Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacığım maksat bir hedefe doğru yarışmak yoksa 6 kilo değilde 3 bile gitse bizler için kÂrdır. İşi biraz daha eğlenceli hale getirelim istedik Yine karar senin ama biz tüm topikce yarışmak isteriz.

Ne güzel kocaman bir aile bir arada yılbaşını kutlayacaksınız. Bizim daha tam program belli değil ama büyük ihtimalle bizde 2 yada 3 aile olacağız ve muhtemelen evde fasıl yaparız :122: Türk Sanat müziği olsun türküler olsun artık sesimiz kısılana kadar Bir abimiz saz çalıyor çok güzel benim küçük kızım bile 3 aylıkken onu gıkını çıkarmadan tam 3 saat dinledi adamcağız şaşırdı kaldı gözlerini ona dikip bir kere bile ses etmeden onu izledi araç koltuğunda artık bu sene kesin göbek atar

iyi geceler kızlar üzerime giyecek hiç kıyafetim kalmadı en az 2 üst 2 pantolona ihtiyacım var internetten kıyafetlere bakıyorum bir türlü eden beğene miyorum sen diyettesin diyorum şimdi üzerine oturan kıyafet alırsan zayıflarsan dilberim kıyafet mahvolacak diyorum keşke zayıflasamda atsam ama en iyisi ben zayıflayana kadar birşey almayayım belli mi olur bana kıyafete kıyamazda diyeti bırakırsam

Yani yani yani :))))arasira kacamaklar olur tabiki amaa hani arasira hak edince sadece
tabii ki arada oluyor canım insanın canı istiyor herşeyi ama o zaman bile abartmadan yemeyi öğrenmek lazım

bence alma sen kıyafet belli bi kilo verene kadar bekle hem kendine bir şart koymuş olursun

tabii ki arada oluyor canım insanın canı istiyor herşeyi ama o zaman bile abartmadan yemeyi öğrenmek lazım

bence alma sen kıyafet belli bi kilo verene kadar bekle hem kendine bir şart koymuş olursun
haklısın dediğini yapacağım belki gırtlağımı tutarım adam gibi kaçamak yapmadan

Ama asuman abla bildigin gibi ben henüz fazla abur cubur hak etmedim :))) sonra sopa felan yerim yoookk anam neme lazimm :))

Ama asuman abla bildigin gibi ben henüz fazla abur cubur hak etmedim :))) sonra sopa felan yerim yoookk anam neme lazimm :))

100 mesajı tamamladın hayırlı olsun bakalım
evet sen daha haketmedin hele bi 10 15 kilo ver o zaman
zaten o zaman da fazla abartmazsın verdiğin kilolara kıyamazsın ne de olsa
tabii dinlemeyene sopa

ben 92 kiloyum hemde ameliyatlıyım acilen kilo vermem gerek bebek tedaviside görücem hormon bozuklugu var kilo vermem zor oluyo alırken hemen alıyorum

laptopun şarjı bitiyor yatayım ben de
herkese iyi geceler
inşallah yarına yürüyebilecek duruma gelirim

kayınvaldemle birlikte oturmuştum o zamanlar 61 kiloydum ayrı eve çıkınca rahatlık ve tatlı düşkünlügü bu hale getirdi :))

bu sayfada yazışmak için bişey yapmamız gerekiyomu

teşekkürler sizlerde başarırsınız işallah

benim aslında acilen vermem lazım birincisi saglıgım için tek böbrekliyim, ikincisi tüp bebek için

şaban mı ay nereden geldi aklına şimdi bende açken içersem kesin gelir aklıma artık :))))
zamanla alışıyorsun emin ol ben artık acıkmıyorum bazen oluyor tabi o zamanda yeşilçay içiyorum
sen önce 18 değil 19dan sonra yeme sonra sonra saati geriye çek tamam mı?
sıkıysa sevmesin tabi döversinde sen zavallıyı :))))
bende bazen ahtopot gibi oluyorum canım o ayrı ama beğenerek izlediğim bir şey varsa ara veriyorum anlamak için yoksa benim bebiş ııııı durmuyor :))))
benim ekiyor nedense ya öğlen yediğimi akşam yemek sıkmazda aç kalınır mı acep ?
yooooooo avukat olmak için ekmek yiyeceksen olma bacım sen :)))
selamm arkadaşlarrrr...geçmişi okuyupp geliyorummmmm

bu arada ben bu sabah 93.800 cıktımm ....kahretsinnn yaaa ...eriyorummmm günden güne....
kahretsinnnnn :)
bu 6 hafta 6 kiloda varmı bir liste yoksa serbett mii takılıyoruzzz..??
kafana göre verde nasıl veriyorsan ver işte :) tabi sağlıklı olması önemli .......
haftada 2 kilo bu menüyleee bence denenmeliii kesinlikleee.....
benimde gözlerim açıldı ama bilemiyorum tüm haftayı görmek lazım sanırım 3 gün falan vardı listede.....
hoşgeldin ablacığım gerçekten seni ve yenayı benim gözlerimde çok arıyor ,kaybolmayın sizsiz olmuyor daha keyifli paylaşımlar için olun ne olur....
sen eğlen keyifli olda biz yine bekleriz ne yapalım :))) ne güzel kalabalık olmak.....
bence alma önce 10 kiloluk bir hedef falan koy ve sadece 1 alt ve 1 üst al hatta biraz dar al diğer hedefin daha yüksek olsun mesela 12-15 kilo yenilerini o zaman al ,niye bu kiloyla kendini ödüllendiresinki değil mi?
ben inat ettim almıyorum hatta o kadar kilo verdim yine almıyorum ama ayakkabı aldım 90da şimdi 80de çanta var 65e kadar kıyafet yok bana oh olsun :)
kızlar ben yatar hepinize iyi geceler
iyi geceler canım......
100 mesajı tamamladın hayırlı olsun bakalım
evet sen daha haketmedin hele bi 10 15 kilo ver o zaman
zaten o zaman da fazla abartmazsın verdiğin kilolara kıyamazsın ne de olsa
tabii dinlemeyene sopa

ay sen eli sopalı çıktın valla :))) bizim topiğin eli maşalısı 6 haftaya kadar bunu unutmazsam yılın eli maşalısı seçeriz seni :)))) ha birde çıtırı olabilir o kadar kilo verdin sonuçta .....

füsuuuuuuuuuuuuuun neredesin sen ya kahve içmeyecek miydin sadece yoksa kaçırdın mı ? korkudan mı gelemiyorsun :))))

ben 92 kiloyum hemde ameliyatlıyım acilen kilo vermem gerek bebek tedaviside görücem hormon bozuklugu var kilo vermem zor oluyo alırken hemen alıyorum
hoşgeldin inşallah kalıcı olur ve verirsin......
laptopun şarjı bitiyor yatayım ben de
herkese iyi geceler
inşallah yarına yürüyebilecek duruma gelirim
inşallah canım iyi geceler.......
kayınvaldemle birlikte oturmuştum o zamanlar 61 kiloydum ayrı eve çıkınca rahatlık ve tatlı düşkünlügü bu hale getirdi :))

benim aslında acilen vermem lazım birincisi saglıgım için tek böbrekliyim, ikincisi tüp bebek için

bence sen 5-6 aylığına kayınvalidene git :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…