Zeynep abla ne güzel sanada büyük bir değişiklik olucak şimdiden iyi bayramlar güle güle git gel.hayırlı cumalar.
YENA'CIĞIM VE TÜM TOPİK SAKİNLERİNE..
geçen haftaki kilom:98.2
bu haftak kilom:97.800
400 gramlık bir eksillme..buna da şükür..
bu gün çok işim var.buharlı temizlik robotu için tanıtıma gelecekler.ama almaya karar verdim.geceden beri evi topluyorum.millete rezil olmayayım diye.
bir yandanda bavul hazırlıyorum.pazar günü allahın izniyle antalya'ya yolcuyuz.
orda kardeşimden fırsat bulursam girerim..
şimdiden kazananları kutlarım..
Süpersin ilbatum bravooo sana.geçen hafta: 86.1
bu hafta: 84.6
giden: 1.5
veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))
26 ağustos: 96.6
bu hafta: 84.6
veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))
Canım ne yazıkki tartı hep aynı acaba bozukmu yaaa.yoruldum valla canım ama bugünde mutfak dolapları var
zamanım olursa deneyeceğim :))) neyse yedin gitti zaten inşallah tartıya yansımaz valla bende seni çok merak ediyorum :)
gezin valla ohhh ,şimdiden güle güle kullanın.....
bende odada bebişin yanında yapıyorum ama olmuyor uyanıyor hemen sesi kısık olmasına rağmen
evet ya havalar ısınsada çıksam daha iyi olacak kesin. aynen canım ya bebişle uğraşmak gerçekten spordan daha çok kalori harcatıyor helede benimki gibi yerinde durmayan bir bebişse :)
spora baaaaaaaaaak süpersin canım ya, gidende gitmiş ohhhh.......
olsun o kadarda gitse gitsin yani :) şimdiden iyi yolculuklar hayırlı bayramlar.....
süperrrrrr ,alkışşşşşşş :)
vayyyyyyyy harikasın canım ya maşallah valla inşallah hep böyle devam edersin......
yaptım oldu :)))) darısı tüm isteyenlere ....
Tebrikler asuman bravo 7 ler haaa vovvv inşallah sıra 6 larda.beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
giden 1700gr şükür rabbime 7leri de gördüm sonunda 4aydır 80lerdeymişim
mutlucum sporum 270dk
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
bugün çarşı işlerim var epey yoğunum
Olurmu öyle şey sonra dahada artılanırsın inan bana sen devam et bak bende sende zimle devam ediyoruz ama napalım.en azından almıyoruz.kendi kendime bi söz verdim
bundan sonra regl dönemi hariç artıya geçersem birdaha topiğe girmicem
Geçmiş olsun semirancım güle güle git gel demek istanbul ytaradı sana:)bak biz ondan veremiyoruz kiloları havasından suyundan:)merhabalar kızlar nasılsınız ben de iyiyim memlekete gitme telaşındayım bir de grip oldum bayram önü kafamı kaldıramıyorum dün gece yattım migrenim de saplandı bir güzel güzel bir geceydi bu akşam iş çıkışı gidiyorum kilo bildirimi yapayım ist yaradı güzelce ekledim kiloma
evvel hafta sanırım hatırlamıyorum ama 88.600 müydüm bilmiyorumm
bu hafta 89.500 süperim sanırım bıkkınlık hala devam istediğim kiloya gelmeden bıktım sanırım neyse burdan gitmeyim bole devam yapacak bişey yok gayret ediyorum ama ancak bu kadar şimdilikmutlucum sporum da yok herkesi kocaman öpt
Çok geçmiş olsun mahvediyor bu grip insanı inşallah biran önce atlatırsın.Off ben yine çok fena hasta oldun yaaaa..
yarın bütün evi temizlemem lazım nasıl olcek bilmiyorum(
bu arada dünden beri kar atıştırıp duruyor ...bayramı beyazlarlamı karşılayacağız acaba...
Kilom 98 maalesef artıdayım. Ee dikkat etmezsen olacağı budur.
Sporum 90 dk. Vasatım bu hafta yani. Sondan birinci ilan ediyorum kendimi.
Öğlen yemeğinde yesene ayşe.acıktım yaaa cnm da çok simit domates ve beyaz peynir istiyo off off
Öğlen yemeğinde yesene ayşe.
Ben dietisyene giderken veriyordu ama 1 tane sokak simidi olucak hiç bişey olmaz sonradan ytemeğin üstüne yemekten bin kat iyidir.off bilmyorum yaa belki yerim ama yok yok yemiyim en iyisi
Kilo bildirimi 108.1 inanamıyorum gerçekten yemiyorum bu nasıl iş anlamadım dün 107 çıktım bugün ufffff.
Olabilir slında gittiğim dietisyenimde söylüyordu çok taktığındada artı olursun veremessin diye ama elimde değil.çok stres yapıp taktıgın için + gözüküyo olabilirmisin cnm
tartıda ne çıkacak diye düşünmeden yap diyetini ve 1 hafta hiç tartılma bakalım haftaya cuma yine aynı şekilde mi olucak
bu arada ebru nerelerde girmiyo hiç
bildirim yapmıcak mı ki artık
slm kızlar
geçen hafta:83,1
bu hafta:82,0
GİDEN:1100gr
spor :225 dk
ibatum yazmış bende yazayım bari 10 haftalık sonucumu:)))
26 ağustos :94,4
bugün:82,0
GİDEN:12400gr
biz eşim geldiğinde son kararı vereceğiz gidip gitmeme konusunda ama 2 ayağım bir pabuca girecek kesin.birazdan bebişimle alışverişe çıkacağız.gelince terkar girebilirmiyim bilmiyorum.bugün çok mutluyum çünkü doğum öncesi kiloma düştüm çok şükür.eğer memlekete gidebilirsek herkes çok şaşıracak bu duygu için bile gitmek istiyorum.(annemleri de çok çok çok özldedim tabiki) benim de hedefim 74 olmak.daha burdayım ve sizinleyim.kafammdaki ilk hedefim gerçekleşti çok şükür sizler sayesinde inanın.hayatımda hiç bu kadar motive olmamıştım.herkese çok teşekkür eder ve çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.
Ben dietisyene giderken veriyordu ama 1 tane sokak simidi olucak hiç bişey olmaz sonradan ytemeğin üstüne yemekten bin kat iyidir.
Olabilir slında gittiğim dietisyenimde söylüyordu çok taktığındada artı olursun veremessin diye ama elimde değil.
Ebru kilo bildirimi yapıcak ama bu aralar çok yoğun bayram telaşı var birde ev arıyor ama haftaya giricem dedi bugünde kilo bildirimi yapıcak.
BEYZUŞ ABLACIM
KİLOM...99,2
mide ağrılarım yüzünden diyet falan yaptığım yok o yüzden paylaşımımda olmadı bir süre ara vermeyi düşünüyorum belki bayramdan sonra toparlarım diyete uygun düzenli bir beslenmem yok bal yiyorum muz iyi geliyor rahatlatıyor midemi az yağlı pilav ve makarna yiyorum beyaz ekmeğe döndüm bunlarda diyete uygun değil..salata (en çokta domates ),meyve yoğurt kireç gibi olan diyet peynir yediğimde midemi ağrıtıyor.. kudret narlı tablet kullanıyorum ve sarı kantaron çayı içiyorum biraz iyi geldi...
HAYIRLI YOLCULUKLAR KAZASIZ BELASIZ GİT GELGeçen hafta: 84.5
Bu hafta: 84.2
Sadece -300 gr moral bozucu aslında ama hafta ortasında +300 olduğum için beni bozmadı doğrusu. Hafta ortasında azıcık silkindim, sıkı tuttum Allahtan yoksa şimdi +700 civarıydım
Sporu ezile büzüle yazıyorum, bayram alışverişi vb. sekte vurdu; iki gün yürüyüş: 90 dk.
Bugün kuaför işleri+ ev temizliği+ bavul hazırlama + günlük işler (çocuk bakımı, yemek yapma vb.) işlerimin yanına eşimin "herkese her şeyi aldın, bana 2-3tane gömlek almadın" sitemleri yüzünden alışveriş de eklendi. Tekrar girebileceğimi sanmıyorum, yarın saat 5'te yola çıkacağız, önce Eskişehir sonra Ankara :)
Bayramını şimdiden kutlar, sevdiklerinizle huzurlu keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim :)
TİCKER DEĞİŞTİRSENE BELKİ SENİ MOTİVE EDERbanucum artıdayım ben ztn yine yani 102 görüyodum 1 haftadır en azından onu görmüyorum
ben de hergün tartılıyorum gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor ve bitkinlik hissi doğuruyor insandaOlabilir slında gittiğim dietisyenimde söylüyordu çok taktığındada artı olursun veremessin diye ama elimde değil.
Ebru kilo bildirimi yapıcak ama bu aralar çok yoğun bayram telaşı var birde ev arıyor ama haftaya giricem dedi bugünde kilo bildirimi yapıcak.
çok çok geçmiş olsun canımBEYZUŞ ABLACIM
KİLOM...99,2
mide ağrılarım yüzünden diyet falan yaptığım yok o yüzden paylaşımımda olmadı bir süre ara vermeyi düşünüyorum belki bayramdan sonra toparlarım diyete uygun düzenli bir beslenmem yok bal yiyorum muz iyi geliyor rahatlatıyor midemi az yağlı pilav ve makarna yiyorum beyaz ekmeğe döndüm bunlarda diyete uygun değil..salata (en çokta domates ),meyve yoğurt kireç gibi olan diyet peynir yediğimde midemi ağrıtıyor.. kudret narlı tablet kullanıyorum ve sarı kantaron çayı içiyorum biraz iyi geldi...
geçmiş olsun cnm
bende de gastrıt var biliyosun
yemeklerden önce lansor ve sonra gaviscon tb çiğniyorum iyi geliyo ama o şuruplar falan hiç fayda etmedi
nevinnnnn bu son + bildirimimiz ona göre
başlıyoruz artık daha sıkı 2 gündür ben idare ediyorum işte
15 kasıma kadar kendim dikkat edicem 15 kasımda da diyetisyene gidiyorum bakalım
sen diyetisyene gidiyomuydun
Olabilir slında gittiğim dietisyenimde söylüyordu çok taktığındada artı olursun veremessin diye ama elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?