Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman kızma canım:)Dikkat ediyorum yok bu sefer bırakmak yok.
Canım o resim modacı Gülşah Saraçoğlu'nun resmiydi,hatunu çok beğenmiştim o yüzden resmini koymuştum.Ayrıca o hatun benden küçük baya :))) Benim yaşım 37 tatlım olgun sayılırım yani
Valla bende 37 duyunca şaşırdım maşallah genç gösteriyosun.
Ayşecim menün gayet güzel aralarda kuru meyvada yiyebilirsin.
Aynen valla evde benimde yerim belli anca buldum orayı en az tartan yer:)
İyi günlerde güle güle giyinin derincim sorma valla azcık kaçırsan tartıda çıkıyor sinir oluyorum valla.
akşam eve gidince nohut yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum
1 dilim ekmek ye acıkmanı engeller.
nihayet kapılarımı sildim ayyy sil sil bitmedi 10 tane kapı valla ter attım şimdi bebişi yıkayıp evi süpürüp sileceğim :) azcık mola vereyim dedim :)))
Ohh iyi yapmışsın hem temizlik hem spor en sevmediğim iştir kapı silmek bu aradaa.

yenacım kılo bıldırımımı yarın sabah yapayım belkı sabaha kadar bıraz daha verebılırımbugun coook mutlu oldum plates hocamız heray olculerımızı alıyor tum vucuttan kol bel bacak mıde basen vs hepsınden toplamda 90 cm ıncelmısım bacaklarımdan toplam 14 cm gıtmıs coook mutlu oldum gercı bu ay cok kılo veremedım ama plates cıdden ınceltıyormus ıyısalah belımde yanı su sımıt bolgemde ıncelırse dahada mutlu olacagım cunku ust beden 44 e gırebılıyorum artık ama alt 48-50 arada baya fark olmus

Bugün yediklerim.
Sabah
2 dilim ekmek domates salatalık peynir 3 zeytin 1 tk reçel.
Ara
1/2 dilim kek.
Öğlen
1 dilim ekmek tavuk 2 yk yoğurt.
Ara
1 Portakal.
Akşam
1 tabak karnıbahar 1 dilim ekmek 1 bardak ayran 2 zeytin birazcık peynir 1 tk reçel.
Ara
kurudut yabanmersini sarı leblebi ama hepsinden azcık.

mutluuuuu

bu hafta tam 660 dk spor yapmısım
çizelgendeki uçak gibisin maşallah ne kadar hızlısın :) valla imreniyorum şu spor yapanlara havalar azcık ısınsada bende vursam kendimi yollara evde yapmayı sevemedim ben ya (((
allah senin iyiliğini versin emi en az tartan yeri mi seçtin :) ben buna hiç bakmamıştım her yerde ayrı mı tartıyor aynı tartı yani aaa bende bulayım az tartan yer ama çok zaman alır ya :)))
ben spor yapmadım bu hafta daha doğrusu yapamadım ev temizliğinden kaldıramadım başımı ki hala beni bekleyen bir sürü iş var.... yarın mutfak dolaplarını yapacağım kısmetse .....
harikasın canım valla demek faydası var bende bahara gideyim olmazsa şimdi veletle evde inceliyorum :)) onu indir kaldır gezdir derken sırtımdan ter akıyor zaten :)

hımmm gayet güzel aferin :) ama akşam hem yemek yemişsin hem kahvaltı etmişsin :))))

İlbatumcum var tabiki biraz gezdir tartıyı sende bulursun::))Evet azıcık öyle oldu ama nedense canım istedi ama azcık yedim reçelide canım tatlı istemişti başka bir tatlı yemiyim diye yedim bakalım yarın tartı napıcak bizi çok meraktayım inşallah vermişimdir yoksa motivem yerlerde olucak.

Yarın bizde ayşeikle bayram alışverişine çıkıcaz ona ayakkabı alıcaz birazda gezeriz geliriz inşallah cumanın rehavetiyle yarın dışarda tehlikeli şeyleri yemem umarım)

Ben yatıyorum herkese güzel bir gece diliyorum tatlı rüyalar.
Bu arad kendime migrostan kalorisiz toz şeker aldım içinde sakarin yokmuş kendime onunla kek yapıcam kepekli unda kullanıcam inşallah güzel olur.

iyi akşamlar kendini fazla kasma sen gerekeni yaptıktan sonra gider yağlar mutlaka ama yavaş ama hızlı sen yeterki devam et
öğütlerini dinleyeceğim

ben televizyonu açıp önünede notbooku ancak öyle bu hafta210dak yapmışım

mutluuuuu

bu hafta tam 660 dk spor yapmısım
maşşallah

çooooooooooook yorgunum hepiciğinize iyi geceler tatlı rüyalar:112:
bende çok yorgunum gidip yatayım hepinize iyi uykular tartıda azkilolar

acıktım ben
offf bugün hep otlandım ondan heralde karnım kazındı.yarın oruç tutmayı da düşünüyorum kalkabilirsem.gece bişiler yersem bildirimim sağlıklı olmaz.bugünki kilomumu yazayım yarın öğleden sonraki kilomumu yazayım???bi fikir verin kızlar?bildirimin son saati kaçtı?

cıdden ıse yarıyor bende evde spordan hoslanmıyorum ama kıs malum dısarda usuyorum terlıyorum soguyorum yanı hastalanıyorum yaz gelsın daha ıyı yururum ıyısallah dısarda yurumeyı sevıyorum cok bende senın cocuk varmıs canım onunla ugrasmak zaten baslı basına spor sayılır

merhaba arkadaşlar bende 114.5 kg ve suan diyetteyim

hosgeldın canım ıyısallah ıstedıgın kıloya bızımle beraber ınebılırsın

hayırlı cumalar.
YENA'CIĞIM VE TÜM TOPİK SAKİNLERİNE..
geçen haftaki kilom:98.2
bu haftak kilom:97.800
400 gramlık bir eksillme..buna da şükür..
bu gün çok işim var.buharlı temizlik robotu için tanıtıma gelecekler.ama almaya karar verdim.geceden beri evi topluyorum.millete rezil olmayayım diye.
bir yandanda bavul hazırlıyorum.pazar günü allahın izniyle antalya'ya yolcuyuz.
orda kardeşimden fırsat bulursam girerim..
şimdiden kazananları kutlarım..

günaydın kızlar bugün çooooooooooooooook mutluyum
neden tartıda fazla çıktığımı buldum kıyafettimden dolayı geceliklerim o kadar kalınki havlu gecelik ondan kilo verememiş görünüyordum bende düşünüyordum allahım spor var azda olsa kalorilerede dikkat ediyorum nedir bu bendemi boozukluk var tartıdamı neyse bugün geceliksiz çıktım tartıya
geçen haftaki kilom 106.5 bu hafta 105
spor 210 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…