Sorma çok kötü çok ağrısı var..
Hiç birşey yiyemiyor ona hep yumuşak yiyecekler hazırlıyorum..
Ağlıyor takıldığından beri çıkarıcam bayramdan sonra diyor..
Naapıcağımı bilmiyorum.
çok şiddetli baş ense ağrısı ve bulantım var şu anda
tansiyonum 9/5
inanmıyorum aylar sonra birinci olmuşum 7ler iyi başladı iyi gider inşallah devamı da
derecedeki arkadaşlarımı tebrik ederim
bravo kızlar
ay kıyamam canım yaa normalmiymiş o kadar ağrı yapması
geçmiş olsun
benim büyük kızada yapılacak ama
yenacım listeyi yapmışın yine kıyamadın bize canım benim ellerine sağlık biz de öğrenelim de yardımcı olalım sana arada aslında
Asumancım maşallah sana ya 7 li rakamları da gördün maşallahhep böyle devam edersin inşallah birinciliklerle.
kraliçemiz bu hafta yasafat, çok yaşa basarılarının devamını dileriz.
Eki Görüntüle 284809
1. yasafat 660dk
2. efsunlu 460dk
3. asuman, tebessüm 270 dk
Eki Görüntüle 284807
yenacığım ellerine sağlık allah sana dert keder vermesinoley 2 olmuşum ama 1 .ile aramda 200 gr var haftaya birinci ben olacağım inşallah
Tamam canım haklısın,ya kızlar şunu aldım bunu yaptım diye yazdımda sonradan da dedim kendi kendime görgüsüz gibiCanım albümüne eklersin ordan bakarız..
İstediğinde silmen daha iyi olur...
aaa olmaz ama ....
ye o zaman yarım simitten birşey olmaz akşama ekmek yemezsin.....
sen bizim gönlümüzün birincisisin :)
sağol canım :)
yeni bir tartı al canım ya madem şüpheleniyorsun değiştir......
1 günde bu kadar olamaz stres yapma ya sen stres yapıyorsun ondan valla
harikasın canım ya benden 400 gram fazlayla 1. sensinnnnnnnn :)))) git git çatlat herkesi :))) iyi yolculuklar canım sağlıkla git gel inşallah, iyi bayramlar size :)
ablacım çok geçmiş olsun sen sağlığına bak ya diyet dediğin ne sanki iyileşince devam edersin, hem aç kalma o da mideyi rahatsız eder.......
canım ya 80leri gördün harikasın hak ettin saçlarını :))))
biliyorum canım mutlaka duraklayacak ben 75-76da takılırım gibi geliyor ama inşalalh olmaz bu kilo hamile kaldığım kilo çünkü :) sonuçta böyle gitmeyecek tabi......
sende bak bence insan daha çok azim yapıyor valla :) evet ya havalar düzelsede çıksak dışarı...
hımmm cezalısın o zaman ,heidyeni önce aldığına göre hemen 5 kilo veriyorsun :))))) inşallah güzel olur ki ben inanıyorum çok yakışacak :)
bende senin gibi 70leri görmek istiyorummmmmm ,inşallah böyle devam ederim, etmem gerek şubata ne kaldı daha şaşırtmam gereken bir sürü insan var :)))) bence 70ler şanslı geçecek :)
canım çok geçmiş olsun .......
dikkat et kendine üşütmemeye çalış canım ya....
canım öncelikle ellerine sağlık kıyamadın mı bize emeğine yüreğine sağlık, ellerin dert görmesin.....
ayyyyy yien listedeyimmmmm bakalım haftaya ne olacak :)
asuuuuuuuuu süpersin canım.......
kendimi ve tüm dereceye girenleri kutluyorummmmm ya ben hep 2. mi olacağım ya artık 1. olmam lazım :)
canım ya kıyamam çok geçmiş olsun ,evet yumuşak şeyler yemeli çok acır yoksa, daha güzel olacak daha sağlıklı olacak de ikna etmeye çalış, benim kuzenimede küçükken takıldı o da çok çekti ama şimdi maşallah inci gibi.....
bu arada benim minik kuzumun oğluşumun bugün yarı yaşı rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hem bebişime hem tüm bebişlere
bencede 70ler sana iyi gelecek hemen 60ları göreceksin inşallahhhhhhhhhh
ayy ben 2 listedede varım beni ayrı bir tebrik et nolurrrrrr :)))))
yenacım paylaşır mısın ben her ay sonu 1 gün yapıyorum ya bu ay bunu yapayım olmaz mı?
hadi bakalım inşallah .......
kızlar birazdan mesai bitecek evde o kadar çok işim varki ilk defa bu bayram dip köşe temizlik yapamadım...
yarın işin içinden nasıl çıkarım hiç bilmiyorum...
üstelik bayramda yatılı misafirimde olacak...
ben yarın nete giremem şimdiden herkesin bayramını kutlarım güzeller...
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
merhaba hanimlar,
bugunku menum;
sabah; 2 dilim siyah ekmek 1 dilim peynir 1tk recel 1 bb cay
ara;1muz 1 bardak sut
ara; 1 neskafe 3 incir 2 ceviz
öglen; 300gr et (abarttim sanki yau:44:) 1 porsiyon yogurt 1 ekmekcik (turkcesi bu oluyo 130kal asagi yukari)
ara; kizimin dogumgunu pastasindan 1 dilim (300kal) 1bb cay
yuruyus yok ama 1 saat carsida dolandim öylesine
2,5 l de su icmisim
peff guya kendimi ödullendirdim bugun fazla abartmamisimdir insallah..
demek ki neymiş hafta sonu kaçamak yapmıyormuşuz ,aslında ben yapıyorum bu ay 2 kere iskender yedim mesela ama ilkinde 4te 1ini ,ikincide yarısına yakın yedim gersini eşime verdim :))) yanında kola falan içmedim ha birde o gün akşam yemeğini yemedim çünkü saat 4-5 gibi yiyorduk acıkmıyordumda zaten......
kolay gelsin ablacım ,seninde bayramın kutlu olsun.....
hoşgeldin canım katılabilirsin tabi ....
1 porsiyon sanırım o kadar yoktur, doğumgünü pastası mı yedinnnn eşimde oğlumun yarıyaşını kutlayalım dedi en küçüğünden alırım dedi ama istemedim o hala ısrarcı :) sanırım yarın bizde yeriz :)
iyi değil çokkkk depresifim. öyle işte sıkıntılandım. diyetimi bozdum artıya geçtim çokktüm moral olarak
Canim sana ozelden mesaj atamiyorum mesaj kutun doluymus biraz silip yer acman gerekiyor :103:
Kilo veren herkesi tebrik ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?