Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

efsunlu

ben aldığım terlik mont ne varsa paylaşıyorum, yetmiyor resim koyuyorum. olmadı giyiyor mankenlikini bile yapıyorum.bkz. görüşme. neyse işin çakası bu gün aldığım topuklu botlarında resmini çekip koyucam. sonunda 1 çift topuklu ayakkabım oldu. pazardan aldım. yarın çekerim foto koyarım.

ya 1 hafta da sonuç almaya odaklanmamalısın. hepimizin kilo veriş şekli başka. en az 1 ay aynı tempoda devam etmelisin bence. o yuzden sok dietlerle uzun yol alamazsın. alsan vucuduna garanti zararı olur. hareket ve dengeli beslenme. ama 1 ay aynı sekilde yol almak sart. bir hafta dikkat etmekle olmuyor özetle o hafta vucut su topluyor ne bileyim hava değişimi alerjik bişi yemen herşeyi farklı yansıtıyor.istersen bayramdan sonra beraber ha diyelim. benim 2 aralıkta antep gezime kadar su oldu bu oldusuz hiçbir kaçamak yapmadan 3 hafta deneyelim arada 1-2 günlük detokslarda yaparız. örneğin leahın proteyin günü giibi. yahut semoşun çorba günü gibi. 3 haftada 3 kilo hedefi ile bakalım neler olacak.

Evet ya bir süre sonra insana burdakiler evinde yaşayan insanlar gibi geliyor yeri geliyor eşlerle gün içinde o kadar saat geçiremiyoruz :)) Valla çok cicisin İlbatum ya sağol içimi rahatlattın :)) ödüller kesinlikle motive ediyor evet hatta insna işte benim gibi çocuk gibi sevinip burda hemen anlatıveriyor :)) (bide geldiğinde nolcam kimbilir)

Tamam akşam yemeği yemedim akşam sadece eşimle oturuken koca bi kupa süt içtim içine sadece az bi türk kahvesi ve tarçın ekleyerek ve su içiyorum :)))

[QGüle güle giy çok sevindim valla çok istiyordun.UOTE=dalokaysmom;21596690]ya 1 hafta da sonuç almaya odaklanmamalısın. hepimizin kilo veriş şekli başka. en az 1 ay aynı tempoda devam etmelisin bence. o yuzden sok dietlerle uzun yol alamazsın. alsan vucuduna garanti zararı olur. hareket ve dengeli beslenme. ama 1 ay aynı sekilde yol almak sart. bir hafta dikkat etmekle olmuyor özetle o hafta vucut su topluyor ne bileyim hava değişimi alerjik bişi yemen herşeyi farklı yansıtıyor.istersen bayramdan sonra beraber ha diyelim. benim 2 aralıkta antep gezime kadar su oldu bu oldusuz hiçbir kaçamak yapmadan 3 hafta deneyelim arada 1-2 günlük detokslarda yaparız. örneğin leahın proteyin günü giibi. yahut semoşun çorba günü gibi. 3 haftada 3 kilo hedefi ile bakalım neler olacak.[/QUOTE]

Tamam mutlu birbirimize koçluk yapalım bayramdan sonraki gün hemen başlıyalım şimdide bırakalım demiyorum ama tam sarılalım bakalım ne olucakkkk haydeeee bakalım.

Son düzenleme:

mutlucum valla bende size takılsam iyi olucak nasıl inat bir metabolizmaysa ben uğraştıkca tık yok ama ne zaman biraz gevşetsem az da olsa gidiyor. Doktorum bir dsahaki gelişinde en az 6 kilo vermiş olursun demişti ama ben 3de kaldım bırak bazen bir günde +2 fark bile oluyor anlamadım gitti.
Hani sakınan göze cöp batar misalı çok dikkat ettiğim haftalarda daha fazla oluyor sanki ama yinede gidecek bu kilolar diye her gün kendimi terkin ediyorum ve inanıyorum bir sene sonrada olsa gidicek bu fazlalıklar tabi sizlerinde payı büyük

Ceco hoşgeldin özledik seni...

Banucum üzme kendini lütfen,vardır artı çıkmanın bir nedeni..

Tebessüm beni sormuşsun canım..ben daha iyiyim şükür..Şimdide kızımı düşünüyorum hep..Sorunlar bitmiyorki..

merhabalar ben geldim gece gece akşamda geldim hatta eklenti yapmıştım yazmamışım kimseye unutup neyse herkese kocaman sevgiler merzifondan YENACIM ellerine sağlık MUTLUCUM ellerine sağlık listeler için sağolunuz hanımlar ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum canı gönülden devamını diliyorum darısı başımıza
asumanım canım tebrikler bacım süper gidiyorsun her fırsatta diyorum 70 ler güzel solladın gittin valla harikasın maşallahh
hg banucum cnm

güle güle giy mutlucum ne yakışmıştır bakarız resimlerineee he bu arada ben de mont aldım lcw den çok beendim kısa biraz ama yakıştığını solediler severek giyiyorumm

LEah, sağol listeyi yeniden paylaşmışsın..Not aldım hemen..
Bendekide şöyle..

SABAH:1 dilim ekmek,lıght peynir,1 adet yumurta

ARA: Çok acıkırsan 1 elma..

ÖĞLEN:Yoğurt veya ayran veya cacık 1 tavuk göğsün yarısı yağsız pişmiş..

ARA: Acıkırsan elma..

AKŞAM: Öğlenin aynısı..

ben iki kez yaptım bunu ikisindede 2 kilo vermiştim..Dikkat etmeyince hemen anında alınıyor tabii.:))

Ha birde ara vermeden 2 gün yapılıyor çok sıkıcı..

yenacım geçmiş olsun canım benim

Olur banus,
Semos,ben, sen, banu atiyoruz kilocuklari acilinden:))))

Hoşbulduk ablacım..
Aslında deli gibi uykum geldi ama sizleri okadar özledimki az daha kalmak için direniyoryum
İnşallah bir daha ayrı kalmak zorunda kalmam ve yavaş yavaşta olsa şu bünym bir düzene girer de bende hedefime ulaşırım tabi inşallah hep birlite

öğlen akşam hiç ekmek yokmu azmış çok acıkmazmısın bunu yeyince yenacımm

Kiz acikirsan ne ben kendi kolumu yerim mazallah degil 1 elma

öğlen akşam hiç ekmek yokmu azmış çok acıkmazmısın bunu yeyince yenacımm

Bu şok diyet semirancım sadece 2 gün ve ayda bir yapılabilir..

Ben ekmeksiz duramam zaten..:)

Şimdiye kadar 2 kez yaptım bunu ama çok zor..

Leah'ın listesi çok daha iyi..

Olur banus,
Semos,ben, sen, banu atiyoruz kilocuklari acilinden:))))
tamam dicem ama 10 kilo içinde söz vermiştim olmadı yahuu ne etsek kiiiii
Sağol tatlım..

Sende iyi günlerde giyin montunu..Bir dahakini daha küçük bedende alman dileğiyle...

inş cnm inş çok istiyorum 10 kilo daha vermeyi ama o gayreti kaybettim bennn:26::26::26::26:

Foto isterizzzzzz havalisindan bayramda cekilelim koyalim

Bu şok diyet semirancım sadece 2 gün ve ayda bir yapılabilir..

Ben ekmeksiz duramam zaten..:)

Şimdiye kadar 2 kez yaptım bunu ama çok zor..

Leah'ın listesi çok daha iyi..

benim şok diyetimde var sabah 2 dilim öğle ve akşam 1 dilim ekmek hakkım vardı haftada 2 gün yapıyordum demişimdir kaç kez de onda hiç yağ ve protein yoktu sebze çorba ağırlıklı salata ağırlıklı yine yapacağım bayram sonu inş yoksa bu diyetle mutlunun dediği gibi ben duramam yahuuu

Gerçektende sıkıcı görünüyor ama aada yapmaktan başka çare göremiyorum artık.
İnsanın hevesi azda olsa kırılıyor veremeyince ama dediğin gibi sonrasındada dikkat şart yoksa aç kaldığımızla kalırız bakalım şu bayramın ilk gününü atlatayımda bunu bir deniyeyim nasılsa bizde bayram ikinci gün bitmiş oluyor akraba az olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…