Beyzus Abla sorucam sorucam hep unutuyorum; Sen bu verdiğin 15 kiloyu ne kadar sürede verdin :26:
mutlu nasılsın
dalokinin boyu ve kilosu kötü değilki cnm emirden uzun hatta maşallah
emirin boy 83 cnm kilo 13-13,500 arası
canım zaten görünürde bişeyi yoktu. şimdi akarlara karşı savaşa başladık bir de düzenli kadınımdır bir temizimdir of ki offffff
maşallah emirime
dr zaten 1 er cm oynar bu aylarda sonradan boylumu ortaya çıkar dedi. ya sorun değil zaten boy sağlıklı olsun yeter. bir de şişman olmasın ben çekiyorum o çekmesin offffff
eferim bana eferim inş bugünde yapacağım inş inşay ben size vurmaya kıyamam ama kiloları da vermek lazım değil mi o yüzden böyle uyarmaya devam edeceğim
3melegmvar teşekkür ederim güzel söz ve dileklerine
civcivim seni görmek güzel ben bi gördüm 79 u kaybettim tekrar kavuşmaya çalışıyorum bakalım güzel civcivini öp benim için
ayşem nerdesin sen bakıyım nasılsın noldu sonuçlar
semiranım helal sana başlamışsın leslie ablaya
ayşe çok geçmiş olsun hadi ben izin verdim gitti git eveeeeeeregl döneminde kasık agrısından nefret ediyorum
biri bana izin verse de eve gitsem ne gzl olurdu
ay ilahi mutluuuuuuu güldürdün sabah sabah Allahta seni güldürsünnnnnn emiiii seni seviyorummmm ben seviyorrrrrrbak ben nasıl kıyafet alıyorum,, omuz kısmı oturan altı bol olan seyler, kemeri olmasa da inceldiğimle kemer takılabilecek şeyler. zaten 10 kilo civarında beden farkı hissediliyor. en az 2-3 ay bu da. bir kere denemeden alma. pantolonlar çok kötü duruyor genelde kumaş sertse daha da kötü. o yuzden ben tayt ustu tunik giyorum. tavsiye ederim hem şık hem de rahat çok. bu tuniği daha dar bir hırka yahut ceket ile kombinlersin görünüşüne göre. ama benim vucut tipim ağaç gövdesi gibi. göbeyim belirgin ama belim de kalın memişlerim de aynı allahım ben tomrukummmm.
:S nedenkki hani ac kaldigim bi menü degil sonucda hep yiyorum hic acda kalmiyorum. SAbah meyve yemesi benim icin sorunda olmuyo aslinda genellikle sabahlari evde olmadigim icin kahvalti yapamiyorum pek :S
sağol canım idare ediyor işteasucum sana da çok geçmiş olsun cnm belin nasıl oldu
canım ya hepimiz bir silkelenip atalım şu damacanaları değilmi ama ben ne gerekiyorsa yapmaya hazırım valla yapıma ters ama eli sopalı bile oldum sizin içinhepinize teşekkür ediyorum kızlar sizleri seviyorum asuman ben senden büyügüm ama beni şöyle eline bi alsan evire çevire belki akıllanırım
sağol nevincim
hoşgeldin aramıza canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
sarı civciv nerelerdesin sen ya burdan uzaklaşan kilo alıyor o kesin.
cocuklarını görmene çok sevindim ama sana vermemeleri ne kötü sabret canım iyi olmaya bak kendini toplamaya bak ceco haklı.
aaaa bende samsunluyum istanbulda yaşıyorum maalesef..
çok geçmiş olsun ablacım.
ayşe canım tatlıl sonucun temzi çıktığına sevindim. bende uğramayadım doru düzgünya bir depazar günü bile çalıştım öle yorgunum ki.. sevkiyatla ilgilenen çocuk iinli bende idare ederim dedim ama kaç gündür canım cıktı sürekli ayaktayım vee maalesef patalarla daha bir haşır neşir olduk ister istemezyedim yaa şimdi artıdayım ama söz verdik birbirimize cumaya kadar vericem allahın izniyle tartımında pili bitmiş onuda alıcam inşallah üzülmem.öptüm seni
canım bol su iç en önemlisi ogünaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün pek iyi değilim dünden beri ellerim yüzüm falanda şiş nedenseya durup dururken insan neden şişer ve bu şişliği nasıl gideririm çok sinir bozucu ,ellerimi kapatamıyorum ya, tartıdada bayağı bir artıya geçtiğimi gördüm moralim bozuldu tamam ödem kesin ama neden oldu? ödem neden olur ya anlatın ne olur....
deli ya güldüm valla sabah sabah
Hahaaaaaaayt smylilerime kavustum nihayett yaarim saatdir urasiyommmm
bak güzel kardeşim 1-2 ay önce elma diyetcisi bir abla gelmişti. tam hatırlamasamda elma yiyordu haftanın 1-2 günü diyer günlerde öyle senin pilav yahut et günün gibi tek tip besleniyordu . ayda 17 kilo verdiriyormuş bu diyet. sanırım 6 falan verdi 3 hafta da sonra birden kayboldu. bu işler azim ve süreklilik işi. 19 yaşındasın 22 yaşında 38 beden bir geç kız olabilirken neden karaciğerini mideni vs organlarını zorlayasın. spor yap, şekeri ve tuzu kes. patates, pilav ve beyaz ekmekten,hamur işlerinden uzak kal. 1 ay da 6-7 kilo zaten vereceksin. ne gerek bu zorlayıcı seyleri 3 . günündesin daha. ak koyun kara koyun yakında çıkar. ha doğru ben daha 300 gram verdim ama 30 kilo veren arkadaşlar bu yazdıklarımı yaptılar, ve 30 kilo verdiler . asumanzeynepi takip et.
bak güzel kardeşim 1-2 ay önce elma diyetcisi bir abla gelmişti. tam hatırlamasamda elma yiyordu haftanın 1-2 günü diyer günlerde öyle senin pilav yahut et günün gibi tek tip besleniyordu . ayda 17 kilo verdiriyormuş bu diyet. sanırım 6 falan verdi 3 hafta da sonra birden kayboldu. bu işler azim ve süreklilik işi. 19 yaşındasın 22 yaşında 38 beden bir geç kız olabilirken neden karaciğerini mideni vs organlarını zorlayasın. spor yap, şekeri ve tuzu kes. patates, pilav ve beyaz ekmekten,hamur işlerinden uzak kal. 1 ay da 6-7 kilo zaten vereceksin. ne gerek bu zorlayıcı seyleri 3 . günündesin daha. ak koyun kara koyun yakında çıkar. ha doğru ben daha 300 gram verdim ama 30 kilo veren arkadaşlar bu yazdıklarımı yaptılar, ve 30 kilo verdiler . asumanzeynepi takip et.
günaydınlar öncelikle herkese
kaç gündür giremiyorum malesef
malum haberlerde yada gazetelerde görmüştürsünüz cerrahpaşanın halinin taşınan bina bizim binamız
perişan olduk bizde hastalarda
kaç gündür resmen hamallık yapıyoruz eşya taşıyoruz temizlik yapıyoruz
yeni geldiğimiz yer eskisinden daha beter ama yapıcak bişey yok
o yüzden giremedim
bugünde grev var herkes grevde ben gitmedim regl oldum kaç gündür tam olamadım ama kasıklarım belim fena agrıyo yorgunluktan geberiyorum
bu arada aklımda kalan yenacın abine geçmiş olsun diyorum
tebessüm sana da geçmiş olsun
ceco beni de ekle 6 hafta 6 kilo dayanışmasına
asucum şeker yükleme sonucum temiz çıktı çük şükür
bu arada dereceye girmişim ne gzl
eline sağlık beyzuş ablacım :))
okey cnm sana yolunda kolay gelsin.:S nedenkki hani ac kaldigim bi menü degil sonucda hep yiyorum hic acda kalmiyorum. SAbah meyve yemesi benim icin sorunda olmuyo aslinda genellikle sabahlari evde olmadigim icin kahvalti yapamiyorum pek :S
neyse farklı düşündüğüne eminim sana yolunda kolay gelsin.
günaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün pek iyi değilim dünden beri ellerim yüzüm falanda şiş nedenseya durup dururken insan neden şişer ve bu şişliği nasıl gideririm çok sinir bozucu ,ellerimi kapatamıyorum ya, tartıdada bayağı bir artıya geçtiğimi gördüm moralim bozuldu tamam ödem kesin ama neden oldu? ödem neden olur ya anlatın ne olur....
Yaaa Ablalar bide ben bu elma sirkesiyel sunu okudum bi kac yerde
sabah ac karnina 1 brdk su 1 yk elma sirkesi 1 yk kasigi bal
Deniyenler varmi aranizda ??
Günaydın Ayşeciğim;
Geçmiş olsun canım.Binanın durumu haberlerde yayınlanınca aklıma ilk gelen sen oldun ama o binada olduğunu bilmiyordum.Allah korumuş canım hepinizi.Sizler içindeyken talihsiz bir şeyler yaşansaydı maazallah çok kötü olurdu..Deprem gibi olurdu sonuçları..Allah esirgesin cümlemizi ve geçmiş olsun tekrar....
Şeker yükleme sonucuna çok sevindim.Gözün aydın...Allah sağlıktan ayırmasın.....Kuzucuğun nasıl bu aralar..Çok rahatsızlıklar çekti,umarım şimdi çok iyidir....
Her hafta seni dereceye girmiş yayınlarım inşallah.....
deli mutlu 300 grmı veren 30 kiloyu da verir canım ben sana güveniyorum
ama sevdalıya dedim dün ben beğenmedim bu diyeti diye
off cnmm acayip tatlı istiyo yaaa
ama yememem lazım
bugün 1 hafta oldu diyetisyene gideli
haftaya cuma kontrolüm var
98 olsam en azından çok gzl olur yaa
Hoş geldin Sevdalı;
Hiç tavsiye etmem canım.Mideni berbat edersin.Denedim;hem hiç faydasını görmedim;hemde ilaca bağımlı mide hastası oldum.Dr larda hiç tavsiye etmiyor ama yine de sen bilirsin tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?