Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok şiddetli baş ense ağrısı ve bulantım var şu anda
tansiyonum 9/5
geçmiş olsun canım

ellerine emeğine sağlık canım
bayramdan sonra geömezse bir baktır tekrar istersen geçmiş olsun
sen nasıl oldun iyleşebildinmi
Yolculara hayırlı yolculuklar diliyorum..

Tebessümcüm, geçmiş olsun annene,umarım yoluna girer herşey...
umarım ama düzelecek gibi değil sorun sağlık sorunu değil ama bu gidişle oda olacak

bu arada benim minik kuzumun oğluşumun bugün yarı yaşı rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hem bebişime hem tüm bebişlere
uzun ömürlü olsun sağlıkla yaşasın

merhaba kızlar bende takıma katılabilrmiyim..ben 1.57 boyunda 95 kiloyum...
hoşgeldin
spor da bu hafta dağılmışız. temizlikle beraber yine de spor yapanları kutlarım.
ellerine emeğine sağlık
kusura bakmayın arkadaşlar buhafta işlerim ters gitti hastalıkta dahil 86.400kg
iyi akşamlar

geçmiş olsun nasıl oldun

çok teşekkür ederim canım sağolasın....
canım sende kendini üzme ne olur 25 kilo vermiş insansın hemde çok ama çok cicisin.... nasıl verdiğini düşün o kiloları ve tekrar yaz için hazırlan ne olur, 2 kilo aldım diye kendine bunu yapma, hadi yeni bir hedef belirleyelim ne dersin belki bu kez sen 1. olursun hem yarışla herşey çok daha zevkli ,ben bu kiloları birazda senin sayende verdim belkide sen yarış demesen belki bu kadar olmayacaktı :)
neden öyle düşünüyorsun bende gurbetteyim kimsem yok 1-2 samimi arkadaşım var tamam ama sizinle herşeyi paylaşmak benimde hoşuma gidiyor, hem biz demedik mi her hedef kiloda ödül var diye :)
Sağol tatlım ya koskoca ayda 600 gr vermişim anca geçtim 90 ları,umarım bir daha takılmaz bu kadar ((

sana da kolay gelsin çocukla temizlik ne zordur şimdi
takılmazsın merak etme duraksamadan sonra çok daha hızlı gidiyor tabi dikkat edersen....
ama önemli olan sadece kilo değil görünümün önemli, sıkılaşmak önemli ...... evet yeme cezalısın :))) kaçamak yap ama dozunda olsun ben yaptım ama hep dozunda oldu, çerezde yedim ama sabahları karışık 10taneyi geçmedi :)
Maşallah kuzucuğuna canım,Allah uzun sağlıklı sıhhatli bir ömür versin yavruna...
amin canım allah razı olsun........
Seni ayrı,apayrı,çoook ayrı kutluyoruz ilbatum valla gönlünce sevin şımar bu gün senin günün cancağızım,darısı biz diğer kulların başına inşallah
sağol efenimmmmm :)))) inşallah canım inşallah... valla şımardım azcık kaçamak yaptım bayramlık 1 çikolata ve 10-15 çerez tükettim :)
evet aslında iş eşte bitiyor benimkide eskiden olsa gıcıklığına yanımda yerdi şimdi bana kendi hedef koyuyor 70lere ne kaldı eee 70lere gelince 60 nedir ki falan diye :))) beni ilk aldığı halimle istiyor zaar :)))))

allah korusun ya ne sorunuymuş bu inşallah kısa zamanda hallolur.....
sağol canım hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler inşallah

Tesekkur ederim, destegin icin toparlanicam insallah, biraz bunaldim sıkıldım duzelicem yakinda

diger basliga yazdim burda da paylasiyim dedim icimi dökmus oluyorum ya :2:

aslinda bugun ben cok uzgunum hincimi mutfaktaki cikolata kavanozundan cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum
yaklasik bir seneden beridir bekledigim uzmanligimi onayladi danismanim yani özetle 14000€ luk egitim cekini imzaladi benim icin ki adam
sen uzun sure hastaydin sana guvenemem falan diye beni inim inim inlettikten sonra
neyse ben havalara ucarak solugu enstitute aldim haftaya baslicam ya guya ucuyorum resmen
ama gelin görun ki katilim az oldugu icin bu sene benim bölumu acmiyolar mis!..
delirdim resmen ya adam demez mi bana en az 9 kisi lazim
dedim siz benim bu egitim cekini koparana kadar ne cektigimi biliyo musunuz diye
hem bana göre degil evde oturmak kafayi yiycem yakinda evde olmaktan diye cikistim adama
ama elden ne gelir
cok uzgunum cok:26:
en azindan kilo vermisim iste ona seviniyorum sabahtan beri ama icim aciyor dusundukce aklim almiyor yau
hep beni bulur böyle sanssizliklar zaten

Kilo bildirimi 108.1 inanamıyorum gerçekten yemiyorum bu nasıl iş anlamadım dün 107 çıktım bugün ufffff.

iyi değil çokkkk depresifim. öyle işte sıkıntılandım. diyetimi bozdum artıya geçtim çokktüm moral olarak

cnm bak öyle deme bence tmm şuan o kadar haklı ve tepkili görünüyorsun ki ama inan bana her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır derler bak geleceğin için tabiki endişelenmekte haklsın ben de atanırken ilk atamada bütün arkadaşlarım atandılar ben kaldım puan sınırında bikaç gün ağladım perişan oldum nasıl gidemezdim bütün gidenlerle birlikte çalışmıştık ben yapamamıştım aradan 1 hafta 10 gün geçti tekrar bir atama haberi çıktı ve sayfam açıldı o kadar mutlu oldum ki o an ve atanama sonucu ben samsuna şehir merkezine atandım benden yüksek puan alan arkadaşlarımın hemen hemen hepsi doğu illerini atanmışlardı rabbim beni gördü dedim başımda erkek yoktu ana kız nasıl giderdik çok zor olacaktı giderim ama zor bir durum olacaktı neyse kısaca bana çok yaradı doğuya gitmedim hem de memleketime yakın bir merkez okulda göreve başladımsen de bekle az daha sabır her karanlığın bir aydınlığı vardır bir gün olur şükür yarabbi dersin sıkma canını yemeğe de verme kendini üzme olur mu Allahım herşeyin iyisin hayırlısını bilir ve verir hakkımızda hayırlısı inş

ya bende öyle diyorum hayirlisi böyledir diyorum ama icim icimi yiyor yine de uzulmemek elimde degil
beklemekten baska carem yok artik zaten

mutluuuu canım benim topla kendini sakın bırakma topiğe de gel ama gelmezsen seni nasıl motive edecğiz değil mi ama dövecem diyemi korkuyosun yoksam
canım sen yaparsın ne güzel yollar katettik birlikte sonuca da beraberce ulaşacağız inşallah

İyi geceler hanımlar....

Güzel güzel kilolar verilmiş maaşallah....Allah daim etsin ve bayramda şaşırtmasın inşallah.....

Biraz geçmişi okuyup geliyorum...Öpüyorum hepinizi...

KİLO VEREN VE GAYRET EDEN HERKESİ ÇOOOKKKK TEBRİK EDİYORUM...

SPORCULARIMIZI DA UNUTMUYORUM TABİİ.HEPİNİZİ KUTLUYORUM GÜZELLER...

ilbatum seni hem haftalık hem de aylık derecen için ayrı ayrı kutluyorum bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömür diliyorum canım
yeni başlayanlar ilk başta işi sıkı tutun hızlıca gitsin kilolar sonra zaten sıksanız da yavaş gidiyor
ayrıca bana güzel sözler söyleyen tüm arkadaşlarımı öpüyorum alıntı yapamadım yorgunluktan mahvolmuş durumdayım sabahın köründen beri açrşı pazar market banka işleriyle uğraşıp durdum bittim resmen
kızalrın alışveriş işlerini de halledemedim malesef yarın yine çıkmammız gerekli offfff

Kızlarrrrrrrrrrr hayırlı akşamlarrrrrrrrr herkeseeeeee

Şükür kavuşturana sizleri nasıl özlediğimi tahmin bile edemezsiniz resmen hepiniz gözümde tüttünüz valla.
Ben hesapta pazartesi en geç salı yine aranıza dönerim derken hayin patron bizim maaşı bir iki gün sallayınca ancak adsl sorunu çözülebildi

Bundan sonra özellikle adsl faturasını sıkı takibe alıcam
Bu arada henüz bu hafta kimler birinci oldu daha bakamadım ama birazdan geçmişe doğru bir yolculuk yapıcağım.
Eminim yine hepiniz harika işler cıkarmışsınızdır.
İnşallah bir daha sizlerden ayrı kalmam.
Herkes bayram için son hazırlıkları yapıyordur. Bende yokluğumda fırsat o fırsat ağır işleri aradan cıkardım. Bu hafta okadar hareketli geçtiği halde yine kilo veremedim. Geçmişe bakıyorumda iki hafta veremiyorsam 3.cü hafta veriyorum nasıl bir durumdur anlamıyorum.
Bağırsaklar doğru dürüst çalışmadığından herhalde. Bakalım bayramdan sonra doktorcuğum çağıracak belki bir çare bulur.

Neyse gelir gelmez bağırsaktan muhabbetlere girmiyeyim nasılsa bundan sonra yine daimi olarak aranızdayım

HAFTANIN 1.si..........- 1.7 kg...............Asumanzeynep.......

HAFTANİN 2.leri........- 1.5 kg...........Bitmedi & İlbatum........:81::118:

HAFTANIN 3.leri.......- 1.4 kg............Efsunlu & yasafat........:124::128:

AYIN 1.si......... - 4.2 kg..................ece78...............

AYIN 2.si........ - 4 kg....................İlbatum.............

AYIN 3.sü....... - 3 kg...................Saferan.............
ellerine sağlık yeenaaaa...ayda derece yapmışııım......

hepinizin bayramı kutlu olsuuun....

hoşgeldin cecooo.....yokluğun çook hiissediliyoor....o güzel muhabbetin eksik olmasın hiiiç...

çok üzüldüm bu nasıl bir şans böyle ya.....
canım çok ama çok teşekkür ederim
çok mu yoruldun kıyamam inşallah yarına halledersiniz çok kalabalık olur sanırım daha fazla yorulmazsan iyi ...

nerelerdesin canım ya özledim valla......

İnan hergünde tartılmıyorum ben ama bence benim tartılar bozuldu hemde biri tefal biri arçelik.
banucum canım sık tartılma stres yapıyor insanda ve tartıya artı olarak yansıyor bunu ben çooookkkkkk yaşadım...naçizane tavsiyem haftada bir tartıl...
Off canım sıkkın yağmurgözlü hergünde tartılmıyorum aslında.
çok şiddetli baş ense ağrısı ve bulantım var şu anda
tansiyonum 9/5
Geçmiş olsun ayşecim.
Ellerine sağlık yenacım teşekkür ederiz.Ben ebrunun kilosunu bildirmeyi unuttum bugün çok özür dilerimm.
HAFTANIN 1.si..........- 1.7 kg...............Asumanzeynep.......

HAFTANİN 2.leri........- 1.5 kg...........Bitmedi & İlbatum.......

HAFTANIN 3.leri.......- 1.4 kg............Efsunlu & yasafat.......
Tebriklerrrrrrr
Alıcam yarın inşallah ama canım çok sıkkın.
bu arada benim minik kuzumun oğluşumun bugün yarı yaşı rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hem bebişime hem tüm bebişlere
::
Maşallah oğluşunaaa Allahım daha uzun ömürler versin inşallah.
İyi bayramalar yağmurgözlü kolay gelsin.
Leah ben hemen hemen bu tarzlarda besleniyorum ama veremiyorum banada bir akıl ver yaaa.
Ben napıyım mutlu o kadar sıkı yapıyorum ama vericem artı çıkıyor inan şuan ağlıyorum arrtık sinirden.
Olurmu öyle şey efsunlu hepimiz paylaşıyoruz iyi günlerde giy.
Özlemiştik seni ceco hoşgeldin.

Kızlar canım çok sıkıldı birde geçen haftaki kilomuda 108 sanıyodum 107.5 muş bu hafta bu kadar dikkatli bir dietle 108.1 çıkmama inanın beni mahvetti oturdum ağladım ne oluyor bana ya napıyım daha listelerimide paylaşıyorum ciddi az yiyorum ama neden olmuyor acaba tartımı bozuk diyorum ama ne biliyim bu haftada bayram haftası hiç gitemez artık napsam şok diet falanmı yapsam tavsiyesi olan elinde uygulamış olduğu şok dieti olanlar varsa en azından 3 gün yapıp metobazlizmayımı şaşırtdsammm ne olur yardım.

söz toplanıcammmmm. tebrik ederim tekrar seni 70 leri gördün harikasın. darısı başıma. benim miladımda bu bayram ertesi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…