ne işin var bakalım senin bugün hıııı gezenti :)Yena abine geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tez zamanda...
Dilekcim geçecek kötü günler sakın bırakma kendini olur mu canım.
İlbatum ben geldim ama sen gitmişsin canım,ben de erken yatcam çıkcam birazdan yarın erken kalkmam lazım.
hoşgeldin inşallah kolayca verirsin.....merhaba kızlar..bende yeniyim aranızda..110 kiloydum şuan 108..cumadan beri diyetteyim yarında dahiliyeden randevu aldım diyetisyene gitmek için..bakalım ne olacak..bi oğlum war ve temmuz ayına kadar baya bi kilo wermek istiyorum..ilk defa diyetisyene gideceğim..önceden hep diyet yapardım ama verdiğimi geri alırdım inş..bu sefer böyle olmaz..
merak etme buradaki herkes 90 üstü değil ben 83 kiloyum mesela, hatta 68 kilo olan arkadaşımızda var ...ben buraya başladığımda 99 kiloydum :)bu gruba dahil değilim ama öyle sayılırım :) 85 kiloydum ve kilomun farkında bile değildim ben hayatta istikrarlı bir insan değilimdir ama ailemin ısrarıyla diyetisyene gittim 1 ay önce ve 5 kilo verdim herkese diyetisyene gitmelerini tavsiye ederim çünkü aslında bir çok bildiğimiz şey yanlış biliyoruz ve ben çok şey öğrendim sizede bunu tavsiye ederim sadece ilk 2 gün aç olduğumu hissettim sonra alıştım
dinlen canım geçmiş olsun......belim daha iyi ama yine de rahat hareket edemiyorum nasılsa iş güç yapamam şimdi kimse yokken az daha uzanayım da görüşürüz sonra güzeller
kolay gelsin işin zor .....günaydınlar öncelikle herkese
kaç gündür giremiyorum malesef
malum haberlerde yada gazetelerde görmüştürsünüz cerrahpaşanın halinin taşınan bina bizim binamız
perişan olduk bizde hastalarda
kaç gündür resmen hamallık yapıyoruz eşya taşıyoruz temizlik yapıyoruz
yeni geldiğimiz yer eskisinden daha beter ama yapıcak bişey yok
o yüzden giremedim
bugünde grev var herkes grevde ben gitmedim regl oldum kaç gündür tam olamadım ama kasıklarım belim fena agrıyo yorgunluktan geberiyorum
bu arada aklımda kalan yenacın abine geçmiş olsun diyorum
tebessüm sana da geçmiş olsun
ceco beni de ekle 6 hafta 6 kilo dayanışmasına
asucum şeker yükleme sonucum temiz çıktı çük şükür
bu arada dereceye girmişim ne gzl
eline sağlık beyzuş ablacım :))
herkesin canı dayak çekiyor bu ara :)))) asuuuuuuu al eline sopanı :)hepinize teşekkür ediyorum kızlar sizleri seviyorum asuman ben senden büyügüm ama beni şöyle eline bi alsan evire çevire belki akıllanırım
sabah televizyonda doktor 2 lt suya 1 limonnun suyu karıştırıp için dedi
Simdi bu 90 günlük bir diyet. hergün kahvaltida meyve var mesela ya 2 elma ya 2 armut veya bir avuc karisik meyve.
1.gün ögle 200 gr ya haslanmis ya izgarada et yanina istedigin kadar salata ve bi dilim ekmek
aksamada 100 gr ayni etden ve istedigin kadar salata ekmek yok.
2.gün ögle bi tabak pilav var ben hep bezelyeli pilav yaparim yanina istedgin kadar salata bi dilimde ekmek
aksamada yarim tabak pilav ve istedigin kadar salata.
3. gün Ögle makarna var bi tabak yanina salata ve bi dilim ekmek
Aksamada ( EN SEVDIGIM GÜN) 3 dilim kek veya 2 dilim kremali pasta var ve bi dilim cikolata
3. günde insan kendine tatli aliyor cünkü vücüdumnuzun bunada ihtiyaci oldugu icin
( aaaaaaaa dogru bugun 3. gündeyim hak ettim cuklati unutmustum tamamen :)))) )
ve 4. gün sadece meyve sabah ögle aksam istedigin kadar meyve
Ayda bi kere meyve gününden sonra su günü var tüm gün sadece su icceksin ona dayanabilirmiyim bilemem :)
ben bu diyetle 3 haftada 6 kg vermistim ama bayram dogum günleri girince araya habire girtlak yedim ne yalan söleyim :)
Diyet bu yani zor bi yani yok hic ac kalmyiorsun :)
bu ne kız sakın haaaaaaaaaaaaaa. 19 yaşında ki gencecik bedenin ayarlarını bozacaksın lütfen hemen dur.
anladım canım sağol yapayım şu suyu bende ya şiş heryerim gözlerim bileödem için gün içinde içilecek ben yaptım artı olarakta ben 1 yk elma sirkesi kattım
Yaaa Ablalar bide ben bu elma sirkesiyel sunu okudum bi kac yerde
sabah ac karnina 1 brdk su 1 yk elma sirkesi 1 yk kasigi bal
Deniyenler varmi aranizda ??
anladım canım sağol yapayım şu suyu bende ya şiş heryerim gözlerim bile
canım bence sürekli yapmak için uygun değil mide ile sorun yaşayan çok oluyor böyle ,bence deneme .....
Evet gecenlerde gazetede okudum bi adam ayda 30 kg vermis bu elma sirkesiyle ama migdesi delinmis ve ölmüs :S zaten onu duyunca bi adim geri attim canima susamadim benn dedim
bi liste yok canım kafa nereye biz oraya hesabı
evet canım malesef, bizimde bir komşumuz bu yöntemle bayağı bir kilo vermişti ama kanser olmuştu mide kanseri
gerçektende öyle burdan biraz uzaklşayım hemen fark ediyor.seni düşünmemi canım söz verdim ben sana sende bana. bak az önce dereotlu pohaça getirdiler yemedim gerçekten sana verdiğim sözü düşündüm.artı çıkmak yok artık bak 6 hafta 6 kilo ona göre
bende artı değilim ama aynıyım regl olduğum için bu hafta gzl bildirim olmaz ama olsun bunada şükür ne olursa olsun gidecek ben şimdi elbise modeli bakıyorum netten yaza kuzenin düğünü var da :)
hadi nevincim boğazı tutma vakti cnm ben gelim aklına yeme
geçmiş olsun canım ne oldu sana uzun düreli diyette olur bölr şeyler.biraz düzenini değiştir ve bol su iç.günaydın kızlarrrrrrrr
ben bugün pek iyi değilim dünden beri ellerim yüzüm falanda şiş nedenseya durup dururken insan neden şişer ve bu şişliği nasıl gideririm çok sinir bozucu ,ellerimi kapatamıyorum ya, tartıdada bayağı bir artıya geçtiğimi gördüm moralim bozuldu tamam ödem kesin ama neden oldu? ödem neden olur ya anlatın ne olur....
mutlu nbr daloki nasıl oldu iyimi daha?deli ya güldüm valla sabah sabah
gerçektende öyle burdan biraz uzaklşayım hemen fark ediyor.seni düşünmemi canım söz verdim ben sana sende bana. bak az önce dereotlu pohaça getirdiler yemedim gerçekten sana verdiğim sözü düşündüm.
geçmiş olsun canım ne oldu sana uzun düreli diyette olur bölr şeyler.biraz düzenini değiştir ve bol su iç.
mutlu nbr daloki nasıl oldu iyimi daha?
iyi geceler kızlar üzerime giyecek hiç kıyafetim kalmadı en az 2 üst 2 pantolona ihtiyacım var internetten kıyafetlere bakıyorum bir türlü eden beğene miyorum sen diyettesin diyorum şimdi üzerine oturan kıyafet alırsan zayıflarsan dilberim kıyafet mahvolacak diyorum keşke zayıflasamda atsam ama en iyisi ben zayıflayana kadar birşey almayayım belli mi olur bana kıyafete kıyamazda diyeti bırakırsam
regl döneminde kasık agrısından nefret ediyorum
biri bana izin verse de eve gitsem ne gzl olurdu
gerçektende öyle burdan biraz uzaklşayım hemen fark ediyor.seni düşünmemi canım söz verdim ben sana sende bana. bak az önce dereotlu pohaça getirdiler yemedim gerçekten sana verdiğim sözü düşündüm.
geçmiş olsun canım ne oldu sana uzun düreli diyette olur bölr şeyler.biraz düzenini değiştir ve bol su iç.
mutlu nbr daloki nasıl oldu iyimi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?