişehir sonra Ankara :)
Bayramını şimdiden kutlar, sevdiklerinizle huzurlu keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim :)
merhabalar kızlar nasılsınız ben de iyiyim memlekete gitme telaşındayım bir de grip oldum bayram önü kafamı kaldıramıyorum dün gece yattım migrenim de saplandı bir güzel güzel bir geceydi bu akşam iş çıkışı gidiyorum kilo bildirimi yapayım ist yaradı güzelce ekledim kiloma
evvel hafta sanırım hatırlamıyorum ama 88.600 müydüm bilmiyorumm
bu hafta 89.500 süperim sanırım bıkkınlık hala devam istediğim kiloya gelmeden bıktım sanırım neyse burdan gitmeyim bole devam yapacak bişey yok gayret ediyorum ama ancak bu kadar şimdilikmutlucum sporum da yok herkesi kocaman öpt
teşekkür ederim canım inşallah devamıda gelir çünkü bunu çooooooooook istiyorum :)))Günaydın...
Özellikle asuu,ilbatum ve yasafat sizleri çok tebrik ederim maşallah..
Devamı gelir inanıyorum isteyince ve çaba sarfedince oluyor...
Mutluu yürüyüş 120 dakika..
Beyzuşun yürüyüşü yok..
seni geçtimmmmm :))))geçen hafta kilo 86.7
bu hafta 86
giden 700 gram
spor 270 dakka
geçtim valla şu ev temizliği sağolsun ay ben bunu her hafta mı yapsam acaba :))))ilbatum geçtin beni fark attın bravoo evde prılpırıl oldu bal dök yala valla
yasafat bravoo süper spor yapmışsın
yenakızının diş telleri ne oldu değiştimi
efsunlu saçlar güzel olmuş hiç yaşını göstermiyorsun
derin alışveriş kafanı dağıtıyor demekki sıksık gez dolaş iyi gelir
asumanzeynepbravooooo 7li rakamları gördün sonunda
kızlar bu ara pek giremiyecem annemin bazı sorunları var
hepinizi öpüyorum
beyzus yapacak listeyi sanırım canım ablam kolay gelsin
mutlucum sanada şimdiden ellerinize sağlık
dereceye girenlere bravoooooo
ama bizim suçumuz ne kendini başka türlü cezalandır özleriz ya ....kendi kendime bi söz verdim
bundan sonra regl dönemi hariç artıya geçersem birdaha topiğe girmicem
gecen hafta 87.5 bu hafta 86,6 giden 900 gram :) spor 180 dk. hepinizi cok cok öpüyor kokluyor ve bayramınızı kutluyorum :) iyiki varsınız.
teşekkür ederim canım isteyince oluyormuş demek bunu gördüm, her zaman kararsız başlayıp hüsranla sonuç alırken şimdi başarmanın hazzını yaşıyorum :)Harikasın canım. TebriklerBu yarışa girdiğin, devam ettiğin ve de önde bitirdiğin için alkışı hak ediyorsun
Asumancığım sana da hayranım yav. Kilo meselesinde sabır ve istikrar çok önemli bence. Öyle, yok elma diyeti, yok lahana diyeti gibi abukluklar olmadan, aylarca sağlıklı beslenip spor yaparak kilo kaybetmek (yani olması gerekeni başarmak) irade istiyor. Bu gösterdiğin için içten tebrikler. Hepimiz için çok güzel bir örneksin
aaa bak ben temizlikle verdim o kadar kiloyu :)slm kizlarr
bu hafta kilom aynı beyzus ablaaa
mutlucum sporrr 160 dakkkk
temizlikden spor yapamadimmm haftaya inşallah
yani en azıdan aldığın gitmiş ya + olsaydı daha mı iyiydi ?Geçen hafta: 84.5
Bu hafta: 84.2
Sadece -300 gr moral bozucu aslında ama hafta ortasında +300 olduğum için beni bozmadı doğrusu. Hafta ortasında azıcık silkindim, sıkı tuttum Allahtan yoksa şimdi +700 civarıydım
Sporu ezile büzüle yazıyorum, bayram alışverişi vb. sekte vurdu; iki gün yürüyüş: 90 dk.
Bugün kuaför işleri+ ev temizliği+ bavul hazırlama + günlük işler (çocuk bakımı, yemek yapma vb.) işlerimin yanına eşimin "herkese her şeyi aldın, bana 2-3tane gömlek almadın" sitemleri yüzünden alışveriş de eklendi. Tekrar girebileceğimi sanmıyorum, yarın saat 5'te yola çıkacağız, önce Eskişehir sonra Ankara :)
Bayramını şimdiden kutlar, sevdiklerinizle huzurlu keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim :)
Off ben yine çok fena hasta oldun yaaaa..
yarın bütün evi temizlemem lazım nasıl olcek bilmiyorum(
bu arada dünden beri kar atıştırıp duruyor ...bayramı beyazlarlamı karşılayacağız acaba...
Off ben yine çok fena hasta oldun yaaaa..
yarın bütün evi temizlemem lazım nasıl olcek bilmiyorum(
bu arada dünden beri kar atıştırıp duruyor ...bayramı beyazlarlamı karşılayacağız acaba...
ama bizim suçumuz ne kendini başka türlü cezalandır özleriz ya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?