:26::26::26:bence öyleyse alır daha da
Abla okadar yerse :)) Her verdigin kiloyu tutmak icin kiloyu verene kadar degil verdikden sonrada aynisini uygulamiyorsa bile hani saglikli beslenmesi gerek
çok doğrusun canım zaten ben hep diyorum ya biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz diye
Hoş buldum canım...
Ben de sizlere kavuştuğum için sevinçliyim...
Cecocuğum;
İnşallah bir faydam olur...Desteğim daim...Her zaman ve her durumda...
Bu arada ; yeni yıla -6 kg la girme yarışınız hayırlı olsun.Umarım herkes başarır.Ben 6 haftada 6 kilo konusunda pek kendime güvenemedim;bu nedenle listeye girmiyorum ama tabii elimden geleni yapmaya devam edeceğim inşallah...
Özletme konusuna gelince;yılbaşı döneminde azıcık daha özletebilirim....Yeni yıla kocaman bir aile (5 aile birarada) girmeye alışığız yıllardır..Sanırım yine memlekete gideceğiz....
tabii ki arada oluyor canım insanın canı istiyor herşeyi ama o zaman bile abartmadan yemeyi öğrenmek lazımYani yani yani :))))arasira kacamaklar olur tabiki amaa hani arasira hak edince sadece
iyi geceler kızlar üzerime giyecek hiç kıyafetim kalmadı en az 2 üst 2 pantolona ihtiyacım var internetten kıyafetlere bakıyorum bir türlü eden beğene miyorum sen diyettesin diyorum şimdi üzerine oturan kıyafet alırsan zayıflarsan dilberim kıyafet mahvolacak diyorum keşke zayıflasamda atsam ama en iyisi ben zayıflayana kadar birşey almayayım belli mi olur bana kıyafete kıyamazda diyeti bırakırsam
haklısın dediğini yapacağım belki gırtlağımı tutarım adam gibi kaçamak yapmadantabii ki arada oluyor canım insanın canı istiyor herşeyi ama o zaman bile abartmadan yemeyi öğrenmek lazım
bence alma sen kıyafet belli bi kilo verene kadar bekle hem kendine bir şart koymuş olursun
tabii ki arada oluyor canım insanın canı istiyor herşeyi ama o zaman bile abartmadan yemeyi öğrenmek lazım
bence alma sen kıyafet belli bi kilo verene kadar bekle hem kendine bir şart koymuş olursun
Ama asuman abla bildigin gibi ben henüz fazla abur cubur hak etmedim :))) sonra sopa felan yerim yoookk anam neme lazimm :))
kayınvaldemle birlikte oturmuştum o zamanlar 61 kiloydum ayrı eve çıkınca rahatlık ve tatlı düşkünlügü bu hale getirdi :))
şaban mı ay nereden geldi aklına şimdi bende açken içersem kesin gelir aklıma artık :))))Birde bugün yediklerimi yazayım
Sabah;
2 ince dilim ekmek
1 KK beyaz peynir ( az yağlı )
3 zeytin
1 domates
1,5 Salatalık
1 Fincan Yeşil çay
Öğlen
1 Kase Tel şehriye Çorbası
3 Grissini
1 Fincan Nescafe
Akşam
8 - 9 Yk Zeytinyağlı Barbunya ( çok az yağ koydum)
2 ince dilim ekmek
3 - 4 kaşık yoğurt
Akşam yemeğini saat 18:00de yedim ve şu an açımmmmmmmmmmmmmmm
Bir Fincan Yeşil Çayımıda içtimArtık yatana kadar Şaban gibi acıktıkca su içerim
Hee bu arada sabahtan bu saate kadar 2,5 Litre bitirdim ama yatana kadar bir yarım Litre daha içerim kesin
sıkıysa sevmesin tabi döversinde sen zavallıyı :))))Şekerim sevilmeyecek birimiyim dabi sevecek sıkıyorsa sevmesinoyarım
Şaka şaka ya ne kadar didişsekte bazı huylarını eleştirsemde severim keratayı tabi oda beni
Aaaa beni etsen etsen deli saraylı ilan edebilirsin
Kız laptoba niye el koyuyorum sanıyorsunAhtapod gibiyim valla laptop önümde, Tv çaprazımda, Koça karşımda, büyüğü diğer çaprazda vede sonka küçük cadı tepemde
benim ekiyor nedense yaHayir hic migdem eksimedi haatta tam tersi cok iyi geliyo meyve kahvaltisi hic acikmiyom tok tutuyor su iciyom bol bol yani bana baya iyi geliyor :) hic zor degil bazen hani ögle yediginin aynisini aksamda yemek istemiyorsun ama ac olunca hersey yer insan :)))
Oyoy oyyyy yerimm o bebishiiiiiiii :))))))) Allah bagislasinnn bebishi abla :))
Evet yurtdisindan almanyadanim :) Hayir sekreter gibi avukat yardimcisi olcam Allahin izniyle :) Avukat olmam icin dahaa cooooook firin ekmek yemem lazim ama onuda yersem sanirim kilo alir basini gider banada kurtlus olmazD
kahretsinnnnn :)selamm arkadaşlarrrr...geçmişi okuyupp geliyorummmmm
bu arada ben bu sabah 93.800 cıktımm ....kahretsinnn yaaa ...eriyorummmm günden güne....
kafana göre verde nasıl veriyorsan ver işte :) tabi sağlıklı olması önemli .......bu 6 hafta 6 kiloda varmı bir liste yoksa serbett mii takılıyoruzzz..??
benimde gözlerim açıldı ama bilemiyorum tüm haftayı görmek lazım sanırım 3 gün falan vardı listede.....haftada 2 kilobu menüyleee bence denenmeliii kesinlikleee.....
hoşgeldin ablacığım gerçekten seni ve yenayı benim gözlerimde çok arıyor ,kaybolmayın sizsiz olmuyor daha keyifli paylaşımlar için olun ne olur....Hoş buldum canım...
Ben de sizlere kavuştuğum için sevinçliyim...
Cecocuğum;
İnşallah bir faydam olur...Desteğim daim...Her zaman ve her durumda...
Bu arada ; yeni yıla -6 kg la girme yarışınız hayırlı olsun.Umarım herkes başarır.Ben 6 haftada 6 kilo konusunda pek kendime güvenemedim;bu nedenle listeye girmiyorum ama tabii elimden geleni yapmaya devam edeceğim inşallah...
Özletme konusuna gelince;yılbaşı döneminde azıcık daha özletebilirim....Yeni yıla kocaman bir aile (5 aile birarada) girmeye alışığız yıllardır..Sanırım yine memlekete gideceğiz....
bence alma önce 10 kiloluk bir hedef falan koy ve sadece 1 alt ve 1 üst al hatta biraz dar al diğer hedefin daha yüksek olsun mesela 12-15 kilo yenilerini o zaman al ,niye bu kiloyla kendini ödüllendiresinki değil mi?iyi geceler kızlar üzerime giyecek hiç kıyafetim kalmadı en az 2 üst 2 pantolona ihtiyacım var internetten kıyafetlere bakıyorum bir türlü eden beğene miyorum sen diyettesin diyorum şimdi üzerine oturan kıyafet alırsan zayıflarsan dilberim kıyafet mahvolacak diyorum keşke zayıflasamda atsam ama en iyisi ben zayıflayana kadar birşey almayayım belli mi olur bana kıyafete kıyamazda diyeti bırakırsam
iyi geceler canım......kızlar ben yatar hepinize iyi geceler
100 mesajı tamamladın hayırlı olsun bakalım
evet sen daha haketmedin hele bi 10 15 kilo ver o zaman
zaten o zaman da fazla abartmazsın verdiğin kilolara kıyamazsın ne de olsa
tabii dinlemeyene sopa
hoşgeldin inşallah kalıcı olur ve verirsin......ben 92 kiloyum hemde ameliyatlıyım acilen kilo vermem gerek bebek tedaviside görücem hormon bozuklugu var kilo vermem zor oluyo alırken hemen alıyorum
inşallah canım iyi geceler.......laptopun şarjı bitiyor yatayım ben de
herkese iyi geceler
inşallah yarına yürüyebilecek duruma gelirim
kayınvaldemle birlikte oturmuştum o zamanlar 61 kiloydum ayrı eve çıkınca rahatlık ve tatlı düşkünlügü bu hale getirdi :))
benim aslında acilen vermem lazım birincisi saglıgım için tek böbrekliyim, ikincisi tüp bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?