Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım kızına,diş ağrısı kadar da kötü bir şey yok.Doktor ne diyor bu duruma peki geçmeyecek mi bir süre sonra? Geçecekse eğer kızına güzel ve sağlıklı olmak için bu acıya azcık katlanmasını söylersin.Sonuçta kız çocuğu güzelik söz konusuysa dayanır bence.Allah şifalar versin kuzucuğuna,sen nasıl oldun iyileştin mi biraz? Sanki senin daha çok moralin yok gibi dimi canım.

kraliçemiz bu hafta yasafat, çok yaşa basarılarının devamını dileriz.

1. yasafat 660dk
2. efsunlu 460dk
3. asuman, tebessüm 270 dk

Son düzenleme:

Asumancım maşallah sana ya 7 li rakamları da gördün maşallah hep böyle devam edersin inşallah birinciliklerle.

kilo veren herkesi özellikle de 10 hafta 10 kilo yarısında kendini aşıp 12 kilo veren arkadaşları ayrıca kutlarım.

be de bu ay 2 kilo alarak listede 1. oldum.

halimi hatrımı soran ciciler teşekkürler biraz moralsizim. kilo verememk yemek, tekrar almak tekrar bozulup yemek bu kısır döngüye sıkıstım kaldım.

beyzam kızının doum günü bu gün dü galiba.

kızına ve tüm ailene up uzun mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür dilerim. her yılınız bir önceki seneyi gölge de bırakacak kadar güzel geçsin.

yenacığım ellerine sağlık allah sana dert keder vermesinoley 2 olmuşum ama 1 .ile aramda 200 gr var haftaya birinci ben olacağım inşallah

Sana da bravo bitmedi,oldukça yenisin topikte ama çok azimli ve başarılısın,hoş geldin topiğimize biraz geç olsa da hoşgeldinim kusuruma bakma :))) maşallah diyimde nazar değmesin

Canım albümüne eklersin ordan bakarız..
İstediğinde silmen daha iyi olur...
Tamam canım haklısın,ya kızlar şunu aldım bunu yaptım diye yazdımda sonradan da dedim kendi kendime görgüsüz gibi ( ama cidden sizden başka çevremde yakınımda hemen paylaşabileceğim kimsem yok çok uzağım herkese.Bir kuzenim var burda onla da iyiyiz ama dünya görüşlerimiz daha farklı.Lütfen beni yanlış tanımayın...

Sağol tatlım ya koskoca ayda 600 gr vermişim anca geçtim 90 ları,umarım bir daha takılmaz bu kadar ((

sana da kolay gelsin çocukla temizlik ne zordur şimdi

Evet canım ya ben erkenden aldım hediyemi bu ay çok sıkı tutcam zaten diyetimi,sporumu yapıyorum zaten görünüşte baya fark ettim ama kiloda içler acısı :))) bu akşam yemek yememe cezası verdim kendime zaten.Suyu tekrar çoğaltıp 3 kupadan aşağı yeşil çayda içmezsem ve hafta sonu kaçamaklarına kesin kes hayır dersem bitmiştir bu iş :)

Seni ayrı,apayrı,çoook ayrı kutluyoruz ilbatum valla gönlünce sevin şımar bu gün senin günün cancağızım,darısı biz diğer kulların başına inşallah

Sana da iyi bayramlar Yağmurgözlü,bayramda çok dikkat et kendine midene özellikle,sapasağlam azimle tekrar bayramdan sonra aramızda ol canım benim inşallah.

Aa mutlucum 9 kasim kizin doom gunu, bizim arkadaslar hizli cikti... 5 gun once hedefi bile astilar.. Masallah...

Yediklerin çok gelmedi benim gözüme canım.Bu arada kızına uzun sağlıklı ömürler versin rabbim iyiki doğmuş

Evet haklısın canım ya kaçamaklar göze gelmiyor ama zaten onlar yüzünden kilo aldığımızı unutuyoruz sanırım.Ders oldu iyiden iyieye bu bana.Eşimede dedim telde eve sokmuycaz bundan sonra çekirdek vs hafta sonları diye.O da tamam dedi :)))

iyi değil çokkkk depresifim. öyle işte sıkıntılandım. diyetimi bozdum artıya geçtim çokktüm moral olarak

Canım yaa nolur bırakma kendini yemin ederim ben üzülüyorum sen kilo aldıkça,o kadar güzel kilolar vermişsinki yapma bnu kendine (( Hem hatırla o tayt aldığın günü M bedene girdim diey sevincini ben hatırlıyorum valla,bana olmuş kadar sevinmiştim.Pazarcıların hatta yoldaki insanların bile seni çevirip nasıl kilo verdiğini sormalarını hatırla.Bunları da yapan sendin mutlu daha da iyilerini yaparsın,sonbahar hepimizi mahvetti hepimiz kapandık evlere hava kapalı bizde depresif depresif dolandık ortalarda ne bulduysak yedik ama bırakalım artık geride bunları.Akıl veriyor gibi olmak istemiyorum sakın sakın yanlış anlama ve alınma sana söylerken kendime de söylüyorum aslında.Bu gün ben de üzüldüm ama hırslandırdı bu beni daha çok.Kendime ceza kestim akşam yemeği yok diye.Bundan sonra böyle tartıda gördüğüm her artı için cezalar kescem kendime.Sporumu daha çok yaptım bide bu gün extra.Eminim sen çok dhaa iyi biliyorsun bunları ama hatırlatmak istedim,geçen haftalarda ben deli gibi bunalımdayken sizler tuttunuz elimden ve bu gün çok daha iyiyim o günkünden.İyiki varsınız,ama nolur bırakmayalım kendimizi,ben iyi kilo verenleri spor yapanları görünce azimleniyorum seviniyorum umudum büyüyor.Seni seviyoruz bunu hiç unutma olur mu :)))) kendin için ve bizleri üzmemek ve kötü örnek olmamak adına toparla kendini artık mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…