Foto isterizzzzzz havalisindan bayramda cekilelim koyalim
benim şok diyetimde var sabah 2 dilim öğle ve akşam 1 dilim ekmek hakkım vardı haftada 2 gün yapıyordum demişimdir kaç kez de onda hiç yağ ve protein yoktu sebze çorba ağırlıklı salata ağırlıklı yine yapacağım bayram sonu inş yoksa bu diyetle mutlunun dediği gibi ben duramam yahuuu
Kendi adıma konşuyorum şokla mokla olacak iş değil zaten..yeme şeklimi değiştirip tüm yaşamıma yaymadıktan sonra 2 günlük programlar beni kurtarmaz kurtarmayacakta..
Adet dönemi değil benim vücudum ödem yapmaz şaşırdım kaldım inan yenacım çokda üzülüyorum gerçekten şu iki haftadaır özelikle dikkat ediyorum hemde çookk ama böyle olunca keşke yeseydim bari diyorum uff yanii ben acilen vermek istedikçe kilolar beni terketmiyolar beni çok seviyolar heralde:)Ceco hoşgeldin özledik seni...
Banucum üzme kendini lütfen,vardır artı çıkmanın bir nedeni..
Tebessüm beni sormuşsun canım..ben daha iyiyim şükür..Şimdide kızımı düşünüyorum hep..Sorunlar bitmiyorki..
Ya ben bunu yarın hemen yapıyorum elma yerine ayran içsem ne olur belki bayramın 1.günü bile yaparım hem belki bu sebeble yememde sağol yenacım keşke daha önce paylaşsaydı tühhhhh olsun ama yarın tamamdır bunlada veremessem artık kopar giderim mutfağın buzdolabında:)LEah, sağol listeyi yeniden paylaşmışsın..Not aldım hemen..
Bendekide şöyle..
SABAH:1 dilim ekmek,lıght peynir,1 adet yumurta
ARA: Çok acıkırsan 1 elma..
ÖĞLEN:Yoğurt veya ayran veya cacık 1 tavuk göğsün yarısı yağsız pişmiş..
ARA: Acıkırsan elma..
AKŞAM: Öğlenin aynısı..
ben iki kez yaptım bunu ikisindede 2 kilo vermiştim..Dikkat etmeyince hemen anında alınıyor tabii.:))
Ha birde ara vermeden 2 gün yapılıyor çok sıkıcı..
Tamam ama kesin sarılıyoruzzz sözmü.Olur banus,
Semos,ben, sen, banu atiyoruz kilocuklari acilinden:))))
Benide çok acıktırıyor ben hatta çok yemek yeyince yerimki hazım etsin diye açılsında daha çok yutuyum:)Ben özellikle elma yememiştim çünkü elma beni daha çok acıktırıyor.:)
Çek semirancım bizde senin o güzel gülen yüzünü görmüş oluyoruz.yarın çeker koyarım albüme ne severim resim çekip göstermeyi hahahahahah kendimi seviyorummm bennnn
Adet dönemi değil benim vücudum ödem yapmaz şaşırdım kaldım inan yenacım çokda üzülüyorum gerçekten şu iki haftadaır özelikle dikkat ediyorum hemde çookk ama böyle olunca keşke yeseydim bari diyorum uff yanii ben acilen vermek istedikçe kilolar beni terketmiyolar beni çok seviyolar heralde:)
Ya ben bunu yarın hemen yapıyorum elma yerine ayran içsem ne olur belki bayramın 1.günü bile yaparım hem belki bu sebeble yememde sağol yenacım keşke daha önce paylaşsaydı tühhhhh olsun ama yarın tamamdır bunlada veremessem artık kopar giderim mutfağın buzdolabında:)
Tamam ama kesin sarılıyoruzzz sözmü.
Benide çok acıktırıyor ben hatta çok yemek yeyince yerimki hazım etsin diye açılsında daha çok yutuyum:)
Çek semirancım bizde senin o güzel gülen yüzünü görmüş oluyoruz.
Geçmiş olsun canım bu grip çok fena dikkat et kendine adaçayı içi çok iyi geliyor.ben çıkıyım kızlar yatayım grip nezle iyice vurmaya başladı sallanıyor kafam çiğ yumurta gibi hadi herkesi öptm
Katılıyorum yenacım sana ama bu diyetlerde biraz motive sağlıyor yoksa sürekli asla yapamayız ben perişan olurum valla birde kahretsinki seviyorum yemekleri yemeyii hata yapmayıda seviyorum ama yapmıyorum yemmek için...Kendi adıma konşuyorum şokla mokla olacak iş değil zaten..yeme şeklimi değiştirip tüm yaşamıma yaymadıktan sonra 2 günlük programlar beni kurtarmaz kurtarmayacakta..
ben çıkıyım kızlar yatayım grip nezle iyice vurmaya başladı sallanıyor kafam çiğ yumurta gibi hadi herkesi öptm
Sorma yenacım yaa valla bizmi seviyoruz onları onlarmı seviyor bizi anlamadım ama ayrılamadığımız kesin bende kendimi bildim bileli hep topalakım:)Belki kiloda veremedin ama demek vücudun şekillendi etin sıkılaştı spor yapıyosun çünkü.Banucum biz kiloları daha çok seviyoruz galiba bir türlü vedalaşmıyoruz..
Kanıksadık artık, özellikle benim gibi sürekli şişko olanlar için..
yurt dışından yeğenim geldi akşam ordaydık nilüfer abla zayıflamışsın sen diyo hadi ordan dalga geçme dedim..
Kilomda değişiklik yok dedim.. hayır ama kesinlikle değiklik var dedi..
efsunlu
ben aldığım terlik mont ne varsa paylaşıyorum, yetmiyor resim koyuyorum. olmadı giyiyor mankenlikini bile yapıyorum.bkz. görüşme. neyse işin çakası bu gün aldığım topuklu botlarında resmini çekip koyucam. sonunda 1 çift topuklu ayakkabım oldu. pazardan aldım. yarın çekerim foto koyarım.
tmm canım anlaştık ama bayramda da dikkat edeceksin anlaştıkmı çabucak ineceksin inşallah 70leresöz toplanıcammmmm. tebrik ederim tekrar seni 70 leri gördün harikasın.darısı başıma. benim miladımda bu bayram ertesi olsun.
ben de aldım topuklu bot polaristen koysen resimlerini bakalım benim de hiç yok topuklu pabucum hala giyebilirmiyim diye düşünüyorumefsunlu
ben aldığım terlik mont ne varsa paylaşıyorum, yetmiyor resim koyuyorum. olmadı giyiyor mankenlikini bile yapıyorum.bkz. görüşme. neyse işin çakası bu gün aldığım topuklu botlarında resmini çekip koyucam. sonunda 1 çift topuklu ayakkabım oldu. pazardan aldım. yarın çekerim foto koyarım.
[QGüle güle giy çok sevindim valla çok istiyordun.UOTE=dalokaysmom;21596690]ya 1 hafta da sonuç almaya odaklanmamalısın. hepimizin kilo veriş şekli başka. en az 1 ay aynı tempoda devam etmelisin bence. o yuzden sok dietlerle uzun yol alamazsın. alsan vucuduna garanti zararı olur. hareket ve dengeli beslenme. ama 1 ay aynı sekilde yol almak sart. bir hafta dikkat etmekle olmuyor özetle o hafta vucut su topluyor ne bileyim hava değişimi alerjik bişi yemen herşeyi farklı yansıtıyor.istersen bayramdan sonra beraber ha diyelim. benim 2 aralıkta antep gezime kadar su oldu bu oldusuz hiçbir kaçamak yapmadan 3 hafta deneyelim arada 1-2 günlük detokslarda yaparız. örneğin leahın proteyin günü giibi. yahut semoşun çorba günü gibi. 3 haftada 3 kilo hedefi ile bakalım neler olacak.
semoşum canım hem geçmiş olsun hem montunu iyi günlerde giy görüşürüz bayram da çok kaçırma sen de tamammımerhabalar ben geldim gece gece akşamda geldim hatta eklenti yapmıştım yazmamışım kimseye unutup neyse herkese kocaman sevgiler merzifondan YENACIM ellerine sağlık MUTLUCUM ellerine sağlık listeler için sağolunuz hanımlar ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum canı gönülden devamını diliyorum darısı başımıza
asumanım canım tebrikler bacım süper gidiyorsun her fırsatta diyorum 70 ler güzel solladın gittin valla harikasınmaşallahh
hg banucum cnm
güle güle giy mutlucum ne yakışmıştır bakarız resimlerineee he bu arada ben de mont aldım lcw den çok beendim kısa biraz ama yakıştığını solediler severek giyiyorumm
hadi kızlar maşallah size kim tutar siziOlur banus,
Semos,ben, sen, banu atiyoruz kilocuklari acilinden:))))
yok öyle gayretimi kaybettim felan bi ke zyapan yine yapar eski düzenine dön canım herşeyden az yiyip dengeli yiyince bişey olmuyor sporu da ihmal etmetamam dicem ama 10 kilo içinde söz vermiştim olmadı yahuu ne etsek kiiiii
inş cnm inş çok istiyorum 10 kilo daha vermeyi ama o gayreti kaybettim bennn:26::26::26::26:
resimlerinize bakmayı seviyoruz canım bol bol paylaşınHahaha bu çok iyi ya alemsin Mutlu :))) tamam sen topukluların resmini koy ben de gelince yeni maviş gözlerimin koyayım.Hem şöyle mutlu anlarımız çoğalsın azcık dimi
herkeslere günaydınlar...
beni bilen bilir diyim artık, evime internet bağlandı ama ben daha henüz nete tekrardan adapte olamadım kusuruma bakmayın lütfen araya evlilik girince.
yakında tekrar eski ben olurum galiba kkda.
bayramda nete giremem büyük ihtimal, oyüzden şimdiden hepinizin kurban bayramı mübarek olsun....
hepinizi çokça öpüyorum......
hayırlı bayramlar...
inşaallah herkesler iyilerdir..
görüşmek üzere...
Eki Görüntüle 284974
neyse canım sen gelde geç olsun ne yapalım :)Sorma güzelim yaa ''hallederiz kadirle'' evli olunca aksaklıklar olmasına şaşmamak lazım
Geçte olsa kavuştuk
sıkma canını ya al yarına yeni bir tane ,vereceksin moralini bozma...İnan hergünde tartılmıyorum ben ama bence benim tartılar bozuldu hemde biri tefal biri arçelik.
Off canım sıkkın yağmurgözlü hergünde tartılmıyorum aslında.
Geçmiş olsun ayşecim.
Ellerine sağlık yenacım teşekkür ederiz.Ben ebrunun kilosunu bildirmeyi unuttum bugün çok özür dilerimm.
Tebriklerrrrrrr
Alıcam yarın inşallah ama canım çok sıkkın.
Maşallah oğluşunaaa Allahım daha uzun ömürler versin inşallah.
İyi bayramalar yağmurgözlü kolay gelsin.
Leah ben hemen hemen bu tarzlarda besleniyorum ama veremiyorum banada bir akıl ver yaaa.
Ben napıyım mutlu o kadar sıkı yapıyorum ama vericem artı çıkıyor inan şuan ağlıyorum arrtık sinirden.
Olurmu öyle şey efsunlu hepimiz paylaşıyoruz iyi günlerde giy.
Özlemiştik seni ceco hoşgeldin.
canım sürekli şok diyetle ilerlemen mümkün değil bir koşul oturtmak zorundasın bir düzen... ben ayda 1 yapıyorum o da her ay sonu istersen sende yap lapa diyeti.... öyle uzun vadede yapamam kendimi biliyorum :)Kızlar canım çok sıkıldı birde geçen haftaki kilomuda 108 sanıyodum 107.5 muş bu hafta bu kadar dikkatli bir dietle 108.1 çıkmama inanın beni mahvetti oturdum ağladım ne oluyor bana ya napıyım daha listelerimide paylaşıyorum ciddi az yiyorum ama neden olmuyor acaba tartımı bozuk diyorum ama ne biliyim bu haftada bayram haftası hiç gitemez artık napsam şok diet falanmı yapsam tavsiyesi olan elinde uygulamış olduğu şok dieti olanlar varsa en azından 3 gün yapıp metobazlizmayımı şaşırtdsammm ne olur yardım.
Evet ya bir süre sonra insana burdakiler evinde yaşayan insanlar gibi geliyor yeri geliyor eşlerle gün içinde o kadar saat geçiremiyoruz :)) Valla çok cicisin İlbatum ya sağol içimi rahatlattın :)) ödüller kesinlikle motive ediyor evet hatta insna işte benim gibi çocuk gibi sevinip burda hemen anlatıveriyor :)) (bide geldiğinde nolcam kimbilir)
Tamam akşam yemeği yemedim akşam sadece eşimle oturuken koca bi kupa süt içtim içine sadece az bi türk kahvesi ve tarçın ekleyerek ve su içiyorum :)))
bence bu liste lapa diyetinden çok daha iyi o dahada sıkıcı 1 gün zor yapılıyor, bu 2 gün yapılabilir ....LEah, sağol listeyi yeniden paylaşmışsın..Not aldım hemen..
Bendekide şöyle..
SABAH:1 dilim ekmek,lıght peynir,1 adet yumurta
ARA: Çok acıkırsan 1 elma..
ÖĞLEN:Yoğurt veya ayran veya cacık 1 tavuk göğsün yarısı yağsız pişmiş..
ARA: Acıkırsan elma..
AKŞAM: Öğlenin aynısı..
ben iki kez yaptım bunu ikisindede 2 kilo vermiştim..Dikkat etmeyince hemen anında alınıyor tabii.:))
Ha birde ara vermeden 2 gün yapılıyor çok sıkıcı..
Kendi adıma konşuyorum şokla mokla olacak iş değil zaten..yeme şeklimi değiştirip tüm yaşamıma yaymadıktan sonra 2 günlük programlar beni kurtarmaz kurtarmayacakta..
geçen hafta: 86.1
bu hafta: 84.6
giden: 1.5
veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))
26 ağustos: 96.6
bu hafta: 84.6
veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))
sağol banucuğum.inşallah iyi geçer.ama annem rahatsız.ona bakmaya gideceğim.bu arada biraz pazar dolaşırım.antalyanın pazarları çok güzel..
ben yarın hazırlıkla geçieceğim.biraz sonra pazara çıkacağım.malum ezine peynir,zeytin..hediyelikleri alayım.çok seviyorum hediye almayı..banada çok geliyor.kardeşim rusyadan çaylar,kazak işi ev patiği..neler neler almış..
ben dün buharlı robotu aldım.hemen banyo mutfak temizliğine girdim.çok hoşuma gitti..Eki Görüntüle 284981 bayramınız kutlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?