Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendi adıma konşuyorum şokla mokla olacak iş değil zaten..yeme şeklimi değiştirip tüm yaşamıma yaymadıktan sonra 2 günlük programlar beni kurtarmaz kurtarmayacakta..

ben çıkıyım kızlar yatayım grip nezle iyice vurmaya başladı sallanıyor kafam çiğ yumurta gibi hadi herkesi öptm

Kendi adıma konşuyorum şokla mokla olacak iş değil zaten..yeme şeklimi değiştirip tüm yaşamıma yaymadıktan sonra 2 günlük programlar beni kurtarmaz kurtarmayacakta..

benim adıma da konuşabilirsin aynen ole yahuu bu nasıl iş ist e gittim ee ev sahibi nerden bilsin bu kız diyette yapmış bişiler kuzenin eşi yok falan dediysemde ucundan kulağından yedim haliyel ama 3 günde de 1 kilo artı olmaz ki ya kuruldunmu mübarek 4 aydır nerdeyse duraklama yaşıyorum 1 kilo veremedim hemen de 3 günde gelen kilo var ne yapacağız ömür boyu sen diyettesin yayacaksın hayatına yemeyeceksin bu bu kadar basit ye me ye cek sinnnnnnnn

Adet dönemi değil benim vücudum ödem yapmaz şaşırdım kaldım inan yenacım çokda üzülüyorum gerçekten şu iki haftadaır özelikle dikkat ediyorum hemde çookk ama böyle olunca keşke yeseydim bari diyorum uff yanii ben acilen vermek istedikçe kilolar beni terketmiyolar beni çok seviyolar heralde:)
Ya ben bunu yarın hemen yapıyorum elma yerine ayran içsem ne olur belki bayramın 1.günü bile yaparım hem belki bu sebeble yememde sağol yenacım keşke daha önce paylaşsaydı tühhhhh olsun ama yarın tamamdır bunlada veremessem artık kopar giderim mutfağın buzdolabında:)
Olur banus,
Semos,ben, sen, banu atiyoruz kilocuklari acilinden:))))
Tamam ama kesin sarılıyoruzzz sözmü.
Ben özellikle elma yememiştim çünkü elma beni daha çok acıktırıyor.:)
Benide çok acıktırıyor ben hatta çok yemek yeyince yerimki hazım etsin diye açılsında daha çok yutuyum:)
yarın çeker koyarım albüme ne severim resim çekip göstermeyi hahahahahah kendimi seviyorummm bennnn
Çek semirancım bizde senin o güzel gülen yüzünü görmüş oluyoruz.

aaa sizi bu zevkten mahrum edermiyim canım benimmmm ama şaka bir yana gören gözler güzel ben ne deyim çok tşk ederim sizi seviyorummmmm

ben çıkıyım kızlar yatayım grip nezle iyice vurmaya başladı sallanıyor kafam çiğ yumurta gibi hadi herkesi öptm
Geçmiş olsun canım bu grip çok fena dikkat et kendine adaçayı içi çok iyi geliyor.
Katılıyorum yenacım sana ama bu diyetlerde biraz motive sağlıyor yoksa sürekli asla yapamayız ben perişan olurum valla birde kahretsinki seviyorum yemekleri yemeyii hata yapmayıda seviyorum ama yapmıyorum yemmek için...

İyi geceler canı bende cıkıyorum küçük civcivim ikidir ağlayarak uyanıyor sıkıntısı var ama ne bilmiyorum biraz sıraşalım belki sakinler

herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Yarın görüşürüz inşallah

Banucum biz kiloları daha çok seviyoruz galiba bir türlü vedalaşmıyoruz..
Kanıksadık artık, özellikle benim gibi sürekli şişko olanlar için..

yurt dışından yeğenim geldi akşam ordaydık nilüfer abla zayıflamışsın sen diyo hadi ordan dalga geçme dedim..
Kilomda değişiklik yok dedim.. hayır ama kesinlikle değiklik var dedi..

Son düzenleme:
Sorma yenacım yaa valla bizmi seviyoruz onları onlarmı seviyor bizi anlamadım ama ayrılamadığımız kesin bende kendimi bildim bileli hep topalakım:)Belki kiloda veremedin ama demek vücudun şekillendi etin sıkılaştı spor yapıyosun çünkü.

Hahaha bu çok iyi ya alemsin Mutlu :))) tamam sen topukluların resmini koy ben de gelince yeni maviş gözlerimin koyayım.Hem şöyle mutlu anlarımız çoğalsın azcık dimi

İyi geceler kızlar,geçmişi okudum ama gözlerim kapanıyor yarın bakarım tekrar,öpüyorum hepinizi.

Cecoooo hoşgeldin ya bunu yarına bırakamam neşe geldi topiğe gitme bir daha olur mu

herkeslere günaydınlar...
beni bilen bilir diyim artık, evime internet bağlandı ama ben daha henüz nete tekrardan adapte olamadım kusuruma bakmayın lütfen araya evlilik girince.
yakında tekrar eski ben olurum galiba kkda.
bayramda nete giremem büyük ihtimal, oyüzden şimdiden hepinizin kurban bayramı mübarek olsun....
hepinizi çokça öpüyorum......
hayırlı bayramlar...
inşaallah herkesler iyilerdir..
görüşmek üzere...

söz toplanıcammmmm. tebrik ederim tekrar seni 70 leri gördün harikasın. darısı başıma. benim miladımda bu bayram ertesi olsun.
tmm canım anlaştık ama bayramda da dikkat edeceksin anlaştıkmı çabucak ineceksin inşallah 70lere
ben de aldım topuklu bot polaristen koysen resimlerini bakalım benim de hiç yok topuklu pabucum hala giyebilirmiyim diye düşünüyorum

Tamam mutlu birbirimize koçluk yapalım bayramdan sonraki gün hemen başlıyalım şimdide bırakalım demiyorum ama tam sarılalım bakalım ne olucakkkk haydeeee bakalım.[/QUOTE]
hadi kızlar bakalım sizi destekliyorum
semoşum canım hem geçmiş olsun hem montunu iyi günlerde giy görüşürüz bayram da çok kaçırma sen de tamammı
Olur banus,
Semos,ben, sen, banu atiyoruz kilocuklari acilinden:))))
hadi kızlar maşallah size kim tutar sizi
tamam dicem ama 10 kilo içinde söz vermiştim olmadı yahuu ne etsek kiiiii

inş cnm inş çok istiyorum 10 kilo daha vermeyi ama o gayreti kaybettim bennn:26::26::26::26:
yok öyle gayretimi kaybettim felan bi ke zyapan yine yapar eski düzenine dön canım herşeyden az yiyip dengeli yiyince bişey olmuyor sporu da ihmal etme
Hahaha bu çok iyi ya alemsin Mutlu :))) tamam sen topukluların resmini koy ben de gelince yeni maviş gözlerimin koyayım.Hem şöyle mutlu anlarımız çoğalsın azcık dimi
resimlerinize bakmayı seviyoruz canım bol bol paylaşın

meyracım sana da iyi bayramlar bekliyoruz tekrar aramıza canım
birazdan kızlarla çıkacağız inşallah öğlene kadar hallederiz işlerimizi daha evde de işlerim var çünkü
cecom baum hoşgeldin topiğin neşesi

Sorma güzelim yaa ''hallederiz kadirle'' evli olunca aksaklıklar olmasına şaşmamak lazım
Geçte olsa kavuştuk
neyse canım sen gelde geç olsun ne yapalım :)
sıkma canını ya al yarına yeni bir tane ,vereceksin moralini bozma...
canım sürekli şok diyetle ilerlemen mümkün değil bir koşul oturtmak zorundasın bir düzen... ben ayda 1 yapıyorum o da her ay sonu istersen sende yap lapa diyeti.... öyle uzun vadede yapamam kendimi biliyorum :)

yani ....... gerçekten burada belkide en yakın çevremizdekilerle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz.. tabi canım ya paylaştıkça insan rahatlıyor hiç öyle düşünme :) gelince sevincini paylaşmak isteriz tabiki hatta 1 resimde fena olmaz:)))
çooooooook iyi yapmışsın valla aferin hemde kocaman :)

bence bu liste lapa diyetinden çok daha iyi o dahada sıkıcı 1 gün zor yapılıyor, bu 2 gün yapılabilir ....

kesinlikle yeme düzeni oluşturmak gerek ama 1-2 günlük şoklarda iyi geliyor insana hem dikkat edince almıyorsun yani yanına kar kalıyor :)

kızlar eşim Ankara'ya gidelim ben biizmkileri göremiyorum bari sen sizinkileri gör diyor ,ben bebişle pek düşünmüyordum 2 günlüğüne bile gidilse bir dünya eşya götürüyorsun helede mevsim kışsa :)
ama sanırım gideceğim hem saçlarımı falan boyatırım dipler sırıtmaya başladı bana da iyi gelecek sanırım...
bugün eşim saç traşına gitti o gelince bende kaş-bıyık için gideceğim azcık nur yüzlü gireyim bayrama :))))

geçen hafta: 86.1

bu hafta: 84.6

giden: 1.5

veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))

26 ağustos: 96.6

bu hafta: 84.6

veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))

ben bu irade karşısında saygıyla eğilirim..gel biraz sana sürüneyim.olmaz yasafat ve mutluya tüm kilo verenlere sürüneyim..bana da bulaşsın.kızlar muhteşem ötesisiniz.ece de vardı .ben yazarken not almalıyım.nickleri unutuyorum..affola..

sağol banucuğum.inşallah iyi geçer.ama annem rahatsız.ona bakmaya gideceğim.bu arada biraz pazar dolaşırım.antalyanın pazarları çok güzel..
ben yarın hazırlıkla geçieceğim.biraz sonra pazara çıkacağım.malum ezine peynir,zeytin..hediyelikleri alayım.çok seviyorum hediye almayı..banada çok geliyor.kardeşim rusyadan çaylar,kazak işi ev patiği..neler neler almış..
ben dün buharlı robotu aldım.hemen banyo mutfak temizliğine girdim.çok hoşuma gitti.. bayramınız kutlu olsun..

zeynep abla çok tatlısın. seni görür gibi oldum pazarda ciciler secerken. ben de çok seviyorum hediye almayı.
güle güle kullan makinayı.
sağlıcakla varın yerinize sana da iyi bayramlarrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…