Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu nasılsın
dalokinin boyu ve kilosu kötü değilki cnm emirden uzun hatta maşallah
emirin boy 83 cnm kilo 13-13,500 arası

maşallah emirime
dr zaten 1 er cm oynar bu aylarda sonradan boylumu ortaya çıkar dedi. ya sorun değil zaten boy sağlıklı olsun yeter. bir de şişman olmasın ben çekiyorum o çekmesin offffff

selam herkese...

ben o kadar yeniyim ki anlatamam:)
bu diyet akımınıza kapıldım şu an itibariyle...
45 kilodan 70 kiloya çıktım da
hadi beni de alın aranıza....

canım zaten görünürde bişeyi yoktu. şimdi akarlara karşı savaşa başladık bir de düzenli kadınımdır bir temizimdir of ki offffff

cnm sen temizliğe kadın alıyodun ya ne kadar süre de alıyodun onu

maşallah emirime
dr zaten 1 er cm oynar bu aylarda sonradan boylumu ortaya çıkar dedi. ya sorun değil zaten boy sağlıklı olsun yeter. bir de şişman olmasın ben çekiyorum o çekmesin offffff

aynen cnm ya benimde tek korkum o
obezlik kanında var diyorum eşime kayınvalidelere gidince kayınpeder saolsun emirin elini boş bırakmıyo yeter de desek yiyo bırakın diyo dinlemiyo bizi
ve mutlaka çikolata yedirir bende eşimi dürtüyorum napim
şimdi daha çok meyve yediriyolar ama
1 tane çikolata da veriyolar yine

eferim bana eferim inş bugünde yapacağım inş inş
regl döneminde kasık agrısından nefret ediyorum
biri bana izin verse de eve gitsem ne gzl olurdu
ayşe çok geçmiş olsun hadi ben izin verdim gitti git eveeeeee
ay ilahi mutluuuuuuu güldürdün sabah sabah Allahta seni güldürsünnnnnn emiiii seni seviyorummmm ben seviyorrrrrr
merhabalar semiran geldiii ve gidiyorrr ancak kaldım kahvaltı ettim evi topladım malum annecik yok iş başa düştüüüü annem tel de diyooo yaa kıymetimi bil iş başa düşünce nasılda yapılıyor diyooooo neyse şimdi de kalkıp giyiniyim sonra geç kalıyorum gidim bebelerim beni beklemesin yirim onalrı ben yirrrrr sizi de yirim herkesi kocaman öptm kocamannnnn

:S nedenkki hani ac kaldigim bi menü degil sonucda hep yiyorum hic acda kalmiyorum. SAbah meyve yemesi benim icin sorunda olmuyo aslinda genellikle sabahlari evde olmadigim icin kahvalti yapamiyorum pek :S

bak güzel kardeşim 1-2 ay önce elma diyetcisi bir abla gelmişti. tam hatırlamasamda elma yiyordu haftanın 1-2 günü diyer günlerde öyle senin pilav yahut et günün gibi tek tip besleniyordu . ayda 17 kilo verdiriyormuş bu diyet. sanırım 6 falan verdi 3 hafta da sonra birden kayboldu. bu işler azim ve süreklilik işi. 19 yaşındasın 22 yaşında 38 beden bir geç kız olabilirken neden karaciğerini mideni vs organlarını zorlayasın. spor yap, şekeri ve tuzu kes. patates, pilav ve beyaz ekmekten,hamur işlerinden uzak kal. 1 ay da 6-7 kilo zaten vereceksin. ne gerek bu zorlayıcı seyleri 3 . günündesin daha. ak koyun kara koyun yakında çıkar. ha doğru ben daha 300 gram verdim ama 30 kilo veren arkadaşlar bu yazdıklarımı yaptılar, ve 30 kilo verdiler . asumanzeynepi takip et.

asucum sana da çok geçmiş olsun cnm belin nasıl oldu
sağol canım idare ediyor işte
sana da kolay gelsin dün haberlerde görmüştüm sen de uğramayınca tahmin ettim canım kolay gelsin sana da sonuçlar da iyi çıkmış şükür
hepinize teşekkür ediyorum kızlar sizleri seviyorum asuman ben senden büyügüm ama beni şöyle eline bi alsan evire çevire belki akıllanırım
canım ya hepimiz bir silkelenip atalım şu damacanaları değilmi ama ben ne gerekiyorsa yapmaya hazırım valla yapıma ters ama eli sopalı bile oldum sizin için
sağol nevincim
canım bol su iç en önemlisi o
deli ya güldüm valla sabah sabah

Hahaaaaaaayt smylilerime kavustum nihayett yaarim saatdir urasiyommmm

hadi gözün aydın bakalım

deli mutlu 300 grmı veren 30 kiloyu da verir canım ben sana güveniyorum
ama sevdalıya dedim dün ben beğenmedim bu diyeti diye

Abla tabiki haklisin ama ben bu diyet sayesinde bikere daha yapmistim 3 hafta icinde 6 kg verdim benim sorunum fazla yemek degil aslinda ben cok yemekde yemem tek sorun aksamlari tv karsisinda cekirdek askimdir :) bide tatlilar felan iste. ben zaten hemen kilo vermek istemiyorum spor salonunada basladim her 2 günde bi gidiyorum aksatmadan ama bi süre deneyim en azindan baslangic icin sonra baktim kendimi iyi his etmiyom degistiririm daha saglikli beslenmeye bakarim :) cünkü ben kendimi cok iyi taniyorum baslangicda kendimi disipline sokmazsam eger civitirim sonra elde olur sifir :)

Günaydın Ayşeciğim;

Geçmiş olsun canım.Binanın durumu haberlerde yayınlanınca aklıma ilk gelen sen oldun ama o binada olduğunu bilmiyordum.Allah korumuş canım hepinizi.Sizler içindeyken talihsiz bir şeyler yaşansaydı maazallah çok kötü olurdu..Deprem gibi olurdu sonuçları..Allah esirgesin cümlemizi ve geçmiş olsun tekrar....

Şeker yükleme sonucuna çok sevindim.Gözün aydın...Allah sağlıktan ayırmasın.....Kuzucuğun nasıl bu aralar..Çok rahatsızlıklar çekti,umarım şimdi çok iyidir....

Her hafta seni dereceye girmiş yayınlarım inşallah.....

Tsk ederim Abla Allah hepimize kolaylik versin :)

Günaydın canım....

Aslında sen de biliyorsun ama ilk aklıma gelen tuzu kaçırmış olabilirsin...Farkında olmadan fazla tuzlu bir şey yemiş olabilirsin...Bir de hypotiroidi olanlarda çok ödem oluyor ama hatırladığım kadar senin böyle bir sorunun yoktu....

Takma kafana sakın..Bol bol su içersin hepsi gider inşallah....

Yaaa Ablalar bide ben bu elma sirkesiyel sunu okudum bi kac yerde
sabah ac karnina 1 brdk su 1 yk elma sirkesi 1 yk kasigi bal
Deniyenler varmi aranizda ??

Hoş geldin Sevdalı;

Hiç tavsiye etmem canım.Mideni berbat edersin.Denedim;hem hiç faydasını görmedim;hemde ilaca bağımlı mide hastası oldum.Dr larda hiç tavsiye etmiyor ama yine de sen bilirsin tabii...

saol beyzuş abla sorma bende çıktım tvlere gazetelere
arıyolar memleketten falan gördük seni diye bende diyorum ki şimdi daha çok görceksiniz mankenlik teklifleri yağıyor
valla gitsinlerde kilocuklar derecede olmasamda sorun değil olsam tabi süper olur

deli mutlu 300 grmı veren 30 kiloyu da verir canım ben sana güveniyorum
ama sevdalıya dedim dün ben beğenmedim bu diyeti diye

işte bazılarımız (örneğin ben yaş kemale ermeden akıllanmıyoruz) 19 yaşında olmak ve o gün aklımı başıma alıp hayat tarzımı değiştirmiş olmayı bu gün yalnız dileyebilirim yahut aynı hataya düşenleri uyarabilirim ikisini de yapıyorum ama 2. de ısrarlı değilim.

off cnmm acayip tatlı istiyo yaaa
ama yememem lazım
bugün 1 hafta oldu diyetisyene gideli
haftaya cuma kontrolüm var
98 olsam en azından çok gzl olur yaa

Ayşeciğim;
Tut kendini canım...Bu hallere hep tatlılar yüzünden geldik(genellikle)
Çok dayanamazsan küçük bir meyvalı yoğurt ye eğer diyetine ters değilse.Bana epey iyi geliyor tatlı krizlerinde...

Hoş geldin Sevdalı;

Hiç tavsiye etmem canım.Mideni berbat edersin.Denedim;hem hiç faydasını görmedim;hemde ilaca bağımlı mide hastası oldum.Dr larda hiç tavsiye etmiyor ama yine de sen bilirsin tabii...

Ben bi ara cok düsündüm hatta burda bi topikde de bi abla 10 yildir ben iciyorum yazmis ve halen migdeme bisey olmadi felan yazmisti takip etmistim sadece. Ama cogu kisiler zarar görmüs ama o riske giremem :) Kilo verim derken sagligimdan olurum sonra. Yesil caya devamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…