- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhaba kızlar..bende yeniyim aranızda..110 kiloydum şuan 108..cumadan beri diyetteyim yarında dahiliyeden randevu aldım diyetisyene gitmek için..bakalım ne olacak..bi oğlum war ve temmuz ayına kadar baya bi kilo wermek istiyorum..ilk defa diyetisyene gideceğim..önceden hep diyet yapardım ama verdiğimi geri alırdım inş..bu sefer böyle olmaz..
bu gruba dahil değilim ama öyle sayılırım :) 85 kiloydum ve kilomun farkında bile değildim ben hayatta istikrarlı bir insan değilimdir ama ailemin ısrarıyla diyetisyene gittim 1 ay önce ve 5 kilo verdim herkese diyetisyene gitmelerini tavsiye ederim çünkü aslında bir çok bildiğimiz şey yanlış biliyoruz ve ben çok şey öğrendim sizede bunu tavsiye ederim sadece ilk 2 gün aç olduğumu hissettim sonra alıştım
Aramıza hoş geldin... Eğer düzenli paylaşımda bulunur topiğimizi takip edersen eminim sende hedefine ulaşırsın
:))) Asuman abla senin vurdugun yerde gül biter :))))
allah yardımcınız olsungünaydınlar öncelikle herkese
kaç gündür giremiyorum malesef
malum haberlerde yada gazetelerde görmüştürsünüz cerrahpaşanın halinin taşınan bina bizim binamız
perişan olduk bizde hastalarda
kaç gündür resmen hamallık yapıyoruz eşya taşıyoruz temizlik yapıyoruz
yeni geldiğimiz yer eskisinden daha beter ama yapıcak bişey yok
o yüzden giremedim
bugünde grev var herkes grevde ben gitmedim regl oldum kaç gündür tam olamadım ama kasıklarım belim fena agrıyo yorgunluktan geberiyorum
bu arada aklımda kalan yenacın abine geçmiş olsun diyorum
tebessüm sana da geçmiş olsun
ceco beni de ekle 6 hafta 6 kilo dayanışmasına
asucum şeker yükleme sonucum temiz çıktı çük şükür
bu arada dereceye girmişim ne gzl
eline sağlık beyzuş ablacım :))
günaydın kızlarrrrrrrrrallah yardımcınız olsun
hoşgeldin aramıza canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.Ben Avukat yardimcsiyiim yani henüz meslek görüyorum :) Ismim Seda :) Henüz yasim 19 yani hepiniz birer ablalarimsiniz :)
sarı civciv nerelerdesin sen ya burdan uzaklaşan kilo alıyor o kesin.hoşbuldum ablacım hemde çok hoş buldum : )
resimlerine baktım maşaAllah bravpo ara vermemişsin.. naaptın 7li rakamlara geçtin mi?
ben mahvettim herşeyi yaaa buraya takılmayı bırakınca bibıraktım pir gitti. hergün dur şunuda yiyim yarın başlarım diyorum. eve pasta aldıysak mesela pasta bitsin öyle başliim. tatlı yaptıysak o bitsin öyle diyee diye 84,5 oldum yaa : (
cocuklarını görmene çok sevindim ama sana vermemeleri ne kötü sabret canım iyi olmaya bak kendini toplamaya bak ceco haklı.Beni özleyen olmamis
Bugun cocuklarimi bir saat gösterdiler Cocuk tantuni yemek istedi önce evet dediler az yuruduk biraz daha gitsek ordaydik kadin dedi gitmiyorum cocuklarin surati bir karis anlamiyolar da niye böyle Öyle canim yandi ki o an kendi cocuguma istedigini yapamamak ama el den gelir.
Bugunun en guzel haberi doktorumdam geldi Günlük klinikte en az 6-8 hafta surer saniyordum Sana iki hafta yeter dedi bana hem sasirdim hem sevindim öyle olursa TR gelebilirim nasilsa cocuklari vermiyecekler burda kalip kafamda kurmaktansa annemi , akrabalarimi görursem en azindan yalniz hissetmedigimi depolar gelirim ama tabi bunlara belli olmaz gidemezsin de diyebilirlerMetanetli durmaya calisiyorum ama inanin cok zor anne olan birinin dayanacagi durum degil yeminlen icim ciz ediyor her seferinde
kirli coraplarini buldum onlari koklayarak agliyorum kirli pijamasi kalmis ona sarilarak uyuyorum yatagimda kara kizimin sac telleri var onlari seviyorum carsaflari degistirmedim kokusu sinmis diye lütfen dua edin yalvaririm cok dua edin
bugunku menum
sabah yok kahvalti edemedim
klinikte 1b portakal suyu ictim
öglen de balik vardi soslu ve havuc haslama pilav da vardi ama ben yemedim
bir dilim kek yedim sonra kahve ile
simdide hurma yiyip duruyorum
ama bu ara az su iciyorum cunku sevmiyorum baska yerlerde tuvalete girmeyi klinikte falan
benden simdilik bu kadar..
aaaa bende samsunluyum istanbulda yaşıyorum maalesef..ay ne kadar güzel hemşehriyiz..bende samsunluyum ama ist.yaşıyorum..tabi yaşamak denirse..gürültü,kirlilik
çok geçmiş olsun ablacım.laptopun şarjı bitiyor yatayım ben de
herkese iyi geceler
inşallah yarına yürüyebilecek duruma gelirim
ayşe canım tatlıl sonucun temzi çıktığına sevindim. bende uğramayadım doru düzgünya bir depazar günü bile çalıştım öle yorgunum ki.. sevkiyatla ilgilenen çocuk iinli bende idare ederim dedim ama kaç gündür canım cıktı sürekli ayaktayım vee maalesef patalarla daha bir haşır neşir olduk ister istemezasucum sana da çok geçmiş olsun cnm belin nasıl oldu
5gunde 5kilo American Kalp Vakfi diyetimi? canim ben 5gun yaptim ama 3gunum superdi kaçamaksiz azda sporlu ama son 2gun sapittim gibi kaçamaklarla doldu yani yalan oldu 2gunu buna ragmen 3gun içinde 2.5kilo verdim sonrasindada dikkat ettim yediklerime sporuma derken 7lere gelene kadar tikir tikir gitti kilolar yapmayi dusunuyorsan 1kez yap derim sonuç guzel hepsini yagdan vermedigimiz kesin ama motive yonunden çok guzel oluyorCanım o Amerikan kalp Vakfının diyetini yaptıktan sonra tekrar geri almadın dimi hiç kilo :26: Ya geçen gece baktım kalori değeri doktorumun bana verdiğiyle aynı üstelik ne yesem derdi yok yani hem basit hemde masrafsız.
Ben bu haftadan sonra yapmak istiyorum tabiki yanında spor şart
İnsanların coğu henüz kilo verdiğimi görmüyor ve bu beni sinir ediyorla bi denesi de kız sen süzülmüşsün desin ama yooook Artık belli olsun istiyorum ki insanlardan bunu duydukca dahada gaza gelirim diye düşünüyorum.
Nasıl bir psikolojiyse artık bedduam bile değiştiok sinirlenirsem davul ol emi diyorum belki o zaman beni anlar hesabı
Bu arada bende seni seviyorummmmmmmmmm
İnşallah hepbirlikte vereceğiz fazlalıklarımızı
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya saglikli bisekilde ulasirsinmerhaba kızlar..bende yeniyim aranızda..110 kiloydum şuan 108..cumadan beri diyetteyim yarında dahiliyeden randevu aldım diyetisyene gitmek için..bakalım ne olacak..bi oğlum war ve temmuz ayına kadar baya bi kilo wermek istiyorum..ilk defa diyetisyene gideceğim..önceden hep diyet yapardım ama verdiğimi geri alırdım inş..bu sefer böyle olmaz..
sonuçlarinin temiz çikmasina sevindim canimgünaydınlar öncelikle herkese
kaç gündür giremiyorum malesef
malum haberlerde yada gazetelerde görmüştürsünüz cerrahpaşanın halinin taşınan bina bizim binamız
perişan olduk bizde hastalarda
kaç gündür resmen hamallık yapıyoruz eşya taşıyoruz temizlik yapıyoruz
yeni geldiğimiz yer eskisinden daha beter ama yapıcak bişey yok
o yüzden giremedim
bugünde grev var herkes grevde ben gitmedim regl oldum kaç gündür tam olamadım ama kasıklarım belim fena agrıyo yorgunluktan geberiyorum
bu arada aklımda kalan yenacın abine geçmiş olsun diyorum
tebessüm sana da geçmiş olsun
ceco beni de ekle 6 hafta 6 kilo dayanışmasına
asucum şeker yükleme sonucum temiz çıktı çük şükür
bu arada dereceye girmişim ne gzl
eline sağlık beyzuş ablacım :))
ayşe canım tatlıl sonucun temzi çıktığına sevindim. bende uğramayadım doru düzgünya bir depazar günü bile çalıştım öle yorgunum ki.. sevkiyatla ilgilenen çocuk iinli bende idare ederim dedim ama kaç gündür canım cıktı sürekli ayaktayım vee maalesef patalarla daha bir haşır neşir olduk ister istemezyedim yaa şimdi artıdayım ama söz verdik birbirimize cumaya kadar vericem allahın izniyle tartımında pili bitmiş onuda alıcam inşallah üzülmem.öptüm seni
5gunde 5kilo American Kalp Vakfi diyetimi? canim ben 5gun yaptim ama 3gunum superdi kaçamaksiz azda sporlu ama son 2gun sapittim gibi kaçamaklarla doldu yani yalan oldu 2gunu buna ragmen 3gun içinde 2.5kilo verdim sonrasindada dikkat ettim yediklerime sporuma derken 7lere gelene kadar tikir tikir gitti kilolar yapmayi dusunuyorsan 1kez yap derim sonuç guzel hepsini yagdan vermedigimiz kesin ama motive yonunden çok guzel oluyor
Kiz aslinda kilo verdigin bellidir de vesatliklarindan demezler bana bile demiyen var dusun yani annem saolsun (kv)beni çok motive ediyor her gordugunde soyler masallah iyi verdin guzel oldun diye nedense buaralar annemgile surekli gitmek istiyorumkendi annemde tlf da konustugumuzda çok destekler saolsun
ama farketmeyenlerde var tabiii nasil oluyorsa?
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya saglikli bisekilde ulasirsin
sonuçlarinin temiz çikmasina sevindim canim
geçmis olsun fazla agir bisey tasima dikkat et kolay gelsin
sabah televizyonda doktor 2 lt suya 1 limonnun suyu karıştırıp için dedigünaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün pek iyi değilim dünden beri ellerim yüzüm falanda şiş nedenseya durup dururken insan neden şişer ve bu şişliği nasıl gideririm çok sinir bozucu ,ellerimi kapatamıyorum ya, tartıdada bayağı bir artıya geçtiğimi gördüm moralim bozuldu tamam ödem kesin ama neden oldu? ödem neden olur ya anlatın ne olur....
benide al yanına yamak olarak bari :))))sorma kayınvaldemde öle diyor gerek yok spor yapmak için para verme diyor ben seni iki ayda tıg gibi yaparım diyor anam eline düşmüyem bitiriyo adamı valla :))))
ben kullandım 2 haftada 3 kiloda verdim dedikleri doğru harfiyen uygularsan ....kızlar bu specialk ne kadar dogru bilemiyorum bunu kullanan oldumu
hanaaa 4 güne bir pasta mı yiyorum yani çok iyi ama zamanla sıkar bu beni en fazla 2 kez dönerim ben bu diyetle :)Yoo hafta listesi degil 4 gün iste 4. gün meyve günü 4. günden sonra 1.günden tekrar basliyorsun hep böyle tekrarliyorsun abla :)
kız alamanyalı deng değil denk :)BU arada Mutludan haberi olan varmı bir iki gündür sanki bir durgunluk var onda :44:
Çok şükür dalokiyle ilgili güzel haberlerde aldık ama ya ben deng gelemiyorum yada deng geldiğim zaman birşey yazmadan çıkıyor geçmişi okuyup diye tahmin ediyorum.
Umarım iyidir ve yoğunluğu biterde yine bizi gaza getirmek için daha sık gelir :122: :122: :122:
ilbatum canim bende yapmak istiyorum aslinda 5gunde 5kiloyu iyi verdiriyor dikkat edersen geri gelmiyoda ben ilk dikkat etmeye basladigimda 2.5kilo vermistim bu diyetle ve sadece 3gun guzel yapmistim kalan 2gun hep kaçamaklarla geçmisti yinede iyi gitti 3gune 2.5kilo superdim beni baya motive etmisti ve sonra tikir tikir gitti kilolar taaki 7lerde takilana dek buara yapmak istiyorum bakalim hayirlisi yapmayi dusunursen beraber yapalimmi?
AYY KUZUMM CECOMM O FIKIR ANASI BEN DEGILIM VALLA BEN VE EFUNLUNUN NICKLERI DEGISIYOR NASIL OLUYORSAA YAZDIKLARINI GORUNCE SOK OLDUM ALLAHALA DEDIM BEN MI SOYLEDIM BUNLARR
YINEDE KATILIRIM YANI NOLCAKKI YUKARDAKI YAZILARDA DIKKAT EDERSEN MUTLUNUN BANA VERDIGI CVB DA ASLINDA EFSUNLU YAZIYOR AMA EN USTTE GULMA YAZIYORR YINDE BASLASINN YARIŞŞ
benim kizda persembe gunu yasina giricek boyu 80 kilosu 11.400 çokmu acaba aslinda ben biraz tombis severim ama fazlasinida istemem yazik ben çekiyorum çocuklarim çekmesin
bende takildimmmm 7lerde toksinn fenaliklar geliyor banada
alem kadinsin ceco bayiliyorum senin yorumlari okumaya ve çok seviyorum seni
uzulme umutt insallah duzelir aile içinde zaman zaman olur boyle onlar buyuklerimiz yinede kirmadan halletmek gerek ALLAH yardimciniz olsun
Kolay gelsin ablacim ozlettin kendini
Abine geçmis olsun acil sifalar dilerim
basin saolsun canim ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun
Amiiiiinnnnnnnnnnnn
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
hakkinda hayirlisi mutlu hersey gonlunce olsun
hos geldiniz kizlar aramiza insallah hedeflerinize ulasirsiniz
tek kelime ile super
masallah masallah masallah
A.selam canim ALLAH yardimcin olsun
hos geldin aramiza
dualarimiz seninle canim ALLAH yardimcin olsun
hos geldin ablacim ozledik seni
bencede olmamali
hos geldin aramiza
asuman abla geçmis olsun insallah yarina daha iyi olursun
ilbatum sanada geçmis olsun canim
herkese iyi geceler
3 meleğim var canım benim bu ay hedeflerim şaştı ve ben çok üzgünüm ben varım diyorsan pazar günü başlayalım mı hem tartı gününe yetişmiş oluruz ne dersin sen varsan bende varım hadi..... mutlaka yanıtla beniiiiiiiiiiiiiii :)))) hem başka bölümlere girmeden buradan beraberce yapar ne kadar gitti bakarız... ben 1 -2 kere yaptım 2 yıl önce falan ve ilkinde 4,5 kilo vermiştim geride almadım dikkat ettim sonrasında ,ben varım tekrar hadi bakalım :)
ay ben size vurmaya kıyamam ama kiloları da vermek lazım değil mi o yüzden böyle uyarmaya devam edeceğim
3melegmvar teşekkür ederim güzel söz ve dileklerine
civcivim seni görmek güzel ben bi gördüm 79 u kaybettim tekrar kavuşmaya çalışıyorum bakalım güzel civcivini öp benim için
ayşem nerdesin sen bakıyım nasılsın noldu sonuçlar
semiranım helal sana başlamışsın leslie ablaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?