Sorma çok kötü çok ağrısı var..
Hiç birşey yiyemiyor ona hep yumuşak yiyecekler hazırlıyorum..
Ağlıyor takıldığından beri çıkarıcam bayramdan sonra diyor..
Naapıcağımı bilmiyorum.
oley 2 olmuşum ama 1 .ile aramda 200 gr var haftaya birinci ben olacağım inşallahHAFTANIN 1.si..........- 1.7 kg...............Asumanzeynep.......
HAFTANİN 2.leri........- 1.5 kg...........Bitmedi & İlbatum........:81::118:
HAFTANIN 3.leri.......- 1.4 kg............Efsunlu & yasafat........:124::128:
Yolculuğa çıkacak olanlara iyi yolculuklar,bu hafta bir çok kişide güzel kilolar gitmiş,maşallah
İlbatum valla süpersin 10 hatafa 12 kg valla ben bakmadım hiç ben de 10 haftada 10 kg yarışında varım demiştim ama şimdi gidip bir geçmişe bakayım acaba ne kadar gitmiş benden de.Havalar bir düzelsede sporumuzu yine deniz kenarında ya da en azından oksijenli bir yerlerde yapsak ya.
Kızlar ben bu gün bir şey yaptım,bu sonbahar depresyonu ne menem bir şeymiş ya sarışın olduğum yetmedi şimdi de lens siparişi verdim,ya yarın ya da bayramdan sonra elimde olcaklar bakalım.Resim yüklemeyi hızlı resim den yapıyordum kullanılamıyor artık sanırım kolay bir yer varsa söyleyinde kızlar rengi sizle de paylaşayım.Okyanus rengi diye geçiyor,çok heyecan yaptım nasıl durcak diye şimdiden :18:
aaa olmaz ama ....cnm yine slm vermek için ugrarım ama diyet bildirim menü vs paylaşımda bulunmam :)
ye o zaman yarım simitten birşey olmaz akşama ekmek yemezsin.....acıktım yaaa cnm da çok simit domates ve beyaz peynir istiyo off off
sen bizim gönlümüzün birincisisin :)Kilom 98 maalesef artıdayım. Ee dikkat etmezsen olacağı budur.
Sporum 90 dk. Vasatım bu hafta yani. Sondan birinci ilan ediyorum kendimi.
sağol canım :)Zeynep abla ne güzel sanada büyük bir değişiklik olucak şimdiden iyi bayramlar güle güle git gel.
Süpersin ilbatum bravooo sana.
Canım ne yazıkki tartı hep aynı acaba bozukmu yaaa.
Tebrikler asuman bravo 7 ler haaa vovvv inşallah sıra 6 larda.
Olurmu öyle şey sonra dahada artılanırsın inan bana sen devam et bak bende sende zimle devam ediyoruz ama napalım.en azından almıyoruz.
Geçmiş olsun semirancım güle güle git gel demek istanbul ytaradı sana:)bak biz ondan veremiyoruz kiloları havasından suyundan:)
Çok geçmiş olsun mahvediyor bu grip insanı inşallah biran önce atlatırsın.
1 günde bu kadar olamaz stres yapma ya sen stres yapıyorsun ondan vallaKilo bildirimi 108.1 inanamıyorum gerçekten yemiyorum bu nasıl iş anlamadım dün 107 çıktım bugün ufffff.
harikasın canım ya benden 400 gram fazlayla 1. sensinnnnnnnn :)))) git git çatlat herkesi :))) iyi yolculuklar canım sağlıkla git gel inşallah, iyi bayramlar size :)slm kızlar
geçen hafta:83,1
bu hafta:82,0
GİDEN:1100gr
spor :225 dk
ibatum yazmış bende yazayım bari 10 haftalık sonucumu:)))
26 ağustos :94,4
bugün:82,0
GİDEN:12400gr
biz eşim geldiğinde son kararı vereceğiz gidip gitmeme konusunda ama 2 ayağım bir pabuca girecek kesin.birazdan bebişimle alışverişe çıkacağız.gelince terkar girebilirmiyim bilmiyorum.bugün çok mutluyum çünkü doğum öncesi kiloma düştüm çok şükür.eğer memlekete gidebilirsek herkes çok şaşıracak bu duygu için bile gitmek istiyorum.(annemleri de çok çok çok özldedim tabiki) benim de hedefim 74 olmak.daha burdayım ve sizinleyim.kafammdaki ilk hedefim gerçekleşti çok şükür sizler sayesinde inanın.hayatımda hiç bu kadar motive olmamıştım.herkese çok teşekkür eder ve çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.
ablacım çok geçmiş olsun sen sağlığına bak ya diyet dediğin ne sanki iyileşince devam edersin, hem aç kalma o da mideyi rahatsız eder.......BEYZUŞ ABLACIM
KİLOM...99,2
mide ağrılarım yüzünden diyet falan yaptığım yok o yüzden paylaşımımda olmadı bir süre ara vermeyi düşünüyorum belki bayramdan sonra toparlarım diyete uygun düzenli bir beslenmem yok bal yiyorum muz iyi geliyor rahatlatıyor midemi az yağlı pilav ve makarna yiyorum beyaz ekmeğe döndüm bunlarda diyete uygun değil..salata (en çokta domates ),meyve yoğurt kireç gibi olan diyet peynir yediğimde midemi ağrıtıyor.. kudret narlı tablet kullanıyorum ve sarı kantaron çayı içiyorum biraz iyi geldi...
Selam kızlarrr,
kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 90.900
bu hafta 89.500
fark 1.400
spor 460 dk
kilo veren herkesi kutluyorum,sonunda 8 leri gördüm çok şükür darısı göremeyen herkesin başına,mutlu ve beyzuş listeler için de şimdiden ellerinize sağlık
biliyorum canım mutlaka duraklayacak ben 75-76da takılırım gibi geliyor ama inşalalh olmaz bu kilo hamile kaldığım kilo çünkü :) sonuçta böyle gitmeyecek tabi......Asuman sana 79 kere masallah... Ben de 10 gune kadar yanindayim
10 kilo yariscilari, sizi kutlarim... Ben, asu, daloki de ilk basladigimiz donemde 2-2;5ayda 10-15 kilo vermistik.. Ama artik bizim buneler direnise gecti resmen... Ben mesela 4 ayi gecti 80'leri gomemedim daha... Ama olsun, sabirla gidecek... Bunlari sunun icin soyluyorum: guzel guzel verirken, duraklar veya artiya gecerseniz bizi hatirlayin... ..
Herkes super vermis, ben de 5-6 gune reglimi bekliorm... Haftaya iyi bir rakam gorecem eminim...
sende bak bence insan daha çok azim yapıyor valla :) evet ya havalar düzelsede çıksak dışarı...Yolculuğa çıkacak olanlara iyi yolculuklar,bu hafta bir çok kişide güzel kilolar gitmiş,maşallah
İlbatum valla süpersin 10 hatafa 12 kg valla ben bakmadım hiç ben de 10 haftada 10 kg yarışında varım demiştim ama şimdi gidip bir geçmişe bakayım acaba ne kadar gitmiş benden de.Havalar bir düzelsede sporumuzu yine deniz kenarında ya da en azından oksijenli bir yerlerde yapsak ya.
Kızlar ben bu gün bir şey yaptım,bu sonbahar depresyonu ne menem bir şeymiş ya sarışın olduğum yetmedi şimdi de lens siparişi verdim,ya yarın ya da bayramdan sonra elimde olcaklar bakalım.Resim yüklemeyi hızlı resim den yapıyordum kullanılamıyor artık sanırım kolay bir yer varsa söyleyinde kızlar rengi sizle de paylaşayım.Okyanus rengi diye geçiyor,çok heyecan yaptım nasıl durcak diye şimdiden :18:
bende senin gibi 70leri görmek istiyorummmmmm ,inşallah böyle devam ederim, etmem gerek şubata ne kaldı daha şaşırtmam gereken bir sürü insan var :)))) bence 70ler şanslı geçecek :)şükür Allah a bugünleri de gördüm teşekkürler bacım
sağol ayşecim
teşekkürler canım
inşallah darısı sizlere ne kaldıki böyle devam edersen
sağol yenacım inşallah gelir devamı
mahcup ettin beni canım sağolsın hep beraber başarıyoruz bazı şeyleri
sağol banucum bakalım 7ler beni kaç ay uğraştıracak
bekliyorum canım ama sakın 10 günü geçirme
dediklerine harfiyyen katılıyorum ben de4 ayı geçirmişim 8lerle öncesi çok daha hızlıydı tabii
canım çok geçmiş olsun .......çok şiddetli baş ense ağrısı ve bulantım var şu anda
tansiyonum 9/5
dikkat et kendine üşütmemeye çalış canım ya....evet canım maalesef çok soğuk yazın bile ısındığını göremedim .. 2 gündür kar atıp duruyor....
teşekkürler canım çok kötüyüm yaa eve gidip yatmayı ne çok isterdim...
teşekkürler canım kesinlikle ölee ,havalarda fena...
canım öncelikle ellerine sağlık kıyamadın mı bize emeğine yüreğine sağlık, ellerin dert görmesin.....HAFTANIN 1.si..........- 1.7 kg...............Asumanzeynep.......
kendimi ve tüm dereceye girenleri kutluyorummmmm ya ben hep 2. mi olacağım ya artık 1. olmam lazım :)AYIN 1.si......... - 4.2 kg..................ece78...............
AYIN 2.si........ - 4 kg....................İlbatum.............
AYIN 3.sü....... - 3 kg...................Saferan.............
Sorma çok kötü çok ağrısı var..
Hiç birşey yiyemiyor ona hep yumuşak yiyecekler hazırlıyorum..
Ağlıyor takıldığından beri çıkarıcam bayramdan sonra diyor..
Naapıcağımı bilmiyorum.
bencede 70ler sana iyi gelecek hemen 60ları göreceksin inşallahhhhhhhhhhinanmıyorum aylar sonra birinci olmuşum 7ler iyi başladı iyi gider inşallah devamı da
derecedeki arkadaşlarımı tebrik ederim
bravo kızlar
ay kıyamam canım yaa normalmiymiş o kadar ağrı yapması
geçmiş olsun
benim büyük kızada yapılacak ama
yenacım listeyi yapmışın yine kıyamadın bize canım benim ellerine sağlık biz de öğrenelim de yardımcı olalım sana arada aslında
yenacım paylaşır mısın ben her ay sonu 1 gün yapıyorum ya bu ay bunu yapayım olmaz mı?Leah,senin protein listesinde sadece sabah ekmek var değilmi.?
bendede buna benzer bir tarif var hhiç ekmek yok. birde öğlen ve akşam sadece tavuk göğsü yeniyordu senin listen daha insaflı..
bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum...
yenacığım ellerine sağlık allah sana dert keder vermesinoley 2 olmuşum ama 1 .ile aramda 200 gr var haftaya birinci ben olacağım inşallah
HAFTANIN 1.si..........- 1.7 kg...............Asumanzeynep.......
demek ki neymiş hafta sonu kaçamak yapmıyormuşuz ,aslında ben yapıyorum bu ay 2 kere iskender yedim mesela ama ilkinde 4te 1ini ,ikincide yarısına yakın yedim gersini eşime verdim :))) yanında kola falan içmedim ha birde o gün akşam yemeğini yemedim çünkü saat 4-5 gibi yiyorduk acıkmıyordumda zaten......Kızlar tebrikler,ben bu ay resmen al ver al ver oyun oynamışım(( ama hafta sonu kaçamaklarının suçu hep bunlar offf off çok moralim bozuldu (((((
kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum,inşallah hep böyle devam edersiniz maşallah sizlere
kolay gelsin ablacım ,seninde bayramın kutlu olsun.....kızlar birazdan mesai bitecek evde o kadar çok işim varki ilk defa bu bayram dip köşe temizlik yapamadım...
yarın işin içinden nasıl çıkarım hiç bilmiyorum...
üstelik bayramda yatılı misafirimde olacak...
ben yarın nete giremem şimdiden herkesin bayramını kutlarım güzeller...
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
hoşgeldin canım katılabilirsin tabi ....merhaba kızlar bende takıma katılabilrmiyim..ben 1.57 boyunda 95 kiloyum...
merhaba hanimlar,
bugunku menum;
sabah; 2 dilim siyah ekmek 1 dilim peynir 1tk recel 1 bb cay
ara;1muz 1 bardak sut
ara; 1 neskafe 3 incir 2 ceviz
öglen; 300gr et (abarttim sanki yau:44:) 1 porsiyon yogurt 1 ekmekcik (turkcesi bu oluyo 130kal asagi yukari)
ara; kizimin dogumgunu pastasindan 1 dilim (300kal) 1bb cay
yuruyus yok ama 1 saat carsida dolandim öylesine
2,5 l de su icmisim
peff guya kendimi ödullendirdim bugun fazla abartmamisimdir insallah..
Mutlu naber?
Bu arada ben bu haftanin ikinci protein gununu yapiyorum.. İyi gidiyor..
Mutlucugum, farkindayim ben.
Uzme kendini, biz de insaniz... 114 lerden gelmis insansin, bunlar sana ne der...
Bak ne obericem, benim yukarda yazdigim diyeti 2 gun kasip yapsan... Bir duzene girmene faydasi olur belki ne dersin? Ben Sali/ Cuma karar verdim. Haftasonu zor olur diye. Gerci bayram da geldi, istersen birkac gun daha large olmanin tadini cikar, sonra tekrar asilalim...
Bikkinlik geldi hepimize, haklisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?