Beni özleyen olmamis
Bugun cocuklarimi bir saat gösterdiler Cocuk tantuni yemek istedi önce evet dediler az yuruduk biraz daha gitsek ordaydik kadin dedi gitmiyorum cocuklarin surati bir karis anlamiyolar da niye böyle Öyle canim yandi ki o an kendi cocuguma istedigini yapamamak ama el den gelir.
Bugunun en guzel haberi doktorumdam geldi Günlük klinikte en az 6-8 hafta surer saniyordum Sana iki hafta yeter dedi bana hem sasirdim hem sevindim öyle olursa TR gelebilirim nasilsa cocuklari vermiyecekler burda kalip kafamda kurmaktansa annemi , akrabalarimi görursem en azindan yalniz hissetmedigimi depolar gelirim ama tabi bunlara belli olmaz gidemezsin de diyebilirlerMetanetli durmaya calisiyorum ama inanin cok zor anne olan birinin dayanacagi durum degil yeminlen icim ciz ediyor her seferinde
kirli coraplarini buldum onlari koklayarak agliyorum kirli pijamasi kalmis ona sarilarak uyuyorum yatagimda kara kizimin sac telleri var onlari seviyorum carsaflari degistirmedim kokusu sinmis diye lütfen dua edin yalvaririm cok dua edin
bugunku menum
sabah yok kahvalti edemedim
klinikte 1b portakal suyu ictim
öglen de balik vardi soslu ve havuc haslama pilav da vardi ama ben yemedim
bir dilim kek yedim sonra kahve ile
simdide hurma yiyip duruyorum
ama bu ara az su iciyorum cunku sevmiyorum baska yerlerde tuvalete girmeyi klinikte falan
benden simdilik bu kadar..
sorma kayınvaldemde öle diyor gerek yok spor yapmak için para verme diyor ben seni iki ayda tıg gibi yaparım diyor anam eline düşmüyem bitiriyo adamı valla :))))
100 mesajı tamamladın hayırlı olsun bakalım
evet sen daha haketmedin hele bi 10 15 kilo ver o zaman
zaten o zaman da fazla abartmazsın verdiğin kilolara kıyamazsın ne de olsa
tabii dinlemeyene sopa
şaban mı ay nereden geldi aklına şimdi bende açken içersem kesin gelir aklıma artık :))))
zamanla alışıyorsun emin ol ben artık acıkmıyorum bazen oluyor tabi o zamanda yeşilçay içiyorum
sen önce 18 değil 19dan sonra yeme sonra sonra saati geriye çek tamam mı?
sıkıysa sevmesin tabi döversinde sen zavallıyı :))))
bende bazen ahtopot gibi oluyorum canım o ayrı ama beğenerek izlediğim bir şey varsa ara veriyorum anlamak için yoksa benim bebiş ııııı durmuyor :))))
benim ekiyor nedense yaöğlen yediğimi akşam yemek sıkmazda aç kalınır mı acep ?
yooooooo avukat olmak için ekmek yiyeceksen olma bacım sen :)))
kahretsinnnnn :)
kafana göre verde nasıl veriyorsan ver işte :) tabi sağlıklı olması önemli .......
benimde gözlerim açıldı ama bilemiyorum tüm haftayı görmek lazım sanırım 3 gün falan vardı listede.....
hoşgeldin ablacığım gerçekten seni ve yenayı benim gözlerimde çok arıyor ,kaybolmayın sizsiz olmuyor daha keyifli paylaşımlar için olun ne olur....
sen eğlen keyifli olda biz yine bekleriz ne yapalım :))) ne güzel kalabalık olmak.....
bence alma önce 10 kiloluk bir hedef falan koy ve sadece 1 alt ve 1 üst al hatta biraz dar al diğer hedefin daha yüksek olsun mesela 12-15 kilo yenilerini o zaman al ,niye bu kiloyla kendini ödüllendiresinki değil mi?
ben inat ettim almıyorum hatta o kadar kilo verdim yine almıyorum ama ayakkabı aldım 90da şimdi 80de çanta var 65e kadar kıyafet yok bana oh olsun :)
iyi geceler canım......
ay sen eli sopalı çıktın valla :))) bizim topiğin eli maşalısı 6 haftaya kadar bunu unutmazsam yılın eli maşalısı seçeriz seni :)))) ha birde çıtırı olabilir o kadar kilo verdin sonuçta .....
kayınvaldemle birlikte oturmuştum o zamanlar 61 kiloydum ayrı eve çıkınca rahatlık ve tatlı düşkünlügü bu hale getirdi :))
ben de seni yirim tatlum kıymatlımmmmm diyet ite kaka tökez mökez gidiyor bakalım annem gitti biraz kendime çeki düzen vereyim dedim az toparladım gibi leslie yaptım bugün şeytanın bacağını kırdım heyoooooooEvet canım haklısın, her ailede oluyor. Nedense her ailenin de bir huysuzu vardır :)
Ohh vallahi rahatladım, bir haber alınca. Abine çok geçmiş olsun, kızına da geçmiş olsun, onca sınavı ve stresi atlatmak da kolay değil çocuklar için :) Artık daha sık gelsen diyoruz, gözlerimiz arıyor, kaptansız eksik kalıyor buralar
Allah allah? Hiç denk gelmemişim ben bu duruma. Yani beden büyük olunca fiyatı da mı artırıyorlar? Daha fazla kumaş kullanıyoruz diye mi? Böyle saçmalık görmedim. alacağım varsa da almam 1 metre kumaşın hesabını yapan firmadan :)
Bu arada iş konusunda hayırlısını diliyorum Mutlucuğum, umarım saatleri-çalışma temposu uygun, mutlu olabileceğin bir iştir ve çalışmaya geri dönersin. Sosyal yaşamdan zayıflamaya, aile ilişkilerinden kişisel tatmine her bakımdan olumlu etkisi var bence çalışmanın. Tabii maddi yetersizlik nedeniyle zoraki çalışmayı ayrı tutuyorum, bu tip işlerde emek sömürülüyor genelde. Ama kadının mesleğini yapıyor olması bambaşka bir tatmin.
Ben de istiyorum çalışma hayatına dönmeyi ama zor görünüyor. Eşim oğlan 3 yaşını doldursun istiyor, ben şu kadara çalışırım ki değsin diyorum, yaş olmuş 36, çevre kalmadı filan falan :))) Gönlüme göre bir şey bulmam zor gibi, ya evden çalışmaya döneceğim ya da kendi işimi oturtmaya çalışacağım :))
Yerim ben seni :) Nasıl gidiyor diyet?
seni seviyorumm asumanımmmmmmmnapıyım dayanamıyorum ya ilk günden böyle olursa sonu gelirmi hiç
nasılsa oldum bi kere topiğin eli sopalısı
süpersin sen güzel hatunnn tığ oldun tığğğğğğğ harikasınnn
ben samsunlu değilim ama samsunlu oldum canım aslen amasyalıyım merzifonlu samsunda çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim burdaki 3. yılım evet geçen ay gittim ist ne yoğun ne karmaşık şehir ama ama içinde yaşayanlar benim için çok değerli insanlar akrabalarım var ve özel birisi orda kendimi çok mutlu hissettim arkadaşlarımı gördüm topikten çok güzeldi o karmaşaya gürültüye hengameye rağmen güzel saatler geçirdim ek kısa zamanda yine gideceğim inşay ne kadar güzel hemşehriyiz..bende samsunluyum ama ist.yaşıyorum..tabi yaşamak denirse..gürültü,kirlilik
hg ablacımm canım ablam gözlerimiz arıyor inanMerhaba arkadaşlar.....
Ben artık evimde ve her gece sizinleyim nasipse......
Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz.....
Biraz geçmişte dolanıp geliyorum....
ilbatum canim bende yapmak istiyorum aslinda 5gunde 5kiloyu iyi verdiriyor dikkat edersen geri gelmiyoda ben ilk dikkat etmeye basladigimda 2.5kilo vermistim bu diyetle ve sadece 3gun guzel yapmistim kalan 2gun hep kaçamaklarla geçmisti yinede iyi gitti 3gune 2.5kilo superdim beni baya motive etmisti ve sonra tikir tikir gitti kilolar taaki 7lerde takilana dek buara yapmak istiyorum bakalim hayirlisi yapmayi dusunursen beraber yapalimmi?cecooooooo ben amerikan kalp vakfı diyetine baktımda 4 tip diyet var sen hangisini yapacaksın 3 günlüğü mü ? 1 ayda 10 kilo bile var ama bende o kadar irade yok ben listeye uzun süre bağlı kalamam ancak 1 hafta falan bana uyar..... aslında aklıma şu 5 gün 5 kiloda gelmiyor değil geçen gün başarı hikayeleirnde okudum biri öyle zayıflamış ama bunu bedenime yapamam diyorum yaptım daha önce 4,5 kiloda gitti ama hamiş kalınca hepsi geldi :) ben bu diyeti artık veremediğimde durduğumda deneyeyim istiyorum onun için saklıyorum :))) ama çok sıkışırsam 1-1,5 aya kadar yapmayı da planlıyorum ne yalan söyleyeyim.... bu zamana kadar kendi yöntemlerimle herşeyden az yiyerek verdim ama bakalım devamı nasıl olacak....... sen bende yaparım dersen düşünürüm ama :)
AYY KUZUMM CECOMM O FIKIR ANASI BEN DEGILIM VALLA BEN VE EFUNLUNUN NICKLERI DEGISIYOR NASIL OLUYORSAA YAZDIKLARINI GORUNCE SOK OLDUM ALLAHALA DEDIM BEN MI SOYLEDIM BUNLARR
YINEDE KATILIRIM YANI NOLCAKKI YUKARDAKI YAZILARDA DIKKAT EDERSEN MUTLUNUN BANA VERDIGI CVB DA ASLINDA EFSUNLU YAZIYOR AMA EN USTTE GULMA YAZIYORR YINDE BASLASINN YARIŞŞ
benim kizda persembe gunu yasina giricek boyu 80 kilosu 11.400 çokmu acaba aslinda ben biraz tombis severim ama fazlasinida istemem yazik ben çekiyorum çocuklarim çekmesinEVET CN BENDE ALIMDEN GELDIGI KADAR SOKAGA CIKARIYORUMM YAZ KIS HEMDE BENIM KIZIM DA 13 KG ACABA FAZLAMI DIYE DUSUNMEYE BASLADIMM LAKIN COK KIYAFETIMIZ DAR GELIYORR COK ISTIYORUM KIZIM BEN GIBI KILO PROBLEMI YASAMASAINN O YUZDEN SORDUMM
bende takildimmmm 7lerde toksinn fenaliklar geliyor banadacnm takildim takilmasam 70lere takilcam korkuyorum gr gr aliyorummmm almak istemiyorummmm insalllah hepimiz yilbasina kadar 6kilo veririz 2012 yeeeee 6kg zayiflamis gireriz insalllahhhhhhh aminnnnnn
alem kadinsin ceco bayiliyorum senin yorumlari okumaya ve çok seviyorum seniListeye aldık tabiki profit ama efsunlununda dediği gibi bazen devamlı paylaşımda bulunanların bile yoğunluk olunca mesajları arada kaynayabiliyor. Daha geçen gece bende efsunluda bunu izah ettik bizlerin bile hala bazen başına geliyor ama bizler altında bir kasıt asla aramıyoruz sonuçta bir yandan ev veya çocuklarlada alakadar olmak zorunda oluyoruz ve anında cevap yazamayabiliyoruz.
Burada herkes birbirini motive ediyor ve emin ol kimse kimseyi dışlamaz.
Kız bir an Erol Büyükburç geldi gözümün önünehani bir canlı yayında ben saksı değilim diye bir serzenişi vardı ya
Umarım bunuda yanlış anlamazsın sonuçta ben yapı olarak çoğu şeyi sırf kendimizi biraz daha iyi hissedelim diye komik benzetmelerle daha neşeli hale getiriyorum. Geçmişi okuduysan zaten anlarsın
Sen merak etme birkaç güne kadar sende emin ol topiğimizin bağımlısı olur hiç birşeyin sandığın gibi olmadığını anlarsın canım
Umarım düzenli paylaşımda bulunur sende bizlerle birlikte yürümeye devam edersin
uzulme umutt insallah duzelir aile içinde zaman zaman olur boyle onlar buyuklerimiz yinede kirmadan halletmek gerek ALLAH yardimciniz olsunKızlar merhaba :) Geçmişi okudum, epey birikmiş 2 gündür giremeyince. Pek keyfim yoktu, hatırlayanlar vardır, geçen hafta da keyifsizdim babam surat yaptı, tadımız yok diye. Bu hafta da aynı şeyler, huysuzluklar, bağrış çağrış, yaka silktim artıkEşim de çok bozuldu bu sefer, çocuklar vıyak vıyak başımda; anlayacağınız bu Pazar hiiiiç tadım tuzum yok. neyse Allah beterinden saklasın, ne diyeyim.
Beyzuş, Mutlu ellerinize sağlık ve de teşekkürler. Dereceye girenlere de içten tebrikler. Sporda olsun kilo vermede olsun azimli arkadaşlar çok motive ediyor beni, çok hoşuma gidiyor. "İyi örnek" diye bir şey var ya, önümde böyle örnekler olunca kendimi daha iyi hissediyorum ben. Ağır aksak da olsa yolculuğumu sürdürüyorum hem de.
Kızlar ben daha sık tarif yazayım yav. Nasıl hoşuma gitti böyle iltifatlar alınca.Şaka bir yana, aramızda benden daha hamarat arkadaşlarımız olduğuna eminim. Çalışma hayatına alışkın bir kadını eve kapatırsan, evde bir şeylere sarar işte. Ben de mutfağa sardım son 5-6 senedir. Tariflerim boldur bu nedenle, ben de yakınlarımdan, internetten, yurt içi-yurtdışı sitelerden toplayıp bir arşiv yaptım kendime. Amacımız kilo vermek olmasa ne tarifler paylaşırdımmmm ya hadi neyse :))))
Eline sağlık, yazmıştım daha önce, bebekli kadın, son dakikada gene de ev yapımı 2 çeşit sunuyor, yeter de artar bile. :)
Banu sen ne matrak kadınsın ya.. İnsanın ömrünü uzatırsın sen, kocana söyle kıymetini bilsin senin :) O kadar moralim bozukken şu satırlarını okurken sesli güldüm :)
Dualarımız sizinle...
Kolay gelsin ablacim ozlettin kendiniGünaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
Abine geçmis olsun acil sifalar dilerim
basin saolsun canim ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsunmutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
Amiiiiinnnnnnnnnnnndalokiye çok geçmiş olsun mutlucum. melekler tüm çocukları korusunlar inşallah
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin20 yaşındayım, 1.69 boyum, 112 kilodayım. üniversiteye başladıktan sonra dengesiz beslenmeye başladım ve hızla kilo aldım. daha önce o kadar çok kilom göze batmıyordu ama bir yılda 15 kilo alınca artık dur demem gerektiğini farkettim. özel bir yurtta kalıyorum ve spor salonu var, aslında spor yapma imkanım da var ama üşengeçlikten yapmıyorum dürüst olmak gerekirse. günde 2 öğün besleniyorum ve bu da sağlıksız biliyorum. ben yaptığım her hatanın farkındayım , tek ihtiyacım bir an önce doğru bildiğim şeylere başlamak ve biraz destek, o kadar
hakkinda hayirlisi mutlu hersey gonlunce olsunfıstıklar işle ilgili bir kıpırdanma daha oldu. bir tarftan çok istiyorum bir taraftan karda kışta evden çıkasım yok. hayırlısı olsun hepimiz için.
Selamlar arkadaslsar konuuyu bassdan okiyim dedim aman Allahim o nekadar sayfa öyle ölsem yine bitiremem :)))))
benim asumanzeynepe bi sorum olcakdi nekadar süre icinde verdin kilocuklarini ve nasil basardin bunu :) cevap verirsen cok sevinirim :)
hos geldiniz kizlar aramiza insallah hedeflerinize ulasirsinizmerhaba ben 96 kiloyum ve bugün diyete başladım . HEDEF: Yazın bikini giymek:))
tek kelime ile super
masallah masallah masallah
A.selam canim ALLAH yardimcin olsunben yazana kadar sen çıkmışsın yaa neyse bi ara yine girerim belki..
ama hiçö vaktim olmuyo yani şöyle evde durduğum günler sadece pazartesi,salı ve perşembe ama bu günlerdede sınavlarıma çalışıyorum : (
hem üniv hem pratik sınavlarım oluyo : (
çok bunalıyorum ama napiim. bide haftanın çoğunu bazen tüm günlerini dışarıda geçirdiğim için ne yiyeceğimi şaşırıyorum açıkçası : (
umarım takrar görüşürüz : (
beni tanıyanlara selamlar..
herkese başarılar diliyorum..
Allah yardımcınız olsun bana da yeniden bi azim versin inşaAllah ..
_sevdali_ kız sende deutschland'lımısın
Anaaa valla toprağımı buldum gibi oldum bir an
Artık nekadar özlediysem Almanca konuşmayı geçenlerde Forumda alışveriş yaparken Alman bir Anne - Oğula kulak misafiri oldum
Şarküteri bölümünde yanıma dikildiler bende Alman olduklarını anlayınca istem dışı sırıtmaya başlamışımeşimde ne iş diyor tabi
Adam oradaki çalışana yarım yamalak türkçesiyle istediğini anlatmaya çalışıyor ama diğer anlaşılır olduğu halde bir türlü istediği şekilde hazırlayamadı siparişi.
En sonunda dayanamadım müdahalle ettim ve Adama yardımcı olabilirmiyim ne için lazımdı falan gibi birşeyler sordumsatıcıya ilettim ve Annesiyle de biraz sohbet edip siparişi alana kadar bekledim.
Eşim diyor ula bir tane Alman gördümü sanki ananı görmüş gibi seviniyorsun diye
Büyük Görümcemin eşide ex Almanyalıonunla bir araya geldiğimizde Almanca çekiştiriyoruz eşleri onlarda hemen başlar bak yine başladılar almancaya kesin bizi çekiştiriyorlar diye bizde yooooooooooo ne alaka diyoruz gülerek
hos geldin aramizaherkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım fakat sizleri çok uzun zamandır takip ediyorum.bende 92 kiloyum hamilelikte aldım bu kiloları çocuğum şimdi 5 yaşında yaz geldiğinde 20 kilo kadar zayıflıyorum kışın yine alıyorum 33 yaşındayım eşim 2.çocuk istiyor ama ben bu kiloyla hamile kalmaya çok korkuyorum biran önce bişeyler yapmak istiyorum bu konuyla ilgili bilgilerinize ihtiyacım var
dualarimiz seninle canim ALLAH yardimcin olsunBeni özleyen olmamis
Bugun cocuklarimi bir saat gösterdiler Cocuk tantuni yemek istedi önce evet dediler az yuruduk biraz daha gitsek ordaydik kadin dedi gitmiyorum cocuklarin surati bir karis anlamiyolar da niye böyle Öyle canim yandi ki o an kendi cocuguma istedigini yapamamak ama el den gelir.
Bugunun en guzel haberi doktorumdam geldi Günlük klinikte en az 6-8 hafta surer saniyordum Sana iki hafta yeter dedi bana hem sasirdim hem sevindim öyle olursa TR gelebilirim nasilsa cocuklari vermiyecekler burda kalip kafamda kurmaktansa annemi , akrabalarimi görursem en azindan yalniz hissetmedigimi depolar gelirim ama tabi bunlara belli olmaz gidemezsin de diyebilirlerMetanetli durmaya calisiyorum ama inanin cok zor anne olan birinin dayanacagi durum degil yeminlen icim ciz ediyor her seferinde
kirli coraplarini buldum onlari koklayarak agliyorum kirli pijamasi kalmis ona sarilarak uyuyorum yatagimda kara kizimin sac telleri var onlari seviyorum carsaflari degistirmedim kokusu sinmis diye lütfen dua edin yalvaririm cok dua edin
bugunku menum
sabah yok kahvalti edemedim
klinikte 1b portakal suyu ictim
öglen de balik vardi soslu ve havuc haslama pilav da vardi ama ben yemedim
bir dilim kek yedim sonra kahve ile
simdide hurma yiyip duruyorum
ama bu ara az su iciyorum cunku sevmiyorum baska yerlerde tuvalete girmeyi klinikte falan
benden simdilik bu kadar..
hos geldin ablacim ozledik seniMerhaba arkadaşlar.....
Ben artık evimde ve her gece sizinleyim nasipse......
Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz.....
Biraz geçmişte dolanıp geliyorum....
bencede olmamaliahahahahkekli,kramalı,,habire doymalı.. bu nasıl diyet böyle olmamalı ...ahahhahah
hos geldin aramizaben 92 kiloyum hemde ameliyatlıyım acilen kilo vermem gerek bebek tedaviside görücem hormon bozuklugu var kilo vermem zor oluyo alırken hemen alıyorum
asuman abla geçmis olsun insallah yarina daha iyi olursun
ilbatum sanada geçmis olsun canim
herkese iyi geceler
ilbatum canim bende yapmak istiyorum aslinda 5gunde 5kiloyu iyi verdiriyor dikkat edersen geri gelmiyoda ben ilk dikkat etmeye basladigimda 2.5kilo vermistim bu diyetle ve sadece 3gun guzel yapmistim kalan 2gun hep kaçamaklarla geçmisti yinede iyi gitti 3gune 2.5kilo superdim beni baya motive etmisti ve sonra tikir tikir gitti kilolar taaki 7lerde takilana dek buara yapmak istiyorum bakalim hayirlisi yapmayi dusunursen beraber yapalimmi?
benim kizda persembe gunu yasina giricek boyu 80 kilosu 11.400 çokmu acaba aslinda ben biraz tombis severim ama fazlasinida istemem yazik ben çekiyorum çocuklarim çekmesin
bende takildimmmm 7lerde toksinn fenaliklar geliyor banada
alem kadinsin ceco bayiliyorum senin yorumlari okumaya ve çok seviyorum seni
uzulme umutt insallah duzelir aile içinde zaman zaman olur boyle onlar buyuklerimiz yinede kirmadan halletmek gerek ALLAH yardimciniz olsun
Kolay gelsin ablacim ozlettin kendini
Abine geçmis olsun acil sifalar dilerim
basin saolsun canim ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun
Amiiiiinnnnnnnnnnnn
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
hakkinda hayirlisi mutlu hersey gonlunce olsun
hos geldiniz kizlar aramiza insallah hedeflerinize ulasirsiniz
tek kelime ile super
masallah masallah masallah
A.selam canim ALLAH yardimcin olsun
hos geldin aramiza
dualarimiz seninle canim ALLAH yardimcin olsun
hos geldin ablacim ozledik seni
bencede olmamali
hos geldin aramiza
asuman abla geçmis olsun insallah yarina daha iyi olursun
ilbatum sanada geçmis olsun canim
herkese iyi geceler
Beyzus Abla sorucam sorucam hep unutuyorum; Sen bu verdiğin 15 kiloyu ne kadar sürede verdin :26:
Yena abine geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tez zamanda...
Dilekcim geçecek kötü günler sakın bırakma kendini olur mu canım.
İlbatum ben geldim ama sen gitmişsin canım,ben de erken yatcam çıkcam birazdan yarın erken kalkmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?