Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne işin var bakalım senin bugün hıııı gezenti :)
hoşgeldin inşallah kolayca verirsin.....
merak etme buradaki herkes 90 üstü değil ben 83 kiloyum mesela, hatta 68 kilo olan arkadaşımızda var ...ben buraya başladığımda 99 kiloydum :)
belim daha iyi ama yine de rahat hareket edemiyorum nasılsa iş güç yapamam şimdi kimse yokken az daha uzanayım da görüşürüz sonra güzeller
dinlen canım geçmiş olsun......
kolay gelsin işin zor .....
hepinize teşekkür ediyorum kızlar sizleri seviyorum asuman ben senden büyügüm ama beni şöyle eline bi alsan evire çevire belki akıllanırım
herkesin canı dayak çekiyor bu ara :)))) asuuuuuuu al eline sopanı :)
sabah televizyonda doktor 2 lt suya 1 limonnun suyu karıştırıp için dedi

ödem için mi canım bu? gün içinde mi içeceğim bunu?

ödem için gün içinde içilecek ben yaptım artı olarakta ben 1 yk elma sirkesi kattım

Son düzenleme:
Yaaa Ablalar bide ben bu elma sirkesiyel sunu okudum bi kac yerde
sabah ac karnina 1 brdk su 1 yk elma sirkesi 1 yk kasigi bal
Deniyenler varmi aranizda ??

bu ne kız sakın haaaaaaaaaaaaaa. 19 yaşında ki gencecik bedenin ayarlarını bozacaksın lütfen hemen dur.

bu ne kız sakın haaaaaaaaaaaaaa. 19 yaşında ki gencecik bedenin ayarlarını bozacaksın lütfen hemen dur.

:S nedenkki hani ac kaldigim bi menü degil sonucda hep yiyorum hic acda kalmiyorum. SAbah meyve yemesi benim icin sorunda olmuyo aslinda genellikle sabahlari evde olmadigim icin kahvalti yapamiyorum pek :S

ödem için gün içinde içilecek ben yaptım artı olarakta ben 1 yk elma sirkesi kattım
anladım canım sağol yapayım şu suyu bende ya şiş heryerim gözlerim bile
Yaaa Ablalar bide ben bu elma sirkesiyel sunu okudum bi kac yerde
sabah ac karnina 1 brdk su 1 yk elma sirkesi 1 yk kasigi bal
Deniyenler varmi aranizda ??

canım bence sürekli yapmak için uygun değil mide ile sorun yaşayan çok oluyor böyle ,bence deneme .....

anladım canım sağol yapayım şu suyu bende ya şiş heryerim gözlerim bile

canım bence sürekli yapmak için uygun değil mide ile sorun yaşayan çok oluyor böyle ,bence deneme .....

Evet gecenlerde gazetede okudum bi adam ayda 30 kg vermis bu elma sirkesiyle ama migdesi delinmis ve ölmüs :S zaten onu duyunca bi adim geri attim canima susamadim benn dedim

Evet gecenlerde gazetede okudum bi adam ayda 30 kg vermis bu elma sirkesiyle ama migdesi delinmis ve ölmüs :S zaten onu duyunca bi adim geri attim canima susamadim benn dedim

evet canım malesef, bizimde bir komşumuz bu yöntemle bayağı bir kilo vermişti ama kanser olmuştu mide kanseri

off cnmm acayip tatlı istiyo yaaa
ama yememem lazım
bugün 1 hafta oldu diyetisyene gideli
haftaya cuma kontrolüm var
98 olsam en azından çok gzl olur yaa

gerçektende öyle burdan biraz uzaklşayım hemen fark ediyor.seni düşünmemi canım söz verdim ben sana sende bana. bak az önce dereotlu pohaça getirdiler yemedim gerçekten sana verdiğim sözü düşündüm.

geçmiş olsun canım ne oldu sana uzun düreli diyette olur bölr şeyler.biraz düzenini değiştir ve bol su iç.

deli ya güldüm valla sabah sabah
mutlu nbr daloki nasıl oldu iyimi daha?

ayyy bana yolla yemediysen cnm :) şaka şaka yeme benimde cnm sabah simit istedi çok gzl koktu sokak simiti ama almadım

bak ben nasıl kıyafet alıyorum,, omuz kısmı oturan altı bol olan seyler, kemeri olmasa da inceldiğimle kemer takılabilecek şeyler. zaten 10 kilo civarında beden farkı hissediliyor. en az 2-3 ay bu da. bir kere denemeden alma. pantolonlar çok kötü duruyor genelde kumaş sertse daha da kötü. o yuzden ben tayt ustu tunik giyorum. tavsiye ederim hem şık hem de rahat çok. bu tuniği daha dar bir hırka yahut ceket ile kombinlersin görünüşüne göre. ama benim vucut tipim ağaç gövdesi gibi. göbeyim belirgin ama belim de kalın memişlerim de aynı allahım ben tomrukummmm.

mutlu nasılsın
dalokinin boyu ve kilosu kötü değilki cnm emirden uzun hatta maşallah
emirin boy 83 cnm kilo 13-13,500 arası

canım zaten görünürde bişeyi yoktu. şimdi akarlara karşı savaşa başladık bir de düzenli kadınımdır bir temizimdir of ki offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…