Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma kayınvaldemde öle diyor gerek yok spor yapmak için para verme diyor ben seni iki ayda tıg gibi yaparım diyor anam eline düşmüyem bitiriyo adamı valla :))))

kızlar bu specialk ne kadar dogru bilemiyorum bunu kullanan oldumu

neyse kızlar hepinize iyigeceler allah hepimizin gönlüne göre versin

seni düşünüyoruz canım sakn öyle düşünme.Allah yardımcın olsun ve ceconun deiklerini dinle ne olur.doğru düzgün beslenmemişsin.aykta sağlam durabilmek için yemeye gayret et.kilo verilir elbet zamanla.abart demiyoruz zaten ama zaten sıkıntılısın bi de yemezsen çok zorlanırsın.su içme olayında haklısın tabi.inşallah türkiyeye gelebilirsin.aileni görmek çok iyi gelir elbet.canımmm dualarımız seninle

sorma kayınvaldemde öle diyor gerek yok spor yapmak için para verme diyor ben seni iki ayda tıg gibi yaparım diyor anam eline düşmüyem bitiriyo adamı valla :))))

hay kaynanaya bakk yaw.biliyorda kendini:))) hoşgeldin bu arada.

bu akşam ne zamandır yapmadığım bişi yaptım.börek:)))
ya ben diyetteyim diye zavallılara da yapmıyordum.neysem yaptım 2 kk kadar da yidim gitti.çorba ve ekmek hakkım yerine.1 tabakta taze fasulye hüplettim ayranda içtim..ama 10 da gene acıkıp form bisküvi yedim 3 tane çay ile.veeee 60 dk lesli yaptım.2 hafta spor yapmayınca cuma yaptığım lesli çok ağır gelmişti bana.resmen her yerim ağrıdı hsonu boyunca.bende bugün tekrar başladım bakalım yarına nasıl olacağımmm???

Yoo hafta listesi degil 4 gün iste 4. gün meyve günü 4. günden sonra 1.günden tekrar basliyorsun hep böyle tekrarliyorsun abla :)

kayınvaldemle birlikte oturmuştum o zamanlar 61 kiloydum ayrı eve çıkınca rahatlık ve tatlı düşkünlügü bu hale getirdi :))

Valla ben KVmle aynı evde otursam herhalde zayıflamadan öbür tarafı boylarım
Bu arada aramıza hoşgeldin umarım sende hedefine ulaşırsın bir an önce

BU arada Mutludan haberi olan varmı bir iki gündür sanki bir durgunluk var onda :44:
Çok şükür dalokiyle ilgili güzel haberlerde aldık ama ya ben deng gelemiyorum yada deng geldiğim zaman birşey yazmadan çıkıyor geçmişi okuyup diye tahmin ediyorum.
Umarım iyidir ve yoğunluğu biterde yine bizi gaza getirmek için daha sık gelir :122: :122: :122:

ben de seni yirim tatlum kıymatlımmmmm diyet ite kaka tökez mökez gidiyor bakalım annem gitti biraz kendime çeki düzen vereyim dedim az toparladım gibi leslie yaptım bugün şeytanın bacağını kırdım heyooooooo sen nasılsın yakalayamıyoz birbirimizi leahta yok ortalarda napıyor ki merak ettim :26::26::26::26:
napıyım dayanamıyorum ya ilk günden böyle olursa sonu gelirmi hiç
nasılsa oldum bi kere topiğin eli sopalısı
seni seviyorumm asumanımmmmmmm
Eki Görüntüle 292639 Eki Görüntüle 292640
kızlar işte size motivasyon bilin bakalım kim bunlar
süpersin sen güzel hatunnn tığ oldun tığğğğğğğ harikasınnn
ay ne kadar güzel hemşehriyiz..bende samsunluyum ama ist.yaşıyorum..tabi yaşamak denirse..gürültü,kirlilik
ben samsunlu değilim ama samsunlu oldum canım aslen amasyalıyım merzifonlu samsunda çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim burdaki 3. yılım evet geçen ay gittim ist ne yoğun ne karmaşık şehir ama ama içinde yaşayanlar benim için çok değerli insanlar akrabalarım var ve özel birisi orda kendimi çok mutlu hissettim arkadaşlarımı gördüm topikten çok güzeldi o karmaşaya gürültüye hengameye rağmen güzel saatler geçirdim ek kısa zamanda yine gideceğim inş
Merhaba arkadaşlar.....

Ben artık evimde ve her gece sizinleyim nasipse......

Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz.....

Biraz geçmişte dolanıp geliyorum....
hg ablacımm canım ablam gözlerimiz arıyor inan
DİLEKÇİM hep senden haber bekliyoruz dualrımız seninle cnm...
YENİ GELEN arkadaşlar hg miş siniz özellikle kek tatlı yiyen asumanımın detttt yeme dediği güzel hanım hg güldürdün beniii kardeşim süpersin ceco ablan ve sen topiğimizin hayat kaynakları olun inş gülümsetmek çok güzel bişi meziyet he bu arada dedim ki ALAMANYA nın toprağından mı suyundan mı ne tatlısınızzz konuşmalarınız süüperrr hg dinnnn ama o tatlı gününü de yapmaaa yapmaaaa su iççç tatlı yemeeee

ilbatum canim bende yapmak istiyorum aslinda 5gunde 5kiloyu iyi verdiriyor dikkat edersen geri gelmiyoda ben ilk dikkat etmeye basladigimda 2.5kilo vermistim bu diyetle ve sadece 3gun guzel yapmistim kalan 2gun hep kaçamaklarla geçmisti yinede iyi gitti 3gune 2.5kilo superdim beni baya motive etmisti ve sonra tikir tikir gitti kilolar taaki 7lerde takilana dek buara yapmak istiyorum bakalim hayirlisi yapmayi dusunursen beraber yapalimmi?

Canım o Amerikan kalp Vakfının diyetini yaptıktan sonra tekrar geri almadın dimi hiç kilo :26: Ya geçen gece baktım kalori değeri doktorumun bana verdiğiyle aynı üstelik ne yesem derdi yok yani hem basit hemde masrafsız.
Ben bu haftadan sonra yapmak istiyorum tabiki yanında spor şart
İnsanların coğu henüz kilo verdiğimi görmüyor ve bu beni sinir ediyor la bi denesi de kız sen süzülmüşsün desin ama yooook Artık belli olsun istiyorum ki insanlardan bunu duydukca dahada gaza gelirim diye düşünüyorum.
Nasıl bir psikolojiyse artık bedduam bile değişti ok sinirlenirsem davul ol emi diyorum belki o zaman beni anlar hesabı

Bu arada bende seni seviyorummmmmmmmmm

İnşallah hepbirlikte vereceğiz fazlalıklarımızı

Son düzenleme:
Hoş geldin diyen herkese;hoşbuldum diyor ve hepinizi çok öpüyorum...

Yarın daha çok görüşürüz inşallah...

İyi geceler;Allah rahatlık versin....

Beyzus Abla sorucam sorucam hep unutuyorum; Sen bu verdiğin 15 kiloyu ne kadar sürede verdin :26:

Yena abine geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tez zamanda...
Dilekcim geçecek kötü günler sakın bırakma kendini olur mu canım.

İlbatum ben geldim ama sen gitmişsin canım,ben de erken yatcam çıkcam birazdan yarın erken kalkmam lazım.

Valla yaa kimsecikler kalmamış kızla uğraşırken görmedim

merhaba kızlar..bende yeniyim aranızda..110 kiloydum şuan 108..cumadan beri diyetteyim yarında dahiliyeden randevu aldım diyetisyene gitmek için..bakalım ne olacak..bi oğlum war ve temmuz ayına kadar baya bi kilo wermek istiyorum..ilk defa diyetisyene gideceğim..önceden hep diyet yapardım ama verdiğimi geri alırdım inş..bu sefer böyle olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…